Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
KisApám
üzenetére
How to Fix the "SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED" BSOD Stop Code in Windows 10
Hardveresen oké a PC, RAM, SSD, stb. nem hibás?
A másik válaszban említett hiba pedig ugye a CrowdStrike nevű kibervédelmi cég egy új frissítése miatt van, ami az otthoni felhasználókat normál esetben eleve nem érinti. -
King Unique
titán
válasz
KisApám
üzenetére
A honnan és hogyan kérdésre lásd egy másik válaszban leírtakat, az ott linkelt útmutatókat.
-
vlevi
nagyúr
válasz
KisApám
üzenetére
Nem uefit kell bootolni, hanem a régi biost.
De ez maccerra.
Vagy a telepitőben a diskpart segitsegevel atalakitod gpt lemezzé. Elvileg nem jár adatvesztéssel.
Ha nem kell semmi a hdd-ről, a legegyszerbubb, ha törölsz minden particiot, és ugy telepited. Akkor át fog váltani gpt-re. -
hape60
aktív tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
KisApám
üzenetére
Mingyá gyün a, hogy classicshell.
Hát egy nagy fenéket.
Első körben szerintem sem kell semmi ilyen csodaizével babrálni.
Használd egy ideig, és majd előjönnek azok a dolgok, amiken változtatnál.
De javaslom, ne akard teljesen visszaalakítani w7 szerűre.Pár nap (aug. 2) és úgyjs jön egy nagy frissites hozzá, és megint meg fog változni a rendszer kinézete, a belseje, szóval mindene.
-
-
Pokesz007
senior tag
válasz
KisApám
üzenetére
Ha bàtor vagy ,felrakhatod

Csak szűz telepítést csinàlj,ne frissítsd..
Lehet,h jo lesz ,lehet nem.Tapasztalat? Szeptember óta szépen megy. Jàtékok jobban mennek szerintem. Volt hang,video akadàsom,de megszűnt..
Sajnos gépe vàlogatja,meg felhasznàlót is
Letiltottam az automatikus driver frissítést egyből. Igaz a hangot frissítettem,de azzal nem oldodott meg a hiba,amit irtam h megszünt. Érdekes,hogy viszonylag kicsi gépem van és a jàtékok full hd ba mennek,high,very-be.. amivel jàtszok..Ebbe nagyrészt újabb jàtékok vannak. Multi? Cod2,Cod4 nekem elég.Teszteket sose futtatam rajta nem is érdekel. Mindig tisztàn tartom,nem rakok fel semmi baromsàgot.. Napi 3-10 óràt megy a gép.Persze ha szépen megy neked minden,akkor te tudod.Ui: Làtom neked kis atom reaktorod van,nagy baj nem lehet

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- E-roller topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Escape from Tarkov
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 192bit Videokártya
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Datának. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Letiltottam az automatikus driver frissítést egyből. Igaz a hangot frissítettem,de azzal nem oldodott meg a hiba,amit irtam h megszünt. Érdekes,hogy viszonylag kicsi gépem van és a jàtékok full hd ba mennek,high,very-be.. amivel jàtszok..Ebbe nagyrészt újabb jàtékok vannak. Multi? Cod2,Cod4 nekem elég.Teszteket sose futtatam rajta nem is érdekel. Mindig tisztàn tartom,nem rakok fel semmi baromsàgot.. Napi 3-10 óràt megy a gép.Persze ha szépen megy neked minden,akkor te tudod.