Hirdetés

2024. július 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1251) itg


itg
tag

Üdv,

Én holnap kapom meg egy kinyírt live helyett ezt a kütyüt.
Átnéztem a fórumot, de egy dologra nem találtam választ.
Ez a cucc is 100%-os CPU kihasználtsággal ketyeg alapjáraton?
A live-nál a DLNA szerver volt a ludas, amint lecseréltem MiniDLNA-ra, még a hőmérséklete is csökkent vagy 2 fokot:)

(#1252) Celtis válasza FrezeR (#1250) üzenetére


Celtis
veterán

Persze

(#1253) FrezeR válasza Celtis (#1252) üzenetére


FrezeR
senior tag

Leszedtem az apk fájlt gondoltam, hogy így ezt egy pendrive-ra rámásolva és az eszközbe téve onnan feltelepítem, de nem sikerült. Lehet valamit nem jól csináltam. Van valami külön eljárása ennek?

(#1254) BullZeye válasza itg (#1251) üzenetére


BullZeye
veterán

nem, alapból 0%, Transmission szokott olyan 30-35%ot elhalászni, ha aktív letöltés van.

(#1255) Celtis válasza FrezeR (#1253) üzenetére


Celtis
veterán

Nem tudom miért nem megy, de ez itt már off. Én csak annyit tudok, hogy megy androidon és egyszer ki is próbáltam.
Keresd meg az eszközöd topicját vagy valami általános androidos topicot, ahol tudnak segíteni.

(#1256) itg válasza BullZeye (#1254) üzenetére


itg
tag

Köszi!

(#1257) BullZeye


BullZeye
veterán

Hehe, azt hiszem sikerült végre áthidalnom a legnagyobb problémát WD My Clouddal, mégpedig hogy qrwara semmi köze a Felhőkhöz.

De végre sikerült feltelepítenem az ingyenes OwnCloud-ot.

Egyenlőre tesztelem és gondolkodom, hogy a kismillió lépésből melyek kellettek hozzá, hogy telepítődjön rendesen :D
Nem azt mondom, hogy hasít, viszont komótosan de működik, és külső elérés is megvan, naptár működik benne. :)

(#1258) Kroni1 válasza BullZeye (#1257) üzenetére


Kroni1
veterán

Én nem nagyon teszteltem le a tudását, feladtam a MyCloud-al való kűzdést, mert kiderült, hogy a twonky nem szereti az LG tv-ket. Úgy volt h visszaviszem a boltba, de bejelentkezett rá egy kollégám, úgyhogy a héten vinném át neki.

Hogy kell érteni h nincs köze a felhőhöz? Nincs benne külső elérés?! Tehát mondjuk melóhelyen egy céges gépen nem lehet belépni rá?! Vagy hogy érted ezt?!

(ha jól látom mobil eszközök képesek elérni, de csak azok amiket hozzápárosítok!? Ez igy tényleg elég ratyi lenne.. :U )

[ Szerkesztve ]

(#1259) drmotto válasza BullZeye (#1257) üzenetére


drmotto
őstag

:C
Egy beszámolót szívesen olvasnék, mind a telepítésről, mind a használatáról.

(#1260) mballer válasza BullZeye (#1257) üzenetére


mballer
újonc

Ó, ez nagyon jó, hogy sikerült, gratulálok!

És nem lassította le nagyon a rendszert?
Én tettem egy próbálkozást a bittorrent sync-kel, azonban a működése hagy még kívánni valókat maga után. Egy idő után leállt, nem szinkronizálta a fájlokat, és nagyon belassította a rendszert.

(#1261) BullZeye válasza mballer (#1260) üzenetére


BullZeye
veterán

Alapból 0%-ot eszik, szóval csak akkor fut mikor használatban van, és mivel max 3-4 ember használja a My Cloud-ot, nem mondanám, hogy észre lehet venni, hogy fut (használat közben Apache2-ből fut kb 3 egyenként 8-11%-al. Leginkább arra kell nekem owncloud, hogy meg tudjam osztani fájlokat "idegenekkel".

Egy bajom van vele, hogy nem lehet UI-ban hozzáadni azt az 1,5 terra adatot, ami másik mappában van. Szóval ahhoz, hogy meg tudjam osztani a rajta lévő fájlt, UI-ból fel kell töltenem az egyik mappába, VAGY bemásolnom data mappába a fájlt.

Amit még nem próbáltam, hogy linket készíteni hozzá, és akkor talán látszódna az egész, majd meglátom, ha lesz kedvem szórakozni vele, egyenlőre az is elég, hogy működik végre. :)

szerk.: Ja igen, és hogy AVI fájlokat nem mindet streameli, csak letölteni lehet. Mp4 fájlokat meg lejátssza rendesen, szóval még tényleg tesztelnem kell.

[ Szerkesztve ]

(#1262) FrezeR válasza Celtis (#1255) üzenetére


FrezeR
senior tag

Megkérdeztem sajnos még sem lehet. :O

(#1263) Kroni1


Kroni1
veterán

Az szeretném kérdezni, hogy most akkor a gyári szoftverrel az megoldható, hogy az otthoni My Cloud-ot elérjem mondjuk távolról a melóhelyen lévő PC-ről?! Vagy csak a beregisztrált mobil kütyükkel látható távolról a HDD tartalma? :F

Azért kérdem, mert főnököm átvenné tőlem, de kicsit megilyesztett a multkori hsz-ed, hogy ennek a WD-nek nincs köze a cloud-hoz.. :U

(#1264) BullZeye válasza Kroni1 (#1263) üzenetére


BullZeye
veterán

Böngészőből nem éred el My Cloudon tárolt fájlokat.
Mountolni tudod a böngészőből (WebDAV, keress rá), hogy elérd intézőből. De pl ha videót akarsz nézni, ahhoz le kell töltened a video fájlt (mert webdavból nem lehet streamelni), vagy telepítened kell WD Desktop APPját (ritka ostoba alkalmazás, és lassú).

Azaz hagyományos értelemben nem felhő, hiszen semmit sem tehetsz vele amit pl Dropbox-szal igen, és ami igazi felhővé tenné. És pl fájlmegosztás sem működik vele 3rd party program nélkül.

És most ez a bajom az ownclouddal is, hogy AVI fájlokat nem tud streamelni, csak WMV meg MP4....

[ Szerkesztve ]

(#1265) Kroni1 válasza BullZeye (#1264) üzenetére


Kroni1
veterán

De amugy a dropbox az megy ezen is nem?!

(#1266) BullZeye válasza Kroni1 (#1265) üzenetére


BullZeye
veterán

Már hogy menne? Vagy miként menne? Nem igazán értelek.

(#1267) PistiSan válasza Kroni1 (#1265) üzenetére


PistiSan
addikt

Tudsz mondani a dropboxon kívül akármit, amin megy a dropbox?
Lehet én vagyok lemaradva, de a dropbox az egy saját felhős tárhely, ami elérsz akárhonnan a netről, nem tudok róla hogy lenne saját dropbox szerver amit letöltesz és használsz.

(#1268) lazlogogola


lazlogogola
tag

Ilyen NAS-t szeretnék venni és lenne egy hülye kérdésem.
A NAS-on tárolt anyagot eltudom érni akár egy tabletről bárhonnan ill. okos telefonról?

(#1269) Kroni1 válasza BullZeye (#1266) üzenetére


Kroni1
veterán

Nem igazan vagom még a lehetöségeket amikre kepes egy ilyen nas, elég uj még nekem, csak most kezdek el rájönni mennyi elönye van! Valami ilyesmire gondoltam, de mar latom a hszekbol, h kb ez is egy felesleges dolog..

(#1270) drmotto válasza lazlogogola (#1268) üzenetére


drmotto
őstag

Működik a saját appjával bárhonnan neten keresztül, lokális wifin pedig bármilyen fájlkezelővel, ami képes hálózati eszközöket kezelni.

(#1271) drmotto válasza Kroni1 (#1269) üzenetére


drmotto
őstag

A WDSmartWare nevű progi ha jól tudom, akkor dropboxra készít mentést. Hogy miként, azt nem tudom, mert nincs feltéve, de lehet hogy kipróbálom, ha már szóba került. :)

(#1272) OldAkita


OldAkita
aktív tag

Nagyon beleszerettem ebbe a NAS-be. Viszont Kroni1 fórumtárs problémája engem is érint, nevezetesen hogy LG tv-m van és ez nem jeleníti meg a Twonky által streamelt srt feliratot. Szomorú szívvel átnéztem a Zyxel nsa 310 topicba, mert árban az még elviselhetőnek tűnik számomra és ott is feltűnt hogy Twonky van rajta. Azonban felvilágosítottak hogy a Zyxelek más programmal is képesek a dlna kiszolgálásra, minidlna, plex, serviio lett említve. Kérdésem: Twonky mellé aplikálni lehetne a MY Cloud-ra is valami mást?

[ Szerkesztve ]

(#1273) BullZeye válasza OldAkita (#1272) üzenetére


BullZeye
veterán

Debian van rajta, bármit lehet rá applikálni, csak tudni kell, hogy hogy.

(#1274) OldAkita válasza BullZeye (#1273) üzenetére


OldAkita
aktív tag

ki az aki tudja? :) Nekem ő kell :)

(#1275) Kroni1 válasza OldAkita (#1272) üzenetére


Kroni1
veterán

Én itt adtam fel a Mycloud-al, mert itthon nem sokan babrálták rá a minidlna-t, angol leírást sem találtam nagyon én annyira nem értek hozzá, így meg nem mertem belevágni, ha SSH-n valamit elcseszel a WD menüje figyelmeztet is, hogy az bizony garanciavesztéssel jár! (a 310-t is el tudod rontani, de ha egy 20k-s cuccod megy tönkre az olcsóbb mint ha egy 45k-s, és ott ilyen garivesztési veszély sem áll fent, ráadásul van magyar leírás is, hogy mit hogy kell!) Na ezt én nem mertem bevállalni, inkább maradtam a 3600-as routernál és a HDD-nél. Amugy a Mycloud nagyon jó cucc tényleg, szép, ugyebár halk és gyors is, 90-100MB/s tempóra volt képes mig nálam volt, ugyhogy repül!

Azt viszont nem tudom miért volt, de lassabban ment rajta a műveletek elkezdése, kattintásnál a mappába belépés, vagy pl. a fájlméret kiszámolása, mint a "lassúcska" routerre kötött HDD-nél, sőt a DLNA is döcögősebben indul rajta, az elején kockásodott, néha meg-meg szakadt a lejátszás "betöltés" felirattal, ami kicsit zavaró volt, főleg ugy h a 3600-as nem csinál ilyet, pedig azon torrent is megy mindig.. Lehet ez az NTFS vs. EXT4 fájlrendszer béli különbség miatt volt, nem tudom.. :F

(#1276) OldAkita válasza Kroni1 (#1275) üzenetére


OldAkita
aktív tag

Örülök hogy némi hibáját is fel lehet fedezni, így talán csökken a szerelmi mámorom a My Cloud iránt :)
Egyébként én is elkezdtem keresni, pesze csak angolul van info ahol az első lehetőségnél ahol minidlna-t kerestem rá, azonnal a garanciavesztéssel jöttek. Fel nem foghatom milyen üzleti érdekek akadályozzák meg hogy az LG képes legyen a Twonkyt kezelni. Persze lehet hogy sok rimánkodásra hajlandó lesz az LG változtatni, de addigra már veszek egy Zyxelt vagy egy usb portos routert, vagy hagyom a fenébe az egészet, mert kezd ez is benne lenni a pakliban.

(#1277) PistiSan válasza OldAkita (#1276) üzenetére


PistiSan
addikt

Kellemetlen dolog ez a DLNA!
Nem tudom megérteni, hogy a tv-t amik amúgy is tudnak videót lejátszani, miért nem tartalmaznak egy sima fájl tallózást a hálózaton, sima windows, vagy samba megosztást, esetleg NFS-t!
Nekem egy buta tv-m van, de hozzá van kötve a média lejátszóm, ami tud DLNA,NFS,SAMBA hármast, ebből a sima SAMBA-t (olyan mint a windows megosztott mappa) használom, mert mindent visz gond nélkül.

(#1278) Celtis válasza PistiSan (#1277) üzenetére


Celtis
veterán

Teljesen igazad van. Én is már megfogalmaztam ezt anno. Elvileg a DLNA-t pont arra találták ki a gyártók, hogy egyszerűbbé tegyék a hálózati csatlakozást, ne kelljen konfigurálni, stb.

Az eredmény viszont siralmas. A szerver oldal bonyolult, nehezen érthető és tele vagyunk kompatibilitási problémákkal. Én hamar feladtam, a TV-m amúgy sem tudott minden filmmel megbírkózni.

