Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
válasz zsírsámán #24352 üzenetére
Ablak
Ez már tényleg súlyos. Már arra sem vagyunk képesek, hogy kinézzünk az ablakon, hogy milyen idő van kint. Inkább a gépen az asztalra tűzünk egy widget-tett, vagy valami alkalmazást használunk.
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
zsírsámán
senior tag
válasz slice14 #24355 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem egy betonbunkerben élek? Természetesen nem arra vagyok kíváncsi, hogy süt-e a nap, vagy esik-e a hó, de ha pl ha kinézel az ablakon nem látod, hogy hány fok van odakint, sőt, azt se nagyon tudod, hogy elmenjél-e inni vagy inkább ne mert hazafelé szarráázol.
-
Bjørgersson
félisten
Üdvözletem!
Nemrég szerettem volna kipróbálni a legújabb Windowst, viszont olyat hallottam, hogy virtuálisan futtatva még nem működik rendesen. Változott valamit a helyzet vagy még mindig nem érdemes virtuálisan ismerkedni vele?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pzstm
titán
válasz Bjørgersson #24359 üzenetére
Rossz helyen olvasgattál. Már developer preview is hibátlanul ment
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
addikt
válasz Bjørgersson #24359 üzenetére
Ha régi Hyper-V-ben akarod futtatni akkor kell egy hotfix a hostra, amúgy teljesen jól működik minden más esetben.
-
Bjørgersson
félisten
Iskolai tanárom mondta, én meg elhittem neki. Ez esetben köszönöm a gyors választ, szerintem még ma neki is esek.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Isn't it?
csendes tag
Használ bárki Comodo Firewall-t Windows 8 alatt? (főként 64 bit)
[ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
Tudtok olyan ingyenes appot/appokat ami a flac zenékkel és az MKV-s HD filmekkel is megbírkózik?
Eddig még nem találtam. -
Bjørgersson
félisten
válasz T_Stark #24368 üzenetére
Media Player Classic emlékeim szerint viszi mindkettőt, de az mkv-t biztosan.
-
T_Stark
őstag
válasz Bjørgersson #24369 üzenetére
és bon:
Ezekből van modern UI-s app? Mert én arra gondoltam, nem asztali progira. Ott az MPC-HC és a foobar lejátszik mindent ami kell nekem, ilyesmi kellene modern UI-s appban is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz T_Stark #24372 üzenetére
Milyem modern UI-ra gondolsz? Még nem használtam Win8-at, nem tudom mire gondolsz.
-
aero.
veterán
válasz Bjørgersson #24375 üzenetére
A kezdőképernyőt (régebbi nevén Metro Home) ill. a Metro-s alkalmazásokat hívják úgy.
[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
válasz Falcon C. #24346 üzenetére
Kiderült, hogy esetemben okafogyott az egész. Nemcsak azért, mert oem volt, hanem azért sem, mert már nincs meg az említett adathordozó, és a matrica sem, valószínűleg véletlenül ki lett dobva...
[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
Bjørgersson
félisten
Aha, csak tippeltem volna rá. Egyébként nem tudom, hogy van-e már belőlük ilyen UI is.
-
Isn't it?
csendes tag
Köszi a Comodo-s válaszokat. Most kipróbálom a Zone Alarm Firewall + AntiVirus -t, már csak a Kaspersky motorja miatt is. Aztán ha annyira nem válik be, akkor a 6-os szérinál váltok Comodora, ami már alapjaiban is Windows 8 supportált lesz
-
tomic
addikt
Sziasztok!
A rendszerbe hol tudom beírni a cmd parancsot?
Sehol nem találom. -
Dinter
addikt
Üdv.
Felraktam egy gépre a Windows 8-at, de elég furcsa dolog történt. Minden rendben ment a telepítésnél. De egyszerűen nincs kurzor. Nem az van, hogy nem mozog, hanem sehol semmi. Ezt a problémát hogy lehet orvosolni? Újratelepítés megoldhatja?
UI: Biosban mutatja, de ott sem tudom mozgatni.
-
pzstm
titán
válasz Victoryus94 #24387 üzenetére
pro-tól nincs nagyobb (kivéve az Enterprise)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
xxSanchez
őstag
-
Victoryus94
őstag
A Windows to go-t bármilyen (nagy méretű) pendrive-al lehet használni, vagy ez külön eszköz.. és az MS-nél lehet szerezni?
-
xxSanchez
őstag
-
pzstm
titán
"We started planning Windows 8 in June of 2009, before we shipped Windows 7, and the iPad was only a rumor at that point."
Kommentár nélkül
-
addikt
válasz Victoryus94 #24392 üzenetére
Teljesértékűen csak speciális eszközzel megy, mint pl. a Kingston DT Workspace.
-
Agostino
addikt
üdv
felfrissítette ma magát a rendszer, valami tizenpár dolgot rakott fel. ez nem is annyira lényeges, engem jobban zavar azóta a tény, hogy youtube teljesen megállt, azt mondja, nincsen fenn a gépemen flash. pedig hogyne lenne, tegnap este még tökéletesen ment minde.... : \
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
dudu5130
őstag
Üdv!
Ha aktiválva van a Windowsom és kulcsot szeretnék cserélni, azt hogy tudom megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest