- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
A másodlagos képernyőről le tudom venni az órát? Eddig nem volt ott.
-
general
addikt
sziasztok!
ha a Részletek ablaktáblá-ra kattintok a Fájlkezelőben, oldalt jelenik meg, korábban a Win 7-nél ez alul volt, és szerintem sokkal kénylemesebb, használhatóbb volt. át lehet ezt alahogy varázsolni alulra a Win 10-ben is? én sokat használom, nagyon kellene
-
Doky586
félisten
válasz
Sirandrish #47383 üzenetére
Akkor majd válaszol olyan aki használja is..
Nekem nagyon negatív tapasztalataim vannak vele, így inkább kerülöm, helyette simán másolok már évek óta amihez a win beépített filekezelője vagy a totalcommander is tökéletes. Win7-en meg a VirtualCloneDrive úgyis fenn van nekem.. ( 8-tól már az se kell) -
zoo8800
veterán
válasz
Sirandrish #47385 üzenetére
Hogy kell-e frissebb verzió, azt nem tudom, de én frissítenék.
Mást nem kell csinálni, katt az indításra, és kb. 20 perc múlva kész a bootolható pendrive -
zoo8800
veterán
válasz
Sirandrish #47383 üzenetére
Jók a beállítások.
-
Nyugis
senior tag
Üdv
Azt halottam/olvastam hogy az újabb amd vga kártyák az összes tudásukat főleg win10 alatt adják le illetve ott van minden nemű tudásuk támogatva és kihasznalva.
Halott erről valaki?
Vélemény?Nekem asus strix r9 380x van jelenleg Windows 7 alatt.
Most szeretnék váltani win 10 re.
Mind két op rendszer eredeti/legális. -
Doky586
félisten
válasz
Sirandrish #47380 üzenetére
Ez egy XP idejében kiadott verziójú program, nem hiszem hogy nyerő őtlet lenne 10 telepítéshez. Emiatt javasoltam az egyszerű filemásolást win7 format után... (de ha ezzel már megmaszíroztad a pent, akkor már úgy se fog menni amíg helyre nem állitott amit elrontott rajta
)
-
Doky586
félisten
válasz
Sirandrish #47377 üzenetére
Ne az ilyen túlbonyolított zűrös megoldást válaszd...
-
Sirandrish
legenda
válasz
King Unique #47358 üzenetére
Ha erre én most nyomok egy "indítást", akkor az úgy fasza lesz?
-
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Erre a korábbi hozzászólásomra senkinek nincs semmi javaslata?
-
Angel2014
addikt
válasz
Sirandrish #47350 üzenetére
De így csináld....[link] fat32 re
-
Beretvás
veterán
hali..
ez a windows" Microsoft Windows 10 Home 64bit ENG KW9-00139" többször is telepithetö? vagyis ha egyszer lapot cserélnék átvihetö lesz?
-
kungzi
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #47368 üzenetére
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #47366 üzenetére
Na igen, utóbbiban van valami, bár az sem törvényszerű, főleg nem minden gépen. Illetve nem muszáj az említett program által felajánlott lehetőségeket sem követni, választható másik fájlrendszer, avagy másik opció és úgy is megcsinálja. + portable és ingyenes.
Amúgy meg nem véletlenül van a rendszerre egy rakás külső program, az meg a másik. A beépített megoldások azt a bizonyos szintet...aki próbálta mindkettőt, az tudja.
-
Doky586
félisten
válasz
King Unique #47364 üzenetére
Szerintem meg felesleges erre programokat keresgélni..
jellemzően az ilyen 3.fél által csinált pendrive ha uefi telepítést tud akkor alkalmatlan legacy-ra vagy fordítva..
-
Doky586
félisten
válasz
Ő win10 telepítőt csinál win7-en..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Nah holnap ránézek ...köszi
vlevi Az nem látja a pent.
Doky586 Azt csinálom most
-
vlevi
nagyúr
válasz
Sirandrish #47348 üzenetére
De ha a microsoft oldalárolletöltöd a media creation tollat, akkor az rögtön megcsinalja neked a bootolható pendriveot. 32,64,home,prof egybe
-
Doky586
félisten
válasz
Sirandrish #47354 üzenetére
Először töltsd le az ISO-t.
Ha max 2GB ramod van akkor x86, ha több akkor a x64 verziót.win7-el gyorsformázd a pendriveot, és átmásolni a pl 7zip-el megnyitott iso tartalmát..
esetleg a pendrive partícióját érdemes aktívvá tenned lemezkezelőben. -
King Unique
titán
válasz
A Win8.1/10 ISO-k esetén már elég lehet az ISO fájl tartalmának rámásolása egy FAT32-es pendrive-ra, amely jó esetben Legacy és UEFI módban is bootol. Ilyen téren a Win7 problémásabb.
De persze lehet csinálni ezen hsz 1-2. pontja alapján is, vagyis egyesek szerint a "gyengébbeknek" való módszerrel... -
Doky586
félisten
válasz
Ha elárultad volna hogy "milyen oprendszeren próbálkozol?" akkor vagy igen vagy nem vagy megmondtam volna hogy..
-
Creepy
tag
A Windows Defender tényleg maximálisan védi a gépet?
-
Doky586
félisten
válasz
Sirandrish #47348 üzenetére
Az ISO-ból már sima másolással is fel tudod pendrive-ra rakni, vagy gyengébbek Rufus-al rakják rá..
-
Doky586
félisten
válasz
Sirandrish #47346 üzenetére
Akkor hagyd a francba a pendriveot, (visszalép) és mentsd el .ISO -ba.. egyébként milyen oprendszeren próbálkozol?
-
válasz
Sirandrish #47344 üzenetére
Formázd fat32-re alapértelmezett beállításokkal.
Lehetőleg USB 2.0-ás portba dugjad, ne 3.0-ásba. -
válasz
mefistofeles #47305 üzenetére
Amit írtál (először frissíteni kell, aztán lehet tisztán telepíteni) az csak a legelső kiadásra volt igaz, tavaly novemberi 1511-es kiadástól kezdve elfogadja a telepítő a 7/8/8.1 kulcsokat, egyből lehet tiszta telepítéssel kezdeni.
Az ingyenes frissítés elvileg lejárt, de egyrészt ott van az a bizonyos kiskapus módszer, másrészt a gyakorlat azt mutatja, hogy az aktiváló rendszert nem módosította a Microsoft, minden megy ugyanúgy mint a határidő letelte előtt. (Szerintem azért mert úgy vannak vele, hogy inkább szaporodjanak a Win10 felhasználók.) Persze azt nem lehet tudni, hogy ez meddig lesz így. -
V.Stryker
nagyúr
Srácok!
Valahol össze van szedve esetleg, hogy miként lehet kilőni minden feleslegest windows 10 alatt? A lényeg az lenne ,hogy egy Intel Atom N570 (2mag), 2GB ram -os ketyerén elfogadhatóan fusson. HDD van a gépben, nem ssd sajnos.
-
raidx
őstag
válasz
Winner_hun #47325 üzenetére
Rákattintasz a név feliratra. Ekkor az a mező lessz aktív és lessz ott egy pici nyilacska ami vagy fel vagy le mutat. Az mutatja a rendezési irányt. Egy kattintás rajta és máris átfordult az irány.
-
S-IW
tag
-
d@minator
addikt
Sziasztok!
"a művelet nem fejezhető be mert a fájl megvan nyitva a com surrogate programban"
Ezt az üzenete kapom amikor egy fénykép exif infoját törölni akarom. Mi ez a com surrogate? -
vigyori78
őstag
válasz
nagy@gmx.com #47321 üzenetére
Ha megveszed nem jár le
Teljes reg törléssel nem sokáig használnád a gépet.
A többi meg warez... -
Winner_hun
félisten
Ha egy képet elmentek az asztalra, akkor a felugró ablakban hogy lehet beállítani hogy a legfrissebb dátumú file / mappa legyen legfelül? Mert most a mappák után jönnek a file-ok. Win 7-nél ilyen problémám nem volt.
Ha jól emlékszek akkor win7-ről 10-re átállás után nem volt ilyen probléma, pár napja frissül a windows, tán azóta rossz.
-
istnag
addikt
válasz
nagy@gmx.com #47321 üzenetére
Esetleg megvenni? Ez miért nem opció?
-
petakpa1
őstag
Itt van egy másik is twed.com
-
petakpa1
őstag
válasz
netpeti98 #47317 üzenetére
Ok, köszi. Viszont időközben rájöttem, hogy nekem Prp kell, mert Home-ban nincs rdp támogatás. Nekem viszont az kell, mert erre a mini-pc-re nem lest billa+egér csatlakoztatva, így ha bármit állítani kell rajta akkor azt távoli asztal kapcsolattal fogom.
Másik kérdésem az lenne, hogy szabad e ilyen webshopból licencet venni: http://www.microsoftonlinestores.com/
-
nagy@gmx.com
tag
Létezik olyan program, ami teljesen kitörli a regisztrációs adatbázist?
Lejárt az egyik programom 30 napos próbaideje, és hiába törlöm le simán, attól függetlenül nem indul újra a 30 nap, ha ismét feltelepítem. -
petakpa1
őstag
Egy ilyen specifikációjú mini PC-re melyik Win10 verzió ajánlott?
Gyárilag Win10 Home 64 bit-tel érkezik, de 2 GB ram mellett valóban 64 bites ajánlott? Amúgy HTPC lesz belőle, és Kodi fog futni rajta esetleg nagy néha netezés, T-Com TVGO applikációja 32 bites FireFox-al, mert Win10 alatt már csak azzal megy.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Van olyan program win10-re amivel alkalmazásokat lehet menteni beállításokkal, mindennel?
(olyanra gondolok, ami ment minden beállítást,licenszt...mindent, hogy később ugyan úgy visszaállítható legyen) -
mefistofeles
veterán
válasz
Stonerice #47307 üzenetére
Komolyan lövésem sincs mit akarsz és mi a problémád.
Ha van recoveryd akkor onnan visszaállítod a gyári win 8.1-et (mi van fent most?) és megvárod míg lefrissíti 10-re. (valami mozgássérült opcióval lehet vagy mi, nézz utána)
Ha ezzel megvagy és nem akarod visszatenni az eredeti oprendszert, mert tetszik a 10 akkor utána már nyugodtan lepucolhatod,, újraparticionálhatod kedved szerint a merevlemezt. A win 10 telepítését követően tuti aktivált lesz!
Recovery mellett miért akarsz "adathordozóról" telepíteni??????? -
törölt tag
Sziasztok,
Előzőleg 2 telepítés is úgy zajlott, hogy nem húztam le a többi hdd-t telepítés közben, ráadásul 2x frissítettem 8.1-ről 10-re.
Most szeretném a 10-et feltenni MCT segítségével. Az előző telepítésekből maradhatott fent valami szemét, ami le kellene takarítanom a többi hdd-ről? Ha igen, hogyan lehet ezeket megtalálni?Másik kérdés, hogy az MCT-vel letöltött win tartalmazza már az új nagy éves frissítést?
-
xyvz2
tag
Hali. Esetleg valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném...a win áruházból letöltött progik hová települnek? THX!
-
Stonerice
őstag
válasz
mefistofeles #47305 üzenetére
Jelenleg 7 particio van a vinyón amelyből 2 szolgálja ki a Usert. A maradék a 8.1 recovery amelyet a lenovo állíthatott be. Úgy gondolom ezekre nem leszükségem. Amennyiben tudok majd aktiválni adathordozórol telepitett windows 8at vagy 10 et később.
-
Angel2014
addikt
Sziasztok! az windows 10 anniversary update előtt ha neteztem vagy játszottam online ben alul a tálca eltűnt most folyamatosan itt van ha játszok pl ...ezzel lehet valamit kezdeni az automatikus elrejtésen kívül?
-
mefistofeles
veterán
válasz
Stonerice #47303 üzenetére
Nem!
Igazából azt se tudom, hogy még lehet e ingyen frissíteni (volt valami kiskapu) de ha igen akkor is először fent kell legyen a regisztrált win 8.1 a gépeden és onnan tudod frissíteni 10-re. Ha minden rendben akkor azonnal lesz egy aktivált win 10-ed. Ezek után már nyugodtan formázhatod a gépedet és a tiszta telepítéssel is aktivált lesz a win 10. -
Stonerice
őstag
Ha még nem volt windows 10 updatem 8.1 ről akkor kezdhetem tiszta telepítéssel az installt(vagyis formázás után)?
A termékaktiválást a bios el tudja végezni? -
Borisz76
nagyúr
DirectX End-User Runtime Web Installer-t próbáld meg.
-
feri1
aktív tag
Erre tudna valaki válaszolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 7
- AI modernizálja Brazília áramhálózatát
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos autók - motorok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3181
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest