Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#14850) kymco válasza locall (#14844) üzenetére


kymco
veterán

Most komolyan, mi hajt téged itt a topicban? Mi motivál újabb és újabb hozzászólásokra?
Mert kérdéseid valójában nincsenek. Ha pedig valaki válaszolni akar, akkor meg lekezeled. Ha korrekt választ igyekszik adni, akkor terel, vagy magyarázkodik, más esetben, meg azon vagy kiakadva, hogy nincs igazi magyarázat. Ha van magyarázat az is baj, ha nincs, az is. Ez tipikusan a nyuszi és a sapka esete... Ebből mi keresztények nem jöhetünk ki jól a szemszögedből.
Te már eldöntötted, nem is titkolod, hogy mi segg hülye, megtévesztett, a Bibliával kilapított agytekervényű emberek vagyunk, és jössz te, a fény, és világosságot hozol az elménkbe. És ha mi ezt nem értékeljük, akkor ez is a mi idiótaságunkat igazolja.
Te a frusztráltságod akarod itt levezetni, azért linkelted be szolgai módon a képet, miközben te magad nem is néztél utána, nem is gondolkoztál el alaposan rajta. Te nem válaszokat akartál, csak zavart. Idejöttél sértegetni minket, hogy igazolva lásd, hogy te okosabb, ügyesebb és szebb vagy nálunk. Idejöttél a buta sztereotípiáiddal, a differenciálatlan ítéleteddel (minden vallás szar kivéve....) Láthatóan tudatlan vagy, és mégis minket fikázol.
Az egyik vitapartnered két diplomás meglett ember, aki nem csak elméleti tudást ragasztott magára, de gyakorlatban "bizonyított" már. Azért van idézőjelek között, mert ez nem érdem, nem ok a dicsekedésre.
A másik végzett biológus, azt hiszem a doktorijával küzd...
Tehát nem síkhülye csókák, amilyennek te a keresztényeket elképzeled. Differenciáltabban látják a világot, mint ahogy te látod a hozzászólásaid alapján,nem kell nekik egyszerű skatulyákat gyártaniuk ahhoz, hogy felfogják a valóságot. Nem hoznak sommás ítéleteket egész közösségek felett, mert mástól ezt látták, és jó heccnek tűnt.

Komolyan kérdem, mi a szándékod? Ha azt akarod, hogy értékesebbnek tartsd magad, szívesen segítek anélkül is, hogy ócsárolnod kelljen a kereszténységet.

Ha bajod van a kereszténységgel, akkor kérlek konkrétumokat írj, ne maszatoló általánosításokba menj bele.
Nyitott vagyok az értelmes vitára, amennyiben a vitapartnerben van minimális tisztelet felém, és szándékában van megfontolni a válaszokat. Amennyiben ezek hiányoznak, nem fogom az igazgyöngyöt a disznók közé vetni...

www.refujvaros.hu

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.