Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryant56
aktív tag
válasz
Doky586 #59302 üzenetére
Sajnos nem tudom ez mennyire megbízható, amit onnan letöltök, mert nem ismerem. Én azt hittem, hogy valami MS-es linket adtok.
A helyzet az, hogy megpróbáltam az MS-tól leszedni a Win 7-et, de nem tudtam, mert beírtam a CD kulcsot és ezt írta ki:
"HibaA megadott termékkulcs vagy érvénytelen, vagy egy, a jelen webhely által nem támogatott termékhez tartozik. Próbálkozzon újra, vagy kérjen segítséget a Microsoft ügyfélszolgálatának Kapcsolatfelvétel lapján."
Gondolom azért írta ezt ki mert, amit beírtam kulcsot az VL-es, ott meg csak simát fogad el. Még ha el is tekintek attól, hogy egy számomra ismeretlen oldalról szedem le a Windows-t, akkor is ott van az a probléma, hogy, amit onnan leszed Win nem lesz jó, mert VL-es kellene nekem. De megpróbálkozom azzal és meglátom mi lesz.
De még arra mindig nem érkezett válasz, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy egy CD kulccsal melyik termék(ek) et tudom aktiválni és annak/azoknak melyik verzióit.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ulefone Amor 29 Ultra - súlyos érvek és ellenérvek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest