Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prisz
aktív tag
És miért is kell a droidra launcher? Mert olyan semmilyen. Lenyelni nem lehet, de kiköpni sem tudod. Alap járaton olyan egy kaptafa az egész, olyan mint egy csúnya nő. Már elsőre olyan késztetésed van, hogy azonnal rá kell húzni valami mást, hogy takarja az eredetit...
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Launcherrel egyedire szabhatod , illetve ha a gyarto mokolasa nem ttszik , igy megkerulheted es nem vagy beszoritva a sarokba , az sem elhanyagolhato hogy egy custom launcherrel a hw-en is sporolhatsz, mert pl a touchwiz azert kepes enni az eroforrasokat feleslegesen ..
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz this is life #92706 üzenetére
Az enyém már CU, mégis ugyanez a frissítés jött ma rá (töltődik lefelé)....
Bírnám, ha egy magyarul beszélő Cortana volna....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
NGC
tag
-
Joker88
őstag
válasz this is life #92706 üzenetére
nem insiderezek ... vagy hogyhíjják.
csakis stabil ágon.In loving memory of Garrett Lockhart
-
this is life
Ármester
válasz Bogyó bá' #92707 üzenetére
Csak nyelvi csomag ,szotar es egyebek ... nekem az 1066 utan telepult ,de a CU update utan is fel rakta magat , amint magyar nyelvre allitottam a telefont (amugy is mahyar nyelven volt) de logikat nem keresek benne ..
Joker
Rs1-en vagy meg ? Vagy az rs2 251-hez valo nyelvi csomagot telepiti? Amugy a nyelvi updetnek viszonylag hamar fel kell telepulnie ,joval gyorsabb mint egy system update ..A zene lejatszo neon effektje egesz kellemes lesz majd... rp agon anno lejott.
[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Blue Eagle
őstag
válasz this is life #92710 üzenetére
Nem nyelvi csomag ez. A ringeken magyarra állítva ilyen néven jön le pl a .251.
-
Clemi
veterán
válasz this is life #92710 üzenetére
Nos a verziószám 297-re ugrott és elég sokáig települt egy nyelvi csomaghoz képest....
-
zoger
tag
Ez a .297-es build.
-
sunpower
tag
Nekem egy ilyen számú frissítés jön le most: 10.0.14393.1198
Lumia 830
-
Vegha
senior tag
Hu de izgi ...
-
Vegha
senior tag
https://m.itcafe.hu/hir/a_lassan_keteves_windows_10_tamogatasa_ma_er_veget.html
Ennyit arról hogy a W10M-eseket szoptatják agyba-fobe.
-
this is life
Ármester
Vegulis kedd van ☺igy beeshetett egy update(bugfix) legalabb erezheto hogy javitottak valamit ,pl edge ,blutyuk,wifi bug , a gephaz egyes beallitasainak lomha megnyitasa ,a kapcsolatok app lassu renderelese...stb ??? Nem felteteleztem hogy a honap elso keddjen frissites lesz...
Eagle
Mit nem ertesz a minoseg javitasi frissitesen ? Eddig csak azt kaptunk , meg ha az eredmenye nem is latszik
[ Szerkesztve ]
-
touchscreen
tag
-
scyllarus
veterán
válasz this is life #92720 üzenetére
Az első dolog volt, amit megnéztem a frissítés után, a Gépházban az Értesítések megnyitása.
Ugyanolyan sz@r maradt.
Pedig én is ilyesmiben bíztam."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
timelord1987
őstag
Sziasztok!
A tegnapi frissítés óta nem szinkronizálja az Outlook az e-maileket.
Ti is tapasztaltátok ezt a jelenséget?
Mit állítsak át? Most a szinkronizálás a fiók használata alapjánra van állítva. -
scyllarus
veterán
válasz timelord1987 #92726 üzenetére
Nekem működik hibátlanul, 5 fiókkal (1 exchange, 2 gmail, 1 outlook, 1 IMAP, szerintem lefedtem majdnem mindent )
Ez a szép a windowsban, mindenkinek egyedi, személyre szabott hibát generál..."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
zoger
tag
válasz timelord1987 #92726 üzenetére
Állítsd át "elemek érkezésekori" szinkronizálásra.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem CU óta csak ötletszerűen szinkronizál ("elemek érkezésekor"-ra van állítva természetesen): néha azonnal, néha csak fél nap múlva jelzi a kapott emaileket. (Asztali gép mellett ülök egész nap, azon rögtön jön minden).
-
kblzs83
újonc
Az vajon miert van, hogy kozvetlenul HR utan a W10M CU .297-es build is magatol feltelepiti a HERE Drive+, HERE Maps, Lumia Camera es egyeb regi dolgokat, amik persze nem is mukodnek megfeleloen?
[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
-
this is life
Ármester
válasz kblzs83 #92732 üzenetére
Mert azok az appok az utolso hivatalos fw-el jottek es valoszinuleg nem torlodnek,torolhetoek , igy a w10 frissiteskor ak eltunteti a rendszer szem elol, hr utan azonban ujbol vissza kerulnek az alkalmazas listaba . Ez a hatranya ,hogy csak az Os frissul es nem a teljes fw .
-
zsamiatt
őstag
válasz timelord1987 #92734 üzenetére
felment a tegnap esti/mai frissítés?
Feltettél minden app frissítést is? Nekem a CU frissítés után lett rossz és most megjavult.Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
hroberto
veterán
Nincs tiltva az Outlook háttérben futása esetleg?
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
zoger
tag
Mostanában valamelyik frissítés kikapcsolta nálam az értesítéseket, se rezgés se hang nem volt, vissza kellett kapcsolnom.
-
TommyX_
őstag
Nekem kis segítségre lenne szükségem.
Megoldható-e az, hogy egy ms fiókot használjak két ugyanolyan telefonon (Lumia 1520)?
Persze nem egyszerre használnám a 2 telefont , az egyik úgymond pót telefon szerepét tölti be.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Blue Eagle
őstag
válasz Sztyepadzso #92743 üzenetére
Három egyforma telefonod van?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz Blue Eagle #92744 üzenetére
2 950, meg egy 920, igaz, 8.1-el
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz dangerzone #92748 üzenetére
Szerintem arra frissebb nincs és nem is lesz: a CU nem támogatja azt a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest