Hirdetés
Aktív témák
-
Picco
addikt
hi
n00b-allergiaban szenvedoknek keretik elfordulni
nemsokara szeretnek en is osszeutni egy vizhutest, namarmost pumpa vasarlasa lenne a kerdes....halk/olcso/eros
nameg ezeket hol lehet beszerezni?**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
fuzik
aktív tag
Mekkora lesz a rendszer, amin át kell préselni a vizet - milyen blokkok lesznek? Mennyi helyed van a szivattyúnak? Lesz e külön tartály - vagy tartályos megoldás kell?
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
Laraxior
titán
válasz Nyugdíjas #10155 üzenetére
már kész van ne aggódj... hát így passzívan nem valami meggyőző idle-ben
viszont az tény hogy terhelésről villámgyorsan visszaesik a hőfok amikor lestoppolom az orthostPár ventit be kell szerezni rá nincs mese
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Ijk
nagyúr
Vízhűtésnél már magában el kell felejteni a dolgot, hogy olcsó.
Egyébként meg most megveszi a legolcsóbbat, aztán 3 hónap múlva rájön, h. vmit fejleszteni kell, hangos, nem elég hatékony (jön a nyár), aztán lecseréli jobbra. Na ez viszont a legdrágább. Persze nem azt mondom, hogy rögtön a legjobbat kell venni (majd később )/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Picco
addikt
12 v 230 mindegy, annyira nem fontos.
ha nem irtam volna h olcso akkor sem a legdragabb fellelheto pumpara gondoltam volna mint amit elobb ajanlott a kollega, nem akarok csucskategorias vizhutest csak egy jobbfajtat.
proci es vga hutese a cel.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Picco
addikt
válasz shteer #10162 üzenetére
ezeket hol lehet beszerezni ahol nem szamitanak fel felarat a verpistikek miatt akik vizet akarnak?
mik a fontos parameterek amit nezni kell egy pumpanal?
230 vagy 12V ot reszesititek elonyben?
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
P00By
nagyúr
12V rádugod a tápra oszt csók!
Nyugdíjast keresd megMOD: ill. Laraxior álltal linkelt subcooling.hú
MOD2: Akkor már csak álltalam írt.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
bocs... P00By
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
azok a fekete csövek nagyon csinik....
-
Nyugdíjas
nagyúr
DDC-k elég változatos hangokat tudnak ám kiadni. Neked kb. szerencséd volt egy halk pédánnyal. Nem nehéz belőlük búgós, neadj' Isten visítós darabot kikapni sajnos...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
veterán
megdöglött? Nincs két hónapos. És az első perctől ezt csinálja. De érdekes, mert van az alján egy nyílás. Ha azt befogom valami puhával. vagy az ágyra rakom, akkor kussol. Próbáltam leragasztani, de sokat nem segített. Mondjuk még benn van nekem az a membrános modul vagy mi, azt ha kiszedem, még lehet halkul, vagy nemtom
Egyébként mi a véleményeted az XSPC X2O-ról?szer: Nyugdíjas: Az enyém búg ís meg visít is.. kombinálja a drága...
Egyébként meg legalább erős. Úgy spriccel vissza a víz a tartályba, mint a kertislag[ Szerkesztve ]
-
Genius007
őstag
Úgy ahogy sikerült megoldanom a problémát !
Elég sok levegő rekedt a radiátorban, ezért volt lassabb a viz forgása ...
A Vga-t is rákötöttem mae4300 1.8Ghz -> 3.2Ghz
IDLE
Cpu: 34fok
Mag1: 46fok
Mag2:48fokLOAD
Cpu: 45fok körül azt hiszem
Mag1: 56fok
Mag2:59fokSapphire x1950Pro 256/256 csak gpu blokk van (mem,re még nincs semmi)
IDLE
Gpu : 40fok
Gpu környezet : 45fokLOAD
Gpu : 55fok
Gpu környezet 60fok körülDe valami a pumpa, még mindig lassan tolja a vizet szerintem, esetleg 5let, hogy - hogy lehet "felgyorsitani"? (azon kivül, hogy ujat veszek )
A pumpa ennyire tolja fel a vizet, egy lavor vizbe
[link]
[link]Sapphire x1950Pro + Gpu-n a blokk [link]
Kinézetre eddig nem a legszebb, de most jobb mint a gyári megoldások, és full hangtalan az egész gép ! (Kivéve FSP BS II. 400W hangját hallom, de holnap rakok bele szabályzót)
Mod.: A vga memórol levan szedve az a rágós gumis mittudoménmi, mert ...
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Laraxior
titán
válasz Pulsar #10175 üzenetére
passzívban is tuti a blokk,reggel teszteltem vízzel még jobb,ha kellenek képek küldök szívesen,ma szereltem be.
-
Achill3uS
nagyúr
lol, te meg tőlem vetted, ugyhogy visszavettem
azt megerősíthetem, hogy igénytelen kis csendes pumpa kisebb rendszerekhez, bedugod és megy amig szét nem szedi az ember (állítólag lehetetlen utána összerakni, nem próbáltam )"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Laraxior
titán
válasz Pulsar #10182 üzenetére
nekem is az van..DDC és XSPC..felvettelek messen....
-
B@bL3ve5
senior tag
halyka kolegák ha írhatok ilyet
még mindig csobog kicsit a cuc...miért? nem lehet h az ISOba utánna kének icsit tölteni? -
Laraxior
titán
válasz B@bL3ve5 #10185 üzenetére
Noise? addig töltsd hogy ellepje a felső beömlési nyílást is,akkor nem hallod csak látod hogy csobog.
-
Laraxior
titán
válasz B@bL3ve5 #10188 üzenetére
Nem nem,nézd csak fater:
kis hőmérő miatt nem is tudom rácsavarni a tetejét.
-
Laraxior
titán
válasz B@bL3ve5 #10190 üzenetére
D5-öd van ha jól emlékszem....nekem valószínűleg a derékszögű csatik fojtják le ennyire.leállítod feltöltöd,becsavarod a tetejét,és elindítod
Sokat tanulok az okosaktól Lehet a takarítónőtől tanult felmosás is hasznos lesz 2 és fél liter víz ha kiömlik eccer
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest