Hirdetés
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
King Unique
üzenetére
Kösz az infót vész esetére mentem őket.

Igen, a Windows 10 MCT-t használtam, az helyre is tette a partíciókat. Amúgy ezt a pendrive-ot csakis Windows 10 telepítés céljából vettem. Csak ritkán használom másra, de ezek után annak is lesz külön pendrive-ja.
-
King Unique
titán
válasz
Harbinger85
üzenetére
A MemTest boot eszköz készítő programja DD képfájl mód szerint írja ki az ISO-t, aminek ehhez hasonló eredménye lesz. Ahol ilyenkor a pendrive kapacitása nyilván nem csökken, max. a rajta lévő partíció lesz kisebb méretű, ahol ha a user helytelenül csak a fájlkezelőt nézni a lemezkezelő helyett, akkor könnyen megtévesztheti.
A helyreállítás viszonylag egyszerű, adott parancssorban a DiskPart, illetve egy másik leírás is szemlélteti a jelen esethez kapcsolódóan a használatát, + akár a másik válaszban említett Rufus is opció a törléshez + újraparticionáláshoz és újraformázáshoz a nem bootolható opciót választva, erről is már volt szó itt többször (példa)."EDIT: Oké, vaklárma a Windows 10 boot disk készítője helyretette a partíciókat."
Mármint ha ez az MCT akar lenni, akkor igen, akár azzal is megoldható, bár az köteteket listáz ki, nem eszközt. Ami egy 8 GB-os pendrive-nál meg 32 GB-ig még oké, de az annál nagyobb tárolókapacitásút is csak 32 GB-ig particionálja (példa), aztán utána megint csodálkozik a csak a fájlkezelőt néző laikus user, erről is volt már szó itt.

-
Ciccuka
veterán
válasz
Harbinger85
üzenetére
Rufus 3.13-al formázd vissza
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Egy számomra eddig lehetetlen probléma merült fel a 8 GB Kingston pendrive-ommal. A MemTestet használtam hogy ugye bottolható progit rá tegye. De most a Windows 10 telepítőt akartam visszatenni rá, mert hogy ezért is vettem egy 8GB-os pendrive-ot. Többször egymás után írja a Win10 progi hogy min 8 GB pendrive kell, ez nem jó. Nem értem miért. Megnézem 247 MB a pendrive mérete. Nézed a Windows disk managerével 3 partícióra lett bontva, de csaka z utolsó tudtam helyrehozni az első kettő ~250 MB-os partíciót nem. Legalábbis a Win alap progija nem tudja.
Van erre valami progi (100 éve a Partion Magicet használtam) ami ezt helyrehozza vagy vesztettem 500 MB-ot?EDIT: Oké, vaklárma a Windows 10 boot disk készítője helyretette a partíciókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- NBA és kosárlabda topic
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest