Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beretvás
veterán
(KB3074683) ezzel találkozott valaki? nem tudja telepiteni.S: és vagy 5x6x ujraindul mire sikerül elindulnia a win nek..
-
Beretvás
veterán
hali.
minden esetben 8.1 röl valo frissités után kell tiszta telepitést eszközölni? csak mert eddig még nem láttam anomáliát.. -
Beretvás
veterán
microsoft fiokkal csak jelszoval lehet bejelentkezni? nem lehet valahogy kikapcsolni a jelszavat?
-
Beretvás
veterán
Hali.
miért eszi meg a gép a teljes 8 giga memoriát? megy a gép chrome youtubon szol a zene és mikor odaülök hogy majd netezek látom hogy nincs szabad memoria csak pár száz mega... ez kb 1 ora alatt ette meg abbol is az idö alatt még monitor ki volt kapcsolva mert nem nyultam hozzá 10 percig..
-
Beretvás
veterán
épp tesztelgetem, sokat eszik majd 2 gigát, az ok... de az még mindég csak 3.5 giga ram.... és nekem mind a 8 at megette... feladatkezelöben meg semmi extra, ujrainditásra minden ok... valamint mintha akkor enné meg ha kicsit otthagyom a gépet és a monitor kikapcsol.. vagy az utorrent?
-
Beretvás
veterán
válasz faranus #42542 üzenetére
frissités ota volt tiszta telepités? mármint a win 10 tiszta telepités?
netpeti98: nem a torrent eszi meg.. nekem is ez volt a bajon 2 hete még.. tiszta telepités helyrehozza.. ez a frissités miatt van. nálam is ez volt és mikor csináltam egy tiszta telepitést elmult.
[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
rontás defender fojton letörli a daemon toolst.. miért?
-
Beretvás
veterán
na már eszi a ramot.. ezt is mct vel kell feltenni hogy jo is legyen..:S
-
Beretvás
veterán
kérdés, win tiznek gpt vagy mbr kellene? mert ahogy látom a mct fat32 re formáz és az ha jól tudom gpt. ujrahuztam a gépet és eddig mikor inditottam akkor alaplap logoja után win logoja jött és ott forogtak a kis pontok hogy tölt a win , na most meg alaplap logo és utána villan egyet és marad a logo de kis fekete körben odateszi a kis pontokat és ugy tölti be a wint.. normális ez igy?
-
Beretvás
veterán
-
Beretvás
veterán
ez érdekes... mozzilla thunderbirdet használok ösidök ota, de most nem találja a fiokomat telepités ota.
-
Beretvás
veterán
valaki mondana egy win 10 alatt müködö levelezö programot? mert kellenének az emailjaim... de valamiért nem akarja elfogadni a fiokom ez most..
-
Beretvás
veterán
válasz Blue Thunder #45960 üzenetére
de mire kell neked a win a bios frissitéshez? biosbol kéne azt a biost frissiteni..
-
Beretvás
veterán
válasz Blue Thunder #45962 üzenetére
másik gépröl lekellene tölteni a biost pendrive ra tenni és ugy.. jobbat nem tudok. de ennek már rég nem win baja van.
-
Beretvás
veterán
válasz Blue Thunder #45964 üzenetére
na az ugy érdekes.. lehet át kellene menned a lapod topikjába.
-
Beretvás
veterán
hali..
ez a windows" Microsoft Windows 10 Home 64bit ENG KW9-00139" többször is telepithetö? vagyis ha egyszer lapot cserélnék átvihetö lesz?
-
Beretvás
veterán
Sziasztok.
Hogyan tudom kikapcsolni , hogy ne kinálgassa nekem naponta az uj vga drivert? eléggé bosszant már. volt valami modja de már nem emlékszem. amigy a hardver fülnél valo driver telepités kikapcsolása nem játszik mert az kivan kapcsolva.
-
Beretvás
veterán
Sziasztok.
Van egy oem win7 kulcsal aktivált win 10 prom. Jövöhéten lap proci ram csere lesz, megoldhato ezt aktiválni az uj alkatrészek beszerelése után is? Tudom van az a hibajavitásos opcio de azt hogy kell? Beszerelem az uj alkatrészeket a meglévö win alá és onnan probálom meg a hibajavitásos eljárást? -
Beretvás
veterán
Üdv urak, HDD csere modosit az ID-n?
-
Beretvás
veterán
Hali..
Úgy adódott , hogy újra kellett húznom a Win-t és azóta a Thunderbird mindég jelszó hibára hivatkozik és nem tudok a leveleimhez hozzáférni.. Jó ez így nem igaz mert másik programmal megy, csak épp a Thunderbirdet szoktam meg.. Valami ötlet?
-
Beretvás
veterán
Sziasztok..
Elég bosszantó hibába futottam bele, eddig soha semmi baj nem volt win10 el nálam, de most igen..
Újratelepítettem már 2x a legújabb win 10 et, jogtiszta természetesen. Azóta minden restart után átrendezi az ikonokat. Erre valami tipp?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest