- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
ISO-ról felment....
Most: "unexpected store exception" A gond.... a HDD is új és az alaplap is, Win 8.1-el jó volt vagyis se a HDD nem rossz se az alaplapi HDD vezérlő, a Chieftec táp meg nem hiszem, hogy ne lenne elég ennek a confignak, sok is, előző proci többet evett és úgyis elfutott.
Mi lehet a gond? A másik gépemen halál stabil már 6 hónapja a Win10.
-
CirrMee
addikt
válasz
Ga3rieL #59387 üzenetére
Nem ártana háborgás helyett tájékozódni, a defender és a MBAM elsődleges célterülete ugyanis más és más (defender inkább hagyományos értelembe vett vírus, MBAM meg az egyéb dögrovások keresésére szolgál elsősorban).
Tweaker: nem igazán tudjuk, mivel mit műveltél, ezért aztán nehéz lesz válaszolni a kérdésre. Ha nem valami amatőr tweaker a téma tárgya, simán el lehet vele ezt-azt barmolni. Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy magától egyik sem csinál ilyet, az csak a júzer munkájának a gyümölcse lehet, ha ilyenre sor kerül. És persze ilyen manőver előtt nem árt visszaállító pont létrehozása, csak ugye az meg nem divat.
-
Ga3rieL
senior tag
Erre valaki (#59387) ?
-
Micsurin
nagyúr
Expressz HELP kéne!
i3-4160
Asus H81M-C
4gb 1600mhz RAM
Win 8.1 64 bit
Vagy kernel Powerrel, vagy System_Service_Exceptionnel esetleg egy 0x800[...]x2000-es kék halál kóddal elszáll a telepítés rendszeresen, legutóbb 98%-nál System_Service_Exceptionnel, Media Toolon keresztül próbálom frissíteni a 8,1 teljesen tiszta most lett lemezről feltéve, sürgősen segítségre lenne szükségem!
(Vadi új mind a ram, mint a cpu mind a lap.)Köszönöm!
-
VGYke
addikt
válasz
King Unique #58882 üzenetére
King Unique köszönöm válaszod! Sajnos a FAT-NTFS formázási tanácsod későn jött. Történt ugyanis az, hogy úgy döntöttem kipróbálom hogy ráfér-e MCT letöltéssel a 4GB pendrive-ra a cucc, de előtte csak megformázom NTFS-re. Nálam a win10 2 helyen van, SSD-C:\ és a dokumentumok, mentések, valamint pár gyorsaságot nem igénylő, vagy bazinagy program a HDD-D:\ lemezen. Szóval meg akartam formázni a G:\ pendrájvot NTFS-re, de benéztem a betűjelet és sikeresen leformáztam a D:\ HDD-t
Az hogy én figyelmetlen vagyok egy dolog, de legalább a win10 szólhatna +1 szer hogy "f@szikám a dokumentumaidra sz@rok, de vannak alólam telepített programjaim is ott, tuti formázod?"
A GetDataBack visszahozott pár fontos dolgot, úgyhogy a bosszúságon és immár kényszer újra telepítésen túl nincs nagy baj.Újratelepítés: MCT-al pendrájvra ment a telepítő. X79+I7 cuccom van, de a BIOS-ban nem állítottam semmit.
(Tudom hogy UEFI módhoz valamit piszkálnom kellene: vagy UEFI engedélyezés, vagy CSM tiltás, kinél mi, de én ezzel eddig nem foglalkoztam). Korábban DVD-ről telepítgettem a win10-et, lett 2 partíció, egy 450 helyreállítási, meg a maradék a rendszer.
Most pendrájvról telepítve meg ilyen lett:
Tehát lett egy EFI partícióm. Ez azt jelenti, hogy a win10 UEFI módba lett telepítve?
Hogyan lehetne erről meggyőződni?
A dolog azért gyanús, mert eddig soha nem volt 100MB EFI partíció, másrészt a BIOS-ban semmit nem állítgattam.... -
Ga3rieL
senior tag
Hát emberek, nemtudom hogy lehet a defenderben megbízni. 38 fenyegetést talált az MBAM amire ez a debil defender nemszólt. Amúgy a vindows tweakernek van olyanhoz köze, hogy befeketedjen pár ikon az asztalon,vagy teljesen áttetsző legyen, és a fájlkezelőbe eltünnek a mappa sárga ikonok, vagy pedig a mappa nevek? annak szerintem nemkéne olyat tennie, csak letiltod azt vele,vagy engedélyezed amit akarsz a rendszerben. Tud erről valaki nyilatkozni valamit? Ám , így a defender nálam leégett. hamarosan rakom újra a gépet, asszem, mert ez így nagyon nemjó állapot.
-
Unteroff
aktív tag
Üdv!
Nem tudom, hogy ezt a mikrofonos témánál kellene megbeszélnem, vagy itt, de talán ide tartozik.
A gépemen Win 10 Pro 64 Bit van, és adott egy Logitech G430 mikrofonos fejhallgató, plusz egy GIGABYTE GA-B150M-D3H deszka, már ha fontos.
Mikor szeretnék váltogatni, hogy hol a fejhallgatón legyen hang és hol a hangszórón (Genius SP-HF1255B) legyen hang, akkor rákattintok a tálcán lévő hangszóró ikonra és rámegyek a lejátszóeszközökre. Régebben is így csináltam, nem találtam kényelmesebb módszert erre, de működik. Mostanában előugrik egy "hangkiemelési probléma" hiba üzenet, és a win szerint a G430-as okozza. Azt írja, újra akarom engedélyeztetni-e. Utána, ha váltani akarok (fejhallgató->hangszóró vagy fordítva), akkor ritkán írja ki újra. Ez annyira nem vészes számomra ez a hiba, csak idegesít.
Előre is köszönöm a választ!
-
lao
tag
üdv !
Ma be kapcsoltam a gépet ,minden ok -MS fiokot használok -pin be ok be is enged. DEEE nem vagyok redszergazda .Ezt dobja :ilyenkor mi a nyavalyát lehet tenni.Mind ez a CU update után .grrr Ehez kérnék segítséget. Win 10 64 hom dobozos.
-
Z10N
veterán
válasz
quailstorm #59309 üzenetére
Amiota megtortent ez az eset az alabbiak tortentek:
-a hd sentinel kifagy, lassan indul (neha a cpuz is)
-a hdd energia menedszmentet felulbiralta
-hibernalasbol visszaterve fagynak az appok
-nem reagal a hd sentinel es meg a folyamatot sem lehet leallitani ami ugye kill process es mindig mukodik -
syberia
veterán
-
allein
addikt
válasz
Pécsi gyerek #59374 üzenetére
Régebben sikerült kikapcsolni, fel kellett valami progit telepítenem
próbálom megtalálni az interneten
-
törölt tag
Creator Update után megjelenő "szemét" takarításához találtam egy jó leírást. Legalábbis akit zavar a bugos Wireless Display Media Viewer hibás ikon a start menüben (tiszta telepítés esetén ez nincs), vagy a nálam meg sem nyíló Mixed Reality Portal ami ha megnyílna se kéne ahogy 3D appok, Candy Crush stb. sem. A cikk a Wireless Display Media Viewer eltakarítását írja le, de a 4-es lépésnél az adatbázis szerkesztő programban ugyanott megtalálható a mixed reality portalhoz kötődő holographic first run izé is, ezt ugyanúgy 0-ra állítva majd mentés után PowerShell admin:
get-appxpackage -allusers | where {$_.name -like “*Microsoft.Windows.HolographicFirstRun*”} | remove-appxpackage
A leírás nem gyors kattintós módszer, két kis portable program és cmd illetve PowerShell parancsok kellenek. Figyelmesen kell csinálni a lépéseket, saját felelősségre persze. De működik a módszer, az eredmény feleslegtől tisztított start menü.
-
szotadi
tag
válasz
[CS]Blade2 #59369 üzenetére
Szia, nálam néha a Hard Disk Sentinel-t csinál ilyet ha nincs bezárva!
-
válasz
ntomtb #59371 üzenetére
Feltehetoleg itt talalod ra a megoldast.
Udv. core2
-
ROBREGGAE
tag
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy windows bejelentkezésnél vagy alvó állapotból sem csatlakozik a wi-fihez automatikusan, hanem manuálisan kell rátenni. Ilyenkor mi van? Driver fent van a legfrissebb. Előre is köszi.
-
[CS]Blade2
addikt
A mai nap fogta magát a kis win10 és az egyetlen meghajtónak (C: ) az ikon-ja egy fehér lap lett. Hogy tudom visszarakni az eredeti icont?
A többi rendszerikon rendben van. -
-
allein
addikt
Sziasztok. Boot után megjelenik egy képernyő, enter után jelenik meg a mező ahova a jelszót beírom. Milyen módon lehet kikapcsolni ezt a képernyőt? Találtam leírást a neten, elvégeztem a módosításokat és mégis megjelenik a képernyő.
Le tudja írni valaki pontosan, hogyan tudom kikapcsolni ezt a képernyőt?
-
draco31
veterán
Hello!
Kb másfél hónapja benyelt valamit a gépem, nem tudtam sehogyan sem kiirtani, végül újratelepítés lett a vége. Win10 64 bit, és Defender. Ez volt egy hete. Most bekapcsolva a gépet jelzi nekem, hogy a vírusvédelem ki van kapcsolva, és csak második nekifutásra kapcsolt be vissza. Mi a hóhér van vele? A win-nek lenne valami gondja?
-
Razzar
újonc
Czkkk, kipróbáltam, egy 5 gb ramos gépen 7 perc alatt tölt be, mivel angol volt, megpróbáltam letölteni hozzá a magyar nyelvet, 3x indította újra a letöltést, amikor újraindult az angol maradt....nekem nem igazán jött be.
-
válasz
Pécsi gyerek #59352 üzenetére
Üdv!
Alvó állapotból, hogy ne kérjen jelszót, nem a Vezérlőpultban, az Energiagazdálkodásnál kell beállítani, hanem a Gépház/Fiókok/Bejelentkezési lehetőségeknél. -
KveZ
tag
Sziasztok!
Win 10-et szeretnék vásárolni, de egyenlőre, nem tudtam választani. Több helyen hallottam olyat, hogy az aktiválás hardverhez van kötve. Nekem mindenképpen, olyan kellene, amit gép csere esetén bármikor aktiválható. Esetleg, ha szeretném többször újratelepíteni, legyen rá lehetőségem. Ha másik HDD-t vagy alaplapot veszek, akkor se legyen gond.Mindenképpen 64-bites kellene. Extra kívánságom nincs, "gamer" gépre menne. Nézegettem a home, pro, enterprise változatokat, hogy mit tartalmaz.
Nem találtam olyan extrát, amiért érdemes lenne home-nál nagyobbat venni. Persze, ha valaki tud tippet adni, hogy miért jobb a nagyobb, akkor az lesz.
Neten OEM D-OEM USB kiadásokat találtam.Mit tudnátok ajánlani?
-
raidx
őstag
válasz
Futtatásba: netplwiz és ott kikapcsolod a jelszó kérést.
Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Energiagazdálkodási lehetőségek: itt meg a jelszókérés ébresztéskor kapcsolható ki/be
-
E.Kaufmann
veterán
Másnál jött elő Excel 2013-al és Creators Update-el fagyások?
Mindenféle jel nélkül bezár az excel, és az eseménynaplóban van egy "id 1000" bejegyzés. Állítólag a Creators Update telepítéséig nem csinálta. Gugli szerint Malwarebytes is okozhat ilyet, de az nincs telepítve. -
Pécsi gyerek
addikt
Köszi,ott is körűlnézek
Igazából 10- én veszek egy tb-os vinyót,és mivel idáig win 7-et használtam gondoltam letesztelem egy 20 napig addig,mert sok rosszat lehet hallani.És ha tényleg sok problémám lenne vele,akkor maradna még a win 7 az új vinyón.Szóval nagy kárt nem okozok magamnak ha valamit elállítok,elcseszek
De 20 nap múlva szeretném valamenyire megismerni a rendszert,hogy ha addigra úgy döntök marad,akkor ott már necsesszek el nár semmit.Rendszervisszaállítás segíthet a problémámon?
-
PerczelZita
tag
Köszi. Csak ezt találtam a Microsoft oldalán:
A termékben található Termékaktiváló varázsló segít végigvezetni Önt az online aktiválás folyamatán. Ha azonban nincs internetkapcsolata, vagy valamilyen hibába ütközik, lehetséges, hogy fel kell hívnia a Microsoft termékaktiválási központot az aktiváláshoz.
Világszerte számos termékaktiválási központ működik. A megfelelő telefonszám a terméktől és az Ön lakhelyétől függ. A termékbe épített aktiválási funkció segítségével megkeresheti a termékaktiválási központ telefonszámát.Nagyon titkolják ezt a telefont, de remélem, majd a program kiírja. Ha a termékbe épített aktiválási funkció is csak online működik, akkor...
-
movax
őstag
válasz
Energiagazdálkodásnál is ki kell lőni a jelszókérést.
"valamiket bekapcsolgattam a windows szolgáltatások be és kikapcsolásainál"
Általában így kezdődnek a bajok. De az ember a maga kárán tanul a leghatékonyabban.
-
movax
őstag
válasz
haxiboy #59349 üzenetére
Háát, károkat éppen nem okoz, ez túlzás, egy beállítatlan CCleaner max bosszúságot okozhat, ha például kitörlöd vele a bejelentkezett session-okat, de ez csak kényelmi "kár". Mondjuk látványos eredménye valóban nincs, bár helyszűkében levő rendszeren jól fog az az alkalmanként visszanyert 4-5 GB tárhely. Soha nem láttam CCleanert kárt okozni.
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.Én is felraktam próbálni ezt a win 10- et.Két gondom van vele.Az egyik,hogy első nap kikapcsoltam a jelszót,hogy bejelentkezéskor ne kérje.De alvásból ébredve,mégis kéri.Mit kell beállítanom hogy békén hadjon
? A másik bosszantóbb
Második nap kitalálta,hogy bekapcsolás után is kéri a jelszót.
Az még hozzátartozik a sztorihoz,hogy előttelévő nap,megváltoztattam a pc nevét,és valamiket bekapcsolgattam a windows szolgáltatások be és kikapcsolásainál
Lehet ott baszarintottam el valamit? -
válasz
PerczelZita #59350 üzenetére
Telefonon.
-
PerczelZita
tag
Internet nélküli gépen hogyan történik a Windows10 aktiválása?
-
haxiboy
veterán
válasz
#63761920 #59348 üzenetére
Én személy szerint az összes takarító programtól óva intek mindenkit. CCCleaner és társai elég nagy károkat tudnak okozni, ha rövid távon nem de hosszú távon biztosan. Ha csak böngészel, akkor maximum a böngésző tölt le ideiglenes fileokat, de ezeket rendszerint automatikusan törli ha lejártak.
-
törölt tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék!
A Windows 10 mellé hasznos, esetleg szűkséges lehet valamilyen
úgynevezett takarító program?
A PC-t csak böngészésre használom. -
Ga3rieL
senior tag
válasz
King Unique #59344 üzenetére
Nekem eddig jóvolt mindig.
(#59343) és, igen, törölhető, és újra létrehozza magának, ha szüksége van rá. Igaz, nekem 7esnél fordult elő, hogy volt mikor nem hozta létre, és elvolt,elment úgy is anélkül
-
King Unique
titán
válasz
Sztlaci #59343 üzenetére
"Kb. két hónapja telepítettem, de egy hét, mire mindent újra helyre pakolok."
Egyébként, ha most jól működik minden Legacy módban és a rendszerlemezen sem akarod szaporítani a partíciókat, akkor akár maradhat így is. Nem kötelező erővel UEFI mód szerint telepíteni és úgy használni!
-
Sztlaci
aktív tag
válasz
King Unique #59344 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
Ga3rieL #59342 üzenetére
A Win7-nél az UEFI problémás lehet és előfordulhatnak pl. ilyen esetek. Valamint nem is támogatja teljes körűen. Szóval ezért annál a Legacy-MBR felállás mondhatni biztosabb.
(#59343) Sztlaci:
Létrehozza a telepítő újra a rendszer számára fenntartott kisebb partíciókat. Persze előtte nem árt rendesen letakarítani a lemezt! Egyébként ahhoz, hogy UEFI boot szerint települjön, ahhoz nem árt jól beállítani, kiválasztani néhány dolgot! Ezekről a topikban vannak infók, neten leírások stb. Illetve pl. ezen hozzászólásban is. Windows alatt a lemez partíciós sémáját egyébként így lehet lecsekkolni. Illetve a lemezkezelőben már a létrejött partíciókból is látszik, hogy milyen módban lett telepítve a Windows. -
Sztlaci
aktív tag
válasz
Ga3rieL #59340 üzenetére
UFF-UFF
Ez egy kicsit tömör lett.
Ha jól értem törölhető az 500 MB-os partíció? Konvertálás után létrehozza újra?
Mert állítólag nélküle nem indul a win10.
Partíció mentő is automatikusan mentette az OP rendszerrel együtt az 500 MB-os részt is.
Win 7-nél ha előre formatált lemezre telepítettem, nem hozta létre a 100 MB-os partíciót.King Unique Kb. két hónapja telepítettem, de egy hét, mire mindent újra helyre pakolok.
Annyit most nem ér az egész. Elvileg GPT telepítést kértem ,de a HDD sentinel szerint MBR lett.
A MiniTool csak fizetősben tudja, a többit nem tudom. -
Ga3rieL
senior tag
válasz
King Unique #59341 üzenetére
Nekem is GPT-n van a W10
ha 7est akarok,akkor MBR kell neki,nekem
-
King Unique
titán
válasz
Sztlaci #59337 üzenetére
Mért akarod konvertálni? Ha UEFI boot mód szerint akarod használni a Win10-et, akkor az adatok lementése után inkább egy tiszta telepítést kellene csinálni. Egyébként külső programok át tudják konvertálni adatvesztés nélkül, de ez esetben inkább az előbbi módszer ajánlott. A Windows telepítőben meg ott a destruktív módon dolgozó diskpart a lemez törléséhez és átkonvertálásához. Bár utóbbi művelet sem feltétlen szükséges, ha a grafikus felületen a partícióknál manuálisan teljesen törölve van a lemez.
Az SSD-nél a kötelező MBR meg nettó hülyeség...Nyugodtan lehet GPT partíciós sémával is használni!
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
Sztlaci #59337 üzenetére
Törlés után ha gondolod újraindulhatsz,de lehet nem feltétlen muszaj, és shift + f10-et ha nyomsz bejön a parancssor, és kiadod eme parancsokat. :
diskpart - enter
list disk - enter
select disk 0-1-2 amelyik számút törölni akarod, azt irod. pl.
select disk 0 - enter
clean - enter
convert mbr vagy gpt amire akarod és enter
és mikor végzett a legvégén exit - enter. Nagyjából ennyi.
-
Sztlaci
aktív tag
Hali!
A win rendszer számára fenntartott partíció mire jó, törölhető, vagy áthelyezhető másik meghajtóra?
A gond, hogy GPT-re akartam telepíteni a wint, de MBR-lett. A win hülye 500 MB-os szarja miatt nem lehet konvertálni.
Ötlet? -
LLKobe
veterán
Üdv!
Ha a media creation tool-lal letöltök egy ISO-t, az már a legfrissebb creators update-es build lesz?
-
joe999
tag
válasz
Ga3rieL #59331 üzenetére
Fekete hátterű menüben kiválasztod mondjuk, hogy Windows10 x64 1703. Elindul a telepítő és ha az tartalmaz home, prof, stb. verziókat, akkor a grafikus felületen választasz ezek közül. De szerintem egyszerűbb ha kipróbálod, ha gyors a pedrive, akkor 15 perc alatt ráteszel 4 ISO-t (mondjuk Win7, Win10 x86-X64), aztán mehet a telepítés
-
-
Ga3rieL
senior tag
válasz
joe999 #59326 üzenetére
Nemis tudom, én ahogy mutattam, úgy akarnám csinálni, ami sikerült is külön a 7-es és 10-es és mindkettőnél egybe a 32 és 64 bites rendszer, csak már egybe a 7-est a 10-essel nembírtam egybegyúrni. Ennél nemtudom,hogy fog működni. Ésha Bios Uefit csinálok,akkor az nem uefis gépen is fog e menni egyátalán.
-
Doky586
félisten
válasz
bryant56 #59320 üzenetére
"nem tudom ez mennyire megbízható"
Az a program csak a link generálásában segít.
Nem gyanús hogy minden általa adott link így kezdődik...?
https://software-download.microsoft.com/ ...Kattints a link másolása ikonra és bármi más böngészővel is letöltheted..
..feltéve persze hogy a microsoft.com -ot megbízhatónak tartod. -
seger
addikt
Most próbáltam aktiválni 3db win10 pro-t, de nem sikerült. ...
Valaki tud valami microsoft hibáról? -
bryant56
aktív tag
válasz
Doky586 #59302 üzenetére
Sajnos nem tudom ez mennyire megbízható, amit onnan letöltök, mert nem ismerem. Én azt hittem, hogy valami MS-es linket adtok.
A helyzet az, hogy megpróbáltam az MS-tól leszedni a Win 7-et, de nem tudtam, mert beírtam a CD kulcsot és ezt írta ki:
"HibaA megadott termékkulcs vagy érvénytelen, vagy egy, a jelen webhely által nem támogatott termékhez tartozik. Próbálkozzon újra, vagy kérjen segítséget a Microsoft ügyfélszolgálatának Kapcsolatfelvétel lapján."
Gondolom azért írta ezt ki mert, amit beírtam kulcsot az VL-es, ott meg csak simát fogad el. Még ha el is tekintek attól, hogy egy számomra ismeretlen oldalról szedem le a Windows-t, akkor is ott van az a probléma, hogy, amit onnan leszed Win nem lesz jó, mert VL-es kellene nekem. De megpróbálkozom azzal és meglátom mi lesz.
De még arra mindig nem érkezett válasz, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy egy CD kulccsal melyik termék(ek) et tudom aktiválni és annak/azoknak melyik verzióit.
-
joe999
tag
válasz
Ga3rieL #59317 üzenetére
Bejön egy menü ahol kiválaszthatod, hogy mit szeretnél telepíteni. Nekem egy 32-es pendrájvon van Win7 , 8.1, 10 telepítő, mindegyikből x86 és x64 is. Ha jól emlékszem, akkor ha UEFI boot-ot is akarsz, akkor FAT32-n kell hagyni, ekkor viszont az ISO-k csak 4GB-nál kisebb méretűek lehetnek. Talán csak egy Win 8.1 AIO ISO volt nagyobb, ezért 8.1- ből egy másik verziót raktam fel.
-
CirrMee
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #59303 üzenetére
Szerintem próbálj egy másik (pl régebbi verziót). Nálam is szoktak előfordulni olyanok, hogy pl egyik verzióval semmi gond, jön egy következő, az valami bosszantó hibát produkál, amit legközelebb újfent javítanak.
-
Balerik
aktív tag
-
Ga3rieL
senior tag
Hali mindenki!
Azt szeretném tudni, hogy egyáltalán lehet, olyan AIO isot csinálni, amibe benne van a W 7 és a W 10 x86/x64 bites rendszer? Ha igen, hogy kell megcsinálni , hogy így meg így legyen? Vagyis,hogy egybe legyen a 32 és 64 bites rendszer W7-ből meg W10-ből? És szerintem ez nem warez,mert nem is akarok integrálni semmit, ha mégis igen,akkor csak frissítéseket,de kétlem és ami fontos hivatalos telepítőlemezeket akarok e képek szerint így egyberakni.
-
Z10N
veterán
válasz
quailstorm #59284 üzenetére
"az csak enterprise-ban tiltható le, de egyenként ott se frissíthetsz, vagy mindent vagy semmit."
Igen, ezt mar megcsinaltam. Ezt az egyenkentet nem ertem, azt engedelyezem amelyiket akarom. Bar ugye szo nelkul letoltotte korabban, peldaul a vga driver-t is.Eddig elfogadhato volt az enterprise mindenfele sallang nelkul, de amikor az uj beallitasok menut meglattam elment a kedvem az egesz finomhangolastol. Most viszont muszaj lesz eszkozolni par dolgot.
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, korábban is és most is gondom van a Win10-es rendszerrel működő DELL laptopommal. Frissít automatikusan mindig, és még mindig nem tudom tükrözni a TV-re a képernyőt egy HDMI kábellel. Van ilyen lehetőség, látom az értesítési sávban, rá is nyomok, hogy csak a TV-re kérem, de elsötétül.
Mennie kéne ennek, és csak én vagyok balfasz?
(Régen, win 8.1-es régebbi laptoppal simán ment a tv-re tükrözés, ugyanarra a tv-re ugyanazzal a kábellel.) -
Skacok!
A windows creator frissítés óta egyszerűen nem tudok játszani a gépemen. Kipróbáltam minden beállítást, minden frissítést hiába. Vagy kékhalál a vége vagy szimplán csontáfagy a gép. Hogyan tudok visszaállni egy régebbi win 10 verzióra? (persze úgy, hogy ne frissítse azonnal fel)
A másik, ha visszatérnék a win 8.1-re akkor a win accountomat elfogadja? -
saelin
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #59303 üzenetére
Az fura. Nálam jó minden vele.
Esetleg beállítások alaphelyzetbe állítása, reinstall? Használsz valami skint hozzá? Az okozhat hasonló anomáliákat.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok!
Olyan gondom van MPC-HC-vel, hogy Win10 alatt lejátszás közben 5-30mp elteltével nem működnek a vezérlőgombok, mintha átváltottam volna egy másik programba, vagy ilyesmi. Hiába van fullscreen-en a cucc, magas prioritás meg mindig felül belőve, rá kell kattintanom az MPCHC-re, hogy tudjak tekerni a nyilakkal vagy épp hangerőt állítani, fájl-t váltani, mert nem mennek a gyorsbillentyűk.
Egyszerűen lövésem nincs mi a baj.
Ha vki találkozott ilyennel, kérem segítsen.
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősömnek van ilyen Tiszta Szoftver csomagja, amiben van Windows 7-től 10-ig és Office 10-től 16-ig. Kapott egy e-mail-t, amiben benne vannak a CD-kulcsok és egy link, ahonnan letöltheti az ISO fájlokat.
Ha jól tudom az MS-től lelehet tölteni up-to-date Windows-okat és Office-okat. Mivel a letöltött ISO-k nem frissek, ezért úgy gondoltam, hogy az MS-től szedném le, ami kell és azt is telepíteném fel és így sok idő megspórolható, hogy nem update-el a Win.
Az egyik kérdésem az lenne, hogy honnan tudnál ezeket letölteni, ha lehetséges. A másik meg az, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy a CD-kulcs egy termék mely verziójára jogosít fel? Ezt azért kérdezem, mivel az e-mail-ben lévő linkről letöltöttem az ISO-kat és egy csomónak a nevében benne volt az MVL meg a VL szó. És kíváncsi vagyok, hogy tényleg volume license-esek e a kulcsok.
Remélem mindent érthetően leírtam, ha valami mégsem az, akkor kérdezzetek nyugodtan.
Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest