Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GomezGTS
tag
Sziasztok WP szakik!
Remélem hozzátok tudok fordulni egy problémával, mert igazából ott tartok, hogy földhöz verem szerencsétlen telefonomat.
A gond a pár nappal ezelőtti windows frissítés (10.0.15063.251).
Amióta frissült a rendszer:
-nem lép ki a programokból rendesen,
-nem működik a kamera gomb (semmilyen formában),
-a facebook (böngészőben) lefagy,
-néha nem tér magához képernyőzárolás után,
-sms íráskor van, hogy nem ír bizonyos karaktereket,
-meg ami még nem jutott eszembe.Elvileg minden oké vele, mondják, de hát látom, hogy nem. A telefon kb fél éves, de csak február óta használom. Elég kiábrándító hibák ezek, mert befolyásolják a mindennapi használatot.
Minden segítséget hálásan köszönök!Üdv.
GomezKeresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! (2004 óta a PH-en)
-
-
GomezGTS
tag
válasz zsoltzsolt #92652 üzenetére
Bocsi, nem írtam meg. 950-es.
Üdv.
G.Keresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! (2004 óta a PH-en)
-
scyllarus
veterán
Na, remek. Reggel frissült az Áruház, probléma nélkül be is lépett.
Most nem megy, a hibakód alapján ez akkor szokott előfordulni, ha leáll a szerver. Másnak működik?"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
mdraco
őstag
Remelem ebben a honapban jon valami update javitasokkal, ha mar nem lehet visszaallni rs1-re, .1066 eleg jo volt.
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
Nálam még mindig a 1066-os verzió van a Lumia 950-es telefonomon.
A frissítéseknél nem talál semmit.
Mi lehet a hiba? -
Sztyepadzso
őstag
válasz timelord1987 #92661 üzenetére
Valaki írta nemrég, nekem ia bejött: Insideren Relase Preview-ra állás.
-
Blue Eagle
őstag
válasz Sztyepadzso #92664 üzenetére
És? Pont Preview-on jön majd le az általa említett 15063.251.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz Blue Eagle #92665 üzenetére
A nem támogatott telefonokon, mint a930-on ez a megoldás.
Nekem is lejött a .251, RP-re állítva. -
GomezGTS
tag
válasz Sztyepadzso #92663 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Keresem -hozzám hasonlóan- korrekt, üzleti partnereimet! (2004 óta a PH-en)
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Blue Eagle #92665 üzenetére
Nekem az volt fenn a 950-en, nem segített a régióváltás, SR, kikapcs(alaphelyzetbe meg nem akartam állítani, működik rendesen 9 hónapja, eddig mindenre találtam megoldást.). Ezt átállítottam, felment azonnal.Ahogy EAGLE írta, gyakorlatilag ugyanaz, mint a hivatalos build.
-
this is life
Ármester
-
AdamMi
csendes tag
Sziasztok, ahhoz kérnék segítséget, hogy kiderüljön mi a turpisság az outlook gmail adatforgalmi igényével. L730-as készülékemen 1066 build óta nagyon sokat fogyaszt a gmail a mobil adatforgalomból. Igyekeztem újra beállítani a fiók kezelőben a szinkronizálást, (30 percenként frissít,névjegyet nem,csak 1 hónap levelei) lenne valakinek még tippje, hogy hol tudnék faragni a levelezés éhségén? Az előző hónap 1 Gb korlátját majdnem mind ez vitte el.
Lassan járj, tovább sétálsz!
-
monosgeri21
tag
válasz this is life #92670 üzenetére
Android a varázsszó
-
this is life
Ármester
válasz AdamMi #92671 üzenetére
Probald beallitani a szinkronizalast , az elemek erkezesekorra , illetve kapcsold ki a az emailek teljes tartalmanak letolteset ...
monosgeri21
Tisztaban vagyok vele , hisz a redmi 3-asom is az de ennyire pofasra a launcher kulsejet nem tudtam beallitani[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
törölt tag
Érdekes összehasonlítás nekem a te eseteddel, h én pont 2015 nov-ban vettem egy L640-et (telenor 0-ért adta előfizetéssel) h kipróbáljam a WM platformot, kb 2-3 hét után adtam is el (addig se fő telefonként volt használva)
1 évvel később kíváncsiságból vettem egy másik L640-et használtan, h megnézzem milyen rajta a W10.
Nem kellett volna, még szerencse hogy 1000 Ft buktával el tudtam adni egy kőművesnek, aki fél évente elfogyasztott egy ilyet (leesik, eltörik, etc.)
Ez alapján később sem vesztettem sokat, h nem tartottam meg.Fél off:
BTW, érdemes beleolvasni a kommentekbe ennél a wincentralos cikknél.
Néma döbbenet kategória, kb azokhoz a japán katonákhoz tudnám őket hasonlítani, akik a dzsungelben még a 70-es években is azt hitték h tart a második világháború -
duo
addikt
válasz this is life #92670 üzenetére
szia! azt nem igerem h holnap napkozben, de estefelé megprobalok
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
Blue Eagle
őstag
15063.251 -re egy nagyobb, kb. 1GB méretű játékot szeretnék telepíteni, de nem engedi letölteni az áruházból, mert ezt a hibakódot dobja: 0x80070070.
RS1 alatt nincs gond ugyanezzel. Mi a gond? Nem értem. -
zsamiatt
őstag
Sziasztok, tud valaki esetleg kalória számláló appot? Szeretném nyilvántartani mit ettem és mennyi táp értéke volt.
köszönöm
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Lehet túl speciális az igényem, de nem igazán találtam megoldást eddig.
Van egy Nokia Lumia 820-asom, 8.1-es WP rendszerrel. A telefont már nem használom, viszont a kedvenc csengőhangomat szeretném élvezhető formában kimenteni, és azt használni droidon. A Lattice névre hallgató csengőhangról lenne szó, a magyarban nem tudom, mi a neve, felülről az 5. a sorban.Van erre valami mód? Mikrofonnal mégse akarnám felvenni, jobb lenne egy 100%-ig tiszta minőség.
Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
starr
őstag
válasz csabyka666 #92684 üzenetére
[link]
Nokia Lumia 1520 ringtone pack
Nézd meg, hátha közte van. -
Spet
addikt
Na vajon jön-e este update nem CU-s mobilokra?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
zsoltzsolt
addikt
válasz this is life #92694 üzenetére
Úristen, mi az a vérnyúl a bal alsó sarokban? 😁
-
k-adi
nagyúr
válasz zsoltzsolt #92695 üzenetére
wp easter egg
-
this is life
Ármester
válasz zsoltzsolt #92695 üzenetére
Bocs a telefonom rakta be , majd dobok masik screen shot-ot , ugy is valtoztattam a betu mereten es most mar rendezetebb ...azert egy kajanul vigyorgo kuka robit megse rakhatok oda
Amugy egesz kellemes igy hasznalni , a tempo is patent , szokatlanul jo .. persze nem az rs2-rol van szo
Amugy koszonetem az ms-nek , sose valtottam volna plattformot ha nem kopik szembe a felhaaznaloikat ,illetve nem egy gany Os-t dugnak az ember orra ala , amit ha akarsz ha nem feltelepul...[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
prisz
aktív tag
válasz this is life #92697 üzenetére
Ez így ömlesztve nekem kicsit sok. Eléggé viccesek ezek a droid-ra készült wp launcher-ek, olyan erőltetettek...
Ahogy a nagy öreg mondná: "a krumplileves legyen krumplileves, a droid meg droid" -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Akkor az MS meg legyen fos?
Ezt már túl is teljesítette, mert már annak nevezni is extra dicséret!----------
Egyébként hagyjuk most a csempe alapú launcher-t.
A valós Microsoft fejlesztésű ARROW LAUNCHER egyszerűen zseniális, mert hát droid-ra megérdemlik a user-ek, hogy valóban minőségi fejlesztést kapjanak. Hagyjuk...Aki még nem próbálta, az mindenképp, mert érdemes megtapasztalni, hogy az MS nagyon is tud, ha akar...----------------
(#92697) this is life
Kicseszett jó! Figyi, és működik minden, bug, lassú indulás, kilépés...etc ilyenek vannak?
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
A 735-om kepernyoje is hasomloan nez ki , minden ott van rajta amit hasznalok .. igy app litaba ritkabban kell belepni .. amugy a csempe felulet bejon , inkabb ez mint az csiri csare ikonok .
Eagle
Sokat jqvitottak a builden , a messenger ,fb,nevjegyzek egybol nyilik , az ertsitesi sav is joval tobbet tud , es vegre a pc-el is normalosan tud bluetooth kapcsolatot letesitni ,wifi stabil, gps patent.. mire vagy meg kivancsi ?
Ja arrow launcher , a pofam leszakad , a sajat rendszerukre xarnak ,de droidra tudnak fejlesztni normalisan ... @©#$#€&% a velemenyem roluk...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest