Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
B@bL3ve5
senior tag
[link] <-- nem jó ötlet volt?
-
sihu
tag
ehhez az álltalatok ajánlott rendszerhez kéne egy GT blokk
laining DDC
Nexxxos extreme III
xspc cpu blokk
Noise isolator AGBez akk egy jó rendszer???? és még a vga blokkon kívül annyit, h mekkora csöveket és h mien csatikat pakoljak bele???
-
Laraxior
titán
Nekem is 11/8as csövekkel és extrem radival
10es belsejű cső elég macerásan meg fel a DDC-re.nagy neki nem?
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sihu
tag
és mien vga blokkot ajánlanátok????? gt-hez kéne
-
szacsee
nagyúr
Na kissé kimerült vagyok...megcsináltam párhuzamosítva a rendszerem.
Pofozni kell rajta még...kinézet, egyéb apróságok...
A hőfokok viszont frankók lettek..
Vizisperma nálam is befigyelt, a prociblokk tele volt trutyival.. -
Thrawn
félisten
válasz shteer #10763 üzenetére
Remélem a fagyálló nem hagy maga után ilyen cuccot, az XSPC blokkját nem lehet szétszedni...
szacsee: Gondolkodtam anno ezen a Valvoline löttyön, de már örülök, hogy nem vettem.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
fuzik
aktív tag
válasz Cyberbeni #10736 üzenetére
Erre már én sem tudok mit mondani....
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #10761 üzenetére
Nálam is gond lehet a jogvédett álattal, mert hétről hétre romlanak a hőfokaim...... remélem a kutas projekt nem fog elhúzódni, mert nincsen kedvem szétszedni a rendszert pucolási célzattal.
___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....
-
szacsee
nagyúr
Van valakinek ötlete, mert valami gáz lehet nálam..
A radi teteje fentebb van a tartálynál és a felső része amikor kikapcsolom egy idő után levegősödik..
Reggelre a tartály tele volt, amikor elindítom a gépet, meg buborékáradatot tol a felső részéből a tartályba.
Valszeg levegős lehet, de már mindent próbáltam..
Ötlet? -
szacsee
nagyúr
válasz Thrawn #10771 üzenetére
Megvan a bibi úgy néz ki...1 Tody csati van a rendszrben és pont azt nem húztam meg eléggé...ott zsiványkodhatott a levegő... (a radinál)
Játékos: Felnyomtam 5-ösre, hadd púposodjon a tartály.. Majd vissza kell vennem, mert így meg a szivattyú nem bir lelégtelenedni...
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Dobtam fel pár képet, az uccsók a mostaniak..
-
hossszú
őstag
válasz hossszú #10653 üzenetére
Úgy látom elég jó kis vitát váltottam ki a kérdésemmel de a válaszokból sajnos nem derül ki, hogy mi is lenne a helyes döntés.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Lucif-R
senior tag
válasz hossszú #10777 üzenetére
Laing D5-nek nem lesz gond sztem a HK blokk, mellesleg hogy akarsz te abba nagyonbb járatot maratni? Max a bordákat tudod kicsit elvégonyítani de az nem lesz egy egyszerű munka az tuti... Amúgy van ellenállása az tény én is belecsókoltam ( ahogy a csókosszacsee is csináta ) és nagyobb az ellenállása mint egy XSPC v2-es blokknak... de hogy egy D5 ne tufjon elbánni egy HK-val... azé azt nem hinném
-
szacsee
nagyúr
válasz hossszú #10777 üzenetére
Nyugi, a D5 elbánik vele..nálam most 2 körös rendszernél 3-as fokozaton is jön mindkét visszatérő csövön rendesen a víz, 5-ösön meg a tartályban is látom, hogy mozgolódik rendesen..
Ja és nem 4 deciliter van a rendszerben, hanem kb 3,8 liter folyadék és nem kis radi.Mod: Akik HK blokkal nyomják nem biztos, hogy highfolw csatival tolták, a D5-öt a kapillárcső visszafogja, de ha megvan a keresztmetszet, akkor egy blokk nem állítja meg.
Ha csökken a keresztmetszet, akkor a víz sebessége megnő, majd a blokk után visszaáll.
Amúgy már megfigyeltem, hogy pl nálam ha kisebb fokozaton tolom (3 vagy 2), akkor jobb hőfokok vannak, így passzívban, mint pl 5-ösön.[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #10779 üzenetére
bakke..az enyémben van kb 2.5 liter.mekkora a rencer
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hossszú
őstag
válasz Lucif-R #10778 üzenetére
Nem a blokkot akartam igazitani hanem a felfogató lemezen lévő 3 vékony terelő nyilást akartam nagyobb méretüre igazitani mert az a legszűkebb keresztmetszet a blokkban.A HK FET és NB blokkokat viszont simán ki lehet bőviteni.
-
B@bL3ve5
senior tag
[link]
<---azok kevéért akik nem voltak este -
fuzik
aktív tag
válasz szacsee #10779 üzenetére
"Amúgy már megfigyeltem, hogy pl nálam ha kisebb fokozaton tolom (3 vagy 2), akkor jobb hőfokok vannak, így passzívban, mint pl 5-ösön."
Érdekes .... nekem is ez volt a tapasztalatom.... de azt hittem, hogy csak meghibbantam (ami egyébként valószínűleg így is van). Amikor melegnek találtam a systemet ötösben, akkor beraktam egy highflow 600 -asat, azzal sokkal jobb lett. Majd beraktam újra a D5 -öt majdnem 3 -as fokozatban és úgy még egy kicsit jobb lett. Majd újra feltoltam 5 -re, és megint rossz lett. Elég sokat rágódtunk akkoriban ezen a dologon (telefonon), és arra jutottunk, hogy 5 ösben valószínűleg már elég rendesen melegszik a szivattyú. Valószínűleg a full fém felületek miatt elég jól át is tudja adni a víznek. Sajnos akkor még nem volt áramlásmérőm, így nem tudtam alaposabban kivizsgálni a problémát......
-
fuzik
aktív tag
válasz hossszú #10782 üzenetére
Valószínűleg ha megtágítod a nyílásokat, akkor romlani fog a blokk "teljesítménye". Ha megnézed, akkor a Fuzionhoz is inkább nozzle kitet csináltak, hogy jobban koncentrálják a beömlő vizet a szükséges területekre. A megnöveled a lukakat, vagy a lukak számát, akkor kevesebb víz fog áramolni a proci középső részén. Esteleg egy paint kép, hogy mire is gondoltál?
-
djtoomi
addikt
Szerintem azért, emrt már túl gyorsan folyik át a víz, így nem elégéggé hűti le, jobban melegednek a cuccok, ezáltal a víz is.De csak ez szvsz.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Laraxior
titán
válasz szacsee #10781 üzenetére
az enyém se kicsi,mondjuk a tiéd legalább magas,könnyebben tárolható...származását lehet tudni?
-
Bulitt
addikt
huuu, csináltok olvasni valót
Akinek kell desztilált víz, az keresen meg Budapestiek előnyben, személyes átvételel csak
Shteer kollegának vasárnap szálitom, remélem nem haragszól a megbeszélt 1,5 liter helyet 3-at kapsz
-
fuzik
aktív tag
válasz djtoomi #10786 üzenetére
Teeee.... ezek alapján az álló víz lenne a legjobb megoldás??? Ezt a dolgot is milliószor kiveséztük. Tessék szépen pótolni a hiányzó alvasmányokat.
-
djtoomi
addikt
Nem, csak olvastam régebben itt, hogy ha túl gyors a víz az nem jó.
Muszáj pótolni, ha a héten megjön a cucc Nyugdíjastól.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
fuzik
aktív tag
válasz hossszú #10788 üzenetére
Hú ezzel most megfogtál - De szerintem a HK blokk esetében a nagy ellenállást nem az a szerencsétlen három luk jelenti, hanem maga a talp kialakítása.
-
Lucif-R
senior tag
Ebben igazad van mert nekem a két füles verzió van egyenlőre de lesz egy négy füles is asszem és abban pl nem vannak azok a kis nyilások hanem csak a két nagy van... és igy is nagy az ellenállása... amúgy tuti hogy az szerepet játzik az a 3 lik?
Minnyá keresek neten olyat ahol szét van szedve egy ilyen 4 blokk de ha rakna fel valaki gyorsban képet az sem elnne gond de tippelem hogy nem játszik szerepet...
-
szacsee
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
válasz Lucif-R #10793 üzenetére
Tessék lapozni...egy teljes teszt..
-
NorDezs
senior tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Szeretném konfigváltás miatt módosítani a vízhűtésem egy kicsit. A kérdésem az lenne, hogy ti milyen blokkot javasolnátok P5K Premium alaplapra. Érdemes a SB-t is vízzel hűteni, vagy oda elég egy kisebb borda? A FETekre, és az NBre milyen hűtőt javasoltok? A rendszer már meglévő részei, X2O pumpa, MORA2, és Heatkiller 2.5 blokk, ezeken esetleg kellene változtatni valamit? A MORAtól nem szívesen válnék meg
-
hossszú
őstag
Na most már én is bekavarodtam egy kicsit jó lenne egy szaki aki áramlástanban otthon van, ha csak tisztán a keresztmetszeteket vizsgálom akkor a felfogatón lévő 3 nyilás a legszűkebb (44mm2) a blokkban a mikrobarázdák között viszont számitásaim szerint 86mm2
-
Lucif-R
senior tag
válasz szacsee #10795 üzenetére
hmmm a probléma az vót hogy nem tudtam hogy az most CPU vagy NB SB... mert NB SB is hasonló belülről de ott mivel oldlalt kapja a naftát igy tökmind1 milyen a közepe... de mivel most már tudomo mert kurkásztam egy kicsit és te is CPU tesztet linkeltél látom hogy a közepén megy bé a víz nem úgy mint az NB SB nél... és igy már okés hogy az a 3 kicsit lukica szerepet játszik
horny: nekem P5K-E -m van és mindent azzal hűtök... lehet SB-t nem kellene.. de ha má víz akkor legyen ott is az... én HK blokkokat fogok úgylátom oda juttatni... illetve mosfet-ek tody-tól vannak.
Más:
Éppen azon töröm a fejem hogy a tody blokk az 6mm-es belül... kiszámoltam hogy ha elosztom kettőbe a 10es csövet akkor is kb 54mm2 jön ki míg a tizes furattal 72mm2 jön ki...Két opció van:
1, felfuratom vagy todyval vagy mással 7mm-sre mert akkor a az osztás miatt úgy jön ki mintha 10es lenne és kb 74mm2 jön ki és akkor maradnak a T-osztók2, vagy eladom/todynál becserélem plusz ráfizetek és akkor lesz 2db 10es belsejű blokk... viszont akkor nincs osztás... ami kevesebb pöcsölés kevesebb cső... viszont má tökre beleéltem magam
eee... dillema van vazzee
-
NorDezs
senior tag
válasz Lucif-R #10799 üzenetére
Mosfetekre én is todytól veszek blokkot, de még az nb sem kizárt. Milyen csöveket, csatlakozókat ajánlotok? És milyen sorrendben érdemes összekötni? Valószínű, hogy videókártya, és vinyók is vízzel lesznek hűtve, csak 1db venti lesz a gépben, az is 5V-on, és a memókat hűti.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest