Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
Sziasztok olyan kerdesem lenne, amit lehet mas feltett mar regebben, es megvaloszoltatok, elore is elnezest ezert. Van nekem egy lumia 735-om, es arra lennek kivancsi ha osszekotom a tv-vel vagy akar monitorral egy micro usb-hdmi kabellel akkor lehet rola filmeket lejatszani vagy ez nem mukodik? Valaszokat elore is koszonom.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
válasz kavarc #64712 üzenetére
Nálam a 735-nél is ugyanez a "bug" van. Bár számomra eddig nem jelentett semmilyen problémát.
Más barátnőmnek ugyanilyen telefonja van, most jelenleg külföldön tartózkodik, de nagyon nem akar csatlakozni semmilyen nyílt vagy biztonságos wi-fihez. Azon gondolkodtam ha hazatér akkor egy gyári visszaállítás vajon megoldána a a wi-fi csatlakozási problémákat?
-
Spet
addikt
Sziasztok, annó kikapcsoltam az automatikus felhasználó illetve jelszó beírást a böngészőn. Valaki megtudná nekem mondani, hogyan tudnám visszakapcsolni? (kezdem unni az állandó jelszó másolást).
-
Spet
addikt
válasz Bukk900 #67115 üzenetére
Tesz ez rám magasról, IE-n belül bármit állítok (mindig/kérdezzen rá mindig) nem csinálja, újraindítás után sem. Mind1 így marad.
Következő kérdésem, hogyan tudnám a naptárba a magyar ünnepnapokat előhozni az amerikai ünnepnapok helyett (Magyarországon vásárolt 735-ös készülék).
-
Spet
addikt
Hmm... valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy töltőre tette a telefonját, és amikor az a töltést megkapva a kijelző felvillan, de olyan erősséggel, mintha brutális fényerősséggel rendelkezne és torzítja igencsak a színeket?
Kikapcsoló gombbal kijelzőt kinyomtam utána visszakapcsoltam, azóta nincs problémája. Lumia 735 ~5-6% körül tettem fel a gyári töltőre.
-
Spet
addikt
Nos független 735-m megkapta a update 2-t (innen már csak egy lépés a win10).
Hát mit ne mondjak beállítások elsőre elég érdekes tűnt, viszont legalább részekre van bontva, átlátható. Illetve a telefon nyomon követése menüpontból végre nem dob ki és használható (eddig nem volt az). USB/Office ami új menüpontként jelent meg (vagy csak én ugrottam át ezeket mindig).
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Van ket db lumia 735, amelyet elutaztattunk magunkkal kulfoldre (malajba). Parome valtogatta a szolgaltatokat, szereny keszulekem meg nem. Nagyon nem zavar, mert gondolom attol fuggetlenul mehet rajta viber meg Viop (de vilagositsatok fel ha nem), csak idegesito, hogy eddig nem volt semmi problema vele most meg igen. Mindket telefon Mo.-n vasarolt kereskedesbol szarmazik, es ugyanazon beallitasokat tartalmazza (automatikus kereses, ugy nem talal manualban igen, viszont nem sikerul csatlakoznia ra). Valaszokat elore is koszonom.
-
Spet
addikt
válasz Mr. Nimbus #71617 üzenetére
Igen mindketten vodasok vagyunk (en flotta elofizetes, parom feltoltos). Van itt kint egy Htc ha abban sem megy akkor hazairok, hogy Vodanal csinaljanak valamit, mert igazabol netbank miatt lenne fontos. (a helyi prepaid Digi-s Simmel nincs baja a telefonnak fene a gyomrat, csak erre ugyebar nem jonnek otthoni SMS-ek)
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Legfokeppen azoktol kerdeznek aki 735-t hasznal. Ki milyen szinten tapasztalta mobilnet hasznalataval az akkumulator meruleset? Egy kicsivel tobb mint egy eves a mobilom, es erdekesnek talalom, hogy 10-15 perces mobilnet hasznalattal akar 20%-ot is veszit a toltottsegebol. Ez normalis vagy mar szint felett van? (kulfoldi SIM van a teloban, nem hazai Vodas, ha ez szamit). Valaszokat elore is koszonom
-
Spet
addikt
Engem sem erdekelt eddig, csak furcsaltam (otthon wi-fi-t jobban birja mint a malajt, ugyanannyi bokdosessel, illetve asszony hasznalt mobilnetet Mo.-n a sajat 735-n, es azt jobban toleralta), illetve lehet most jon ki az allando kanikulas terheles.
-
Spet
addikt
válasz Gordiann #75206 üzenetére
En szemely szerint a messengerben nagyon eddig nem csalodtam, kiveve amikor frissit valamit a hatterben, mind mobilnettel mint wi-fi-vel hasznalhato. Bar a telefonalast meg mindig hianyolom (tudom tudom majd egyszer erkezik)
De a FB app az az elso volt amit toroltem, bongoszobol erdemesebb inkabb FB-ot porgetni.
-
Spet
addikt
válasz Gordiann #75214 üzenetére
Vegulis az Xperia Ion-on nagyon gordulekenyen ment a messenger, mert szepen lementett mindent a telefonra, es akar a kezdetig visszaporgethettem barmilyen beszelgetest net nelkul is. Hatranya az volt hogy egy ido utan telelett a telefon belso memoriaja. Hogy hianyzik nekem ez a megoldas? Nem. Hogy miert? Mert szemeteli a telefont.
IOS-en nem tudom, hogy milyen a messenger (hogy visszaporgetheto-e vagy sem), nem hasznaltam meg Iphone-t.
Nekem a WP azt nyujtja amiert vasaroltam, amennyiert. Nem akarok fikazni semmilyen OS-t vagy markat, de minek adjak ki 6 szamjegyu osszeget, ha megkapom az alatt is ami nyujtja azt ami nekem kell?
Mellesleg a legrosszabb messenger ptogram a sok nagy kozul a Viber, ha mar valamit fikazni lehet. Whatsapp jol mukodik nem csilli-villi mint amit Androidon lattam( nem is kellene), de legalabb nem is meriti annyira az akkumulatort.
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Lenne egy 735-os (8.1 denim) amiben cserelve lett memoria kartya, az adatok mrg ctrl+c ctrl+v modszerrel atlettek masolva. Viszont egyes zeneszamokat nem lat. Erdeklodnek, hogy miert, illetve, hogyan tudnam szinkronizalni a listat (ha lehet)? Valaszokat elore is koszonom.
-
Spet
addikt
válasz Plazmacucci #76429 üzenetére
Faaaaaaasssszaaaaa, Telóval már leformatáltam a kártyát, így az kimarad.
-
Spet
addikt
válasz Teebee9206 #76452 üzenetére
Soooo, kérdőjel a cikkük címének a végén, illetve első mondatban, nem kizárható. Így nem igazán kell aggódni, hogy kijön.
-
Spet
addikt
Sziasztok,
A Naptárba nagy nehezen sikerült hozzá adnom a magyar ünnepnapokat (mert megmondom őszintén az amerikaiak hidegen hagynak), viszont hiába jelölöm ki, hogy mutassa, nem teszi meg (bezzeg páromnak, alapból benne volt ugyanennél a típusnál). Érdeklődnék, hogyan tudom mégis láthatóvá tenni a naptáramban? (lumia 735 8.1 denim, magyar régióra állatva). Válaszokat előre is köszönöm.
-
Spet
addikt
válasz mirci18 #76698 üzenetére
Az én telefonomban alapból az amerikai volt csak (edigitalban vásároltam kicsit több mint 1 éve), most adtam hozzá microsoft oldalán keresztül a magyart. Páromnak használtan vettem innen a fórumról ugyanezt a modellt az övében benne volt a magyar. Beállítás menüben látszik, színt is lehet álltani, de nem jelzi a naptárban. Lehet egy soft reset megoldaná?
-
Spet
addikt
válasz csabyka666 #79201 üzenetére
Akkor marad a jo oreg papir alapu szamitas: (tankolt mennyiseg/megtett kilometerek szama)*100=atlagfogyasztas. Az adatot pedig felirod a blokkra, vagy a Onenote-ba.
-
Spet
addikt
Tudom, hogy nem olcsók, de sajnos a hibákról most nem a user, hanem a Micrososft tehet, amit lehet majd hamarosan javitanak. (pedig én majd egy 950-re szeretnék váltani, hiába köpködi mindenki)
Az utolsó hivatalos frissités a 10.0.10586.218 volt, ami április 12-én jött ki. Itt a rendszer omlott össze (szerintem).
-
Spet
addikt
válasz mirci18 #79318 üzenetére
WP10 esetében minden kétséges
Igaz, eddig megtaláltam 8.1-re a nekem szükséges alkalmazásokat, de majd ugy is tesztelni fogom 735-ön, hogy 10-re vannak-e, és ha igen ugyanazt nyújtják, mint az előző "generáció".
De az is igaz rám, hogy nem gyakran váltok telefont, és lehet kihuzom a 735-el a surface sorozatig, majd eldől.
-
Spet
addikt
válasz bluemirage #79325 üzenetére
Miért nem azzal kezdted, hogy veszett fejsze nyele?
Most itt munkahelyem hallottam egy érdekes észrevételt: a windows phone munkahelyi telefonnak tökéletes, de otthon nem ezt használnák. De kiemelem, nekem otthoni használatra is elég!
-
Spet
addikt
válasz kiralyroli #79562 üzenetére
Rosszul kezdted, ha garanciás a készülék, akkor márkaszervízhez viszed (ha tudod), nem pedig a szolgáltatóhoz, leadod a garijegyet, elmondod a panaszod és reménykedsz, hogy megcsinálják jól.
Bekapcsolás előtt legalább fél órát töltse a készüléket? WTF?
-
Spet
addikt
válasz csabyka666 #79829 üzenetére
Hát nem tudom 8.1-es Lumia 735-n a gmail-es fiókot nagyon szépen vissza tudja jelezni, hogy jön-e valami (bár tény és való, hogy telefontól online megtekintésnél szét van hullva rendesen, és nem lehet se irni se olvasni normálisan már több hete), de lehet én vagyok az 1%.
Viber már elég régóta halálán van WP-n, sőt igencsak elmaradott 8.1-en a verziószám az Androidhoz képest (6.1 androidon, WP-n meg 4.5.5). Problémák nem csöng ki, nem hallod ha arról hívnak stb. Általában egy program bezárása (nem csak sima visszalépés) megoldja a gondot, de elég idegesítő, hoyg csak nagy ritkán működik rendesen elsőre. Ezért sem szeretem inkább Whatsapp vagy VOIP.
-
Spet
addikt
Miért kell eröltetni a FB Messengert? Nem tudtok nélküle élni? Nem értem. Van Whatsapp egyszerű nagyszerű, és jé van minden telefonrendszerre (és valahogy a világ másik végén többet használták mint a messengert). Van Line/BBM/ICQ/WeChat/Skype, hihetetlen ezek is vannak ugyanúgy androidon/IOS-en.
Ha meg az nem tetszik, hogy puritán a WP-s alkalmazás, akkor el kell hagyni a készüléket, és venni kell másikat helyette. Illetve nem értem, hogy miért gondolja mindenki, hogy ki kell lennie nyalva annak a bizonyosnak...
Ha meg stircker hiányban szenvedtek ragaszzátok magatokat tele ne az üzeneteket.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
Nos az ismerőseim felnőtt emberek és Mo.-n élnek és nem FB vagy egyéb applikációból fognak hívni, hanem normális módon, telefonon (nem szakad bele senki az 5 percbe, én sem. Ja és a normál hívás sem spanyol viasz).
Ha meg Viber-t illetve más programot sem használsz, akkor minek szítod itt tüzet?
Vagy te nem a cégtől várod a seggnyalást akinek fizetsz, hanem az ismerőseidtől, úgy ugráljanak ahogy a te telefonod fütyül?
Nem várok én senkitől seggnyalást, és képzeld (ha megy), fentebb már tárgyaltam: normál hívást kezdeményezek.
-
Spet
addikt
válasz bihariszabi #79965 üzenetére
Hát a 40 db SMS-es csomag nekem is megvan, maximum ha havonta 2-3-t elküldök.
Telefonváltás, hát itt rögtön az Iphone ugrott be, ahogy a nagy "fan"-ok évente cserélik. Én pedig nem érzem, hogy 1 vagy 2 évente lépnem kellene (2014-ben lett először okos telefonom, el is ment a kedvem az Xperia Ion álltal (amit átörököltem használtan) az androidtól, 2015 jan óta használom a 735-t).
A készülékfelajánlásról nyilatkozni nem tudok, csak azt, hogy a függő készüléket (amire azt mondom, hogy én akkori szükségleteimet [ami mindenkinél természetesen más] kiszolgálja) flottában majdnem ugyanannyiért adják mintha függetlenként megvenném.
Nekem a rendszerrel nincs bajom, számomra megfelel. És nem akarom védeni, hiszen az a rossz/hiányos/nem megfelelő legtöbbször, de ha vérpistikéknek nem tetszik, akkor ne használják. Van androidos telefon huszonxezer Ft-tól, és az élmény ugyanúgy meglesz.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz mukibuci #79980 üzenetére
Hát isten mentsen, hogy a freemail meghalljon, mert akkor én is szívni fogok (bár érdekes, hogy nálam eddig megérkeztek az értesítők, de lehet hogy akkor csak toppon volt a freemail).
Gondoltam, de közben eszembe jutott, hogy lehetett volna telefonszámra is küldeni az azonosítót, vagy rosszul tudom?
-
Spet
addikt
válasz iihorvath #80172 üzenetére
(nem akarok tüzet szítani), de tudnál erről a bejegyzésről/hírről linket adni, ahol azt mondták, hogy az összes 8.1-es készülék megkapja?
A Microsoft hivatalos oldalán az van, hogy a Denim-et futattó készülékekből azok kapják meg amik megfelelőek/jogosultak rá. Tény és való vannak olyan készülkek, amin kényelmesen elfut a 10 is (1020) pedig hivatalosan nem kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz iihorvath #80178 üzenetére
"...sajnos nem hivatalos közleményben számolt be a Microsoft, hanem mindössze egy egyszerű Twitter bejegyzésben..."
Azóta többször volt háborgás az MS tweet-i ("csipogásai") miatt, de mint fentebb az Ipon-os cikkből kiemeltem, a Twitter nem hivatalos közlemények bejelentésésére szolgáló oldal (bár igen, sok ember annak veszi, én nem, mert nem is Twitter-zek).
-
Spet
addikt
válasz iihorvath #80183 üzenetére
Baromira unom már magad munka közben így már idézeteket keresek.
"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig mint az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa a lényeg" Teljesen összefoglalja a mondanivalódat, de ez az ő dolguk, mit hogyan rontanak el (más kérdés, hogy ki issza meg végül a levét).
Van az MS-nek Magyarországi kirendeltsége, csak lehet ott is kérdezni személyesen, csak esélyes, hogy nem fogják, az embert szivélyesen fogadni (főleg, ha a fejükbe akarja az ember állítani a telefont, mint ahogy annó ajánlották valamelyik Lumia topicban) (megjegyzem talán az egyik legszebb irodaövezet, amit eddig Budapesten láttam, és mindenki számára bejárható, sőt Steve is megtalálható)
Szerk.: Ricardo, mint említettem nem twitter-lek, így hidegen hagy milyen "információkat" osztanak meg.
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz Ricardo #80188 üzenetére
Nem szeretnék/akarok nagyon elrugaszkodni, de ez olyan mint a politika a választási időben: igérgetnek mindent, mondanak mindent, erről van bejegyzés/feljegyzés/felvétel etc. etc. Megválasztják, de nem történik meg, vállvonással elintézve és még annyi sem, hogy bocs (kivéve volt ugyebár annó a nagy elszólás...)
Visszatérve a lényeghez, én annó választottam egy 735-t magamnak ami szoftveresen (8.1) és hardveres (számomra) a mai napig is jó, és jelenleg még várok a frissítésekkel amíg azt mondhatom, hogy a WM10 legalább ugyanazt nyújtja mint 8.1 (pl még ugyabár a dupla kopp ébresztés még mindíg nem megy, pedig mióta kitwittelték ).
És igen én szeretném folytatni ezt az utat mondjuk egy 950-el (vagy esetleg a surface szériával), amivel megfelelő körülmények között a hardvere miatt x évig nem (kellene), hogy panaszkodjak. De ez a jövő.
-
Spet
addikt
válasz Plazmacucci #80203 üzenetére
Ha már neki nem jött össze a helyrepofozás, akkor hátha az atyai szeretet megteszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest