Hirdetés
Aktív témák
-
r-chee
őstag
Jó ez az írás . De mutass már nekem mozgásképtelen ionokat . Jó mese. Víz is lehet elektrolit, és a csöveken keresztül mindenképp összeköti kémiailag az ALU-t és a rezet.
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Laraxior
titán
34 fokos a víz...elég sok...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #10306 üzenetére
Radi lent van a földön,nem valami jó hely neki,de majd kompenzálom ventikkel.Egyébként megvan az első eredmény: 12239
Meleg is van a szobában ilyenkor este...sebaj mintha nyár lenne
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Játékos
addikt
válasz Laraxior #10307 üzenetére
Igen jól meg ez a GTS! Nekem a GT nem csinál ennyi pontot, kevéske már a 2180-as prockó...
Ja, egyébként fexik, vagy áll a radi? Csövek nincsenek megtörve?[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #10309 üzenetére
Fekszik..nincsen megtörve
Nem megy olyan jól..vannak akiké jobban megy...ezt sikerül kihozni belőle.Az 1600as shader órajelet csak nem sikerül elérnem."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Játékos #10311 üzenetére
Mié? tény hogy úgy kevesebb helyet foglal... Csak nem értem a fizikai részét
-
Laraxior
titán
Mán megmozgattam...az az igazság hogy nem olyan könnyű így-úgy forgatni. Nehéz a radi
a hosszabb élére állítsam vagy hogy magasodjon felfelé?csak így nem tudok rápakolni
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz Genius007 #10317 üzenetére
a táp van rajta amire a ventik vannak kötve.
Kék színben csak fagyállót láttam."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
hossszú
őstag
Lehet, hogy hulyeseget talaltam ki de azert ne nevessetek ki
Passziv radinak hasznalhato egy hagyomanyos aluminium futesi radiator?„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Lucif-R
senior tag
válasz hossszú #10320 üzenetére
Nem nagyon. Mivel azokat ilyen 70-80°C fűtési hő és 20-30°C külső hőre tervezték... nem tok túúúl okosat mondai de pl felületük sem elég... és a kialakításuk sem az ami neked kell sztem... de linkelj egyet hogy milyenre is gondolsz pontosan.
szerk: valamiért offban irtam... lehet a túl sok sör
[ Szerkesztve ]
-
Hunyus
senior tag
Én biztos fosnék be rakni vízhűtést a gépembe,mert mivan ha kifolyik a víz
-
Laraxior
titán
válasz Hunyus #10325 üzenetére
aki nem fosik elég körültekintően szereli össze a rendszert.Nem 10 perces munka.Tapasztalat.
-
yakuza.tora
addikt
válasz easy...rider #10298 üzenetére
Szerintem erőlködni fog. Ha minden áron ragaszkodsz a Hydorhoz, akkor high-flow csöveket javasolnék hozzá, mert azzal legalább nem növekszik az ellenállás...
Pulsar: Semmi gond!
Alléz Olympique de Marseille!
-
Játékos
addikt
válasz yakuza.tora #10329 üzenetére
az már kiborgé...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
veterán
válasz yakuza.tora #10329 üzenetére
Szerintem nem kell új konfig. Ezért (is) kell desztvizet használni meg bele adalékot, ami tovább rontja a víz vezető képességét! Nekem amultkor ált a víz a gts-en, és csak 30 perc használat után vettem észre, és semmi baja sincs azótase
-
szacsee
nagyúr
Ocsesz eladja a vízhűtését, akit érdekel az aláírásomba sasolja meg..
Megvettem tőle a hőfokmérőt és tanácsokat várok, hogy hogyé lehet kitesztelni, pl pár órás win, vagy gamma után hány fokos leszen a cuccos?
Prime+ szőrös fánk jó hozzá..?
Gondolom amikor már nem emelkedik a vízhő és a gpu ill. a procihő, akkor elérte a maximumot...ezen az értéken tudja a radi stabilan tartani..
Passzív vízről lenne szó..
Játékos: nálad hány óra után állnak be a hőfokok? IDLE ill. LOAD? -
Játékos
addikt
válasz szacsee #10339 üzenetére
Nálam egy bő fél óra alatt stabil 34,5 fokos volt (ugrált oda-vissza 1-2 tizedet).
Egyébként a nyárra nagyon kíváncsi vagyok, mert amiko 27 fok felett volt egy kicsit a szobahő, akkor volt teljes terhelés alatt (G80-nal együtt) 35 °C-os a víz. Na nyáron simán 30 felett van a szoba...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
válasz varga911 #10342 üzenetére
Ha kinyitom az erkélyajtót, akkor 18 fokos a szoba, mivel minden oldalról fűtve van, csak az erkély felől nem, viszont egy 1 éves kiskirálynő velünk lakik a szobában (mert lusták vagyunk elmenni a másik szobáig ), így nem lehetünk 10 fokban...
Pedig a víznek jót tenne...Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
rolko
őstag
Sziasztok!
Mennyiből lehetne egy olyan vízhűtést összedobni ami hűt egy Q6600-at + egy g92 GTS-t ?CPU-ra Tody56-féle blokkot néztem.... valami vélemény a blokkról?
-
Játékos
addikt
Basszus! Sokból! Nekem is G92 blokk kell, és nincs használt a piacon, illetve 2 db., de azt használják is... (kiborg, és yakuza)
Tehát az: ~22k,
prociblokk: ~10k,
szivattyú: ~12k,
radi: ~10k, illetve felfelé ettől,
sallang:~10k (csövek, tartály, csatik, stb...)
Lehet, hogy ki tudod hozni kicsit olcsóbban, kérdésm hogy megéri-e spórolni...
Béke!Mod.: Tody blokkjait személy szerint nem próbáltam, de pl. az XSPC blokk 10k, és fém, igen jó teljesítménnyel!!!
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz Játékos #10341 üzenetére
Na volt egy kis éjjeli teszt...a böszme radimmal..és a hőfokmérővel.
Nem volt túl meleg a szobámban, kb 1 óra nyüstölés után volt a vízhő 28°C-os, a proci 45, a gpu 39°C-os (prime+szőrös fánk)..de megébredtem 3 körül és a víz 34°C-os volt, a proci 56°C, a gpu 44...
Vélemény?
Sztem a gpu-t nem terheli annyira a szőrös süti, vagy ennyire jó az EK blokk..
Prime nélkül 200 FPS felett jelzett, prime indítása után visszaesett 40-re...lehet a 4-es prior miatt nem naon jut a vga-nak kraft (procilimit). -
easy...rider
őstag
Játékos
Mintha neked is saját tervezésű blokkod lenne. Jól emlékszem?
Mit szólsz a tervemhez? -
szacsee
nagyúr
Only GPU...kell még mellé ramsüni a memókra, fet-ekre. Na meg egy venti sem árt..
A full cover blokkok ezt is lefedik és nem kell venti sem hozzá, ezért olyan drága.
Ha viszont nem zavar a venti, akkor Tody alaplapi szett+G92-es GPU blokk, és persze ramsüni hozzá..A procira vagy Tody blokk, vagy XSPC (te döntöd el)...szivattyúnak sztem D5, vagy DDC (az elöbbi hangtalan és böszme erős, de drága, az utóbbi sem gyenge, de van egy kis hangja és a fordulatáról infót küld egy venticsatlakozón keresztül).
Radinak ha ventis mellett döntessz, akkor Danger Den Black Ice GTS, vagy a kis ellenállású X-flow verziója (jelentéktelen árkülömbség)...
Szerintem beszélj Nyugdíjassal Pü-ben Ő elérhető álltalában és be tud szerezni mindent!
Tody cuccait pedig Tody-nál rendezd..Mod: Procinál ha nem akarsz spórolni és tuningolsz mint atom, akkor a fentiek kiestek és a D-tek-et illetve Enzotech Sapphire SW-1-et ajánlanám..
[ Szerkesztve ]
-
Játékos
addikt
válasz easy...rider #10347 üzenetére
Szia!
Ha jól emlékszem a blokkodra, akkor azt mondom rá, hogy inkább csinálnám úgy, hogy az egyik végén (sarkában) be, a másikon ki, az ellenállásnak jót tenne. Könnyen el tudom képzelni az általad mutatott kép alapján, hogy nagy ellenállású, de nem vagyok szakembere a témának...
Nekem a "saját" blokkom egy Waterchill blokk talpára épül, ami meg majd a SB-emen lesz, az nem nagy tervezői munka, mert csak egy szimpla átfolyó blokk, minta nélkül, meg 2 csati. Az SB-re bőven elég az is...
Hajrá-hajrá, aztán meglátjuk, kinek van igaza...rolko:
én mindenképpen fullcover blokkban gondolkodom! Az meg rohadt drága!
Mindegy, megrendeltem az Öregtől, enni nem fogok ebben a hónapban sem...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest