Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Csinatlam egy update et 8.1-rol 10 re fol is ment, szepen beaktivalta. Aztán csinaltam egy tiszta telepitest mert ALLITOLAG ezek utan mar lehet... Na azóta meg aktivalni sincs lehetosegem, a Windows meg azt modja, blokkolva van a kulcs...
-
vampire17
addikt
Igen, azt irjak h automatiksusan megtortenik, de nekem ez a hiba jon:
Hibakód: 0xC004C003
A hiba leírása: Az aktiválási kiszolgáló megállapította hogy a megadott termékkulcs blokkolva van.
De nem is adtam meg termekkulcsot... Az utan formáztam, miután lement a 8.1 rol 10 re frissites. (meg azt is megvartam hogy aktivalja)
-
-
vampire17
addikt
válasz GeneraL_XTX #12328 üzenetére
Ugyanez van nalam is, most mar vizjelet is kptam, h aktivaljak... Ma ugy hagyom a gepet egesz nap, amig dolgozom, hatha aktival... Ird mar meg legyszi te is ha esetleg nalad lenne valtozas!
(En is clean installt nyomtam, update es aktivalas utan)
-
vampire17
addikt
Kis info:
Most beszeltem az ugyfelszolgalattal es lehet kiderult h mi lehet a gond.
A 8.1 Pro-m sima volt, a 10es amit ujraraktam, meg N-es...
Azt hittem, ebbol nem lehet baj, ugy nez ki, megis...
Szal rakhatom ujra
-
vampire17
addikt
Kozben megoldodott az aktivalas nalam is, amint folraktam a Sima Win10 Pro-t (nem az N-eset) egybol beaktivalta
Szuper minden, nekem bejon a 10, sokkal gyorsabb a 8.1 nel!
Valaki itt irta, h gondja volt az AMD driverekkel...
Nalam is volt egy gond, tudni kell, hogy nekem valamiert az SSD-m meg az alaplapom nem szereti egymast, ezert tiszta telepites utan a gyari AHCI driver-el olyat csinal a rendszer, h "befagy" kb 20-30 mp re, aztan megy tovabb (mintha nem erne el a merevlemezt) a chipset legfrissebb driveret szoktam folrakni, ez megoldja egybol a gondot (ez volt win 8.1 alatt is) folraktam 10-re is a legfrissebb AMD chipset drivert, de a problema nem szunt meg...
Kiderult, h a setup varazslo nem talalt AMD eszkozt a gepemben, csak egy USB vezerlot es mas drivert nem rakott fol... Kezzel kellett az AHCI drivert kicserelni, utana mar jo lett.Szoval akinek AMD cuccai vannak, lehetnek gondok...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz kengyel #13599 üzenetére
En csinaltam. Arra kell csak figyelni, h egyezen a verzio, that ha home van, home legyen a 10 is, a pro akkor ugyan ugy.
Meg arra is figyelni kell, hogy van N es verzio is (az a media player nelkuli verzio) annak mas a licenszelese, ha sima pro verziod volt, nem fogja beaktivalni az N-es pro-t...
-
vampire17
addikt
Windows 10 tulajok, nalatok mukodik a Wake On Lan? Nalam nem megy miota folraktam a 10-est... BIOS-ban engedelyezve van, meg a Win10-ben is ugy van beallitva minden, ahogy kell.
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Olvastam, masnak is volt ilyen gondja. Folfrissitettem baratnom notijat 8.1-rol 10-re. Okes volt minden , egyedul a Chrome nem akar menni... mas bongeszovel jo, csak ez nem tolt be, csak homokorazik... Ujratelepites megvolt.
Akinel ilyen volt, meg tudta vegul oldani valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Windows 10 64bit Pro ra az istennek nem akar megerkezni.....
-
vampire17
addikt
Sziasztok,
Folraktam a threshold 2 frissitest, amivel mar lehet valasztani, hova telepuljenek az aruhaz appok.
Atallitottam a D-re hogy ki tudjak probalni egy olyan jatekot, ami nem fert volna el a C-.men. ment is de aztan toroltem a jatekot (csak proba volt) es visszaalliottam a C-re a telepites helyet.
A problemam, h a D-n, a rendszer altal letrehozott mappastrukturat nem tudom torolni... A "WindowsApps" konyvtar az teljesen elerhetetlen nekem, meg belepni sem enged (pedig rendszergazda vagyok) a "WpSystem" pedig ha torlom, ujra megjelenik...
Valakinek valami otlet? Eppen kart nem csinalnak, csak zavar h ott vannak...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz vampire17 #27768 üzenetére
Na megoldottam
Ubuntu live USB-rol boot, es onnan toroltem mind a kettot. Igy mar engedte es vissza sem jott.
Mas. elvileg 13-an frissitettem fel az update tool al a rendszerszem a novemberi frissitesre, mert nem akart megjonni a sima update-re. Az a fura, h azota csak egyetlen frissites jott, a KB3103688-as (flash player frissites) es semmi mas, meg a naponta erkezo windows defender update sem... kicsit furcsalom, mintha nem menne a frissules....
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Fura, a defender nekem is azt mutatja most elinditva, h 14:05 kor frissult, ma, de az updaterben nincs nyoma... Ezentul lehet mar nem jelzi az updater?
Ami neked jott, az gondolom a nyomtatod drivere, mivel nekem nincs olyanon en nem is kaptam meg
Na mind1 majd az elso frissito kedden kiderul h kapjuk-e az uj update-eket...
-
vampire17
addikt
Sziasztok,
Valami olyan alkalmazast keresek, amivel a Windows 10 ISO-t at tudom ugy alakitani, hogy telepiteskor ne kerdezzen semmit, hanem csak boot es install. (nyilvan egy elore beallitott modon telepuljon)
Nlite-ot probaltam, de abban nem volt ilyen.
Erre tudtok valamit?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
OEM Windows 10 licenszel aktivaltam egy Notit, telefonon keresztul. A telefonban (automata) azt mondtak, orizzem meg a megadott kulcsot. (a sokjegyut)
Viszont, azt hallotam, hogy a 10-nel mar hardveres aktivalas is van, tehat ha beaktivalok egy eszkozt es nem vegzek rajta hardvermodositast (nagyot) akkor reinstall utan egy sima online kapcsolattal ujra aktiv lesz a rendszer, soha nem kell semmit ujra megadni.
a kerdesem, hogy ez az en esetemben is igy van?
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Valaki tapasztal olyat, hogy a Fall Creators Update ota a rendszer random lefagy? Nincs kek halal vagy ilyesmi, egyszeruen megall az eger es kesz, semmire nem reagal. Hardver valtozas a frissites ota nem volt.
Mar ezzel szivok miota kijott az update es nagyon idegesit... Neha elmegy 3-4 napig gond nelkul, de van, hogy lefagy egy nap 2-3 szor is.
Amit eszrevetttem, hogy talan mintha bongeszes kozben fagyna le, mert pl jatek kozben meg sosem tette... (pedig az ember azt hinne,akkor nagy a terheles...)
Amit meg eszrevettem, hogy amikor lefagy, a billengyuzetem hattervilagitasa lekapcsol (par mp mulva)
-
vampire17
addikt
válasz #86564352 #74499 üzenetére
Igazabol barmelyik oldal bongeszese kozben le tud fagyni, de talan az online videok (youtube, indavideo) a leggyakrabban.
Nem tekeri semmi a CPU-t, normal modon fut.
Csak a reset segit...
Volt mar olyan is, h tavolrol felkapcsoltam a gepet, de nem csinaltam vele semmit (tehat meg csak at sem leptem) es mire hazaertem a kepernyozaron lefagyott....
Viszont azert nem gondolom h hardver hiba, mert a frissites elott konkretan egyszer sem csinalt ilyet, a frissites utan meg mar aznap...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz quailstorm #74504 üzenetére
AMD FX-8370 CPU
16 Gb RAM G.Skill (F3-12800CL9-4GBRL) 4*4 Gb
MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
Minden driver a legfrissebb, Chrome bongeszot hasznalok.
-
vampire17
addikt
válasz quailstorm #74513 üzenetére
Ezeket talaltam, ezek kb egybevagnak a lefagyasokkal.
Ez a log elso bejegyzesenek datuma igencsak beszedes....
Update megjelenesi datum a wiki szerint: 2017. október 17.
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz quailstorm #74515 üzenetére
Igen tudom, viszont az elso hiba datuma elegge megkapta most a szemem... Mar-mar kezdtem a hardver hiba fele hajlani, de ez igy eleg nagy veletlen egybeeses lenne......
Elotte (bar vagy fel oraval) vannak ilyenek:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest