- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok!
Egy Win 10 64 bit hogy lehet defragmentálni a merevlemezeket?
Van egy Defrag.exe a System32 könyvtárban. Az le kell futtatni csak? Miből veszem észre, hogy történt valami? (Ha ide való a kérdés egyáltalán)
Kösz, -
I02S3F
addikt
Sziasztok!
Elég dühös vagyok! Gondoltam a Win 10 Pro-mban (jogtiszta, legfrissebb) aktiválom a Hyper-V-t és kipróbálom, hogy milyen vele virtualizálni. Erre a Switch Manager percekig tölt és nem jön be. Előtte percekig tartott (15 perc kb.) amíg felismerte, hogy nincs jogom hozzáadni virtuális adaptert a géphez.
Namost ezek a dolgok Virtualbox vagy Vmware alatt 1 perc alatt megoldhatóak?
Mi van ezzel? Mi a hiba? Addig is megnézem az eseménynaplót.
Hp Elitebook 2560p
8GB RAM
860 EVO 512GB SSD -
chopin42
őstag
válasz
King Unique #134294 üzenetére
Örök hála, 2 katt volt rufussal. (Csak kíváncsiságból: mi a tökömért okozza ezt?
)
-
King Unique
titán
válasz
chopin42 #134292 üzenetére
Parancssorban és 3rd party programmal is megoldható, lásd egy másik topikban leírtakat. + Egy fórumtag szokta MemTest ügyben a saját megoldását ajánlgatni.
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak.
Nem biztos, hogy megfelelő topicba írok, de megpróbálom. Ha máshova kellene, kérek egy linket. Köszönöm.Freemail.hu kapcsán kérnék segítséget alábbi 2 dologban:
1.) Friss hírek, egy nem olyan rég bevezetett, bár ki"x"-elhető, de mindig megjelenő fülecske. a Levelek mellett. Miként tiltható? Valahogy Adblocker listára kellene varázsolni?2.) A Spam mappában Május 4 óta van egy levél, amit hiába törlök, mindig ott marad. --> UPDATE! Úgyfest most, hogy IMAP-pal, telóról törölve eltűnt immár weben is. Érdekes.
-
King Unique
titán
válasz
Dumi86 #134285 üzenetére
Nem, nyilván nem, mivel a 21H1 verzió hivatalosan még nem érhető el a nagyközönség számára.
Max. az Insider csatornán lévőknek, meg akik pl. UUP-ről töltötték le a 21H1 ISO-t és azzal csináltak upgrade-et vagy clean installt. + 20H2-re a 21H1 amúgy is csak Enablement Package lesz, ami eleve hamar megvan, meg eddig is már bele lettek pakolva a havi CU-kkal a 21H1 funkciók.
-
Dumi86
senior tag
Mai patchet 44perce telepíti, gondolom nem kis darab
-
Marci112233
addikt
válasz
King Unique #134273 üzenetére
Köszönöm a választ! Hasznos is és át is nyálaztam, de.
Láttam és azzal is néztem először, hogy legyen rajta, majd véletlen kikapcsoltam a beállítást ami ezt határozta, és meglepődtem hogy ugyanazon laptop 50k-val olcsóbb mint amit előtte néztem csak hiányzott belőle az előretelepített 10Pro. Ezért gondoltam, hogy átviszem a jelenlegi licencet, mert ugye az ingyen volna meg, és annak árát megspórolnám.
Viszont eszembe ötlött egy ötlet időközben. Úgy is csinálni akartam egy másik e-mail címet már, és mivel a hotmail eddig bevált, lehet az lesz megint, és akkor ahhoz hozzáköthetem a licencet. Így megmarad az asztali PC-m licence is elvileg, mert így két külön fiókhoz lesz kötve a két digitális licenc, csak figyelni kell mikor melyikkel lépek be a rendszerbe. Ez ugye járható út?
-
King Unique
titán
válasz
AssAssynn #134272 üzenetére
A "mind végigzongoráztam" azt jelenti, hogy amik most linkelve lettek azon leírásoknál minden módszer ki lett próbálva, egyéb esetben helytelen az állítás.
Ha esetedben rejtélyes módon nem használt semmilyen megoldás és nem a HDD hibája az oka, meg nem is az hogy SMR-es ami hajlamos lassulni, leakadni bizonyos esetekben, meg nem is a nagyon töredezett NTFS fájlrendszer, akkor passz.
Igen, lényegében működőképesnek kell lenni a W10-nek akár egy lassú HDD-n is, csak ez esetben nyilván nem kell gyors működést várni, meg pláne ha olyan a szoftverkörnyezet hogy összevissza van telepítve mindenféle automatikusan induló programmal is, több program fut egyszerre amit a lassú és IOPS terén is az SSD-ktől messze elmaradó HDD eleve kevésbé tud kellően gyorsan kiszolgálni, stb. Azon meg nincs mit ragozni, hogy nyilván jobb lenne az SSD, azt kellene használni rendszermeghajtónak és akkor nem nagyon lenne ilyen gond, meg manapság már nem is olyan drága és ezért még ez sem nagyon lehet kifogás. De ha nem, hát nem, csak akkor nem kell csodálkozni, ha az adott szoftverkörnyezettől is függően döcögős lesz a lassú HDD-n a rendszer működése... -
King Unique
titán
válasz
Marci112233 #134271 üzenetére
Az újraaktiválás témáról már számtalanszor volt szó itt és leírva, linkelve a lényeg (példa).
Ha már úgyis új laptop lesz vásárolva, akkor meg adott gyárilag Windows 10-zel előtelepített venni és akkor a licenc téma is kapásból letudva. -
AssAssynn
addikt
válasz
King Unique #134266 üzenetére
Ezeket a cikkes módszereket már mind végigzongoráztam, ezt írtam is korábban. Világos, hogy egy SSD jó lenne, de arra tudok gondolni, hogy itt nem hardveres hiba van, hiszen egyrészt nem csinálja mindig ezt, csak gyakran, másrészt a hdd sentinel szerint 100/100-as a kondíció. Oké, hogy a HDD lassabb, de azért működőképesnek kellene lennie.
-
Marci112233
addikt
Üdvözletem!
Adott két digitális licencem a Microsoft fiók alatt látható is mindkettő. Az egyik az aláírásomban szereplő asztali PC-n van és ennek kódja hozzá is van kötve a Hotmail-os fiókomhoz. A második eszköz a laptop, amire úgy van feltéve a 10 mint az asztali PC-re, hogy először 7-ről lett frissítve, és utána tiszta telepítéssel ment fel a 10 a működésbeli problémák elkerülése miatt. Na most úgy néz ki a laptopom meg fogja magát adni hamarosan mert egyszerűen BIOS hangjelzés utal az alaplap hibára vagy BIOS sérülésre, de egyszerűen nem tudom megoldani a gondot, de így is többszöri újraindítgatás után elindul a laptop, viszont ez így nem oké, és el kezdtem új laptop után nézelődni. Na most az új laptophoz mindenképp kell kódot vennem, vagy a mostani laptopról amiben egy SSD-n van a rendszer, azt át tudom tenni az új laptopra és használni tovább azt a licencet, vagy Inkább előretelepített rendszerrel vegyem meg az új laptopot?
Tudom, hogy ha a hotmail-os fiókommal belépek a z új rendszerbe akkor aktiválódni fog, de tudtommal akkor az asztali PC-n ugrik a licenc. Vagy ezt rosszul tudom?
-
King Unique
titán
válasz
Apucy01 #134268 üzenetére
Jelenleg a 20H2, amit amúgy magad is megnézhetsz ám, ha a Microsoft weboldalán az MCT letöltésére kattintasz, ott is íjra a fájlnévben hogy "MediaCreationTool20H2", ahogyan az egyéb letöltési lehetőségeknél szintén...
Ha esetleg 21H1 verzió kell és te sem bírsz várni pár órát/napot/hetet, akkor lásd egy másik esetnél leírtakat, erről is volt már szó itt. -
Cs1csó
titán
válasz
Apucy01 #134268 üzenetére
Legutóbb még a 20H2 volt novemberi update-ekkel. Nemrég én innen "készíttettem" egy 21H1 telepítőt integrálva az update-ek, bekapcsolva a 3,5 .NET,
A 21H1-et is nyugodtan felteheted ha friss telepítést szeretnél mert nagyon minimális újítást tettek bele szinte semmit,
A Multi creatingISO-t válsztva egy 4GB-nál kisebb telepítőt lehet létrehozni így egyes gépeken nem kell kikapcsolni a Secure Boot-ot a telepítéshez.
(A Home helyett persze lehet Pro stb.) -
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Melyik a legfrissebb verzió mos a MCT vel tőlthető?
-
King Unique
titán
-
AssAssynn
addikt
válasz
mezis #134228 üzenetére
Bocs, eltartott egy ideig amíg tudtam vele foglalkozni.
Az alábbi képen látható, hogy mit mutat. Tulajdonképpen követi a Feladatkezelőben mutatottakat. A képen éppen felugrott az olvasási sebesség kicsit, de többségében az is 1 MB/s alatt van.
Az, hogy a név alatt milyen fájlokat mutat az teljesen változó, nem arról van szó, hogy egy parancs van beakadva 100%-on. Többségében azért rendszer alkalmazásokat mutat.
Ötlet? -
ksd
újonc
válasz
szabonagyur #134260 üzenetére
-
KisApám
addikt
Win 10 telepítésénél, meg amugy is, érdemes Microsoft fiókot megadni a gépnek?
Most telepitem újra, és nem tudom megcsinaljam-e. -
-
törölt tag
Lehetséges-e és ha igen, hogyan ? Nem minden alaplapi hálózati kártyának van energiagazdálkodási lehetősége ? Hú de furcsán kérdezem. Vagyis hogyan lehet az, hogy az eszközkezelőben a hálózati kártyánál nincs energiagazdálkodási fül, azaz nem tudom állítani pl. az eszköz felébresztheti stb. sort ?
-
jokeph
nagyúr
válasz
Wolfskin #134249 üzenetére
Üdv !
A felsoroltak alapján ez kb. bármi (hardver és illesztő program is) okozhatja.A 24 GB ram az 2*4+2*8 felosztásban van gondolom ?
Esetleg érdemes lehet kísérletezni, ha opció a konfig megtartása.
Minden felesleges cuccot lehúzni, ramokat ki, és csak 1 modult visszarakni a lap manuáljában meghatározott slotba.
Érdemes lehet másik háttértárral/kábelekkel is próbálkozni.
Milyen VGA van a gépben ?
-
Wolfskin
őstag
válasz
King Unique #134250 üzenetére
egyre rájöttem, a PAGE FAULT IN NON PAGED AREA - (HIBAJELENSÉG: MBAMCHAMELEON.SYS) ez a malwarebytes egy régi verziója okozhatta, ami már nem is frissült, olyan régi volt (mbam). azt leszedtem, de a többire nem jövök rá. lehet, frissíteni kénbe...?
-
King Unique
titán
válasz
Wolfskin #134249 üzenetére
Kék képernyős hibák elhárítása
Viszont ha tényleg Enterprise LTSC kiadásról van szó, akkor nem ügy, mivel ahhoz jár support, ott az adott cég, szervezet IT részlege, majd ők megoldják a problémát.
-
Wolfskin
őstag
sziasztok,
a gépem az utóbbi időben egyre nagyobb gyakorisággal kékhalálozik. semmihez nem köthető jelenség, egyszerűen gépelés közben paff...
ma pl kb. 5x omlott így össze. le szoktam fotózni a hibaüzenetet, az utóbbi idők leggyakoribb jelenségei (váltakozva, némelyik többször is)
KERNEL SECURITY CHECK FAILURE
KMODE EXEPTION NOT HANDLED
IRQL NOT LESS OR EQUAL
PAGE FAULT IN NON PAGED AREA
- (HIBAJELENSÉG: MBAMCHAMELEON.SYS)
SYSTEM THREAD EXEPTION NOT HANDLED
KERNEL MODE HEAP CORRUPTIONezek szoftveres anomáliák, a winnek van baja, érdemes lenen újrahúzni, vagy egy bizonyos szoftver, driver okozhat akadást, vagy lehet hardveres baj?
w10ent LTSC
FX8350
24GB ram -
november
tag
válasz
King Unique #134225 üzenetére
Értem! És köszönöm!
-
GST_Leslie
csendes tag
válasz
Heavylifter #134245 üzenetére
Helló.
Biztosan nem, mert más programokban nem történik ilyesmi - FPS játékban hamar észre vettem volna... :-) -
Heavylifter
csendes tag
válasz
GST_Leslie #134237 üzenetére
Szia,
Lehet a jobbra nyilad be van ragadva?
-
GST_Leslie
csendes tag
válasz
Dumi86 #134242 üzenetére
Nekem bejött az AVG.
Nem használok un. buherátor progikat, kivéve az MSI Afterburner-t és a Core Temp-et...
(Amúgy IT-s vagyok, rendben szokott lenni a masinám, de ezt most nem tudom mire vélni...)
Olvastam pár külföldi fórumon hasonló hibát, de vicc volt, amit az MS helpdesk adott javaslatot... OS integritás ellenőrzés, explorer kill, stb. Volt aki azt írta, hogy egyszer csak megszűnt a hiba... -
Dumi86
senior tag
válasz
GST_Leslie #134241 üzenetére
Huh azt pont nem ismerem. Sőt igazából semmit nem hallani róla,hogy jó vagy sem. Pláne mióta az Avast megvette(külsőleg állítólag ugyanaz). Gépbuheráló programot használsz(Ccleaner vagy hasonló)?
-
Dumi86
senior tag
válasz
GST_Leslie #134237 üzenetére
Üdv. Egyik legfontosabbat nem írtad. Miféle vírusírtót használsz? Mostanság pont a beépített Defender csinált állítólag fura hibákat. Másik: lehet ez valami driver bug is. Ajánlott mindet frissiteni szerintem.
-
GST_Leslie
csendes tag
Sziasztok!
Windows 10-es (Pro x64 HUN, 20H2, build: 19042.928) masinám megőrült!
Elindítom a beépített képnézőt (pl. jpg file, dupla klikk) betöltődik a kép és azonnal elkezdi léptetni a képeket, mintha folyamatosan nyomnám a jobbra nyilat...
Aztán, ha kinyitom az Áruház alkalmazást, kattintok jobb felül a keresésre, akkor is a fókusz szépen ellépdel jobbra a 3 pontos menü gombig...
Még egy: Netflix alkalmazás, rákattintok egy műsorra és felül a play és bezár gomb között urál a fókusz...Érdekes, mert eddig más alkalmazásban nem találtam ilyen hibát, FPS játék hiba nélkül megy, autós játék hiba nélkül megy, stb.
Próbáltam egér és billentyűzet nélkül is, átdugva másik USB portba, akkor is ezt csinálja...
Van valami ötletetek? Köszönöm!
GST_Leslie -
Garada
őstag
Sziasztok,
Mióta elérhető ez az időjárás jelző a tálcán, borzasztó elmódosott a betűkkel írja ki az infókat a többi tálcán megjelenő karakterhez képest. Ez csak nálam jött elő, esetleg egy ismert bug lenne? Ha bárki bármiyen megoldási javaslattal elő tud állni nagyon megköszönném mert borzasztó idegesítő.
Csatolok egy képet is róla miról van szó pontosan:
Konkrétam látszik, hogy a tálca jobb sarkában található ikonok, az óra és dátumkijelző fényévekkel szebben látszik hozzá képest.
-
törölt tag
válasz
King Unique #134230 üzenetére
Köszönöm! Hát elég sok mindent kell hozzá állítgati
Mindegy az a lényeg hogy ki lehet őket kapcsolni. Mégegyszer köszönöm!
-
King Unique
titán
válasz
#40047616 #134229 üzenetére
• How to Enable or Disable Automatic Updates for Windows Update in Windows 10
• How to Enable or Disable Allow Automatically Download Updates over Metered Connections in Windows 10
• How to Turn On or Off Automatic Device Driver Installation in Windows 10
• How to Enable or Disable Including Driver Updates in Windows Update in Windows 10 -
törölt tag
Sziasztok! Gondoltam hogy ideje lenne a 8.1-emet felfrissíteni 10-re de előtte lenne egy kérdésem. Azt hol és hogyan tudnám beállítani majd hogy a rendszer frissítéseken kívül semmit se töltsön le és frissítsen a tudtomon kívül? Szóval semmi drivert, semmi programot ne töltsön le és ne frissítsen magának. Előre is köszönöm!
-
AssAssynn
addikt
HDD folyamatosan 100%-on pörög. Most jobban megvizsgálva a Feladatkezelő - Teljesítmény fülén, meglepődve látom, hogy valójában csak az "aktív időtartam" van 100%-on, de az írási-olvasási sebesség 0 vagy nagyon csekély. Ötlet, hogy mi okozhatja?
Feladatkezelő - Folyamatok fülén változó, hogy mit ír 100%-ra, de általában rendszeralkalmazásokat. Néztem néhány netes cikket, ami a túlzott HDD pörgetésre adott megoldásokat (tiltsam le ezt-azt, stb), utána mintha kicsit javult volna, de újra ez e helyzet, immáron egy jó ideje, pedig nincs egy fél éve, hogy újraraktam a gépet. -
King Unique
titán
válasz
paolinho #134217 üzenetére
Egyrészt ha bekapcsolt gyorsindítás mellett lett leállítva a rendszer, akkor nem meglepő, ha utána Linuxon alapértelmezetten nem lehetett felcsatolni az NTFS kötetet, de némi módosítással akár ilyenkor is megoldható, meg elég oda egy pendrive-ról futó live rendszer, felesleges csak emiatt teljesen feltelepíteni.
Másrészt a Windows 10 telepítőjének pendrive-ról történő bootolásánál nem derült ki, hogy a CSM/UEFI bootolási módok közül melyik van beállítva a BIOS/UEFI-ben, melyik szerint és hogyan lett elkészítve a pendrive-ra, honnan letöltött ISO-val, stb. Ha ezek nem stimmelnek, akkor nem kell meglepődni, ha nem bootol a telepítő a pendrive-ról, valamint akkor sem, ha esetleg Linuxon lett kiírva ezen módszer helyett egy ottani beépített lemezképíró alkalmazással DD képfájl módban az ISO, ami a Windows ISO-khoz eleve nem jó...
-
King Unique
titán
válasz
november #134222 üzenetére
Az az ábra szerintem kellően világosan szemlélteti, hogy mi a teendő, szabad területet megadni telepítési célnak és tovább, ennyi.
Az "új" opcióra kattintani meg lett írva egy másik válaszban mikor lehet értelme.
-
KISDUCK
addikt
válasz
peugeotmate #134221 üzenetére
Azt nem tudom. Előbb próbaképpen csak hozd létre az új fiókot rendszergazdaként és mielőtt törölnéd a régit lépj be és nézd meg hogy mik érhetőek el abban a fiókban.
-
november
tag
válasz
King Unique #133964 üzenetére
-
KISDUCK
addikt
válasz
paolinho #134217 üzenetére
Valószínűleg a pendrive nem bootolható. Mivel hoztad létre a "pendrive"-ot? A 2 legjobb megoldás erre ha a microsoft megoldását a media creation toolt használod vagy ha rufus-szal hozod létre a telepítő meghajtót, bár utóbbit paraméterezni kell.
Ilyen kukucskálásra nem kell telepíteni linuxot, létre lehet hozni live linuxot is és akkor a telepítő meghajtóról fog futni a rendszer telepítés nélkül. -
paolinho
őstag
Akadt egy kis Windos 10 telep<tési probémám.
Az előzmény, hogy valami hiba folytán sikerült critical service failed kékhalálba futtatnom a rendszert A Net-en fellelhető javítások sikertelensége okán először - hülye fejjel - arra gondoltam, hogy feltéve egy Ubuntu Linuxot, belekukucskálok a Windows-ba, elsősorban lementeni a tárolóról dolgokat. Noha a Linux rendben feltelepedett, a mentést már nem engedte, de ez nem is annyira volt gond, mert Nas-on a lényegesek megmaradtak.Ezután gondoltam, újratelepítem a Windows-t pendrive-ról. Na és itt fogadott a meglepetés, ugyanis hiába állítottam át a Bios-ban a bootolás sorrendjében a pendrive-ot elsődlegesre, mégis az Ubuntu bootol be minden alkalommal. Teker egy keveset ugyan a pendrive a bekapcsolás után, de nem jutok el a telepítő lehetőségig.
Mit ronthatok el? Kipróbáltam már két pendrive-ot is, és két slotból is kísérleteztem. -
Szpisti
addikt
válasz
Joshi #134212 üzenetére
A PureMotion bővítmény csak a videomegosztó oldalaknál lép működésbe, illetve azok linkjeinél, ergo nem volt még gondom egyéb más oldalaknál, hogy kifogásolták volna... De próbáld ki és kiderül. Én tuti nem tartanék csak ezért egy android emulátort a gépemen, ami még el is vesz 10-20giga tárhelyet a virtuális gépnek...
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
Joshi #134212 üzenetére
Hát szerintem a böngészős verzió egyszerűbb és minden oldalra nem kell kikapcsolni. Én inkább azt tapasztaltam hogy az ilyen reklám mentes android appokkal van szívás. Korábban használtam newpipe-ot és ha már valamit variáltak a youtube-bal akkor várni kellett míg frissítették az appot hogy újból lehessen használni, szóval személyes tapasztalatom alapján a böngészős bővítmény még kényelmesebb is. Az emulátornak van egy nagy hátránya, hogy "emulált" és az erőforrásokat nem a leghatékonyabban használja fel. Nem tudom hogy a bluestacks most hogy van összerakva, de régebbi emus tapasztalataim alapján a grafikus eszközöket nem igazán tudták használni és processzorral voltak emulálva és amit a vga intézne azt rátolja a processzorra ami elég szép többlet terhelést okozhat.
Egy magasabb felbontású videónál már a dekódoláshoz a dvga-t is elég szépen felhasználja a rendszer. Nekem pihenőben eszik 5 wattot a vga-m (1060mq 65w maximum) , de 4k60fps-nél ez már felugrik 30 wattra, és szerintem azért nem mindegy hogy videólejátszásnál mennyire van terhelve a gép. De az a te dolog, hogyha inkább nézed emulátorból a jútubot, jobban pörgetve a gépet, mert nem akarsz reklámot nézni, megoldható csak nem logikus. -
Joshi
titán
válasz
KISDUCK #134210 üzenetére
Akkor most melyik megoldás egyszerűbb? Felrakok egy virtualizációs progit, majd egy Androidos eleve reklám mentes progit, ami tényleg működik. Vagy egy reklám blokkolós addont egy adott böngészőhöz, amit minden oldalra kikapcsolok csak a Youtube-ra nem. Ja és idővel majd nem fog működni, mert tudjuk, hogy tudják hogy ez egy blokkoló. Ja inkább egy addon.
A PH youtube topikban ezt sikerült segíteni. Köszi.
-
KISDUCK
addikt
válasz
peugeotmate #134207 üzenetére
Gondolom helyi fiókot használsz, hát nem tudom, esetleg próbáld meg hogy csinálsz egy másik felhasználót és átadod neki a rendszergazdát és törlöd a régi fiókot. Persze ehhez az is jól jön ebben az esetben ha a telepített programokat nem user only módba telepítetted, de ahogy nézem ms support is ezt ajánlja:
"Megértjük, hogy ez egy rendkívül bosszantó dolog, de sajnos erre a legegyszerűbb és egyetlen megoldás egy új rendszergazdai jogokkal rendelkező felhasználói fiók létrehozása, majd az almappákba a személyes fájlok átmentése. Ha megváltoztatod a felhasználói nevet, a felhasználói mappa sajnos marad a régi."
Kicsit vicces hogy a korábbi sorstársad is Máté névre hallgat az MS fórumon.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Joshi #134205 üzenetére
Hát ezt most nem értem. Ha youtube-ot akarsz nézni reklám nélkül akkor a bővítménnyel megoldhatod, de a "számtalan oldal észleli hogy reklám blokkolót használsz, ezért nem is lehet belépni" ez már nem youtube, ezt már telefonon is mutyikolni kell, vagy emuból használod a duckduckgo-t?
A böngésző bővítményeket pl.: be lehet állítani hogy melyik oldalon ne blokkoljanak semmit, nekem is van az adblockban több kivétel. -
Joshi
titán
válasz
tordaitibi #134208 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni főleg azokkal szemben akik még akár segíteni is akarnak. A lényeg, hogy a böngészős addonok nem minden esetben jó megoldások. Én egy kimondottan YOUTUBE PROGRAMOT keresek, ami reklám mentes PCéééén. Nem böngészős addon reklám blokkolót keresek. Remélem így már érthető.
-
válasz
Joshi #134202 üzenetére
Szűzanyám, Te aztán a legegyszerűbb módszert választottad...
Ublock Origin böngésző bővítmény, bármelyik oldalon kikapcsolható.
Vagy Send to --Mplayer,--MPV, --VLC stb. bővítmény, ezzel 2 kattnitással küldöd a YT. videót a kedvenc mediaplayeredre, annak az összes megszokott funkciója így működik YT leátszásnál, pl. egégörgős hangerő, tekerés, zoom, fényerő-kontraszt stb.
Feliratot sajnos nem tud. -
peugeotmate
őstag
Sziasztok,
én hülye nemrég ékezettel adtam meg a felhasználó nevem Win telepítéskor ('Máté'). Szeretném a felhasználók almapppáján belül ( C:\Users\Máté ) átnevezni a mappát ékezet nélkülire.
Mi ennek jelenleg a leginkább fájdalommentes módja? Szeretném nem újratelepíteni a gépet hozzá és a már telepített és mentett fájljaim is szeretném ha megmaradnának. Légyszi halálbiztos leírást is küldjetek, mert többfélét láttam (pl. másik admin alól átnevezni a fiókot).
Köszönöm! -
Joshi
titán
válasz
Cs1csó #134200 üzenetére
Amit szerettem volna az összejött a BlueStacks progival. Tulajdonképpen egy ingyenes, reklámmentes youtube megoldást szerettem volna youtube előfizetés nélkül. Ugye erre teljesen alkalmas az Androidon futó Smart YouTube TV alkalmazás. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Napelem
- Villanyszerelés
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jövedelem
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Házimozi belépő szinten
- Magisk
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest