- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unteroff
aktív tag
válasz
Unteroff
üzenetére
A win 7 ráment gond nélkül. Lehet, ha nem sikerül ráraknom a 10-est, akkor marad a Win 7 és csak a fontos frissítéseket felrakom majd update kikapcs. (egy csomó hülyeséget tölt le idő után, és teljesen lelassul. Win 10-él is néha tapasztalom, de ott van az alaphelyzet, és gyorsan meg van)
-
jokeph
nagyúr
válasz
Unteroff
üzenetére
Üdv!
Lehet hogy inkompatibilis a lappal az az SSD?
Ugyanilyen alaplap+core 2 E8400 CPU + 2*1GB DDR2 800 Geil RAM konfigra simán felment a W10x64 enterprise N, igaz én nem SSD-re, hanem egy őskövület S-ATA 150-es 80 GB-os Maxtor winyóra telepítettem...

Próbáld meg sztem, hogy winyóra telepítesz.

Pendrive-ről toltam fel. (win usb tool-lal készült)
-
Syl
nagyúr
válasz
Unteroff
üzenetére
A klónozásra már kaptál egy nagyon jól működő tippet (én már sokszor használtam).
Viszont utána nagyon figyelni kell! Mert ha mindkét ssd a gépben marad, akkor abba a win belegabalyodhat. A legtisztább, ha klónozás után a régi ssd-t kiszeded és egy másik gépben (vagy usb csatolón) letörölsz róla mindent. -
válasz
Unteroff
üzenetére
Belenyúl, és az oprendszernek a maradék marad. (32bites xp-nél legalábbis nálam otthon)
Videomemóriának 512m van megadva az integrált alaplapinak (atom-ion őskövület)
és a 32 bites xp 3,2gigát lát, ami helyén is van (32bit xp 3,75G max. körül, a többi cím elmegy másra)32 biten 200megát vesztesz kb.,
szerintem 64 bitest telepíts, egyrészt a jövőbemutató út... :-) másrészt lehet ramot cserélni később. -
Racecam
nagyúr
válasz
Unteroff
üzenetére
Ha a régi rendszer OEM volt, akkor CSAK ALAPLAPCSERE esetén már nem tudod újra aktiválni, mert azt az előző gépedhez már megtetted és az OEM csak arra szólt. Vásárolnod kell egy új OEM W10-et.
u.i.: Ilyen csere esetén egyébként is jobb, ha újrarakod és nem próbálkozol a régi, teljesen más rendszerre beállított Windows "áttelepítésével".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest