Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Windows 10 clean install, drivereket kulon feltelepitettem es forog minden iranyba rendesen a kijelzo, szoval nem Windows hiba.
-
ferensz
senior tag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Jep, helyén kell kezelni őket, volt már Lark i8-om 1G/16G felállásban, most meg egy német átcímkézett gépem van 2G/32G felállásban és tempóra nem érzek nagy különbséget, azzal is filmet néztem, neteztem, ha úgy volt akkor egy kis office meg Xbox One-ról stream és teljesen jól megy, egyetlen gondom a Larkkal az volt, hogy 8", de a mostani 10-essel már teljesen elvagyok. Fasza a Windows 10 tabletes üzemmódja is, úgyhogy még jobban szeretem a gépet, mint korábban

-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
-
ferensz
senior tag
válasz
titussz
üzenetére
Ha esetleg az onnan elveszne, akkor itt a saját backupom róla 7z-vel tömörítve

-
ferensz
senior tag
Ez ebben a formában nem igaz. Jobban el fognak tolódni az alkalmazások a Universal Appok irányába, amivel WP-n és Win 10 Store App kinézetben ugyan azok lesznek, de ettől függetlenül ugyanúgy lehet majd külön csinálni csak Store Appet és csak WP appet, így koránt sem biztos, hogy ami az egyik storeban megtalálsz majd azt a másikban is meg fogod. Egyébként jelenleg is lehet ilyen alkalmazásokat fejleszteni Win8.1 - WP párosításban, csak nagyon kevesen foglalkoznak vele. Mint úgy általában a Microsoft akármilyen portable eszközeire való fejlesztéssel.
-
ferensz
senior tag
Menet közben Ballmer is mondta, hogy szerinte túl sok RT-s Surface lett gyártva

katonab1983: Ha minden igaz akkor gyakorlatilag a WP szoftverét fogják megkapni, így az univerzális appok, illetve WP-re írtak fognak futni rajta. Vagyis ez az elképzelés az újabb nem x86 MS táblákkal kapcsolatban, hogy visszafele mi lesz arról nem találtam infót.
-
ferensz
senior tag
Ez nem teljesen igaz, hogy ugyan az a kínálat mind a két storeban, mivel ha a fejlesztő nem rak fel ARM-es packaget a storeba, akkor cask x86-ra elérhető.
#4749: Oké, hogy eddig egy volt amivel találkoztál, de ha ilyen "tempóban" terjednek az x86-os táblák akkor lehet, hogy abbahagyják a fejlesztők a támogatását.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- World of Tanks - MMO
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

"