Hirdetés
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrezeR
senior tag
válasz
stickermajom #847 üzenetére
Na én is frissítettem és persze, hogy nem fognak simán menni a dolgok...
raknál fel az mc-t erre ezt írja: E: Unable to locate package mc
Mit jelent? -
stickermajom
addikt
válasz
bravedwarf #844 üzenetére
apt-get install mc
Látni fogod a külső winchestert vele elvileg, bár én még nem próbáltam.
-
FrezeR
senior tag
Ha a torrenteket csak leállítom GUI-n keresztül aztán a transmissiont is leállítom, majd frissítem a firmware-t. Akkor a torrentek mennek majd gond nélkül újra?
-
drmotto
őstag
válasz
bravedwarf #842 üzenetére
Én ehhez nem értek.
Csak azért írtam, hogy lássa minden aggódó, hogy milyen egyszerű feltenni, még nekem is ment. -
biker
nagyúr
nos, nem a filerendszerrel volt a baj, hanem ezen egységeken valamiért egy lemez ellenére szoftveres RAID van, 4 partíció, 100MB valaminek, 1GB a rendszernek, 2GB az appoknak, és a maradék az elérhető
Ezt egy Linux (debian talán) hajtjaUbuntu linux, mdadm modul, raid összefésülése, és már meg is volt minden adat
-
No.01
addikt
válasz
stickermajom #839 üzenetére
Fenebe... remeltem, ha kicsit huzom a dolgokat akkro talan elerhetove valik app formajaban.
Az a baj, h mostmar nem tudom tovabb huzzni a dolgot es hetevgen be kell allitanom nekik a torrentet is...
Vasarnap meg lehet jovok par kerdessel... nagyon fazom az ilyen "programozos" dolgoktol... -
No.01
addikt
Sziasztok,
Ujra jelentekzem: meg mindig nem csinaltam meg a tesomeknak a torrentet... latom most volt sw frissites. A Transmission-t meg mindig programozni kell vagy van mar rendes app hozza?
-
-
biker
nagyúr
Hogy tudom lementeni az adatokat?
Ez a kb 1,5 évvel ezelőtti wd fehér cloud vagy live doboz, aminek kerek led sívjai vannak elől, azt hiszem ezzel jelezte a telítettséget is.
-
FrezeR
senior tag
Srácok mondjátok el akkor, hogy mit kell csinálni lépésről lépésre frissítés előtt mit állítsak le, mit mentsek stb. Futnak a torrentjeim elég sok, meg adat is van már fent bőven. Azért kérem így lépésről lépésre, mert én vagyok az akinek nem 1 óra volt a transmissiont felrakni hanem 3 nap mire megtaláltuk mi a gond
így már nem hiszek az egyszerűnek tűnő megoldásokban
-
PistiSan
addikt
Készen van minden!
Majdnem 1 óra elment vele!
Minden ugyan úgy rajta van, mint a frissítés előtt, torrenteket is sikerült vissza állítanom, az összeset, újra hashelés nélkül persze
Web felüleg még mindnig gyorsnak tűnik számomra, az újraindítás viszont ugyan olyan lassú.
Szerintem bátran frissítsen más is.
-
BullZeye
veterán
Heh, én meg csak most kaptam a mailt a nastól: (2014. január 8. 17:02 )
Event description:A new version of the firmware has been released. Please update your device.
-
PistiSan
addikt
válasz
BullZeye #821 üzenetére
Jelentem, sikerült!
A MyBookLive nasfilerendszernyilkossebesseg az alábbi eseményeket generálja.
Esemény címeirmware frissítése sikeres
Esemény leírása:A firmware frissítése sikeres volt.
Súlyosság:Info
Eseménykód:2004
Esemény időpontja:01-08-2014 04:54:45 PM
Firmware verzió: 03.03.01-156Első észrevétel, mc, htop újra kel rakni, torrent klienst is!
Amit viszont fura... lehet csak beképzelem, de a web felülete rohadt gyors lett!
90%-ban 1mp alatt betölti amire kattintok, 2mp-nál többet még nem vártam semmire!Indulhat a torrent kliens
-
BullZeye
veterán
válasz
Ed Parker #815 üzenetére
Engem sem, pedig még régi FW, ezért nem értettem, hogy hogy sikerült neki
(#817) PistiSan
Normális Fhnévvel beenged, amit UI-ban megadtam, de a root-tal nem, ezért érdekelne, hogy milyen módon sikerült system fájlokhoz nyúlkálni, mert sokkal könnyebb lenne úgy, mint SSHban matatni parancsokkal. -
-
drmotto
őstag
Én ez alapján, 13 sor copypaste.
-
Ed Parker
nagyúr
Nem akkora mutatvány mint amennyire ijesztő, a szópóka ott van, ha valami olyasmit is ki törölsz a sorból, amiről nem tudtad hogy kell oda es akkor mér' nem megy
De amúgy kb fél óra es megvan.
Matyi94: ez a leírás jo a mycloudra is, mert en nem ebből csináltam meg es a szerző is felhívja erre a figyelmet.
-
matyi94
senior tag
Millió leírás van róla. Én életemben nem csináltam még ilyet, mégis egy félórás művelet volt, amiből 25 perc volt a terminalos szövegszerkesztő használatának megtanulása. Ha azt a lépést úgy csinálod, hogy filezillával leszeded a config.jsont és gépen szerkeszted, majd frissíted, akkor az egész kb 8-10 programsor copy-pastelése innen.
Más: azt merre tudom beállítani, hogy a transmission admin jogosultságú mappákhoz is hozzáférjen?
-
Celtis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Évtizedek óta létező technikát dobott ki az AMD-féle RDNA 4 architektúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cyberpunk 2077
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom mobilszolgáltatások
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
- További aktív témák...
- Új Lenovo IdeaPad Slim 5i Prémuim Gamer Processoros Laptop 14" -30% i7-13620H 16/1TB FHD+ OLED
- Új Lenovo Yoga 6 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 13,3" -35% Ryzen 7 7730U 16/512+Toll
- AMD Ryzen 7 3700X
- Zsír Dell XPS 13 9305 Prémium "Kis Gamer" Ultrabook 13,3" -50% i5-1135G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Maono Lite AM200 Podcast Equipment For Creators
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest