Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
L4mie
veterán
válasz
Gregorg
üzenetére
Ígyígy
ha nem ilyen ölben nem tartható bill, vagy lenne ilyen is olyan is hozzájuk akkor simán több lehetőség közül választhatnánk... pl most az i9, elvileg valamennyire komolyabb a gép mint a cube i7 book, de azt a bill-t amit ahhoz adnak kb képtelenség utazás közben, ölben, ágyban tartva használni
egy nagy bánatom van ezekkel a tabletekkel, hogy egy mezei telefon töltővel nem lehet őket tölteni + powerbank felejtős.....ezt sajnos át kellett gondolnom, úgy döntöttem, hogy Op3 elég lesz ha nincs áramforrás

-
zoltan6
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
gearbest-nél rendeltem mostanában 2db chuwi hi10-et is,egyiket kinai raktárról bekockáztatva hogy átjön. nem jött be.48000ft volt akciósan+14000ft áfa,aztán a következőt EU raktárról sikerült kifognom 52000ft volt szállítással mindennel együtt.úgy hogy érdemes megvárni az EU raktáras akciót,és úgy megrendelni,
most pont nincs náluk. -
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Gregorg
üzenetére
Szerintem márkásabbat nézz ,legalábbis ami a kínaiakat illeti. Cube, Chuwi, Onda

Vagy használtan, itthoni garival valamit.
@Kavinton75: mert jelenleg itthon duplaannyit kérnek mindenért kb...

Anno a mobilokkal is így volt mindenki, hogy jajj, ha baja lesz... Lett, nem lett, nekem legalábbis nulla hibaaránnyal szinte
-
Kavinton75
senior tag
válasz
Gregorg
üzenetére
Ennyiért nem éri meg, mert erre jön még posta és vám + ÁFA.
A garanciáról meg nem is beszéltünk.
Inkább nézz itthon valami használtat még 1 év garanciával, még az is jobb.Minek erölteti mindenki, ezt a Kínai vonalat?
Ha bármi baja lennne, akkor a garanciáztatás egy rémálom és még csak nem is olcsó. -
pengwin
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
Itthon a Prestigio, Modecom és hasonló kis márkák forgalmaznak ilyen "brandelt" gépeket. Kínából is beszerezhetőek, Voyo, Cube, Ramos, stb. márkanevek alatt, csak a gyenge forint és a most már egyre kevésbé kikerülhető ÁFA-fizetés miatt nem biztos, hogy megéri.
Idehaza pl. a Prestigio Visconte 3 egész jó ajánlat: 10", 2+32GB, billentyűzetes tok (ráadásul nem bluetooth-os), 2 év garancia, és 80-90 ezer forint körül kapható. -
zoltan6
addikt
válasz
Gregorg
üzenetére
kicsivel drágább,viszont 11,6'-os,2gb/64gb 3g-s.
CUBE iWork 11 Windows 8.1 Tablet PC Intel Z3735F Quad Core 3G 11.6 inch 1920*1080 2GB RAM 64GB ROM
van hozzá egy 40 dolláros kuponom ami a mai napig jó,így 240$,ingyen postával.(kb 69000ft)
40$ Coupon: DMCUBE
Valid time: Mar.28th-Mar.30th -
TedThomas
aktív tag
válasz
Gregorg
üzenetére
Azt ne keverjük ide mert az csak webshopra vonatkozik én úgy tudom.
"2014. június 13-án lépett hatályba a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól a Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelete, mely alapvető változásokat hozott a webáruházak életébe.
A rendelet főbb szabályai: Az elállási jog 8 munkanapról 14 napra bővült. Ha a webshop elmulasztja a tájékoztatást az elállási jogról, akkor a 14 napos elállási határidő 12 hónappal meghosszabbodik. A webshopnak az elállást követő 14 napon belül vissza kell térítenie a fogyasztó részére a termék árát..."
Nem vagyok jogász lehet vonatkozik másra is.
Aki unatkozik itt utána olvashat: [link]
szerk: jajj de gyors itt mindenki

-
joergie
őstag
válasz
Gregorg
üzenetére
Teclast X10HD-3G, 2/64GB, 2560x1600/10", gps 4.0!!!!44NÉGY, dualboot, 3736F, stb.
Van itt egy ilyen, ez már egész drága, és igényes darabnak tűnik, nyilván szoftveresen ez is egy darab kaki, de legalább úgy tűnik, a hardver olyan, amilyennek lennie kéne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- XPEnology
- sziku69: Szólánc.
- LEGO klub
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

most pont nincs náluk.