A megoldás mediaplayer vagy HTPC. A TV gyártók meg kenjék a hajukra a DLNA-t.

(#1279) Kroni1 válasza OldAkita (#1276) üzenetére


Kroni1
veterán

Na azért nem olyan rossz a helyzet, csak akkor nincs gari, ha egyértelműen a te bénaságod miatt lett tégla a cuccból. Ha felraksz vmit SSH-n és megy, de mondjuk idővel meghal a HDD a NAS-ban akkor azért még kötelesek kicserélni!

Örülnék, ha valaki végigjárná ezt a rögös utat és lenne egy magyar leírás róla, h kell feltenni a minidlna-t meg mondjuk a transmissiont, mert a zyxel-nél van ilyen leírás, és ott a transmisson telepíthető a menüből, a minidlna meg kb. 10 perc alatt megoldható!

Amugy nem akartam elvenni a kedved tőle, mert ez egy nagyon jo kis NAS ám! Előnye a 310S-el szemben a hangos ventillátor hiánya, a gyorsabb fájlműveletek és az USB3-as port ha valaki kihasználja!

(#1280) BullZeye válasza Kroni1 (#1279) üzenetére


BullZeye
veterán

My Cloud-hoz is van elég sok leírás, Minidlna meg majd lesz, ha valakit érdekel, de mivel a DLNA alapból egy szar dolog, és mert akár egy androidos telefonnal is ki lehet váltani, vagy akár routerre telepített DLNA-val, nagyon nem hiszem, hogy törni fogja magát érte akárki is.

Nem beszélve, hogy rettentően igénytelen dolog DLNA-val nézni akármit is, így aki picit is igényesebb az vesz egy lejátszót vagy htpc-t amivel sokkal jobb lesz a képminőség, és 50x annyi funkciója lesz mint a DLNA-val.

Szóval ha valakinek van hozzá gyomra, és van asztali PCje, hogy visszaállítsa a My Cloudját, ha valami balul ütne ki, akkor itt van pár tipp a kiinduláshoz:

cp /etc/apt/sources.list /etc/apt/sources.list.bak
echo deb http://ftp.us.debian.org/debian/ sid main >> /etc/apt/sources.list
apt-get update
apt-get install libsqlite3-dev libjpeg62-dev libexif-dev libogg-dev libid3tag0-dev libvorbis-dev libavutil-dev libflac-dev libavformat-dev libavcodec-dev make
apt-get install minidlna
mv -f /etc/apt/sources.list.bak /etc/apt/sources.list

(#1281) Celtis válasza Kroni1 (#1279) üzenetére


Celtis
veterán

Tényleg az a routeren futó DLNA szerver megoldás eszünkbe juthatott volna hamarabb.
Most már végleges a csere Zyxelre? Zajosságban mi a tapasztalat?

(#1282) Kroni1 válasza BullZeye (#1280) üzenetére


Kroni1
veterán

Azért nem értek veled egyet, mert (annak ellenére, hogy szarul van kivitelezve sajnos) alapvetően a DLNA-nál nincs kényelmesebb megoldás!!! A TV jó minőségű, háttérvilágításos távirányítója mindig ott van, azzal csak két kattintás és asszony már nézi is a sorozatait, vagy bármit amit lekaptam neki TM-el. Az én androidos telóm meg nincs mindig ott neki, a médialejátszó vagy HTPC (nem vitatom, h többet tudnak) de a szememben csak plusz egy kütyüt meg távirányítót jelent.. Volt nekem is minden ilyen kütyüm hidd el, de arra jöttem rá, h nekünk nem kellenek sem a plusz funkciók, sem a 24p, sem az "esetleges" jobb képminőség. Megmondom őszintén (lehet én vagyok igénytelen) de nekünk tökéletesen elég a dlna képminősége még egy 1080p 3D-s MKV-hoz is! Mondom ezt úgy, hogy volt egy elég komoly 24p képes 3D Bluray lejátszóm, médiaplayerem, sőt a PC-m a mai napig rá van kötve HDMI-n a TV-re, és hát mióta megy a routeremen a minidlna nem éreztem szükségét, hogy átkapcsoljak a PC-re. (előtte XMBC-n néztük a filmeket, de asszonnyal összehasonlítottuk, ő is azt mondta h teljesen jó a kép dlna-n, pedig egy 55"-os TV-nk van.)

Celtis: Nem, egyenlőre nem vettem meg a Zyxelt, ugy néz ki nem is fogom. Amugy már korábban meg is kérdeztem vargalex-et, elvileg fel tudom mountolni akár a mycloud-ot is LAN-on a router mögé.. Azt még eldöntöm, h mi legyen, nem lett volna rossz ha a 3600-as routert kihagyhattam volna, az eredeti terv az lett volna, h azt eladom, és a NAS-t rákötöm közvetlenül a UPC-től kapott HWG-re, (ami ugye modem+router egyben), csak most bridge módban van. Meglátjuk mi lesz, lehet h marad csak a 3600-as és a lassabb fájlmásolási sebességek.

(#1283) toM517


toM517
aktív tag

Hello!

Valaki probalta mar felnyitni? Ha igen, akkor hogy? HDD cseret probalnam.
A fej parkolast lehet, kell itt is allitani?

Nagyon nem baratkoztunk eddig meg, mert a transmission is furcsakat csinal. Konkretan elkezdi letolteni a cuccokat, majd egy bizonyos adatmennyiseg utan kiirja, hogy "Error: Unable to save resume file: No space left on device".

Ha ranyomok a resume-ra akkor egy ideig megint tolt, majd kiirja megint.
Mappanak a Public/Transmission-t allitottam be, utmutataskepp Bullzeye altal irt leirast hasznaltam.

A TV-m sem latja DLNA-n.

En mindjart kivagom az egeszet mostmar! : D

[ Szerkesztve ]

(#1284) Celtis válasza toM517 (#1283) üzenetére


Celtis
veterán

Rossz lesz a letöltési útvonal és a rendszerterületre próbálsz írni, ami tényleg betelik.

Nálam is előfordult párszor a transmission GUI félrekonfigurálása után.

(#1285) drmotto válasza toM517 (#1283) üzenetére


drmotto
őstag

Az elérési utad úgy kezdődik, hogy /DataVolume/shares/
Ha nem, akkor úgy jártál, mint én, hogy letölt, de rossz helyre, és csak fájlkezelővel találtam meg.

[ Szerkesztve ]

(#1286) PistiSan válasza drmotto (#1285) üzenetére


PistiSan
addikt

Nekem /shares el van irva a kezdetek ota, nem is ertettem a /DataVolume mit keres az eleresi utban masoknak.

(#1287) stickermajom válasza PistiSan (#1286) üzenetére


stickermajom
addikt

Most megnéztem, nekem is /shares-szel kezdődik minden ilyen.

(#1288) drmotto válasza PistiSan (#1286) üzenetére


drmotto
őstag

Nekem így volt a kezdetektől. És MC-vel nézve valóban ez az útvonal, a /DataVolume/shares/torrent útvonalon érem el a cuccokat.

(#1289) toM517


toM517
aktív tag

Koszonom az inputot!

Egy az egybe masoltam a leirasbol, a letoltes helyet is ugy adtam meg, mint ahogyan t is irtatok! : S
Az a fura, hogy meg is talalom a shares mappaban, akkor hogy lehet, hogy megis OS particiora tolt?

Masik meg, hogy a MC ujrainditasaval szuksegszeruen el kell vesznie minden torrentnek a Transmissionbol?

(#1290) toM517


toM517
aktív tag

Epp tlepitem ujbol a Transmissiont.

WDMyCloud:~# apt-get install transmission-cli transmission-common transmission-daemon
Reading package lists... Error!
E: Write error - write (28: No space left on device)
E: IO Error saving source cache
E: The package lists or status file could not be parsed or opened.
WDMyCloud:~#

WDMyCloud:~# df - h
df: `-': No such file or directory
df: `h': No such file or directory
df: no file systems processed
WDMyCloud:~# df -h
Filesystem Size Used Avail Use% Mounted on
rootfs 1.9G 1.9G 0 100% /
/dev/root 1.9G 1.9G 0 100% /
tmpfs 23M 7.2M 16M 32% /run
tmpfs 40M 4.0K 40M 1% /run/lock
tmpfs 10M 0 10M 0% /dev
tmpfs 5.0M 0 5.0M 0% /run/shm
tmpfs 100M 144K 100M 1% /tmp
/dev/root 1.9G 1.9G 0 100% /var/log.hdd
ramlog-tmpfs 20M 3.7M 17M 19% /var/log
/dev/sda4 2.7T 62G 2.6T 3% /DataVolume
/dev/sda4 2.7T 62G 2.6T 3% /CacheVolume
/dev/sda4 2.7T 62G 2.6T 3% /shares
/dev/sda4 2.7T 62G 2.6T 3% /nfs/TimeMachineBackup
/dev/sda4 2.7T 62G 2.6T 3% /nfs/SmartWare
/dev/sda4 2.7T 62G 2.6T 3% /nfs/Public
/dev/sda4 2.7T 62G 2.6T 3% /nfs/Private

Hogyan uritem ki a betelt rootfs-t?

(#1291) Celtis válasza toM517 (#1290) üzenetére


Celtis
veterán

1. Ez nem windows. Nem kell újratelepíteni a transmissiont, csak normálisan be bell konfigurálni.
2. Azért nincs hely, mert még mindig ott van a root fs-ben, amit odaszemeteltél.
Índítsd el az MC-t, keresd meg a szemeteidet a /share/akarmi folderben és takarítsd ki.

[ Szerkesztve ]

(#1292) BullZeye válasza toM517 (#1290) üzenetére


BullZeye
veterán

1) Valszeg public mappában nem volt Transmission mappád, és magától nem hozza létre.
2) Mivel OS partíciódról elfogyott a hely a letöltések miatt, ezért nem tudsz újra telepíteni semmit, amíg nem törlöd azt a 1,5 gigányi adatot, amit rátöltöttél.

(#1293) toM517 válasza Celtis (#1291) üzenetére


toM517
aktív tag

Jelen allapot alapjan egy lepesrol-lepesre utmutatot kerhetek? Nem ertel linuxhoz... : (

(#1294) Celtis válasza toM517 (#1293) üzenetére


Celtis
veterán

1. Belépsz SSH-n
2. Beírod, hogy mc utána enter.
3. A jól ismert grafikus felületen visszaballagsz a gyökérkönyvtárba és megkeresed a "szemetet". Ha jól evttem ki a folder neve "share" lesz.
4. Kétszer ellenőrzöd, hogy tényleg a félig letöltött szirszarok vannak benne.
5. Törlöd
6. Örülsz.

Én is eljátszottam ezt kétszer is. Nekem a remote GUI-val sikerült félrekonfigolni a transmissiont két gépről is.

(#1295) drmotto válasza Celtis (#1294) üzenetére


drmotto
őstag

ŐŐŐŐ
Gyárilag nincs rajta mc. :(
Azt is fel kell tenni.

(#1296) toM517 válasza drmotto (#1295) üzenetére


toM517
aktív tag

Mi az az MC? Hogy tudom feltenni?

(#1297) toM517 válasza toM517 (#1296) üzenetére


toM517
aktív tag

De ha nincs elegendo helyem a rootfs-en akkor nem is tudom feltenni...hacsak nincs eppen annyi szabad helyem...mashogy meg tudom torolni a szemetet?

Ha kiveszem a HDD-t a hazbol es beteszem gepbe, ugy tudom majd olvasni? bebootolok egy ubuntuba pendriverol, ugy tudom torolni?

[ Szerkesztve ]

(#1298) drmotto válasza toM517 (#1297) üzenetére


drmotto
őstag

Elvileg az apt-get install mc paranccsal teszed fel.
Utána mc, és kapsz egy fájlkezelőt.

(#1299) PistiSan válasza toM517 (#1297) üzenetére


PistiSan
addikt

Gondolod rakj fel egy teamviewert es segitek. Privatban keress nyugodtan.

(#1300) Celtis válasza toM517 (#1297) üzenetére


Celtis
veterán

Ha nincs mc (midnight commander = norton commander linuxos változata), akkor parancssorból kell böngészned.
Mivel azt mondtad, hogy a Public/Transmission foldert állítottad be /shares/Public/Transmission helyett, ezt a Publicot kell megtalálni. Valószínűleg a gyökérben van, de.

Lépje be ssh-n és add ki az alábbi parancsot:

find / -name Public

Másold be ide az eredményt. 1-2 percig szüttyögni fog, ne ijedj meg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.