- iPhone témaösszefoglaló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
válasz
tordaitibi #49179 üzenetére
tordaitibi
A kép alsó részén a "speciális energiaellátási beállítások módosítása" szövegre kattintva is megcsináltad a beállításokat? -
-
Nyugis
senior tag
üdvözlet!
win 10 ben hol tudom kikapcsolni a "backup reminder" állandó emlékeztetőjét?
start után azonnal ott van a képernyön! -
Az imént valami frissítést csinált a gép, azóta az egér kb 10dpi-vel megy.
3 egérrel próbáltam, ugyanaz.
Le is töröltem az összes frissítést, amit ez a retek felrakott, de a helyzet változatlan.
Ezután újratelepítettem a Logitech gaming szoftvert...semmi.
Esetleg valaki tudna segíteni?
Eredeti dobozos W8.1-ről frissített W10-ről van szó.
Köszönöm.Szerk: megoldódott...
-
törölt tag
Kíváncsiságból ránéztem a Statcounter oldalára, hogy Magyarországon hogy áll az operációs rendszerek elterjedtsége. Sokáig egyértelműen csökkent a windows 7 részesedése, míg a 10-es nőtt. Ám az Annivesary update időpontjától a tendencia megfordult. Az addig egyenletesen csökkenő Win 7 részesedése ismét emelkedni kezdett, és ugyanattól a naptól kezdve a 10-es elkezdett csökkenni. Ez egyértelműen jelzi, hogy ez az évfordulós frissítés nem lett siker. Kíváncsi leszek, ez a tendencia meddig tart.
-
szabacsik
őstag
Valaki segítsen .
Miért nem kap IP címet a telefon.
Laptopról van továbbosztva wifivel az internet, ami pppoe kapcsolattal jön létre. Mi miatt nem kapnak IP-t a csatlakoztatott eszközök? Ilyen esetben ugye a széles sávú kapcsolatot kell megosztani azzal a virtual wifi adapterrel ami ilyenkor létrejön? -
Egy ügyfélnél pont most fogjuk letörölni az összes Win10-et a pi...ba, és megy vissza a 8.1. Amíg nem jött ki az Anniversary, addig semmi bajuk nem volt, boldogan használták a 10-et, de ahogy sorra felfrissültek a gépek, jöttek a fagyások és egyéb rejtélyes hibák.
Én otthon fel se engedem, majd ezzel is várok legalább egy évet, mint magával a 10-el, legyen idejük összetákolni. -
válasz
nortol #49180 üzenetére
Nincs több séma, ez az egy van a kiegyensúlyozott.
Kis kínai nem hiszem hogy valami energiagazdálkodási csodaprogramot rátett volna,
egy előtelepített w10 home van a gépen.User error, oké, nem vagy Pécel, vagy Csömör közelébe, gyere át kifizetem a költségedet, és állítsd be nekem.
User error, oké, akkor a most 1 perce hdd egyik partíciójáról a másikra másolás közben kidobta:
az "M" meghajtó hibás, javítja? Mondom neki igen, a következő kép: Nem találtam hibát.
5X nekifutásra elindult a másolás, a felénél megszakadt,
hibaüzenet: a babapiskotas_suti.txt nem másolható, mert, és itt valami blabla wines szöveg.
Mondom neki, kihagyás, erre még vagy 25 fájlt nem tudott átmásolni. Volt közte primitív 2kB text, volt exe, word, gif jpeg.Énnekem ez nem kell. Maradnék xp fan, lassan 20 éve windowsozok, szeretem, propagálom, kiállok mellette a linux és android tábor nyomása ellemére, de ha ez ennyire idióta... És a w7 (azt is használom évek óta megelégedéssel) nem megy fel erre a kis pc-re, driverhiányok miatt.
-
madrac
senior tag
válasz
Habugi #49185 üzenetére
Én még mindig nem tenném a helyedben, ha a stabilitás elsődleges. Sajnos nekem sikerült elkövetnem ezt a hibát kb. 2 hete, hogy ráengedtem az anniversary frissítést, és azóta rendszeresen csontra fagy a gép ha nem nyúlok hozzá egy ideig. Már próbáltam sok mindent, hogy helyreálljon a béke, de eddig eredménytelenül.
Fogalmam sincs hogy ilyen állapotban hogy lehetett ezt a frissítést kiengedni.
Persze ha szeretsz kockáztatni, megteheted
Szerintem jobb nem lett a frissítéssel, sőt... -
nortol
senior tag
válasz
Habugi #49185 üzenetére
Azt se felejtsük el, hogy a magyarországi windows 10 felhasználók annyira elhanyagolható töredéke jár csak ilyen fórumokra, hogy leírni is felesleges, vagyis ebből a fórumból átlagot vonni nagy felelőtlenség.
Akinek nincsen problémája az szarik az ilyen fórumokra, vagy csak segítséget adni jár ide...
-
Popes
őstag
válasz
Habugi #49185 üzenetére
Ha nincs valami az "újdonságai" közül amire feltétlen szükséged lenne akkor kár még erőltetni.(de ha momentán kedvet kaptál egy kis telepítgetéshez akkor egy biztonsági mentés után rápróbálhatsz hogy nálad mit mutat
)
Annyit esetleg javasolnék hogy annyira kapcsold vissza az updatet amíg az 1151 lefrissíti magát.Kapott egy párat még azóta.
-
King Unique
titán
Tegnap ugye patch kedd volt és hát akkor frissítsünk.
Viszont a Win10-nél (1607) már megint beakadt 60%-on a letöltés és nem ment tovább...net ok volt, tehát nem az volt a gond. Aztán meguntam és nyomtam egy restartot, majd utána már megcsinálta. Ellenben ugyanazon a gépen a Win8.1 az előzőhöz viszonyítva olyan gyorsan lezavarta az egészet, mint a huzat. Maga a letöltés is jóval hamarabb megvolt, de már a szokásos 0—►
30% | 30—►
100% xarakodás is meglepően gyorsan lement. Gyorsabban, mint a X-es alatt. Illetve HDD-vel mintha a bootolás és a rendszer felállása is gyorsabb lenne 8.1 alatt, pedig hasonló szoftverek, valamint ugyanaz az AV van mindkettőn. Érdekes... -
nortol
senior tag
válasz
Habugi #49185 üzenetére
Azt csak is akkor fogod megtudni, ha Te is telepíted.
Ezt rajtad kívül senki más nem tudja megmondani neked, hogy nálad hogyan fog produkálni.Nálam 3 különféle gépen is tökéletes, lehet hogy nálad azon az egyen se...
Vagy nálad is tökéletesen fog működni...Vagyis erről véleményt kérni másoktól balgaság!
-
Habugi
addikt
Hali,
Érdeklődnék hogy ez a csuda Anniversary milyen állapotban van momentán?!
Egy ideje már kint van, egészséges túlélő ösztön révén idejében tiltottam az Updatet, olvasgattam a topicot és az jött át hogy nem hiába, szerencsém volt.
Lassan fél éve már hogy beállítottam olyanra a 1511 (10586.494) buildemet hogy a világon semmi problémám nincs vele. Van már bármi értelme egy tiszta Anniversarys telepítésnek vagy hanyagolható/hanyagolandó továbbra is?! -
nortol
senior tag
válasz
Biosban is nézz körül...
-
nortol
senior tag
válasz
Egy ötletem van csak, mégpedig az, hogy Te, illetve a géped nem a kiegyensúlyozott sémát használja...
Vagy van más energiagazdálkodási program a gépeden, mint pl a lenovó laptopokon is szokott lenni lenovós...Ez csak humán error lehet, semmi más.
-
Ezt nem hiszem el, ekkora kalap sz..r mint a w 10,
minden buherálás dacára, 1 nap múlva visszatért a bejelentkező képernyő, ez valam redmondi mágia?
Mondom mindegy, leszarom, amúgy is ez egy mini pc, 4 wattot fogyaszt ha semmit nem csinál, és beállítottam hogy
alvó mód: SOHA.
Restartoltam is, nehogy egy ilyen volumenű változtatás megfeküdje a kis érzékeny regístrijét.Ennek ellenére mit csinál... Na..? Bingó, eltaláltátok, 5 perc után monitor ki, további 20 perc után elmegy aludni :-)
Szépen a kék led átvált halványpirosra, a monitort ha direkt bekapcsolom kép nincs,
és ébresztéskor s mi fogad? Igen. Az a rohadt bejelentkezési képernyő, jelszópötyögéssel, amit el szeretnék felejteni már végre.
Ez egy nagy nagy vicc az egész. -
konyi79
addikt
Hali,
van valami megoldás a "windows modules installer worker"-re ne tekerje a procit állandóan? kezdek hülyét kapni, ok nélkül süvít 20% környékén, generál mikrolagokat a rendszeren. Az update-hez van valami köze úgy tudom, de frissítések után is képes csinálni, mikor semmi dolga nem lenne. Meg nem tudom mit kínlódik i7+ssd-n órákat akár..
Ismertek megoldást?
W10 x64Köszi
-
pvt.peter
őstag
válasz
csipszikutya #49151 üzenetére
Valószínűsíthető, hogy inkább vmilyen hardveres gond van a háttérben.
Talán kezd meghalni a HDD -d (okozhat lassulást és befagyást), nézz rá Hard Disk Sentinel -el, hátha van rajta hibás szektor stb. -
rover45
őstag
A mai frissítés után egy kis érdekesség egy 120Gb-os ssd-ről
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap frissített volna a W10, majd miután ezt megtette folyamatosan kék halál fogad ha elindítok valamilyen videót a böngészőben. Van, hogy ennyi se kell neki.
Van valami ötlet, hogy mitől lehet és hogyan lehetne kijavítani?
Azóta ha újraindítom mindig konfigurálná a frissítéseket, végigmegy, majd a következő leállításnál megint akarja. Van valami visszaállítási lehetőség?
-
Nyugis
senior tag
üdv!
win 10 ben hol tudom kikapcsolni a "backup reminder" állandó emlékeztetőjét? start után azonnal ott van a képernyön.
-
PAWI
tag
Sziasztok! Regisztráltam még jul. 29.-e előtt, az ingyenes win 10 frissitésre, de azóta is csak annyit ír, hogy: a regisztrációt feldolgoztuk, most nincs más dolgom, majd értesítenek, ha telepíthetem.
Elképzelhető, hogy a dolog itt meg is akadt, és soha nem telepíthetem már így ingyenesen?
-
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,
nem tudom mennyire jó helyre írok,de gondoltam itt lesz olyan ember aki esetleg tud nekem érdemleges választ adni.Szóval adott gy Windows 10 es gép legújabb builddal.
Egy bat, vagy cmd, vagy féle fáljra ,parancsra lenne szükségem amivel egy kattintásra tudom tiltani vagy engedélyezni az internetet.Létezik ilyen? Lehetséges ezt valahogy megoldani ?
-
-
Badboys
őstag
Nem tartom 100% asnak Lenovo laposnál pl. nálam frissíteni akar egy régebbi driverre. Elérhető nála 2015 valamikori, holott van supportba 2016.09. havi. Múlthéten le is frissítette a Conexant Smart Audio HD t régebbire nem jöttem rá miért nem működik a Skype mikrofon.Fenntartásokkal kezelem most.
-
Apaxp
senior tag
válasz
baboss #49154 üzenetére
Acer laposom van win 10 home 64bit oprendszerrel. A szemét kitakarítása után az első amit feltelepítettem az IObit driver booster3 program volt. Ez megkeresi, letölti és telepíti a legújabb drivereket. A driver frissítés után nekem stabilan működik a gép és a rendszer.
Próbáld meg hátha segít neked is. -
törölt tag
WTF
60 GB-os SSD
-
Egy z8300 alapú mini pc-n hogyan lehet usb pendrive bootolást beállítani?
Nagyon egyszerű biosa van, esetleg lefényképezem a bios lehetőségeket.
Odáig eljutok, hogy a winbe az újraindítás külső usb eszközről, itt bejön az uefi lehetőség, és utána egy számomra érthetetlen képernyő, valószínűleg ott lehetne választani a pent, de nekem ez magas.
Valamint, uefi, itt elindul egy mezei live linux, vagy itt minden számít, tehát 32-64 bit, stb? -
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
2 hét alatt 4x kellett újra rakni a windows 10-et a laptopon.
Fogja magát és frissíti majd utána "meghal" a gép. Lefagy, belassul. Ez RR után megoldódik, de utána random idő után fogja magát és megint lefagy, de úgy, hogy csak a kikapcsoló gomb hosszan nyomására lehet kikapcsolni. CTRL ALT DEL meg ilyen nyalánkságok nem működnek.
Kérdésem: Éjszaka megint újra rakom, de hol tudom azt beállítani, hogy NE FRISSÍTSE magát ez a sz@r?
Ja és én hülye eredeti windowst használok.
Köszi!Szerk: újra rakás után amíg nem frissít addok faszán működik...
-
Repsol600
addikt
Sziasztok!
Windows Defender mennyire megbízható?
-
GEPESZ66
veterán
Mi a fene van mostanában a Windows frissítésekkel?
Többszöri próbálkozásra tölti csak le, most is megállt 81%-onB3194798
Most nézem, hogy nagy nehezen felment 83%-ra.
-
reset
senior tag
Sziasztok!
Anno W7 Ultimate-ról frissítettem W 10 Pro-ra. Semmi gondom vele, soha nem volt még kék halál, gyorsan betölt...szóval megy szépen :-)
Foglalkoztat a gondolat, hogy az egész konfigot (W10 pro licence-szel és használati joggal) elajándékozom karácsonyra a fiamnak, én pedig beruházok egy szolidabb vasra - amire W10 Home rendszert telepítenék.
Kérdésem: járható út-e ez? Elajándékozhatom-e a gépet szőröstül-bőröstül? Nincs az MS-fiókomhoz kötve a gépen lévő szoftver teljes értékű használatának joga?
Adódnak-e ezzel összefüggésben adminisztratív kötelezettségek? Kell írni pl. az egészről vmiféle szerződést - mert ha igen, akkor passzolom a dolgot...
(Bocsi, ha rossz helyen teszem föl a kérdést, nem nagyon találtam testhezállóbb topikot...) -
margithid
veterán
válasz
Döglött Róka #49144 üzenetére
Pro
-
netpeti98
addikt
"Az MS új gyakorlatra váltott állítólag, már nem lehet a frissítési csomagokat szétszedni és kidobni ami nem OK."
A Windows 10 alatt már elég régóta a havi összegzőfrissítések vannak, amik tartalmazzák az előzőeket is. Most azért ír róla a sajtó, mert a Windows 7/8.1 alá is bevezetik ezt a módszert, a sok kis különálló patch helyett.
Ennek semmi köze nincs ahhoz, hogyha az AU-t valamiért nem tudja elrejteni. -
raidx
őstag
válasz
Dark Archon #49136 üzenetére
Az MS új gyakorlatra váltott állítólag, már nem lehet a frissítési csomagokat szétszedni és kidobni ami nem OK. Mindent vagy semmit. Mióta a szülinapi megszívatott visszaraktam a TH2-őt és a frissítést is letiltottam. Időnként megnézem, mit akar és ha nem olvastam róla problémát felrakhatja és kapcsolom vissza a tiltást.
-
Itt ülök az irodában és nagyon mennem kéne, de a laptopom úgy döntött, hogy megnyitott programok ide vagy oda, ő most újraindít mert frissítést telepít. És biztos ami biztos azt is közölte hogy jó sokáig fog tartani.
Kiváló. Munka után ritkán megyek időre, de pont most kellene. Aranyos, hogy meg se kérdezte se az újraindítást, se a frissítést. Felmerül bennem a kérdés, hogy miféle kvalitású emberek készítik ezt az oprendszert. Ha nem lennék az elektronikus aláírás kártyája miatt hozzá kötve, már de régen nem ezt használnék.
Pedig én nem akartam gyűlölni a windowst, de elérték nálam hogy sikerüljön. A múlt héten szintén volt egy frissítése, ami miatt 2 nap is azzal kellett kezdeni a munkát, hogy rendszervisszaállítás, hogy működjön. Egyszerűen elképesztő számomra, hogy ez egy eladható termék. -
válasz
#18193920 #49131 üzenetére
Igen, és eredménytelen. Vagy csak az én pc-men ennyire makacs.
De segédprogrammal megint sikerült, nem tudom mit csinál a kis progi, de most jó, és remélem így marad.Más, a beépített lemezképfájl mountoló csak iso-t tud, így kb. semmire se használható...
Megint más, hogyan lehet az összes mappára a "részletek" nézetet megadni? -
Ezt az eszközt már próbáltam, lehet, hogy épp te írtad korábban. Viszont nem mutatja az évfordulós frissítést, így erre használhatatlan.
Fred23: két céges gépről van szó Win 10 Pro-val, tehát a MS szórakozása rohadtul a munka rovására megy (meg az én agyamra, mert a kollégák az én nyakamra járnak).
-
egerj
tag
Sziasztok !
Az automatikus karbantartás funkciót ki lehet kapcsolni ?
A vezérlőpult -> biztonság és karbantartás -> Automatikus karbantartás ban nem lehet kikapcsolni, csak a számítógép felébreszthető lehetőség van, és a futtatás időpontja.
Nálam ki van kapcsolva az automatizmus, de mégis hajnalban elindul automatikusan.
Értem én, hogy ilyenkor mindenféle hasznos dolgot megcsinál, de ezeket én szeretném, amikor nekem jó...
Más: mielőtt ezt e kérdést feltettem, rákerestem a fórumban, és voltak ajánlások a powercfg használatára. Na ezzel is van egy kis gondom: a felhasználónak rendszergazdai jogosultsága van, de a powercfg egyes paraméterei esetén a válasz, hogy rendszergazdai jogosultság kell. A gépet nem én telepítettem, más felhasználó nincs a gépen definiálva...
Mit lehet tenni ?Jenő
-
válasz
madgie #49129 üzenetére
Annak én is nagyon tudnék örülni! Talán jogi problémák miatt nincs? Ezt ilyen versenyellenes dolognak tartanák nagyon?
Dark Archon: én már egészen megszoktam, bár ezt most 8.1-ről írom éppen. Mondjuk azért van néhány lehetőségünk, meg nem a Home változatot kell megvenni lehetőleg (nekem az van).
-
raidx
őstag
válasz
Dark Archon #49130 üzenetére
Az MS már régen kiadott egy wushowhide.diagcab nevű nem települős alkalmazást. Az leszedi és kitiltja a nemkívánatos frissítéseket, drivereket. Nemtudom, esetedbe használható lenne e?
Amúgy a Win 7 és 2008 stb. is a 10-es frissítési szisztémába került októbertől. Vagy még rosszabba.
[link] -
törölt tag
válasz
tordaitibi #49107 üzenetére
Ezt próbáltad már?
[link] -
-
margithid
veterán
Sziasztok!
Microsot remote desktop alkalmazással milyen beállítások kelelnek win10 alatt, hogy távolról tudjam irányítani a gépeimet?
Google remote és teamviewer remote sajna nem játszik, ezzel kellene emgoldani. -
Herbi85
újonc
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, hogy vettem egy MX3 média lejátszót, és routeren keresztül szeretnék rajta futtatni filmeket pc-ről. A lejátszó látja, hogy miket osztok meg, de amikor megpróbálok belépni rá akkor kér valami felhasználónevet meg jelszót. A megosztási központban már kikapcsoltam a jelszóval védett megosztásokat is, de ugyanúgy nem tudom elindítani a lejátszón.
SMB hálózaton keresztül próbálja meg elérni a pc-t.Ebben tud nekem valaki segíteni? Remélem sacra jó helyre írtam
Üdv, Herbi
-
raidx
őstag
válasz
Szyszko #49122 üzenetére
Az adapterkártya beállításainál. Jobb klikka a hálózati ikonon, Hálózati és megosztási központ megnyitása, Adapterbeállítások módosítása, Dupla klikk az Ethernetr, Tulajdonságok és ott pipa a TCP/IPv6-nál Ha lessz időm beüzemelem a Win 7-es régi gépet és ott tesztelem a régi routert (1043 ND V1).
Egyébként másfél éves korába gariba cserélték hasonlók miatt.
-
Szyszko
tag
-
raidx
őstag
válasz
Szyszko #49118 üzenetére
Nekem a nyáron router csere oldotta meg. 6-éves TP-link ha bemelegedett (főleg torrentnél) Elvesztette a DHPC-t. Torrent nélküli kissebb terhelést bírta még.
Más:
Valami frissítés óta a Win ellenőrzi az IP6 képességet és ha nincs engedélyezve kékhalált dob sokszor. Nem értem MS logikályát mert ugyan a szolgáltatómnál máe menne az IP6 de nincs oldal nagyon ami használná (googlenek van állítólag). Hálókártya beállításainál bekapcsoltam és megszünt a kékhalál azóta.
-
válasz
zoo8800 #49116 üzenetére
Több száz windows alatt cseréltem már alaplapot, vagy akár egész gépet.
Intel-Intel váltás sima ügy, előtte az eszközkezelőben át kell állítani szabványosra lemezvezérlőt, ill. figyelni arra, hogy a régi és új alaplapon a BIOS-ban ugyanolyan módban legyen a SATA (IDE/AHCI). Át lehet térni IDE-ről AHCI-re is, de akkor előbb registryt is kell piszkálni.
Viszonylag közeli típusok esetén akár átállítás nélkül is elindulhat az új lappal.
Intel/AMD váltásnál lehetnek egyéb driverek amiket kézzel ki kell irtani, különben kék halál lesz.10-esnél még arra figyeljünk, hogy a gyors rendszerindítást tiltsuk le a cserebere idejére.
-
Pano
addikt
válasz
E.Kaufmann #49115 üzenetére
Köszi
-
Szyszko
tag
Sziasztok,
Pár napja win 10 szokásos frissítését végezte el. A frissítés óta alkalmanként ledobja az internet kapcsolatot, a router megy, de a gépen megszakad. Azt vettem észre, hogy csak akkor csinálja ha a utorrentbe letőltés megy, egyszerűen megszűnik a net, és csak újraindítás után lesz jó megint. Ha nem megy letöltés akkor úgy veszem észre nincs gond akkor nem szakad meg. Eddig sosem volt ilyen, tudnátok segíteni, lövésem sincs hol keressem a hibát, vagy hogy oldjam meg
Előre is köszönöm
-
zoo8800
veterán
válasz
Nyugis #49111 üzenetére
Jó kérdés, nem vagyok informatikus
guglival rá kell keresni az új alaplaphoz illő Intel/AMD storage driverre, és azt fel kell tenni. Hogy mit csinál ez a driver, azt nem tudom.
Az előbb kihagytam az alaplap chipset drivererét, azt is érdemes feltenni.Egy éve volt konfig cserém. S775-ös gépet cseréltem S1150-re. Egy teszt Win10 rendszer simán kibírta, csak első indításkor kicsit tovább bootolt. Az éles Win7-es rendszerem nem indult, nem úsztam meg reinstall nélkül. Később, kockulásból, egy fórumos javaslat alapján megcsináltam a régi alaplapra telepített win7-en a driver installt, majd átraktam a Win7-es vinyót az új alaplapra, és voilá, ment.
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Totál amatőr kérdésem lesz -valszeg-, de olyat szeretnék energiagazdálkodásba megoldani, hogy ha a notebook áramforráshoz van csatlakoztatva, akkor automatikusan váltson át a teljesítménycentrikus profilra, ha lekerül róla, akkor mondjuk kiegyensúlyozottba, vagy energia takarékosba (bár utóbbi automatikus már eleve)
Hogy tudom ezt kivitelezni? -
E.Kaufmann
veterán
Akinek sok a baja az új frissítéssel próbálja ki.
Nekem a Fast startup letiltása valamint a VT-x és VT-d (már ahol van, az előző meg kiöli a Hyper-V futtatását) tiltása a BIOS-ban segített pár Anniversary Update-es gépen. -
Ice_Man22
senior tag
válasz
baboss #49092 üzenetére
Hmmm, nalam is elojott egy hasonlo hiba. Nekem elso inditasnal be irom a pin kodom es kek halallal ujra indul. Ja es masodik inditasnal be kapcsol a defender es az avastom meg nem aktiv.
Mondjuk lehet az avast vacakol. Milyen masik megbizhato virus irtot tudtok ajanlani??
-
Döglött Róka
veterán
-
válasz
tordaitibi #49091 üzenetére
Feladtam... végképp.
Dayco által javasolt módszer 2 indítást élt túl, és alvásból visszajövet ismét van lockscreen,
ÉS bejött még a gépindításkor is a bejelentkező képernyő, ez valami hihetelen
Tehát gépindításnál ez fogad:miután beírom a jelszavam, ez jön:
itt enterrel tudok tovább lépni az asztalra.
Mielőtt kérdezitek, ez van beállítva:
Azt hiszem feledtam a windows 10 bejelentkező, zárolási, és egyéb képernyőbaromságait.
-
gs20
tag
Üdv!
Win 10 mobilnet beállítással kapcsolatban kérnék segítséget.
Eddig telefonról wifin megosztva használtam mobilnetet, ott a wifi hálózat beállításainál be tudtam állítani, hogy forgalmi díjas kapcsolat, így a háttérben nem generált adatforgalmat a rendszer.
A latopomban van sim foglalat, így most került oda is egy csak mobilnetre használható sim kártya, hogy ne kelljen mindig a telefonról megosztani. De a gépház->hálózat és internet->mobil részen nem találok a háttérben történő adatforgalom korlátozására vonatkozó beállítást (csak végszükség esetére volna ez a sim, havi 1 gb forgalom főleg e-mailekhez).
A mobilhálózatot alapból így kezeli a win10, vagy hol tudom ezt beállítani?
-
Nyugis
senior tag
Üdv!
Az a kérdésem hogy win10 alatt ha alaplapot cserélek akkor újra kell húzni az egész rendszert?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest