Hirdetés

2024. április 14., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#729) BullZeye válasza peter76bp (#727) üzenetére


BullZeye
veterán

Mert most írták ezt utólag, én a programot nem raktam fel, így nem is tudtam róla.

A cloud eldobás is LEHET, hogy megjavult, Manuálisra állítottam be, "Cloud Access Connection Options"-t átraktam AUTO-ra 3 napja, egyenlőre működik, ha 2 hét múlva is menni fog, akkor visszavonom amit írtam, viszont addig bekaphatja! :P De legalább support reagált (persze most már szerencsére kiemelten foglalkoznak velem, és rögtön átugorja a ticketem a "poor népet" és rögtön manager-hez kerülök, kért logot (ja igen, tudtátok, hogy UI-ból is lehet system logot csinálni?), ha megint unable to access lesz, akkor remélhetőleg ő segíteni fog)

Viszont szívtam vele jó pár hetet, míg rájöttem, hogy húgom wd2go.com oldalról nem tudta elérni a saját fájljait, és mountolni a mappáját, mert tanúsítvány hibaüzeneteket dobált, persze support nem tudott semmit, fórumon se tudta senki miért van, mire kiderítettem, hogy felhasználó nevet változtattam neki, és emiatt volt a tanusítvány "más néven", és emiatt nem engedte őt be...de naná, hogy neten semmi infó nem volt a hibaüzenetről, és még véletlenül se ezt írta volna.

Hozzáteszem, hogy nálam 2 hete garanciát lezárolták és semmissé tették, emiatt voltam pipa.
Történt ugyanis, hogy megvettem, tönkretettem, viszont visszaküldeni 6k lett volna, és 5 órát használtam, ez zavart, párom elintézte, hogy küldjenek egy másikat, és vigyék vissza ezt.
Persze ennek nyoma nem volt, ezért elvitték a régit, kaptam az újat, viszont az újat bereggelés után 1 hónappal fogták és "out of warranty" állapotba tették, hisz nyoma sincs "eladásnak vagy garanciális cserének". Ez azzal járt, hogy wd2go oldalon konkrétan blokkolta és bannolta az emailemet. Ez kb 1,5 hétbe telt helyreállítani, persze sűrű elnézést kérések közepette. de legalább adtak rá +3 hónap garanciát.

Ettől függetlenül ami még zavar:
Utorrenttel töltök le, és az másolja át a My Cloud-ra, transmission-t még nem raktam fel rá, mert egyenlőre fölösleges mint írtam. Viszont ha nézek egy sima 15 gigás 1080p MKV-t PC->hdmi->TV-n akkor másolásnál gyakorlatilag elkezd akadni a film durván, pedig max ilyen 20-30 megával másol általában utorrent. Ez zavaró, mert ilyenkor ha 40 gigás filmet töltött le utorrent, akkor 20 percig nézhetetlen a film :D
Kicsit olyan, mintha egyszerre csak 1 dologra fókuszálna, és még ha jelentéktelen is a dolog, 100% erőforrást ad neki, és emiatt minden másodlagos dolgot elhanyagol.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.