Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30843) racskobalazs


racskobalazs
senior tag

Sziasztok,

Nem tudom jó helyen járok-e de szeretném kipróbálni a videózást mint olyat, mi az alapfelszerelés, alapgép amivel el lehet már indulni (telefont sajnos nem játszik, mert fontos a telefotós obi, így bármi ami nem cserélhető obis, az kb kiesik)?

Jelenleg van egy Canon EOS 80D-m, ha az is megfelelő lehet (FHD 25 és 50FPS), akkor esetleg milyen kiegészítők kellhetnek hozzá?
99%-ban kültéren használnám, nappal (max borús ködös idő). Lencsében van stabilizátor, de az általában egyáltalán nem szokott elég lenni. Ami jó lenne, hogy a legkevésbé rázkódjon, minél stabillabban legyen képes felveni a dolgokat. Ehhez esetleg valamilyen gyro? Emellett fontos lenne, hogy tudjam követni vele az adott objektumot (embert, állatot, repülőt, kecskét..).

Teljes mértékben kezdő vagyok a témában, eddig sose videóztam, mindig csak fotóztam, de gondoltam kipróbálnám, hogy milyen ez a világ, ha nem csak "remegő kézből" csinálja az ember. :)

Előre is köszönök minden tanácsot!

Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.