Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
Tiszta telepítésű, MCT-vel leszedett DVD ISO használva, a gép furcsa jelensége :
Ráklikkelek a "Kikapcsolásra" másodperceken belül el is veszi a monitorról a képet ( hála az SSDnek) de a gép csak pörögpörögpörög .de a monitor már készenléti állapotban van..
A HDD visszajelző lámpa szerint nem történik érdemi munka a háttérbe,de nem hajlandó kikapcsolni..Valaki találkozott már ilyennel ? A régebbi Anniversary-n ezt nem csinálta..
Pedig ugyanazok a programok vannak telepítve, mint akkor. -
Csabesz666
aktív tag
Frissítettem, a laptopot lenovo t510 a legújabb Windowsra, a fedél lecsukása után nem jön vissza a kép, mi lehet a probléma? az előző buildnál tökéletesen működött.
-
válasz
quailstorm
üzenetére
Amennyiben így van, akkor törölje az eddigi visszaállítási pontokat, de magát a szolgáltatást ne kapcsolja ki.
Valamint, ha minden évben kapunk egy új oprendszert, teljesen más felülettel és motorháztető alatti gyökeres változtatásokkal, ne nevezze w10-nek akkor. Droidon se Cupcake meg Froyo van még, hanem már Nougat, nevezzük már nevén a dolgokat.
Valamint, nem nyekergek, csak így látom,
a frissítések elhatalmasodnak teljesen, frissül hetente/naponta a Win, évente teljesen megújul, a Droid is elszállt, évente vannak nagyobb verzióváltások, az appok pedig teljesen megőrültek, lassan heti szinten frissülnek, nincs már olyan nap hogy valami ne jelezné ezirányú tevékenységét, a gépidők tetemes részét lassan a frissítések viszik el, a maradék gépidőben meg a vírusirtók darálják a rendszert ezerrel. Babás. -
quailstorm
félisten
Engem most egyfolytában zaklat már a popuppal, pedig félév végéig jó lenne ha nyugton maradna, mert most nem érek rá az MS marhaságaival szopni

Azt se tudom mi legyen, mert a frissítés gondot okozhat, a gép meg így is lassú, tele van sok szarral, újrahúzni semmi kedvem, és természetesen HDD-ről fut az egész mindkét gépen.Ez a nem lesz több Windows, tehát évente teljesen új Windows annyira már nem tetszik.
-
raidx
őstag
válasz
quailstorm
üzenetére
Mivel nekem komoly problémákat okozott a CU a munkában, így két napi küszködés utánn feladtam és visszatértem a TH2-re.Mivel az utolsó TH2-es lemezképet akartam használni ez úgy volt lehetséges, hogy a teljes lemezt formázta a visszaállítás. Különben kiírta, hogy erre a meghajtóra nem lehet visszaállítani. De ez volt a helyzet anno a szülinapnál is Most nem okozott gondot mert mindenről volt mentésem. Nemtudom mit buherált, hogy nem lehet simán visszaállítani. Még az sem volt neki elég, hogy a Win particiot töröltem.
-
CirrMee
addikt
Másnál is önhatalmúan kikapcsolta a rendszer visszaállítást a CU? Értem én, hogy be lehet megint kapcsolni kézzel, de nem azért van bekapcsolva, pláne CU telepítés előtt mentési pont létrehozva, hogy önhatalmúan kikapcsolgassa...
-
mexel
veterán
válasz
üzenetére
Ja, én nem azért kérdeztem. Eddig nem zavart hgy ott van, sőt jó volt mert tudtam hogy megy a defender. Most viszont mindig ott van rajta a kis felkiáltójel, mert a felhő alapú védelem és a minta beküldése ki van kapcsolva és csak a valós idejű védelem megy ahogy eddig is. Eddig viszont ezért nem nyavajgott, csak akkor rakott ki felkiáltójelet ha bajvolt, pl vírus vagy nem frissült stb. Így zavaró hogy mindig van risztási jelzés, elég értelmetlen és így nem is akarom hogy ott legyen. Ha viszont feladatkezelőben tiltom a notifction icon-t, nem tudom látom-e majd ha riaszt?
-
King Unique
titán
Az MCT-vel letöltött ESD ISO-k kisebbek, mint a többi. A 64 bites RS2 nálam 3,26 GB-ot foglal NTFS fájlrendszeren, ellenben az itt lévő programmal lehúzott már 3,94 GB. Szóval előbbi, mármint az ISO tartalma simán ráfér egy bruttó 4 GB-os pendrive-ra.
Egyébként a pendrive maradhat FAT32 fájlrendszerű. A Win8.1/10 ISO-k eleve modernek és normál esetben Legacy / UEFI módban egyaránt képesek bootolni egy ilyen pendrive-ról. Továbbá a flash-alapú meghajtókra amúgy is nem naplózó fájlrendszerek valók elsődlegesen.
-
betyarr
veterán
válasz
cattus
üzenetére
ez a lefrissebb?,ami már CU-val telepít alapból?
-
VGYke
addikt
Win "telepítőlemez" USB-re létrehozásához 4GB pendrive elég lehet?
Még soha nem csináltam ilyet, a szűz pen így néz ki:
Mondjuk a fájlendszer FAT, ezt átformázom NTFS-re... -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Pár napja feltettem én is az új frissítést (tiszta telepítéssel), de azóta folyton lefagy a Chrome, feladatkezelőből sem lehet rendesen bezárni. Van egy két furcsa folyamat is a feladatkezelőben, amik elvileg eddig nem voltak ott (vagy csak én emlékszem rosszul). Browser_broker, COM Surrogate, Runtime Broker. Ezek ismerősek valakinek?
-
tomp
félisten
Végre kiderítettem, hogy egyes usb-s vinyókon a megosztott mappákat miért nem tudom megnyitni kívülről azaz miért kapok "Érvénytelen felhasználói név vagy jelszó" üzenetet. 3.0-s hub a gond! Legutoljára Win8-on ment hubon keresztül. 8.1 óta szenvedek ezzel.
Kérdés: hol lehet engedélyezni vagy ha nem lehet akkor miért nem?
-
fRooStzzZ
senior tag
Idejét sem tudom mióta használok TC-t / TCUP-ot..
De ilyenekkel sosem kellett foglalkozzak, mit hova telepítsek, vagy mit hova akar telepíteni, vagy miért nem írható vagy menti el a beállításokat.
setup indít, next, next, finish.. Reg, indít, majd beállítások..
Viszonylátás -
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
ismerősnek feltettem egy magyar win10 64 pro-t.
Majd német/osztrák nyelvi csomagot letöltve átállítottam.
Azt tapasztaltam hogy a start menüben, programoknál minden magyar maradt, és egy csomó minden átváltott németre.
Mit kellene még beállítanom?más:
A keresőbe beütve vezérlőpult és egyéb rendszerrel kapcsolatos kifejezést megtalál, de rákattintva nem reagál.Próbáltam a nyíllal kijelölni + enterrel indítani, de erre sem reagál mint az egérre.
Összefüggésben lehet a nyelvvel? -
Ez sem minden esetben megoldás, nálam kikapcsolt uac mellett nem enged a w10 némely portable (!!) programomnak nem a C, hanem másik (M) meghajtón a program SAJÁT könyvtárába írni.
Például, a Thunderbird Portable levelezőmet nem rendszergazdaként indítva a program képtelen leszedni a leveleket, mert ez az idióta oprendszer nem enged neki írni a saját mappájába... No komment.
Egy másik telepített program (egy monitor fényerőszabályzó) konkrétan használhatatlan, az indítója az indítópultban van (itt hogyan tudnám a shortcutnak megadni, hogy rendszergazdaként induljon?),
és a pc kikapcsolásakor a w10 nem engedi az aktuális fényerőt elmenteni szerencsétlen programnak. Ezt aranyosan közli is velem a leállóképernyőn, hát nem bájos..? És a következő indulásnál vagy 100%, vagy nulla a fényerő, nagyszerű...
És még jónéhány ilyen van.
A kedvencem, az F adatvinyómon csak rendszergazdai megerősítés után tudom törölni pl. a babapiskotas_suti.txt fájlt, ami 7kB. Komplett 4 gigás iso fájlokat és telepítők exéit szó nélkül engedi. Csak az a fránya sütirecept...
-
betyarr
veterán
ha egy nem creator updates gépről húzok le a mct-vel wint,akkor az nem fogja még tartalmazni a CU-t?illetve,ha már megvolt a CU frissítés és úgy csinálok boot eszközt,az már fogja tartalmazni a CU-t?csak azért kérdem mert kedden jön az új konfig és szeretném,ha a clean install már eleve a legutóbbi nagy frissítéssel egyetemben menjen fel és ne utólag kelljen vele görcsölni.
-
seger
addikt
Van egy windows Tab-om 8.1-es windows-al. Telepítés után aktiválta magát. Kb 1 éve telepítetem windows 10-et rendben megy is. De most elkezdett olyan üzenetet adni hogy a license hamarosan lejár. Ez miért van?
-
HUN SUB
csendes tag
2014 októberétől vettem részt az Insider programban Microsoft fiókkal ami eléggé megizzasztott (annyi build érkezett ,hogy akkor még mivel nem pendrive-ről tesztelgettem csak írtam a telepítő DVD-ket) Már a kezdeti stádiumban feltűnt , hogy a régiós beállításokkal mekkora szolgáltatás előnyre tehet szert egy USA vagy UK a HUN-hoz képest. Megdöbbentő látni a mai napig ,hogy egy pld. amerikai vagy angol régiós beállításokkal telepített eszköz (a később telepített magyar nyelvi csomagtól függetlenül) alkalmazásaiban zenei,videolejátszási,képi vagy a hírek akár az Edge és Cortana kérdésében mennyire korszerűen akar szolgáltatni. Ez a régiós beállítási hátrány a windows 10 vásárlásakor nem jelentkezik kedvezményként. Ráadásul az Android és egyéb operációs rendszerek elterjedésével szemben folytatott piacmegőrzési küzdelmében elég nagy hátrány ,hogy miközben egyre másra szűnik meg a régebbi XP-Vista (akár az első generációs 10240 win 10 támogatásának korlátozását is ide vehetem ) a hardverkompatibilitás kérdésében is korlátozásokat indít a Microsoft. (újabb harverek oprendszer korlátozása) A legszomorúbb az ,hogy a Microsoft a jogtisztaság kérdésében támasztott elvárása nincs összhangban a vevő minőségi kiszolgálásával. Ugyanis az átlagos felhasználók tömege akiknek az ingyenes frissítés lehetősége már nem játszik nem akarnak a pénzükért semmiféle pld. hardverillesztőprogram telepítése kurzuson sem a Creator Update által elszállt Otthoni Csoport hálózati eszközeinek működtetése érdekében alhálózati maszkokat bepötyögni stb. A probléma már a boltba kezdődik ahol az eladó úr beajánlja az 1gb-os RAM eszközre úgy a win 10-et hogy innentől többet már nem kell a kedves vevőnek költenie :-( Persze lehet mindenki insider akár 90napon túl is úgy legalább az eszközén tesztelheti a windows 10et mielőtt még megvenné a boltit. ......
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Total Commandert használva, programból kilépés, majd újra TC indítás után, nem az előző, hanem mindig egy bizonyos fix panelpozícióba tér vissza a program .
Ha a TC beállításokban módosítok bármit, majd menteni akarom, akkor :
"Hiba: Nem írható: C:\Program Files (x86)\Total Commander 8.01\wincmd.ini.
Szüntesd meg az írásvédettséget!"
üzenetet kapok .Természetesen a file nem írásvédett, és rendszergazdaként vagyok bejelentkezve .
Hogy lehet ezt a hibát javítani ?
Üdv.
Astra
-
netpeti98
addikt
-
-
vlevi
nagyúr
Nnnna, ma megint nagyon kreatív volt ez a ... (mindenki gondoljon ide amit akar).
Alvásból felébresztéskor nem volt egér. Tápot kapott (világít az alján az érzékelő), de nincs egérkurzor, az egér nem reagál. Ráadásul restartwindowssal sem állt helyre, ilyet még nem láttam. Ki kellett húzni, újra bedugni. De gondolom, egy kikapcsolás megoldott volna.
Szóval csak azt akarom mondani, hogy egy újabb feketepont ennek a ...-nak. -
törölt tag
Hát ööö ezt a Defender ikon elrejtést azért szokták kérdezni, mert van másik AV programjuk ami kikapcsolja a Defendert, csak a Creator Update ottfelejti az ikonját a tálcán. Ha nincs más külön védelmed, akkor meg nem hiszem annyira zavaró lenne az ikonja. Lényeg valami védelem legyen a gépen. Én évek óta használom, nem zavaró az a kis pajzs ikon, Adguard ikon mellé még illik is mintha tesók lennének.

-
-
saelin
veterán
Ez de rohadt idegesítő: [link]
Remélem majd lesz egy "I don't care." gomb vagy valami, mert ez a sárga háromszög engem megőrjít!

Nem is tudok ezzel mit csinálni.
1. Az eszközillesztő hibaelhárítást akar futtatni, meg keresgélni drivert win updaten a PCI portokhoz, de nem fog találni, mert nincs win10-re ilyen driver.
2. A képernyő fényereje meg tökéletes. AC-módban van a noti, ráadásul a noti képernyője sötét, míg a rácsatlakoztatott monitoré a világos. -
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Tegnap frissített a windows ezzel az új húdenagyfrissítéssel, ennek köszönhetően megint megjelent a tálca jobb szélén a windows defender ikon, ami eddig ki volt kapcsolva. Most bármit próbálok, nem kapcsol ki. Tudtok rá esetleg valami módot, hogy eltűnjön?
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Pár hete újratelepítettem a gépem, és azóta folyton előjön egy hiba. Kb minden második bekapcsoláskor nem jut el a Windowsig, bejön a Dell képernyő, és vagy ott megáll, vagy elsötétül a képernyő és onnan nem megy tovább. Ilyenkor a kikapcsoló gomb lenyomására egyből leáll, és a következő indításkor már nincs semmi probléma.
Egy Dell M6800 gépről van szó, Win10 (a gép támogatja), minden frissítés telepítve, minden driver rendben van, frissítettem a BIOS-t is, de ugyanúgy előjön a hiba. Tegnap letöltöttem a Dell SupportAssistot, minden teszten megfelelt a gép (CPU, RAM, VGA, háttértárolók), de a rendszerelőzményeknél minden napra kiír egy hibát, "váratlan leállás". Ahogy elnézem, minden kikapcsolást váratlan leállásnak ír, mert egy nap akár többször is kiírja.
sfc /scannow nem talált hibát.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?
-
-
pzstm
titán
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
igen. SCCM-ből ha engedi rendszergazda, vagy május 1-től VLSC-ről letöltheted...
ha nem eredeti akkor nem tudunk segíteni
-
Enterprise verziót nem tudom valahogy frissíteni erre a creations update-re? Próbálta már valaki?
-
törölt tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Még a Groove Music előfizetés sem elérhető nálunk, pedig abból pénzt is láthatnának. Akkor nem hiszem megcsinálják az ingyenes hírolvasót lokalizálva.
-
pzstm
titán
No offense csak ma már volt sokféle....ha Enterprise akkor gondolom céges és eredeti....rendszergazda tud segíteni vagy akár a google...
-
Gee_-
tag
Sziasztok
Az a problémám hogy néhány programot nem tudok telepíteni mert azt írja ki egyfolytában hogy NSIS error
újra raktam a gépet 2-szer is két különböző verziójú ISO fájlból. Enterprise verzió jöhet csak szóba mert az van meg nekem, idáig angol nyelvű telepítőkel próbálkoztam. Nagyon idegesítő a probléma mert a VLC se tudom feltelepíteni.Van valami ötletetek hogy mi lehet a gond, vagy hogy mi lehet a megoldás?
-
_ ĐanieL™
tag
válasz
King Unique
üzenetére
Fura ez a WD Drive Utility..
Nem latja a HDD-t..azt irja, hogy csatlakoztassam az eszkozt. Ezen a feliraton kivul mas nem is jelenik meg az ablakban.
Ennek ellenere szepen porog alapjaraton a vinyo. Kb 30 perc utan all le keszenletbe.
Tokeletes. -
netpeti98
addikt
válasz
szabeska
üzenetére
A régi felület így nézett ki:[link]
Itt is bekapcsolt állapotban maradtak a kapcsolók, de inaktívak lettek, így egyértelmű volt, hogy ki van kapcsolva a Defender. Az új felület tényleg kicsit megtévesztő lett a kapcsolók kiszürkítése nélkül.
Ha zavar az tálcaikon, akkor a Feladatkezelő Indítás fülén ki tudod iktatni.
-
intensa_man
tag
-
lck
senior tag
válasz
Mr. Elliot
üzenetére
Király lenne M1 meg TV2 meg Echo-s hírekkel.
-
ph2012
senior tag
Van olyan applikáció, hogy News. Nem fogják magyar nyelvre is lefordítani? A nyelvi beállításoknál van olyan, hogy Dán, Portugál, Izraeli. Ezek se nagyobb országok mint mi.
A Google-nak is van Hírek alkalmazása magyarul. A Google Hírek alkalmazásának magyar kiadását ki finanszírozza? A Microsoft Magyarország nem tudná magyarul elkészíteni a News applikációt? -
HUN SUB
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Épp ellenkezőleg az én tapasztalatom szerint mivel eddig 2 64bit (Lt és PC) + 1 x86 (32bit) (Acer 10colos 2008-as) Enterprise lett eleddig .isoból (eredeti gyári magyar DVD) frissítve lekopogom eleddig problémát nem tapasztaltam Mindhárom eszközön előzőleg is enterprise futott a frissítés után az aktiválás ********* helyén maradt Ráadásul mindhárom eszközön lévő Office 2016 pro is háborítatlanul vészelte át a frissítést. A három eszköz közül 164 bites Microsoft a másik kettő helyi fiókkal van ellátva. Számomra a tesztfázis ott ér véget ha a 10-dik napon az előző verzió eltűnik a rendszer mögül
Ahogy a topicgazda is említette, figyelj oda, mit írsz itt a Fórumon!
[ Módosította: Racecam ]
-
mexel
veterán
Lenne 2 kérdésem, előre is köszi a segítségeket.
Frissítettem 2 gépet. Az egyiken win8-ról frissült a 10-es, megmaradt az aktiváció is szerencsére pedig féltem hogy ugrik az aktivált mód, mert ez még anno felsőoktatásban kapott kóddal volt aktiválva és nem engedett frissíteni anno valamiért, most egy más módszerrel sikerült.
Itt egy AMD A6 proci van, amiben a beépített VGA van használatban. Win 10 telepítés után letöltöttem az AMD oldaláról a hozzá való legfrisebb drivert ( a win sima Microsoft vga-nak érzékelte), és feltelepítettem a Catalyst-al együtt. Ez a 15.7.1 driver. Újraindítás után nyomtam egy win frissítést és lefrissítette az AMD VGA drivert a szerinte legújabb MS AMD-s driverre, aminek a verziószáma 15.201.11.51 és 2015.11.04-es dátumú. A catalystba ha szoftverfrissítésre nyomok azt írja a legújabb driver van fönt. Most melyik az újabb és hogyan állítsam be hogy ha frissítem a wint a vga driver ne frissüljön? Az automatikus win frissítés ki van kapcsolva, de a többi driver nem lenne gond ha frissülne. A win mást használ mint az AMD hivatalos oldalán van?Másik kérdés: Most egy vinyó van a gépben, akarok majd SSD-t belerakni. Ha pl Macriummal átmásolom a komplett rendszert uefi partíciókkal együtt akkor ugrani fog az aktiváció? Hogyan tudom azt megmenteni?
+1 bónusz kérdés: hogyan tudom megakadályozni hogy ne telepítsen az áruházból olyan appokat amik nem kellenek és hogyan tudom leszedni ami nem kell? A régiekről van leírásom de ezekről az újakról nem találok sok mindent. Sőt, azt semakarom hogy frissítgesse őket, igaz az áruházban kikapcsoltam a frissítést de ezt nem mindig veszi figyelembe szpokás szerint. A feladatütemezőben is találtam letiltási lehetőséget hogy induláskor ne frissítsen appokat, azt is beállítottam.
-
netpeti98
addikt
-
szabeska
addikt
válasz
netpeti98
üzenetére
Nálam is megjelenik az "egyéb vírusirtót használ", ott ahol Neked is, tehát regisztrálta a rendszer a kergetőmet. De ha a bal alsó sarokban rámegyek a fogaskerékre, előjön a kép amitlinkeltem. Neked rákattintva mit mutat? Bitdefender free egyébként, nekem az elég.
szerk: fogaskerék -> vírus -és veszélyforrás-kezelési beállítások. Valós idejű védelem bekapcsolva...
-
szepsy
senior tag
Hali!
Újratenném a wint, előtte szokásos edge kedvencek mentés, de nincs a megszokott helyen.
Hol találom meg? megváltozot a helye? -
r92king
tag
Valaki tudja miért nem találja meg egyes telepített alkalmazásokat a Start menű keresője? Pl: Beírom Firefox vagy Chrome megtalálja, de ha beírom Opera azt nem, pedig mindegyik telepítve van.
-
GEPESZ66
veterán
Nekem frissítést követően a K&H e-bankba való, chipkártyával történő belépéshez szükséges dolgokat kellett újratelepítenem.
-
jozsi252
veterán
Klónozni nem szeretném, tiszta telepítés lenne jó, de annyira nem sürgős szóval megvárom inkább az új SSD-t. Már csak azt nem tudom hogy az MCT elfogja-e fogadni az OEM kulcsot is.
Közbe este még kutakodtam, és találtam HA-n eladót Win 10 Pro OEM kulcsra. Inkább megveszem drágábban itthon, de így legalább tutira megyek vele hogy később se lesz semmi gond a kulccsal.
Illetve ahogy néztem az alaplap csere se kizáró ok, mert van lehetőség lap csere esetén is újra aktiválást kérni. Legalábbis ez alapján ez a helyzet.
-
n1nja
tag
válasz
-FLY->
üzenetére
9-én tiszta telepítéssel raktam újra a Win 10-et. Fürge volt, de most a CU után lomhának érzem. Indítás/leállítás folyamata több időt vesz igénybe, ami annyira nem is zavarna, de a programok indulása előtt is sokat gondolkozik. A felesleges szolgáltatásokat mindig letiltom (pl.: nyomtatás), hogy minél több erőforrás álljon rendelkezésre, de nem vagyok most megelégedve a rendszerrel.
Valakinek ötlete, hogy mit lehetne megnézni, megvizsgálni vagy állítani? Rollback-et nem szeretnék. -
-
Poplacsek
senior tag
Már kétszer vágtam neki a Creators frissítésnek Anniversary-ról, de sikertelenül.. Enterprise x64 verzió, USB-ről telepítés (nem tiszta telepítéssel) rendben lemegy, majd mikor először indulna a Win és megjelenik az "Üdvözöljük!" felirat a fióknévvel és jelentkezne be, akkor végtelen ciklusba kerül: 2-3 másodpercenként elsötétül a monitor, majd újra előröl jelentkezne be...

Valakinek valami ötlete, hogy mi okozhatja ebben az indítási fázisban? Esetleg lehet valahol log fájl-ban kutakodni?
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem vagyok otthon a témába, a kérdés tükrözi.
Windows 10 van a gépemen.
ASRock 1151 H110M-HDS
Intel Dual Core G4400
Kingston DDR4 2133
Kingston HyperX Fury 120GB 2.5"/SATA3
WD Blue 1TB 3.5"/64MB/7200/SATA3
SSD-én Win10 + google + rar, nincs más telepítve.
Nem tetem fel utólag illesztő programokat, csak amit
az update rakott fel.
Kell valami hogy jobban működjön a rendszer?
Vagy a Win10 mindent tud! -
gduck
addikt
A nap üzenete (Avast):
"A Windows 10 telepítő hozzá lett adva a játékok listájához!"

-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Át szeretnék térni Win 10-re, és akarok venni pro OEM kulcsot ebay-ről. A kérdésem az lenne hogy a MCT ugyanúgy elfogadja az OEM kulcsot is, nem csak a retail kulcsot?

Illetve tervbe van véve 2 héten belül egy SSD csere is. Az OEM miatt valószínű hogy új SSD-nél új kulcsot kellene vennem megint?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Eladó Samsung Galaxy Tab A7 3/32GB / 12 hónap jótállás / AJÁNDÉK TOK!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest