Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás

Hozzászólások

(#12824) degu válasza Noddy (#12789) üzenetére


degu
senior tag

Jo!
Tekintsunk el a bibliatol,es ne idezgessunk sehonnan,ne magyarazzuk a megmagyarazhatatlant,hanem vizsgaljuk meg a vallas mukodesenek gyakorlati lehetosegeit.
A vallas /ha valoban van alapja,es a tanai-torvenyek,megingathatatlanok/,akkor a vilag legnagyobb bulija! :C
-nem kell szorongani,mert csak hinnem kell,es ezzel belepek a kivetelezettek,
vedelmezettek taboraba.A Felso Hatalom figyel ram,vigyaz ram,segit,ha kell,megved,stb.
-nem kell felnem semmitol,csak a pokoltol - az elozoek miatt.Vedelem alatt allok! Ha megis valamilyen csapas er,akkor biztosan vetettem valamelyik szabaly ellen,tehat jogos a *buntetes*
-Minden gazemberseget nyugodtan elkovethetek,mert Isten megbocsajt,szeret...annyit kell tennem,hogy elmegyek a legkozelebbi templomba,es meggyonom egy papnak,hogy megkefeltem a baratom/szomszedom,stb. feleseget,loptam,csaltam,hazudtam,becsaptam masokat,stb. Es lass csodat! *Leimadkozom* a buntit,a penitenciat...es a pap feloldoz buneim alol,tehat kezdhetem elolrol! Gyk. a hivok nagy resze igy safarkodik a hittel.
Lehet ezeket az embereket elitelni,ketsegbe vonni az igaz hituket,de ennek ellenere ez a metodus alkalmas a felelosseg atharitasara,vagy elharitasara.
Van ugyan egy tavoli fenyegetes,a megmerettetes Isten iteloszeke elott,de en meg nem lattam,hogy a gyontatoszek mellol holtan dolt vona ki egy *vetkes*vagy botutesek csattogasa mellett jajgatva menekult volna...
Mindig,mindenki megkapja a *feloldozast*Csak hinni kell!

[ Szerkesztve ]

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

Útvonal

Fórumok  »  Társadalom, közélet  »  Vallás
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.