Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1001) dish17 válasza BullZeye (#1000) üzenetére


dish17
csendes tag

Köszi! Akkor én is lefogok úgy érzem, nem túl biztató, így ez most kb kuka, mert 3ds film, direkt a tv miatt szedtem, h megnézzem milyen a 3d, de nem is figyeltem erre :W :)

[ Szerkesztve ]

(#1002) BullZeye válasza dish17 (#1001) üzenetére


BullZeye
veterán

TV alapból le sem játsza 3D-t, ahhoz kell egy 50-60ezres médialejátszó (Med600) vagy HTPC és abból se mind1 milyen. Vagy sima PC ami támogatja az 1.4-es HDMI-t, és hozz egy High Speed HDMI kábel. És ha mindez megvan, akkor lehet mountolni az ISO fájlt, és lejátszani Total Media Theater 6-al, vagy Cyberlink Powerdvd-vel.

(#1003) dish17 válasza BullZeye (#1002) üzenetére


dish17
csendes tag

Mármint hogy értve nem játsza le? ISO-ból? Mert én nasról tegnap már játszottam le vele 3dt, teljesen jól ment, csak vmi robotos film volt, kaptam, de annyira nem érdekelt, nem az én stílusom, de azt leteszteltem vele, hogy a 3d megy, igaz az mkv volt persze. Egyébként úgy sem működhet a dolog ha HDMI-vel kötöm a laptopra a tvt? Én úgy gondolnám, hogy át kéne tudja konvertálni, de lehet nem, mindenesetre ha hazaérek letesztelem:)

(#1004) BullZeye válasza dish17 (#1003) üzenetére


BullZeye
veterán

Az felezett 3D és nem full HD mint ami az ISO-ban van.

(#1005) dish17 válasza BullZeye (#1004) üzenetére


dish17
csendes tag

Ja értem, ezt nem tudtam, valóban felezett, ha az abból látszik, hogy alapból 2 kép van egymás mellett ameddig nem kapcsolom be a 3d-t, de én azt hittem ez mindig ilyen, nekem újdonság ez az egész:) szóval az iso-ban lévő 3d nem így működik? Az baj, akkor ezt én nem fogom látni úgy néz ki. Köszi!

(#1006) Süvi válasza dish17 (#999) üzenetére


Süvi
őstag

Szia!

Nekem a WD routeren keresztül vezetékkel van összekötve a 43 E Ft-os Med600-as készülékkel és még nem volt amit nem tudnék lejátszani, és mindent visz gyönyörűen szaggatás nélkül.

(#1007) BullZeye válasza stickermajom (#996) üzenetére


BullZeye
veterán

Köszi, és azt hiszem megvan a legújabb kedvencem!

SickBeard,

Gyakorlatilag beállítod neki a letöltés mappát, és postprocessinggel fogja berakja a megfelelő mappába átnevezi és katalogizálja a sorozatokat :D
Szóval nem kell semmi plusz script, ez ezerszer jobb bárminél :P

Annyi a nem okés benne, hogy ez másol és nem áthelyez, de most mindjárt letesztelem egy RAR-al hogy azt kicsomagolja e. :)

[ Szerkesztve ]

(#1008) dish17 válasza Süvi (#1006) üzenetére


dish17
csendes tag

Köszi! Az úgy érthető, de nekem sajnos a mediaplayer kimaradt a körből, igazából nem is szeretnék még arra is beruházni, van a roteren a nas, egy laptop és a tv. A gépen van serviio, de ennyi a lehetőségem, úgyhogy gondolom az iso-ról mindenképp le kell mondanom, de az legyen a legnagyobb baj, majd máskor jobban megnézem és nem töltök olyat, mást szerencsére visz mindent, serviio-val a feliratok is mennek szóval ez nekem elég lesz.

Még egy érdekesség ha már szóba hoztam:) a tv és a nas kábelen van kötve a routerre, 5 ghz-es router. Jelenlg a legnagyobb mkv filmem 17 giga 1,5 órás, ez a nasról simán fut, akkor is, ha a tvt nem kábelen kötöm hanem wifin csatlakozik, nincs akadás, semmi, ergo úgy gondolom a wifi sebessége elég kell legyen hozzá. De ezt csak próbaként néztem meg, a tvt nem gond kábelen kötni. Viszont a laptopomon nincs utp csatlakozás, így azt csak wifin tudom csatlakoztatni szintén 5ghz-en, de ha így akarom lejátszani a gépről (serviio-val) ugyanazt az mkv-t akkor már akad.Külön érdekes, hogy akkor is nagyjából ugyanott és ugyanannyit akad, ha a gépre másolom a filmet és onnan indítom, magyarul egyszer megy át a wifin és akkor is ha a nasról file megosztással szedi a serviio és onnan megy vissza a tvre (tehát itt kvázi kétszer megy át a wifin). Ennek mi lehet az oka?

(#1009) stickermajom válasza BullZeye (#1007) üzenetére


stickermajom
addikt

Na várom a tapasztalatokat :) Ha jó, akkor fw frissítés után már lehet az kerül fel nálam is.

(#1010) Mentiii


Mentiii
tag

Nah, örömmel jelentem, hogy én is csatlakozom az aktív My Cloud társasághoz :)

Ma rendeltem meg 48 300 HUF-ért egyet :)

Remélem minden flottul fog működni. :)

[ Szerkesztve ]

(#1011) BullZeye válasza stickermajom (#1009) üzenetére


BullZeye
veterán

Na, beállítások szanaszét vannak szórva benne, viszont ha szánsz rá időt, ez egy istencsászár program. :)

Egyenlőre a Windowsos verziót tesztelem, holnap felrakom My Cloud-ra a linkelt guide alapján, viszont inkább windowsomat cseszem szét tesztelésekkel, mint My Cloudot :P (nem mintha akármit is lehetne ezzel szétcseszni, de hát ha már van windowsos verzió...)

Lényeg a lényeg, RAR-okat nem csomagolja ki sajnos, azokat ignorálja, viszont minden mást felismer. Most megtaláltam beállítást ami kell nekem:

http://localhost:****/config/postProcessing/
Azaz így áthelyezi, átnevezi megfelelő mappába az AVI és MKV fájlokat, nfo/sfv/sample fájlok maradnak törlésre:)

Valamint kiegészítve tudom ajánlani ezt az oldalt - http://ShowRSS.info/
Bitang jó, webes felületen hozzáadod listából a sorikat amik kellenek (persze angol sorozatok), beállítod, hogy CSAK 720p érdekel téged, és így CSAK 720p-t fog letölteni. :)

És azért jó ez az oldal, mert van egy PUSH funkciója, ami küldi NASnak a torrentet automatikusan Transmission-re :) (itt kimaradt, hogy jelszó csakis betűk lehetnek, különben nem fogadja el, és hibát ír ki)
(ez még tesztelés alatt van, ha sehogy se jön össze ez a PUSH dolog, még mindig ott van az RSS amit az oldal használ, és persze ez nem rarozik, csakis kicsomagolt fájlokat tölt le)

[ Szerkesztve ]

(#1012) BullZeye válasza BullZeye (#1011) üzenetére


BullZeye
veterán

Na igen, egy másik probléma, jó magyar szokás szerint szinkronos rls-ek gőgös módon fogják és a releaser a saját nevét berakja a sorozat neve elé, emiatt nem találja meg sick beard ezeket, itt ki kell törölni az elejéről a releaser nevét -.-
Érdekes, hogy külföldön meg tudják ezt csinálni, és a végére írja a nevét, de nem, magyar releasernek az elejére kell. :)

(#1013) BullZeye válasza Celtis (#994) üzenetére


BullZeye
veterán

Nem jött össze sajnos, 0-ra csökkent este a letöltés és feltöltés egyaránt, viszont maximum 6-10 percekre ment el sleepbe a szokásos 2-3 órák helyett.

(#1014) PistiSan válasza BullZeye (#1013) üzenetére


PistiSan
addikt

Ha tényleg a transmission okozza nálad a problémát, akkor (#997) krealon hozzászólását kövesd!
Ha úgy is 0-re van korlátozva, akkor az sem baj ha nem fut.

[ Szerkesztve ]

(#1015) BullZeye válasza PistiSan (#1014) üzenetére


BullZeye
veterán

Ma este kiderül, nappal használom, de este mindenképpen leállítom, csak a kíváncsiság kedvéért, addig halasztódik 1 napot a sickbeard telepítés.

(#1016) BullZeye


BullZeye
veterán

Próbált már valaki Transmission-höz valami remove when seed is over scriptet?

Aki ért hozzá ránézne, hogy ez mennyire járható? :)
Letöltés után eltávolítás

(#1017) PistiSan válasza BullZeye (#1016) üzenetére


PistiSan
addikt

Első ránézésre elég hasznos dolognak látom, lehet beállítom majd, hogy a 2 hétnél régebbi torrenteket (Linux mint képfájlok) automatikusan töröljön a listáról, este ha lesz több időm megnézem, nem is tudtam hogy ilyet is tud a transmission, imádom ezt a klienst. :))
Bár ha végig gondolom, van hogy a listáról hamarabb megtalálom amit keresek, mint a mappákból, nem mindig sikerül jó helyre letölteni.

(#1018) BullZeye válasza stickermajom (#986) üzenetére


BullZeye
veterán

És mivel kell magát az unrar-t installálni?
csak mert az
apt-get install unrar
vagy ez
ipkg install unrar
nem nagyon jött be :)

(#1019) BullZeye válasza BullZeye (#1018) üzenetére


BullZeye
veterán

Backup your sources.list file
cp /etc/apt/sources.list /etc/apt/sources.list.bak

Add a source to the sources.list
echo deb http://ftp.us.debian.org/debian/ jessie main >> /etc/apt/sources.list

Add another source
echo deb http://ftp.us.debian.org/debian/ wheezy non-free >> /etc/apt/sources.list

Update your package lists
apt-get update

Install the required programs...Type y when asked if you would like to proceed with the installation and hit enter
apt-get install par2 unrar

And finally let's revert the changes made to sources list
mv -f /etc/apt/sources.list.bak /etc/apt/sources.list

[ Szerkesztve ]

(#1020) pistooli


pistooli
csendes tag

Sziasztok!

Tegnap óta én is használok egy 3TB verziót. Egyelőre másolgatok, várom, hogy a scan befejeződjön és sleepbe menjen a kütyü. :)

(#1021) dish17


dish17
csendes tag

Volt olyan problémám, hogy mkv filmeknél ugye nincs felirat, a serviio sem ment minden esetben wifin. Na ha valakinek van hasonló gondja, vagy csak egyszerűsítésként érdemes kipróbálni a Bubble UPNP nevű programot, androidra biztosan van, másra nem tudom, de szerintem elérhető több felületen. Én zenehallgatás miatt szedtem le, arra is nagyon jó, de a filmeknél (is) beállítható h a tv rendereljen, így a kép és a hang átkerül a tvre, viszont így van felirat az mkv-knál is, ráadásul nekem a legnagyobb mérető filmekkel sem akadt meg, szemben a serviio-val. Egy problémám van, hogy valamiért időnként leáll a lejátszás, de ez másik dlna-s lejátszónál is jelentkezett a telefonon, úgyh valószínűleg nem a programban van a hiba, majd próbálok rájönni hogy mi okozza, az is lehet, hogy csak a telefon alacsony töltési szintje, mert éppen elég kevés szufla van benne.

A pontosság kedvéért egyébként a tv utp-n van a routerre kötve, a nas is, a laptop volt wifin és így nagyobb méretű filmek esetén a serviio nem ment akadásmentesen. A telefon természetesen szintén wifin csatlakozik, de ezzel a bubble-el megy minden akadás nélkül, felirattal.

[ Szerkesztve ]

(#1022) PistiSan


PistiSan
addikt

Pár napja néztem egy filmet, fullhd, itt ott meg meg akadt a film, gondoltam a média lejátszó lehet nem szereti a formátumot, (killasample simán megy gond nélkül) nem foglalkoztam vele, tegnap néztem egy sima avit, ott is volt vagy 3-4 akadás benne, vissza tekerve ugyan azon a részen nem akadt meg!
Egyelőre leállítottam a média vizsgálatot, legutóbb is az terhelte rommá, remélhetőleg megszűnik a probléma.
Másolási sebességgel ugyan csak nincs gond, mert normálisan ugyan ugyan úgy hozza a 40-60Megabyte-os tempót.

(#1023) BullZeye válasza PistiSan (#1022) üzenetére


BullZeye
veterán

Médiavizsgálat egy szemét dolog, amit nem igazán értek, hogy FFMPEG néven fut TOP-ban, és ugye 2 magos a cloud, ez az FFMPEG 100%-ot elhasznál, akkor még marad egy másik mag szóval miért is akad a filmnézés közben nálad? :\

Nálam akkor akad lejátszás csak, amikor utorrent letöltése végez és áthelyezi a NAS-ra és olyankor a SMB elhasznál 99%-ot és mivel a filmnézés is Samban keresztül megy, ezért ugye az max 100% lehet, és utorrent agresszívabb mint egy XBMC, és emiatt nézhetetlen.

Ezt kiküszöbölendő Transmissionnel töltök le, és ott 2,5MB/s letöltésnél 35-40%ot használ Transmission, így marad 150% bőségesen minden másra.

Meg a médiavizsgálat nekem akkor szokta még megfekteti, mikor csinálok egy restartot, és előtte 2,5TB anyagot neveztem át, ekkor tegnap nekem vagy 1,5 órán keresztül futott, de mellette tudtam filmezni.

(#1024) FrezeR


FrezeR
senior tag

Néztétek már, vagy lehetséges e megnézni a vinyó parkolásainak a számát valahogy? A másik topikban ahol a NAS cuccokról van szó éppen ez a téma, hogy a red vinyók hogy viselkednek ez ügyben.

(#1025) stickermajom válasza FrezeR (#1024) üzenetére


stickermajom
addikt

smartctl -A /dev/sda

Nekem is csinált már ~2000 körül 78 nap használati idő után.

(#1026) Backspace


Backspace
tag

Meguntam a support időhúzását, esetlenségét... Tegnap fél óra alatt sikerült unbrickelnem a My Cloudomat.

Ezt a leírást használtam hozzá. Tökéletesen működött!

(#1027) FrezeR válasza stickermajom (#1025) üzenetére


FrezeR
senior tag

Köszi megnézem én is.

(#1028) BullZeye válasza FrezeR (#1024) üzenetére


BullZeye
veterán

3 Spin_Up_Time - 7275
4 Start_Stop_Count - 2415
9 Power_On_Hours - 1845
12 Power_Cycle_Count - 5
192 Power-Off_Retract_Count - 1
193 Load_Cycle_Count - 2413
194 Temperature_Celsius - 48

(#1029) stickermajom válasza BullZeye (#1028) üzenetére


stickermajom
addikt

Nekem is kb. így alakulnak a számok, kb. azonos használati idővel.

(#1030) PistiSan válasza stickermajom (#1029) üzenetére


PistiSan
addikt

Pára napja néztem én is, akkor a
Load_Cycle_Count - 13000
körüli értéken volt, nekem nem tetszik hogy ilyen gyakran parkoltatja a fejet!
Tehát kikapcsoltam az alvó módot.

(#1023) BullZeye
Nekem max 1MB-al tölt a nasom, ennyi a sávszélem, a legeleje óta Transmission fut, soha nem volt ilyen lejátszás közbeni problémám.
Nem értem, hogy az ilyen média szkennre ha egyáltalán nincs szükségem, és egyik mappára sincs beállítva a média szerver funkció, akkor minek szkennel még is állandóan ha változik valami.
Végül konzolból leállítottam a szolgáltatást, ha megoldja a gondom akkor kikapcsolva is marad.
(Meg tudtam volna nézni amikor akadt, hogy mi terheli a procit, de amikor barátnőddel filmezel este, nem biztos hogy örül neki ha oda ülsz a gépet buzerálni)

[ Szerkesztve ]

(#1031) FrezeR válasza BullZeye (#1028) üzenetére


FrezeR
senior tag

Nekem így néz ki

Spin_Up_Time - 6641
Start_Stop_Count - 1400
Power_On_Hours - 1787
Power_Cycle_Count - 4
192 Power-Off_Retract_Count - 1
193 Load_Cycle_Count - 1398
194 Temperature_Celsius - 38

(#1032) BullZeye


BullZeye
veterán

Egy script-ben valszeg volt egy elírás, így a letöltő mappám egy az egyben eltűnt, nem volt benne sok minden, max 30 giga, de a vicces, hogy ment a lejátszás a mappából windows hálózaton keresztül, és most is megy. Viszont a mappát nem látom, SSH-ban MC-ben mappa teljesen eltűnt, megcsináltam újra a mappát, és tök üres :D viszont még mindig streameli a fájlt fél óra után is, szóval nem törlődött, csak nem tudom mi.
Van valami tippetek mivel kéne megkeresnem ? :)

(#1033) Gomezforewer


Gomezforewer
csendes tag

sziasztok,

gondoltam itt is megkérdezem, nem csak a Milyen nas-t vagyek topikban. :K

Főleg filmnézéshez illetve torrentezéshez gondolkodok egy Nas szerver beállításán, hisz egy egyszerűbb ára szinte a külső hdd árával vetekszik.

Alap a med600x3d amely a filmet játsza fel a Tv-re , gigabites kábel a lejátszó / nas között , így a gyorsaság is garantált főleg egy komolyabb állományhoz.

Torrent visszatöltést pedig a Nas végezné 24/7 ben.

Random userként nem értek a dolgokhoz, nem lesz távoli elérés és a többi...a fenti 2 funkció az ami részemről fontos lenne.

Szerintetek egy WD My Cloud(2tb) szintű Nas megfelelő lenne a fenti igények ellátására ?...(40k körül van most ,ezért gondolkodom erősen rajta, hisz maga a hdd benne 25k...)....gondolom syn/qnap komolyabb nasok, de azok már nagyságrendekkel drágábbak és nem vagyok benne biztos hogy nekem kell e annyival több funkció..

jól megy ez a My Cloud, gondolok arra, hogy kiforta e magát a kezdeti nehézségek tekintetében... eltelt pár hónap amióta itt sokan használjátok..meg vagytok vele elégedve?...vagy ez elég szubjektív dolog?...az én low igényeimet tudja teljesíteni szerintetek?

köszönöm véleményetek :R

(#1034) Alex91 válasza BullZeye (#1032) üzenetére


Alex91
félisten

Lehet, hogy csak rejtett lett...

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1035) BullZeye válasza Alex91 (#1034) üzenetére


BullZeye
veterán

Érdekes lenne, akkor nem tudtam volna csinálni ugyanolyan néven mappát :D
Fura, hogy jó 120gb hiányzik valahogy a 3tbbol. (nem, nem a gibi - giga váltás, azon felül.)

(#1036) Alex91 válasza BullZeye (#1035) üzenetére


Alex91
félisten

Hat, a rejtett file az .-tal kezdodik. Most nem tudom, hogy ugyanaz pont nelkul is :F

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#1037) drmotto válasza Gomezforewer (#1033) üzenetére


drmotto
őstag

Szia

Nekem lasssan 3 hónapja hogy megvan, azóta 0-24-ben megy. Én is erre használom, a filmeket a tévé beépítettjével nézem. 20 gb-s mkv-k sem okoztak eddig gondok, pedig nálam nincs gigabit. A torrent meg teszi a dolgát, éjjel el van eresztve, nappal amikor dolgozok, akkor le van korlátozva.
A távoli elérése nekem hibátlan, mind androidról, mind pc-ről.

Szóval szerintem a fent vázoltakra pont elég.

(#1038) BullZeye válasza Alex91 (#1036) üzenetére


BullZeye
veterán

Jogos, de rejtett fájlokat meg látom, MC-ben, és total commanderben egyaránt. :D

(#1039) BullZeye válasza BullZeye (#1038) üzenetére


BullZeye
veterán

Bájtról bájtra átnyálaztam, "szerencsére" törölte, és nem elrejtette, és az elveszett gigabájtok is meglettek :)

(#1040) Gomezforewer válasza drmotto (#1037) üzenetére


Gomezforewer
csendes tag

szia

Köszönöm válaszodat és az infót.

többiek is meg vannak vele elégedve?...visszaolvasgatva a topik elejére , azért volt itt pro/kontra álláspont főleg a torrentkliens, gyorsaság, megbízhatóság tekintetében...nem szívesen foglalkoznék azzal, hogy mit/honnan és hogyan töltsek le és küszöböljem ki az épp aktuális problémát.....mert nem értek hozzá....vagy csodák tényleg nincsennek?..és el kell fogadni, hogy ennyiért ennyit kapsz?

(#1041) stickermajom válasza Gomezforewer (#1040) üzenetére


stickermajom
addikt

Semmi gond nincs a torrentklienssel, pár sor bemásolása után használható. Sebesség gondról meg főleg nem tudok, szerintem elég jó másolási/írási sebességet tud a kütyü, ezzel nem lehet probléma. Ha valakinek nem ment rendesen az felhasználói hiba volt 99%-ban eddig.

és el kell fogadni, hogy ennyiért ennyit kapsz?

Igen, viszonylag kevés pénzért kapsz, egy kis fogyasztású, tökéletesen működő, szilárd alapot a média központodnak. Nincs a My Cloud-dal semmi probléma, nagyon jól sikerült kis cucc lett.

[ Szerkesztve ]

(#1042) BullZeye válasza Gomezforewer (#1040) üzenetére


BullZeye
veterán

Mindenhez van guide, amit egy idomított majom is képes végrehajtani. (Copy-Paste-Enter)
Ami "hibák" vagy inkább hiányosságok, vagy sokkal inkább megoldásra váró dolgok azok téged nem érintenek mint mezei felhasználó. És ezekre is lesz megoldás idővel.

(#1043) Gomezforewer


Gomezforewer
csendes tag

Stickermajom, Bullzeye köszönöm a válaszokat, infókat, láttam ti is a kezdetektől használjátok.

nehéz sokszor a jó/megfelelő döntést hozni , mert pld máshol a synology 2 tálcás felé nyomnak, de az a vinyókkal együtt horror áron lenne a My cloudhoz képest és nem voltam meggyőzve arról, hogy nekem kell e annyira profi cucc .. :)

egy utólsó kérdésként ami a - meder lejátszónál a 3d iso file-okhoz kell - a my cloud kezeli a NFS-t?

(#1044) BullZeye válasza Gomezforewer (#1043) üzenetére


BullZeye
veterán

Én Synology-t akartam venni, viszont senki sem tudott meggyőzni arról, hogy miért lenne az jobb nekem, mint egy harmad annyiba kerülő (akkor még) MyBook Live.

Felhő része van, 80%osan működik is, vannak hibái, főleg ha idegennel szeretnél megosztani egy fájlt.
Cserébe Androidon, Windows7-en tökéletesen tudok filmet nézni bárhol streamelve azaz 2-5 másodperc alatt elkezdi lejátszani.

Torrent klienst ugyanazt lehet rárakni mint ami van Qnap vagy Synologynál. És RSS-t alapból a Synology sem ismer, oda is bűvészkedni kell rá. Automata kicsomagolás is megoldható My Cloudon.

Valamint Sickbeard is telepíthető My Cloud-ra, ami még mindig egy nagyon hasznos program, ha valaki sok sorozatot néz.

Nem azt mondom, hogy hardveresen nem lehetne erősebb, hisz mégis csak egy 650Mhzes 2 magos proci van csak benne, viszont egy otthoni felhasználónak tökéletesen megfelel, és még sok is.

És DLNA kliens is sokkal jobb mint amilyennek elhíresült, mert bejött a köztudatba, hogy nem támogatja a külső SRT fájlokat, hát most direkt kipróbáltam, és működik 50F6640 belső lejátszójával az SRT felirat megjelenítés automatikusan, ha SRT-nek ugyanaz a neve mint MKV fájlnak :)

(#1045) PistiSan válasza BullZeye (#1044) üzenetére


PistiSan
addikt

Erre az srt-re kíváncsi vagyok, mert én próbáltam még az előző fw-vel, akkor nem vitte, lehet frissült ez is!
Délután teszek egy próbát, bár smb-ről játszatom le, de megnézem azért is az DLNA-t.

(#1046) drmotto válasza PistiSan (#1045) üzenetére


drmotto
őstag

Nekem az előző fw-vel is vitte a tévé beépített lejátszóját használva.

(#1047) Gomezforewer válasza BullZeye (#1044) üzenetére


Gomezforewer
csendes tag

köszönöm az infókat...én is pont azon az élen billegek, hogy melyik is legyen a nyerő...

mede8er fórumon írták , hogy kell az az NSF vagy mi a 3d iso-hoz ....abban tudtok segíteni, hogy a my cloud tudje e azt? ..vagy az a dlna?...bocs tök noob vagyok.. :B

(#1048) BullZeye


BullZeye
veterán

Transmission-höz akinek nem felel meg az alap semmitmondó semmittudó WebUI, annak tudom ajánlani ezt:

Transmission Control WEB Auto Install

/etc/init.d/transmission-daemon stop

cd /
wget https://transmission-control.googlecode.com/files/tr-control-easy-install.sh
sh tr-control-easy-install.sh

/etc/init.d/transmission-daemon start

(#1049) PistiSan válasza BullZeye (#1048) üzenetére


PistiSan
addikt

Nagyobb felbontású képet tudnál fel rakni? Érdekesen hangzik, ahogy látom a telepítés sem vészes ^^
Ritkán kényszerülök a webuira, de hajlok nagyon a kipróbálása felé.

(#1050) BullZeye válasza PistiSan (#1049) üzenetére


BullZeye
veterán

Ez egy 1920 pixel széles kép :D csak PH így rakta be és nem linkesítette -.- nyisd meg képet új ablakban, vagy itt van a kép linkje.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.