Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az apple árpolitikáját nézve nem reális hogy 64-est kapsz 32-es áron. főleg hogy most kissé drágábbak az iphonok mint voltak, így nem igazán lehet megítélni.
Ennek fényében meg baromság a 64-es tárhely 32 helyett. Én is úgy gondolkoztam most, mikor telefont vettem hogy kell a nagy tárhely, (nálam ez 32GB-t jelent) mert mindennel tele lesz. Ahha. most van rajta ~10GB cucc, a többi üres. Filmet nézni, játszani telefonon baromság, ezeknek kell a nagy hely, a többi meg nem képes kitölteni ennyi helyet.
Trialbiker: +1, boltban szoktam látni ilyen olcsó tabokat, betekintési szög egyenlő nullával, az előbb riaszt el mint pl a pixeles kijelzó
-
Trialbiker
tag
Szerintem hagyjátok a pixelháborút! nekem amúgy is fontosabb a betekintési szög és a szép élénk színek
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Az iPhone csak itt drága, kinn kb. ingyen megkapod az előfizud mellé. A 32 gigás kihagyása meg tök jó lépés, mert a 64-es tárhelyet kapod meg a 32-es áráért.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Egyébként az IPAD ár érték aránya elég jó, sőt meglepően jó. Szerintem nem túlárazott, egyedül a bővíthetőség hiánya + a csatlakozás, +windows rendszerhez való kapcsolódás lehet zavaró. Ha hasonló specifikációjú tabletet driodban veszel az sem olcsóbb, sőt és azért valljuk be gyorsabb a IPAD, fuidabb, stabilabb. Ellenben az Iphonnal azért eléggé drága szerintem azért mára túlárazott és a 32 GB-os verzió kihagyása egyszerű szívatás.
-
counterbill
senior tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
9900 ért volt egy. De ott külön volt a pad meg bill. Illetve 11ért volt olyan amin egybe volt minden. De ezek sajnos nem tokosak.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
counterbill
üzenetére
A touchpad-os változat mennyi volt?
A 220voltnál rendeltem, nekem kb. egy hét alatt megjött, de valaki törölte a rendelését azt kaptam meg, de menj át másik topikba, amit linkeltem ezekkel kapcsolatban.
-
counterbill
senior tag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Te is onnan rendelted? Mennyi idő volt amíg megjött?
Már néztem hozzá bt-s tokot billentyűzettel.
Bár Auchanba találtam egy olyat amin még touchpad is van..csak hát az nem tokos. -
ToniSoprano
addikt
válasz
counterbill
üzenetére
Ma délután veszem át a Chuwit, nekem már megjött, nagyon sok teszt/ videóteszt van róla a neten.
Itt a Chuwi topikja:[link] -
ToniSoprano
addikt
válasz
counterbill
üzenetére
Törölve..
-
counterbill
senior tag
Látom sikerült kirobbantanom egy ,,felbontás háborút"

Közben találtam egy érdekes gépet egy logout cikkben.
Chuwi vi8. Egész jónak tűnik.
Elmentem volna ma érte de csak rendelni lehet 220volton. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
4"-os kijelzőn igen. De itt tabletről beszélünk. Tablet topicban vagyunk, ugyanmár...
330ppi, míg tabletnél 8"-on az 1024x768 160ppi. -
gyurkikrisz
őstag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
r3dsnake eszközt írt, nem tabletet.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Gondolkozzál már mielőtt írogatsz, egy iphone 5S-nek csak 4 colos a kijelzője, annál egy 8 colos tablet kijelzőjének mérete pontosan 4-szer akkora
. -
mlala56
csendes tag
Lark ultimate 8I hez Win10 driver van e-már??
-
arnd
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Az lehet, hogy beszélnek róla, de a rajz nem ezt mutatja.
A kapcsoló egyik álásában host módban van, és kapcsolat van a mama USB csati felé, a másik állásban meg eszköz módban van és nincs kapcsolat a külső USB csati felé.
Én a 4-5 láb közé kötött ellenállás értékével kísérleteznék, hátha beugrik host módba és tölt is közben. -
arnd
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Én leginkább Windows vonalon gondoltam kevésnek.
De tab vonalon is 7"-ban a HTC Flyerem volt ilyen alacsony felbontású, de az meg droidos. De már az azt követő Smart tabom is 1280x800-as volt, meg a telefonjaim is HD-k voltak, (kb 4 éve). És nem is nagyon mentem rá, hogy a legújabbakat azonnal vegyem meg, szóval az egy éve kevés az 1024x768 az igen igen sántít.
De mivel a W10-hez papiron kevés, én nem adnék pénzt ilyen tab-ért.
Volt nekem 800x480-as XP-s umpc-m (ma tabnak hívják). Szenvedés csak az ilyen alacsony felbontás. -
arnd
senior tag
válasz
counterbill
üzenetére
1024x768 az 10 éve volt utoljára elégséges...
1280x800 alatt nem vennék semmit sem. -
counterbill
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot meg a sok cikket a win 8.1-es tabletekről és egyre kevésbé tudom ,hogy mit válasszak.
Ha minden igaz a legfontosabb ,hogy minimum 2Gb ram és 32 giga tárhelyem legyen.
Csak droidos tabletem volt/van. Mostani droidos tabletem páromé lett ,és egy win-es tablettel vigasztalnám magam.
Netezésre olvasásra használnám főleg. Max néha egy kis Age of Empires
Kinéztem 2 gépet de a véleményeteket kérném azért.
Lenovo IdeaTab Miix3
KRUGER-MATZ KM1082 EdgeA 2. gondolom már minden igényt kielégítene. Bár a 10 col helyett 8 col-nak jobban örülnék.
Első tablettel egy gondom van. A 1024x768 felbontás. Nem azért mert pixel vadász vagyok (mostani tabim is ennyit tud).
De windows alatt elég ennyi? Nem kéne inkább 1280*800?50 ezret szánok rá kb. Max 60-at.
Mit lenne érdemes választanom?
2/32 giga alap
Talán egy rendes usb csatinak örülnék még. Hdmi nem élet halál kérdése. Van rendes asztalim tv-re kötve. Lehetőleg itthon Mo. venném meg.Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget !

-
arnd
senior tag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
Vagy USB host vagy töltés. Legalább is ez a rajz szerint.
-
gabor_01
őstag
válasz
Robi BALBOA
üzenetére
"Hogyan lehet megakadályozni azt, hogy hattérben futó program ellenére alvó módba tegye magát, volt, hogy tömörítést félbehagyott."
Ez egy Windows-os gép. Az energia (vagy mi) beállításoknál átállítod, hogy ne menjen alvó módba soha.
"Valakinek valamilyen módon működik e a töltés és otg egyszerre?"
Nem.
Vegyél BT egeret és billentyűzetet. Nekem tökéletesen megy egyidejűleg a kettő. -
Robi BALBOA
őstag
Üdv,
Szert tettem egy Acer Iconia w4-820-as tabletra és lenne egy-két kérdésem.Hogyan lehet megakadályozni azt, hogy hattérben futó program ellenére alvó módba tegye magát, volt, hogy tömörítést félbehagyott.
Valakinek valamilyen módon működik e a töltés és otg egyszerre?
Vettem külföldről y kábelt, de nem megy a töltés.
Itt van egy bekötési rajz, működhet, próbálta már valaki?Ha más választásom nem lesz veszek vezetéknélküli egeret és bill-t, nem tudom ezek mennyire megbízhatóak, nem szakadoznak meg, bluetooth tud egyszerre kezelni egeret és bill-t, tudnátok ajánlani valamit?
-
törölt tag
Sziasztok!
Az alábbi szempontok szerint keresek windows-os tabot:
- 7-8" méret,
- magyar boltból, normális garanciával,
- 65-70e Ft-os árkategóriában,
- 2 GB RAM
- jó minőség.Általános felhasználásra lenne: olvasás, böngészés, filmezés. Játék nem nagyon lenne.
Köszönöm a segítséget előre is!

-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Új, itthon is beszerezhető eszközt szeretne egyik barátom vásárolni. A felhasználás és a kritériumok miatt talán inkább egy 2in1 eszköz lenne a legjobb. Amit mindenképpen tudnia kellene:
- SIM kártyát tudja fogadni
- OTG támogatás legyen vagy legyen rajta USB port (pendrive-ot lehessen csatlakoztatni)
- lehetőleg legalább 16GB belső tárhely
- minél jobb előlapi kamera
- fehér színű készülékházA felhasználás egyszerű internetezés, chatelés, dokumentumok korlátozott szerkesztése. Méretben 10" körül lenne jó. Árat nem tudok mondani, mennyiért lenne megfelelő?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Lemaitre
üzenetére
Jobb ennyiért biztosan nincs. Ennyiért ez egy egész jó ajánlatnak tűnik, bár 3G modem nincs benne (legalábbis nem írják sehol, hogy járna hozzá a modem is, a Huawei UltraStick megoldásáról van amúgy szó).
Egy tízessel többért mondjuk lehet már kapni refurbished 64GB-os ASUS Transformer Book T100TA-t is. -
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
Képernyő jó, anyagminőség is megfelelő. 1/16 azonban ügyeskedés nélkül (wimboot) igénytől függően kevés lehet. Én ismerkedésképpen vettem, 64GB sd card-ot, bluetooth egeret használok hozzá és x86 programokat, nem metro app-okat. Egyenlőre nem használtam wimbootot, meglátjuk mi lesz Win10 telepítés után.
-
Lemaitre
tag
Sziasztok!
Milyen windows-os tabletet tudnátok ajánlani maximum 70 ezer ft-ért?
Eddig ezt néztem ki magamnak. Szerintetek van jobb is ebben az árkategóriában?
Annyi kifogásom lenne hogy esetleg régebbi játékok menjenek rajta : Far Cry 1 esetleg maximum Crysis / Cod4 de ami a legjobb lenne ha a Counter Strike Global Offensive elmenne rajta. -
Tim82
félisten
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Lehet, hogy nem látszik mobilról, de az előző hsz.-emben "a topikjában" kifejezés egy linket takar a Chuwi Vi8-ról írt Logout-os bejegyzés topikjára.

Hi8 és Vi8 tulajok egyaránt írnak oda, élő topik, szerintem tudnak a kérdéseidre válaszolni.
-
Tim82
félisten
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Kérdezd meg a topikjában, mert van róla Logout-os írás.
-
gyurkikrisz
őstag
Archos 80 Celsiummal van valakinek tapasztalata? Képernyő, anyagminőség milyen?
-
ToniSoprano
addikt
Akinek Chuwi vi8-a van attól kérdezem. A kijelzője milyen, nagyon gyenge a fényerő, nagyon zavaróan tükröződik a kijelző? Mennyire kellemes/fárasztó használni a kijelzőt?
-
Polllen
félisten
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Köszi!
-
-
keszo
őstag
Az androidos topikban már kérdeztem, de ide is bemásolom hátha hamarabb kapok választ:
"Sziasztok
Nem találtam jobb fórumot, remélem tudtok tanácsot adni.
3db dual boot-os tablet között vacilálok.
CHUWI VI10 10.6"
Teclast X10HD
Cube i6 Air 3G
melyiket ajánljátok megvételre
lényeges a megbízhatóság, és az üzemidő
Előre is köszönöm a segítségeteket" -
Polllen
félisten
válasz
ToniSoprano
üzenetére
Amit elfelejtettem, hdmi kell

-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Gondolkodom, h a Nexus 7-t lecserélem egy wines tabra.
Van 8" és 10" méretben most best buy vagy különösen ajánlott?
Min 2gb ram és 64 gb tárhely kellene, a 10"-nál dokkoló előny. -
Trialbiker
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Nekem nem fullHD-s Switch 10 em van 2/64/500 as verzió és imádom ha elutazom nagyon jól jön az az 500 gb lementeni a kameráról a videókat. Úgy rémlik van fullHD-s merevlemezes de szerintem nem kell akkora felbontás az egyetlen hibája az hogy dokkolóval ölben tartva elég kényelmetlen (vágja a combom az éle)
-
dahaka1
csendes tag
válasz
Trialbiker
üzenetére
és cidalain
Köszi a válaszokat.
ezt néztem ki.
Mi a véleményetek?Talán anyagminőségben jobb az acernél.
-
cidalain
veterán
válasz
Trialbiker
üzenetére
gondolom nem sértődik meg ha olcsóbb megoldást ajánlunk neki

és akkor sem ha a max pénzért egy több featurrel rendelkező cuccost.én acer switch 10-et nézném meg a helyükben. full HD-s verzióval van tapasztalatom, szép a képe. bill-el együtt már majdnem laptopforma, viszont csak 2 giga ram. viszont van olyan verzió amiben van 500-as hdd (bár az asszem pont nem full HD-s).
A 2/64/FHD összeállítás olyan 130 körül van. -
dahaka1
csendes tag
Sziasztok!
Windowsos tabletet keresnék egy barátomnak.
Ami kellene:
minimun 10 coll, jó üzemidő, talán full hd felbontás,újabb, modernebb processzor, 2-4 gb ram, minimum 64 gb háttértár.
Ami nem lényeg:
3g modem, billentyűzet(bár jó, ha van).
Keret: 150000 ftMit tudnátok ajánlani?
-
nekem pl a tableten kívül, mindenhova megjött az értesítés
-
freelancer68
tag
válasz
Trialbiker
üzenetére
Július 29-én elindul a frissítés. Első körben a Windows Insider program résztvevői kapják majd meg az RTM változatú buildet, amit aztán pár nap múlva követnek majd azok, akik korábban előjegyezték gépük frissítését a Windows 10-re.
-
Viktoár
addikt
válasz
Trialbiker
üzenetére
Köszi,megnézem majd.

-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Toshiba WT8-A-102 -re lehet win10-et tenni?A múltkor írt valamit a gép hogy hamarosan elérhető lesz rá.
-
Libretom
aktív tag
válasz
AxBattler
üzenetére
Én egy hónapja használom a Vivotabot munkára, és nagyon jó, (számomra közelít a tökéleteshez), a ceruza jó szolgálatot tesz, de ez persze egyénenként változó, attól függ mire használjuk. Ami a garanciát illeti, 1 éves teljes körű garancia jogszabály alapján jár, ezt nem korlátozhatja az eladó. A plusz 1 évnél elmegy a szervíz gari.
-
válasz
Libretom
üzenetére
Köszi, de reálisan nézve nem használnám ki a Wacom előnyeit!
A Digiprime-tól meg még mindig nem szívesen vásárolnék, bár már van normális üzletük, adószámuk, elérhetőségük, stb.. Ennek ellenére csak szervizgarit adnak a készülékükre...

Pedig ez a 3G-s Acer Iconia W4-821 nyerő lenne.

(#6832) tjb007
A szívem a Surface 3, a pénztárcám a Hardverapró, és az Aliexpress felé húz.
-
tjb007
nagyúr
Áfástul, mindenestül 130 ezer forint körül állna meg a Cube i7 Stylus, a Surface 3 meg 215. Az a kicsivel több közel 100 ezer forintot takar, ami csak az ár/érték arányt figyelembe véve rohadt sok. Hogy jobb ajánlatnak mondható-e? Igen, ha csak a számokat nézzü sokkal jobb, de ott van a garancia kérdés, ami sokaknál egy döntő kérdés, plusz ugye egy dolog a papír, és megint egy másik dolog az, hogy hova húz a szíved.
-
A surface 3 legnagyobb baja, hogy kb 6-7 óra mire feltölt, úgy, hogy ki van kapcsolva. Egyébként nem wacom tolla van.
Én egy pro 3-at használok, és elég jó, bár néha jó lenne, ha lenne egy passzív mód benne. Egyébként a sima 3 szerintem eléggé túlárazott, és még tollat se adnak hozzá. -
Dani3457
tag
Helló
Az érdekelne hogy vannak ezek a 2in1 cuccok, ismerősöm gazdája egy ilyennek és eléggé megtetszett.
Ezért most én is vásárolnék egyet, a keret 120k
van pár kiszemeltem vissza olvastam, és ezeket találtam [link]
most csak 2 linekelek mert ugyan azt tudják kb szerintem vagy csak én vagyok tudatlan, és még annyi hol érdemes vásásrolni magyar üzletekbe ?
Válaszokat köszönöm !
-
Aztamindenit!

Ez a tab kenterbe ver nálam mindent, amit eddig megfontoltam, a 128GB-os változattal ellennék egy örökkévalóságig!

Kellkellkellkellkellkell!

(#6819) bogyo112
Szerintem meg a felhasználók többségének tök fölösleges az erősebb hardver, ez az új Atom odaver rendesen. A CAD-ező kisebbségnek persze biztosan jól jön az i5...
-
ToniSoprano
addikt
No most rendelt a sógor 32GB os Samu class 10-es kártyát 10év garival itt Holandiában. A helyi MM-ből szállításal együtt 11 €. Már csak a Chuwi tabletnek kéne megjönni.😉
-
acelos
tag
Ha valakinek van Archos 80 cesium tabja az írja már le a (stong and unique) szerviz telefonszámát.Előre is hálás köszönet.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
- normális hálózatkezelés -- Mi hiányzik?
Annyi csak, hogy mindenféle hókuszpókusz nélkül elérjem a windows-os hálózatot.- sd kártyahely -- Camera Connection Kit
JB nélkül nem ér semmit, valamint fasza, hogy kilóg egy 4 centis valami a tabletből- beépített onedrive -- Van app
Nem érted. Elöbb le kell tölteni a képet, majd utánna tudom továbbítani.- usb -- Camera Connection Kit
Szart sem ér, mivel kb semmit nem lehet rákötni. Pl USB merevlemezt.- miracast -- Airplay
Ja, vegyek egy 30e Ft-os appletv-t, hogy működjön a tv-n.- magyar billentyűzet a képernyőn -- Van
Ingyenes NINCS!- egér támogatás -- Minek?
Sok esetben baromi jó! Pl eleve nincs a képernyőbillentyűzeten kurzor gomb.- ie böngésző szinkronizálás -- Van Safari-IE Sync az iCloud vezérlőpanellel Windowson
És ez nekem online szinkronizál? Azaz ha a wp telefonomon, Win-es asztali gépen berakok valamit a könyvjelzőbe, akkor hogy szinkronizálja le az ipad a háttérben?- ablakkezelés -- iOS9
Persze, ha megveszed a legújabb ipad Air 2-est, de ott is csak pár alkalmazás tudja, amit így írtak meg. Más nem tudja- normális memóriakezelés -- Van
A francokat van. Safari mindig újratölt mindent- normális skype -- Van
Van a francokat. Ha nem baszkurálom a tabletet napközben, este már ki sem csörög a skype. A telefon, laptop jelzi, az ipad air nem.- flash -- Még szerencse, hogy nincs
Bizony pár esetben baromi jól jön. Pl IKEA Besta tervező stb.- normális taskváltás (hiányzik, hogy balról behúzva 1 újjal vált a taskok között) -- Van rá gesture
JA. 2 vagy 3 ujjal kell kapálózni. Ritka szar.- normális alkalmazásbezárás (az ms fentről lehúzom-ja messze jobb, mint a sokujjas markolás) -- Tök felesleges bezárni alkalmazást
De néha kell. Volt már többször olyan, hogy befagyott. -
tjb007
nagyúr
válasz
csizi90
üzenetére
Hol a csapda? Sehol, legalábbis én nem látom, hogy lenne, de ha van is ugyanott, ahol a többi Kínából rendelt tablenél. A garanciát úgy tudod érvényesíteni, hogy először jelzed az eladónak, hogy gond van, ő -ha nem adja elő a biztos te csinálod rosszul performanszt, akkor- megmondja milyen névre és címre kell visszaküldened. Javításra vagy cserére kiküldendő áruk feladásának menete: [link]
Visszaküldted (minden erről szóló dokumentumot őrizz meg), innentől kezdődik a várakozás.Az összeszerelési minőséggel a visszajelzések alapján nincs, az felhasznált anyagok minőségével sincs gond.
(#6812) ToniSoprano
Gyakorlatilag is fog, nincs már ez a majd átcsusszan dolog, főleg az ilyen nagyméretű, nagy értékű csomagoknál. A DHL-nél meg főleg nincs ez, ők mindent vámoltatnak akármekkora és akármilyen tömegű is a csomag a ráírt összegtől függetlenül.
-
ToniSoprano
addikt
Elvileg jöhet rá 27% ÁFA ha kibontja a NAV de lehet megoldják valahogy.
-
vadasz70
aktív tag
Sziasztok! Tudna valaki nekem ajánlani olyan tabot ami tudja GPS 3G és olyan 35ft körül belefér lehet használt is. Ja és 7 vagy 8 colos kellene.
-
r3dsnake
nagyúr
- normális hálózatkezelés
-- Mi hiányzik?- sd kártyahely
-- Camera Connection Kit- beépített onedrive
-- Van app- usb
-- Camera Connection Kit- miracast
-- Airplay- magyar billentyűzet a képernyőn
-- Van- egér támogatás
-- Minek?- ie böngésző szinkronizálás
-- Van Safari-IE Sync az iCloud vezérlőpanellel Windowson- ablakkezelés
-- iOS9- normális memóriakezelés
-- Van- normális skype
-- Van- flash
-- Még szerencse, hogy nincs- normális taskváltás (hiányzik, hogy balról behúzva 1 újjal vált a taskok között)
-- Van rá gesture- normális alkalmazásbezárás (az ms fentről lehúzom-ja messze jobb, mint a sokujjas markolás)
-- Tök felesleges bezárni alkalmazást -
NGA
addikt
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nincs:
- normális hálózatkezelés
- sd kártyahely
- beépített onedrive
- usb
- miracast
- magyar billentyűzet a képernyőn
- egér támogatás
- ie böngésző szinkronizálás
- ablakkezelés
- normális memóriakezelés
- normális skype
- flash
- normális taskváltás (hiányzik, hogy balról behúzva 1 újjal vált a taskok között)
- normális alkalmazásbezárás (az ms fentről lehúzom-ja messze jobb, mint a sokujjas markolás)
stb. stb. -
tjb007
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Call of Duty: Black Ops 7
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- További aktív témák...
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad 8th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4627
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

330ppi, míg tabletnél 8"-on az 1024x768 160ppi.
.