- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Dareius
tag
válasz
molnartom #13133 üzenetére
Köszi, hát szerintem 1300 $ nem ér meg főként, hogy a Microsoft Surface Pro 4 is olcsóbb. Az intel Atomos szériák nincsenek ennyire elszállva az árazással, habár nem összeegyeztethetők mivel jóval gyengébbek. De akkor sem érnek meg 100-200ezer forintot. Ennyire szűk lenne az igény erre a piaci szegmensre vagy ilyen lassú az átállás a laptopokról ?
-
kkdesign
senior tag
válasz
molnartom #12022 üzenetére
Mert alapjában véve kényelmes, csak azt hittem opcionális a splitscreen rendszerszinten
de szerintem is az lesz a megoldás amit (#12020) leslie23 fórumtárs írt. Meg mert ilyen "mutáns" módon használom a lenovo miix 310emet
van amikor képernyőre bökök, van amikor egerezek, van mikor touchpad. De úgy nézem, hogy akkor jön elő ez a "porbléma" ha összefüggő alkalmazások nyitnak rá a másikra vagy önmagukra pl böngésző ablakok; fb és messenger.
-
AllTheBest
őstag
válasz
molnartom #11216 üzenetére
Hála a saját hülyeségemnek, az új partíció létrehozása teljesen megölte a tabot, na jó, nem teljesen, csak a win10 nem szereti. NTFS_FILE_SYSTEM error...
Ezt valahogy lehet még otthoni körülmények között javítani úgy, hogy semmit se akar bebootolni pendriveról a tablet? -
gbela
senior tag
válasz
molnartom #10178 üzenetére
Igen, 64bites van rajta eredetileg is, azt is raknám újra cleanbe.
@Necc: köszi, driverek megvannak már, ezzel nem lenne gond
Csak maga a win install nem megy
Megpróbálom kiiratni este aidaval és azt bepötyögni neki, bár vhol írták h ha volume license key akkor nem fog menni. Csak akkor nem tudom hogy lehet clean installt nyomni rá egyáltalán :S -
NGA
addikt
válasz
molnartom #9403 üzenetére
Na nekem pont ennél volt a gond, mikor végigtelepítette egy éjszaka alatt a 140 frissítést, utána újraindult, majd közölte, hogy a frissítés nem sikerült, visszaállítja az eredeti állapotot. Ezt akarom elkerülni. Azon filóztam, hogy a mediacreator-al lefrissítem közvetlen a 8-at, eddig az minden gépen jó volt, még a 7-es win-t is lefrissítette 10-re.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
molnartom #8603 üzenetére
Köszi!
Délelőtt leszedett 53 fontos + 6 választható (ebben azt hiszem, volt Intel HD Graphics is) frissítést. És azután is csinálta. Most rányomtam és leszedett még kettőt (ebben is volt egy videokártya frissítés), azóta háromszor is újraindítva jónak tűnik. Érdekes, hogy az eszközkezelőből indítva a keresést, nem találta meg.
-
cidalain
veterán
válasz
molnartom #7988 üzenetére
most már igen, de korábban amikor írtam olyan fura volt: nem teljes képernyős volt hanem olyan mint az asztalin, de mindig nyitva volt, és nem lehetett becsukni (hiába nyomkodtam a bal alsóban a win gombot)
szokni kell még, főleg hogy minden szart átneveztek-áthelyeztek, csoportosítottak. így semmit sem találok meg elsőre
de legalább gyorsan megy (igaz win 8.1 alatt sem volt gond)
a MIIX 2 8, tökéletesen befrissült, az eszközkezelő szerint nincs problémás hardver sem. A két spéci progi is fut rendesen amit használok rajta terepen. (leszámítva hogy a beviteli mezőnél ezeknél nem ugrik fel a bill. de hogy kiraktam az ikont az asztalra, így már kezelhető) -
Gipsz75
csendes tag
válasz
molnartom #7871 üzenetére
Lehet ez mindenkinél más..nekem most sikerült, leírom hogyan
Winsetupfromusb programmal kiírtam a win10 iso-t
- Rádugtam az usb-re (otg kábellel)
- Feltelepítettem ( a régi összes partíciót töröltem, így lett egy 16GB-os)
- Innen letöltöttem a drivereket (mindenben ugyanaz az enyém - Archos Cesium 80 - )http://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/HP-Stream-Tablets/7439999/model/7482046
- az összeset letöltöttem, és feltelepítettem !!!
És így módosítottam a registry bejegyzést
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion]
"ACPI\\SMO8500\\1-0"="{DBCFFCEA-38C5-4386-9945-92F183AA5700}"
"Orientation"=hex:01,00,00,01,01,00,02Tökéletesen működik, most indítottam 5x újra, és szépen megy...boldogság van
-
krystman
őstag
válasz
molnartom #6750 üzenetére
Mert ahol használnám ott csak 1-2 helyen annyira erős a wifi jel, ahol jól bejön. Oda tenném a telefont, és az BT osztaná meg a netet, így az egész helységben nyugodtan tudnám használni Tableten a netet. Nem kellene 1 ponton lennem, ha nem nyugodtan mozoghatnék vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Macska topik
- Fujifilm X
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest