- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
netpeti98
addikt
válasz
snooze #46495 üzenetére
Ha nincs gyártói recovery partíció, akkor elvileg a mostani verzióra áll vissza.
Viszont az évfordulós frissítéssel érkezett ez a letölthető eszköz, aminél csak ki kell választani, hogy mit szeretnél megtartani, és letölti a legfrisebb verziót, majd csinál vele egy tiszta telepítést.
-
bandi0000
nagyúr
az miért lehet, hogy nem kapcsol ki a laptopom, vagyis képernyő kikapcsol a led világít és semmi, ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kikapcsol
régen csinálta a pc is 1-2 szer, de a laltop már zsinorba 3. szor, legfrissebb windows van rajta
-
kisapa
senior tag
válasz
Stauffenberg #46484 üzenetére
Ha jól emlékszem van egy authenticator nevű program amivel lehet kódot generáltatni. Arra már nem emlékszem,hogy első alkalommal amikor erre áttértem akkor kért-e email megerősítést. Egy próbát megér.
Most látom már megelőztek. -
Hunork
veterán
Na még egy kérdés.
MS fiók / Xbox fiók.
Az MS fiókomhoz van egy régi GFW Live fiók, amit átkonvertált az MS Xbox fióknak idővel, de nincs ott semmi, talán két játék.
Közben a fiam konzolra váltott zsebpénzéből, előbb 360, most meg One. Ő csinált egy saját fiókot magának. És hát van ott egy halom játék, plusz az Xbox havi előfizetés.
Az ötlet azonban az lett, hogy nem lenne-e célszerű a Win10 és Xbox fiókot egyesíteni? Egyáltalán érdemes-e?
Erre van-e lehetőség, és ha igen, hogyan?
(Korábban az Origin csinált egy hasonlót, azóta a két régi email címet egyesítette, és minden flottul ment.) -
snooze
veterán
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Van arra valamilyen ötletetek, miért lehet az, hogy egy bizonyos idő eltelte után megtelik a rendelkezésre álló memória? Jelenleg 14,5GB/16 GB, és egyáltalán nem fut sok minden. Gyakori, hogy nem is marad szabad memória és olyankor annyira beakad a gép, hogy előfordul, hogy percekbe telik, mire sikerül újraindítanom.
Hibernálni szoktam a gépet, de ez nem jelentett problémát, csak az utóbbi hetekben kezdődött ez a jelenség.
Kasperky és Malwarebytes van fent, egyik sem talál semmit.Ki tudok ebből jól jönni, vagy majd húzzam újra a Windowst (10, 1607), hátha úgy jó leszek?
-
mrbego
aktív tag
válasz
Szia,
korábban ez nekem is téma volt, mert olyan fő email címmeé használtam, amire már napi kb. 50 spam jött. Így ezt az email címemet kivezettem. Viszont ezt előrelátóan tudatosan csináltam, azaz addig nem szüntettem meg, míg be nem állítottam az új email címemet az MS fióknál.
Egyébként valahol itt lehet kezdeni a dolgot: [link]
Itt a Fiókalisaok kezelésére ha rámész, be kell lépned a fiókodba egy kötelező azonosítást követően. Ez lehet az is, hogy egy ellenőrző kódot küldenek az emal címedre (azt nem tudom, hogy a másodlagosra e is??) vagy én szoktam használni hitelesítő alkalmazást telefonon, így nem kell az emailt nézegetni a kódért.
Ha sikerült belépni, akkor a fiókalisaokat fogod látni és itt lehet megadni új email-t és azt elsődlegessé tenni.
De ha jól emlékszem ez elég elég szabályozott dolog az MS fióknál, pl. úgy rémlik hogy egy fiók esetében meg van határozva hogy csak x alkalommal lehet elsődleges aliast változtatni és többet nem, és hasonlók.Sajnos arra már nem elmlékszem, hogy a később megszüntetett emailemre küldtek e valamilyen visszaigazoláshoz való kódot, de talán úgy rémlik hogy nem volt ilyen. Lehet azért is, mert a fenti helyre belépni úgyis akkor tudsz ha előbb azonosítod magad, és utána csinálhatsz simán új aliast és azt elsődlegessé tenni, aztán a régit meg törölni.
A fentieket inkább csak saját felelősségre használd!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
qqcqqc #46485 üzenetére
De akkor az egy élő email fiók, nem? Azt simán meg tudod változtatni. Engem viszont az érdekel, hogy egy már nem létező email cím esetében milyen lehetőségeim vannak. Ha nekem arra kiküld egy igazoló kódot, azzal meg vagyok lőve.
Most próbálkoztam azzal, hogy másodlagos email címre kértem megerősítő kódot (egyébként ezt szeretném megtenni elsődlegessé), de csak annyit értem el, hogy most 30 napra lekorlátozta a hozzáférést minden biztonsági kóddal védett részhez.
-
válasz
Na ez engem is érdekelne, csak az MS fiókom miatt tartok életben évek óta egy freemail fiókot....
-
Stauffenberg
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy olyan Microsoft fiók, amihez a belépésre használt email cím már nem él. Milyen lehetőség van kicserélni egy élő email címre? A nem élő email címre küld valamit, amivel igazolom, hogy valódi tulajdonosként kértem a változtatást?
-
Doky586
félisten
válasz
SunMount3r #46476 üzenetére
Jellemzően az otthoni felhasználásra a Home való, de ez függ a pénztárcád vastagságától is (van akinek a pénz nem számít havi 1millkás fixel) és attól mennyire hajlamos valaki a lopásra. (aki akar megsértődhet)
-
netpeti98
addikt
válasz
Általában egy otthoni felhasználónak elég a Home is, de ezt neked kell eldönteni.
-
bencze
senior tag
Az őrületbe kerget ez a windows. Hogy lehet beállítani, hogy ne a nagy ikon legyen az alapértelmezett a file explorerben? Minden egyes folderben kézzel listára állítani borzasztóan frusztráló úgy 50 után. A gyökérben beállítottam rendesen és elvileg alkalmaztam általánosan (apply to all fodlers of this type).
-
SP4C3
veterán
válasz
Van, Pro-t e'rdemes.
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
A Home verzióban van Feladat ütemező? A Device és Task manager ugyan olyan, minden funkcióval a Home-ban is? És egyáltalán melyiket érdemes venni úgy általánosságban?
Köszi!
-
SP4C3
veterán
válasz
Adirotor #46463 üzenetére
Pontosabban az lenne a kérdés, hogy a win10 sokkal többet tud-e kihozni egy gépből mint mondjuk a 7 vagy a 8?
- Ha nem bánod, hogy automatikus újraindul, frissít, "hazatelefonál", 110%-ban pörgeti a háttértárat a superfetch, vagy más nyavaja, akkor valóban "mehet a win 10".
-
batt
aktív tag
Sziasztok!
Csak egy kérdésem lenne,nektek az új anniversary update óta nincs olyan jelenség,hogy random megfagy a gép? Általában nem terhelés(játék film web.stb) közben! Ilyenkor mozog az egér de se ctrl! alt+del se az ikonokra nem lehet kattintani! Gondolom itt egy két fontosabb rendszer működik mert pl a csevegő szoftver megy és válaszolni is tudok de semmi más ilyenkor nem segít csak egy hosszú power gomb! Tisztán is újra lett rakva és ugyan ez! Valakinek hasonló?
-
törölt tag
Elolvasod itt a feltételeket, aztán úgy. De elvileg még normál módon is elfogadja még a 7-8 kulcsokat is. Bár nem értem hogy tudott valaki lemaradni a normál határidőről, amikor a csapból is ez folyt.
-
Shaza
senior tag
Valaki használta már a win 10 "KMS kiskaput?"
-
Adirotor
tag
Sziasztok!
Arra volnék kíváncsi, hogy egy új géphez (kb 200.000 lenne és főként videószerkesztésre használnám) milyen fajta Windows-t lenne érdemes használnom.
Pontosabban az lenne a kérdés, hogy a win10 sokkal többet tud-e kihozni egy gépből mint mondjuk a 7 vagy a 8?A választ előre is köszönöm
-
spanglee001
addikt
az nvidia AU driver miatt nem működik a gsync vagy a win10 miatt? nem tudok rá jönni mi lehet a probléma, a gép szerint működik a monitor szerint is, de a játékok mégsem úgy futnak mint kellene
-
snooze
veterán
Sziasztok!
A helyreállítás -gép alaphelyzetbe állitásánál a legújabb win10-et rakja fel,vagy ami a gépen volt anno?Köszi. -
King Unique
titán
válasz
maxima #46448 üzenetére
Ha az feltételezzük, hogy minden beállítás jó, bootoláskor nem dob semmilyen hibaüzenetet, csak simán továbblép
—►
nem megfelelően lett elkészítve a boot pendrive. Az ISO ok, mivel írtad ki pendrive-ra?? Ezen hsz 2. pontja szerint célszerű, illetve Win8.1/10 esetén az ISO tartalmának sima felmásolása is elég lehet egy FAT32-es pendrive-ra. Valamint UEFI boot esetén szükséges lehet az UEFI jelölésű eszköz kiválasztása.(#46451) csixy: ez nem Win7 [link]...
-
törölt tag
válasz
idegen lény #46420 üzenetére
Úgy tudom, hogy a Windows 10 rollback periódusa az Anniversary Update után már 10 napra módosult.
Tehát 30 nap múlva ezzel a módszerrel nem fog tudni visszaállni Windows 7-re. -
válasz
maxima #46448 üzenetére
Na ezzel szórakoztam én is 1 napig, igaz 8-as volt rajta.
A megoldás az volt, hogy kikapcsoltam az UEFI Boot-ot (két opció van, UEFI és valami más)
Én kaperski diskkel akartam vírust irtani, rufussal készült pennel.
Ja és a win10-es telepítésnél sem szerette az UEFI boot szabályt..... -
maxima
tag
Sziasztok!
Kérdezném a win10-hez értőket, elképzelhető-e, hogy a win 10
megakadályozza, hogy más rendszert lehessen boot-olni?A következő van: adott egy Toshiba Satellite laptop aminek a merevlemezén
win 10 van. A bios-ban secure boot kikapcsolva, a boot sorrend beállítva,
első helyen az USB.Ennek ellenére nem bootol a gép USB-ről, mindenképpen a win indul el,
akkor is ha F12 -> boot menüben az USB van kijelölve.Ötlet?
Köszi előre is. -
Shaza
senior tag
válasz
istvankeresz #45841 üzenetére
Hello!
Na megvolt az alaplap+proci +ram csere és ezt írja:Nem tudjuk újraaktiválni a Windowst, mert a kiszolgálóink jelenleg nem érhetőek el. Várjon néhány percet, vagy vegye fel újra Microsoft-fiókját.
Köszi!
-
makoss
veterán
Csak nem jó a wifim, csak lecsatlakozik róla, megnéztem a gépházban, a felső sor ahogy van eltünt (wifi sáv) mikor nem volt wifim [amikor nem volt netem, csak 5 sor volt, a wifi nem volt ott]
Mi a bánat van ezzel? -
F_Zolee
nagyúr
Újra kezdte a bolondozást a fájlkiterjesztésekhez társított programoknál. Iview-el bajoskodik, hogy visszaállítja a windowsos képnézőre. Mi a baja vele?
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Van olyan, akinél ez a taskbar villódzásos probléma NEM jön elő? Két teljesen különböző, 2-3 éves alkatrészekből összerakott gépen is megvan nálam, a legutolsó nagy frissítés után is.
(Már a hócipőm tele van a hasonló hülyeségekkel W10 alatt. Komolyan mondom, hogy a Vistával is meg voltam elégedve, a W10-ben viszont a UX egy határ szar.)
-
Syl
nagyúr
válasz
tordaitibi #46430 üzenetére
Ugyanott van, mint XP-ben: eszközkezelő, egér, energiagazdálkodás fül
-
Angel2014
addikt
Valaki elmagyarázná mire számíthatok licene -ileg?
Win7 hivatalos licence frissítve onnan upgrade win10 re onnan upgrade win10 anniversary-ra aktivált innen az old windows mappa törlése és itt is javasoltátok a tiszta telepítést letöltöttem és felraktam a tiszta anniversary-t
de innentől nem aktiválódott...erre visszaraktam 1511 est amit aktiváltam ismét és amire minden frissítés érkezik csak a anniversary nem...raidx: Köszönöm! Szépen lejött!
-
Popes
őstag
válasz
VoidXs #46421 üzenetére
Próbáld meg ezzel elrejteni a frissítést. wushowhide.diagcab
Hunork
Ha neten van a gép akkor elméletileg már a telepítés közben felteszi a frissítéseket, viszont az anniversary update az van akinek még mindig nem jött meg. Viszont azt is fel lehet tenni manuálisan is, az MS-tól letölthető. Get the Anniversary Update now
-
-
toBIN
tag
Hol lehet beallitani, hogy amikor fel van fuggesztve a gep, akkor ne kapjon az USB port aramot? Kicsit zavaro,, hogy lehajtom a notebookot, de egy csomoszor bekapcsol a gep reggelre, mert az USB porton ott log az eger, a macska meg ralep.
-
makoss
veterán
válasz
Angel2014 #46374 üzenetére
Nállam egy Chuwi HI 10 windows 10-es tabletem van, dokkoló billentyűzettel és kb 3 napja vettem észre, hogy le-fel csatlakozik a net
Ez betyárul nem jó, mivel wifivel kinlódok épp, és idegesítő, hogy egy szimpla wifi csatlakozást nem tudok rajta összehozni, a tévém meg aut megy rajta!
De így most nem ezzel kellene foglalkozzam, és mégis muszáj mert nem tudom mitől van.
Így a kérdés, hogy mitől csatlakozik ez fel, illetve le??? -
vlevi
nagyúr
válasz
idegen lény #46420 üzenetére
Elvileg már nem lehet ingyen frissiteni. Ezexerint ezt se tudták rendsen megcsinálni, hogy letiltsák azt, ami már lejart? Akkor miért várjuk, hogy a rendszert normálisan össze tudják rakni
-
VoidXs
nagyúr
Sziasztok! Kijött egy nagyon csúnya update, amitől a következő kedves ciklusba került a gépem:
frissítés telepítése -> újraindítás -> boot = BSOD -> csökkentett mód -> hinnye, ezt elcsesztük, javítás -> oooh, look, an update -> frissítés telepítése -> újraindítás -> boot = BSOD...
Esetleg ha megpróbálkoznék valami mással, akkor beszól a hanyas vagy te disznós néni, hogy DE NEM, DE NEM:
frissítés telepítése -> újraindítás -> boot = BSOD -> csökkentett mód -> hinnye, ezt elcsesztük, javítás -> oooh, look, an update -> frissítés telepítése -> újra kéne indítanod, tesó -> később -> lol, bekaphatod, most lesz -> boot = BSOD...
Van megoldás erre, esetleg hogy kilőjem az egész ápdétet a francba, mert már nagyon unom, hogy ennyire pofátlan?
-
idegen lény
addikt
válasz
core i7 #46418 üzenetére
Szerintem meg, ha még eddig nem frissítetted, akkor ostobaság lenne kihagynod az ingyenes frissítési lehetőséget, hiszen nem veszthetsz vele semmit. Lesz harminc napod kipróbálni; ha nem jön be, akkor addig még mindig visszatérhetsz a W7-re, mert addig nem törlődik az old mappa, és a W7-ről akkor már bármikor visszatérhetsz a W10-re, mert már jogosult leszel rá. Bár szerintem már maradni fog az ingyenes frissítési lehetőség korlátlan ideig, de ki tudja. Ha mégsem, akkor fizethetsz azért, amit most még ingyen megkaphatsz. Szerintem ez nem is lehet kérdés. Nem tudok rá okot, hogy miért ne frissítenél, ha van legális W7-ed vagy W8-od.
netpeti98
-
Hunork
veterán
Üdv!
Mivel holnap vagy hétfőn nekiállok a W10 SSD telepítésnek, az utolsó kérdésem: mikor feltelepül, akkor rögvest frissíti magát, meg mindent, ami a rendszert érinti, beleértve az anniversary csomagot, vagy nem? És ha nem, akkor hogy lehet túljutni rajta mielőbb?
-
vlevi
nagyúr
válasz
core i7 #46414 üzenetére
A win7 stabilitását szerintem nem éri el. Nekem alapvetően működik de időnként tud olyan furcsaságokat csinalni, amit hetesen sosem láttam.
Másnál viszont, ahogy a hozzászolasokbol is latszik, sok problema előjön.
Játékok szempintjábol, ha nem akarsz dx12 játékokkal játszani (pl forza), akkor szerintem mindegy. Mivel lejart az ingyenes frissitesi időszak, mostmár szerintem maradj hetesnél. Én is csak azért raktam fel tavaly, mert ingyen volt. Nem mondom, hogy visszasírom a hetest, de majd másfél év (a preview werziot is beleértve), most hirtelen nem tudnrk olyat mondani, ami nagyon hianyozna, ha visszatérnék hetesre. Az én gépemen, sima asztali i5, semmilyen olyan hw nincs, amit a hetes ne tudott volna kezelni, szolgaltatasok terén sem használok szimte semmit ujat. Uwp appok lennenek, de azok kozott nincs hasznalható. -
netpeti98
addikt
válasz
idegen lény #46412 üzenetére
Más programok is igényelhetik a média összetevőket (pl. játékok), szóval nem ajánlott az N verzió. Bár utólag is lehetölthetőek, de előbb utóbb beleütközöl a hiányukba.
-
core i7
addikt
Stabil már ez a Windows 10 kiforrott már annyira 1 év alatta frissítésekkel ,hogy érdemes legyen a váltásra Win7-ről? Főleg Játékok szempontjából...
-
Angel2014
addikt
Akár mit csináltam nem aktíválodott at új build így visszament a régi 1511 de ezt egy letöltő oldalról tudtam leszedni ...kérdésem megvan valahol a 1511-es hivatalos build ami az utolsó volt...és le tudom tölteni?
Kezdek sokkot kapni egy 20 perces telepítés egész napos lett
Ez a build meg ilyet produkál egy 100 mb- os perticíót felrakott és nem engedi törölni illetve megnyitni sem...kikészülök....
-
idegen lény
addikt
Biztos elírtad, harminc nap múlva törlődik.
jeni
Akkor nekem ez kell, úgyis egyből felrakom a VLC-t!
samgar
Ha az a rendszer legális W7 vagy W8, akkor ingyenesen frissíthetsz is még W10-re. Ilyenkor megmarad az előző operációs rendszeredre való visszaállás lehetősége még harminc napig, és nem töröl le mindent, mint tiszta telepítésnél. Azt az ISO-fájllal tudsz csinálni. -
bepken
veterán
sziasztok,
néhány napja egy rég elfeledett probléma jött elő újra, valami oknál fogva rendszeresen lefagy a gép. és nem igazán tudom, hogyan derítsem ki az okát. gyanakodtam a vinyóra, mivel minden alkalommal az első jel az, hogy leáll az aktuális lejátszás, nem tölt be a weboldal vagy épp valami app féligmeddig töltődik be (pl splash screen) és ennyi... - viszont csökkentett módban úgy tűnik, nincs semmi gond (lekopogom) - szóval most mentek ezerrel
ha a feladatkezelő épp meg van nyitva, akkor nagyon szépen látszik, hogy egyre kevesebb a proci és vinyó használat, tudok kattintgatni a különböző ablakok közt, de szép lassan kifagy mind, majd az asztal is. ekkor már csak meg szoktam várni, hogy tényleg ne használja a vinyót és kinyomom a szemét.igazából ráférne már egy újratelepítés, legutóbb 1 éve történt ilyen, de már csak azért is érdekelne, hogy mi a fene okozza ezt a kellemetlenséget....szóval a kérdésem az volna, hogy hogyan lehetne ezt kideríteni?
eseménynaplóban konkrétan a problémás időpontoknak megfelelően "kritikus" hibákat találtam, ezzel nem megyek sokra, mivel magáról a szabálytalan leállításról tájékoztat mindegyik. de lehet, hogy mást kéne néznem. aztán javasolták még korábban, hogy ilyenkor nézzek egy bsod logot is: az bluescreenview ezt dobja: [kép] - ezzel lehet valamit kezdeni?
előre is köszi,
bepken -
jeni
félisten
válasz
idegen lény #46408 üzenetére
WIndows Media Player
-
samgar
őstag
válasz
idegen lény #46408 üzenetére
Bocs rosszul kérdeztem. Már meglévő rendszerre telepíthető csak? Vagy tiszta telepítés is lehetséges?
-
samgar
őstag
A születésnapi verzió felrakható üres lemezre?
-
Kösz, de nálam egy 2 hetes tiszta telepítésnél, ez sem jelent megoldást a problémámra.[link]
Lefuttatom a parancssort, látszólag minden rendben:
Géprestart, vadul nyomom az F8-at, erre látom, hogy amikor be kellene töltenie a csökkentett módot, pár másodpercre a billentyűzetet megint elhajítja a Win, majd pár másodperc múlva, újra kigyullad a billentyűzeten a kis piros led, azaz újra érzékeli a Win, és simán betölt a Win, nuku csökkentett mód.
-
jeni
félisten
válasz
idegen lény #46403 üzenetére
A nevében benne vannak.
Az első teljes verzió, a második az Média nélküli, a harmadik meg egynyelvű verzió. -
idegen lény
addikt
Nem működik a "WINDOWS 10 MULTIPLE EDITION ISO LETÖLTÉSE KÖZVETLENÜL A MICROSOFTTÓL!" link az Összefoglalóban.
Mi a különbség a sima Windows 10, a Windows 10 N és a Windows 10 Single Language között?
-
spanglee001
addikt
na csak kínzom magam ezzel a rendszerrel
asusék hihetetlen módon összeraktak egy win10el kompatibilis drivert
viszont most egyelőre annyit vettem még észre, hogy nem megy a gsync, a beállytás rendben van a monitor ki is írja hogy gsync mod 144hz és mégis 200fps el megy a játékinditáskor egyből bejött valami xboxos felvevő, azt kikapcsoltam és kijelentkeztem az xbox profilból de nem segített
-
King Unique
titán
válasz
Hunork #46388 üzenetére
Lehet azt is, és előtte leformázod a telepítővel. De amúgy, ha a HDD-n MBR van és Legacy boot szerint lett rá telepítve a Windows, akkor UEFI-ben nem sok vizet zavar. Illetve a boot sorrendnél vsz úgyis az SSD, UEFI-ben a Windows Boot Manager bejegyzés lesz az elsődleges.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- PlayStation 4
- Riasztó topik
- Futás, futópályák
- Ózongenerátor a háztartásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest