- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Aktív témák
-
Az egy ismert bug (senkinek sem megy), próbálkozhatsz azzal, hogy frissíted a Totemet, de lehet, hogy még akkor sem lesz jó.
(#30697) [pod]Diabl: Add ki a parancsot amivel indul, például hon, vagy esetleg heroes valami. Kezd el gépelni, hogy ho és nyomd meg a Tab billentyűt a kiegészítéshez. Ha nincs találat, akkor meg írd be, hogy he, és úgy nyomd a Tabot.
-
adyh
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy van ez az alapértelmezett Totem médialejátszó, és van rajt ez az oldalsáv ahol youtubon lehet keresni. Keresni tudok de nem indítja el, hiba üzenetet kapok: "A hely nem nyitható meg; lehet, hogy nincs jogosultsága megnyitni a fájlt."
Hogy lehetne orvosolni a dolgot?
köszi -
ntomka
nagyúr
Ó, hogy rohadna meg az AMD. Néha nemtom eldönteni, hogy most fejlesztenek, vagy nem. Az utóbbi időben beletalicskáztak pár ezer sort a mesa-ba, de a stabil driverekre is kéne gondolni. Kijött a 10.9-es driver, és persze 1.9-es xorg támogatás nélkül, ergo a maverick fglrx támogatás nélkül marad, akinek nem támogatós a nyílt driver (mint nekem), az szív. Gratulálok...
-
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris #30692 üzenetére
Hát a képfrissítést nem is, de mondjuk az élsimítás és társait helyből képes felülbírálni, ha a felülbírálás aktív/mondjuk én Atiban utazom, de lehet, hogy legközelebb pártot váltok/. Ilyenkor a más programokban bármit állítgat az ember, akkor is a drájvervezérlő beállításai lesznek az aktívak. És ugye a gnome a 3D-s felületű!
Én mindenesetre újraparticionálás után is találtam régi program töredékeket. Ami még hiba, hogy unstalláláskor sok beállítást, meg függőséget nem töröl, újrainstalláláskor meg nem ír felül. Viszont az újra installált rendszer friss függőségtáblázatával ez már nem kavar be. Viszont a partíciós tábla törlése működni szokott...
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Nowhereman #30690 üzenetére
Sok mindent nem lehet variálni egy notebookon szerintem de javíts ki ha tévedek. A 60Hz frissítés az fix, a felbontást meg egyből láttam, hogy ugyan az mint az XP-ben amikor felrakam az előző háttérképemet.
Ha installáláskor eltörlöd a particiót majd újra létrehozod nem gyalul?
-
Kéne egy kis help.
Lubuntun kéne müködésre bírni egy creative régi hangkarit.Utánanéztem ha jól tudom alsa drivert kell feltelepíteni.Csak nem sikerült felraknom,mert nagyon kezdő vagyok. -
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris #30683 üzenetére
a drájverre amiatt kell figyelni, mert képes felülbírálni a beállításokat.
a 10.10-re nekem is lenne néhány más kívánságom, mondjuk installáláskor tényleg takarítson, ha formázást kér az ember, ne csessze el menet közben a symlinkeket...
-
x123456
aktív tag
10.04 desktop (32 bit), rajta egy tomcat 6.0.24. Az admin felületen elvileg lenne egy host-manager nevű alkalmazás, de valamiért 404-es hibát ad ahelyett, hogy elindulna.
Van valakinek ötlete, hogy ilyenkor mi van? Mondjuk az admin felülettel sincs rendben valami: a http://localhost:8080/manager címen nem kellene elindulnia? (localhost:8080/manager/html címről indul - ami a doksi alapján rendben is lenne, de az admin felületen a /html nélküli változatra hivatkozna...) -
ntomka
nagyúr
Srácok! IE9 alkalmából Adobe kegyes volt hozzánk is!
Adobe Finally Releases A New Adobe Flash Player 64bit - Yes, For Linux Too!
-
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Nowhereman #30670 üzenetére
Mostanában úgy használom, hogy ha csak hirtelen be kell kapcsolni a gépet és megnézni valamit akkor ubi, ha meg valamit hosszasabban kell csinálni akor XP-t bootolok. Egyből el is múltak a problémáim. Az nvidia drájverben is próbálkoztam kontraszt és fényerőt állogatni de valahogy sehogy sem lett az igazi. Meggoogloeztam a témakört, hogy tényleg csak én vagyok defektes ebből a szempontból de elég sok találat volt, hogy mások is panaszkodtak erre. Na talán majd a 10.10-ben ez is jobb lesz
-
Nkboy
senior tag
válasz
#16820480 #30671 üzenetére
/usr/bin/notify-send?
It is necessary notify-send strong> command (package libnotify-bin em> in Debian based distributions, libnotify em> for distributions with RPM packages)
Ez sem rossz: Mailbox Alert
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Kendek #30286 üzenetére
Hali! Köszi a sok segítséget, mindennel próbálkoztam (amit írtatok, és még amiket fórumokról összeszedtem), de sajnos egyszerűen nem oldódott meg, továbbra is "Out of Range" volt a válasz a bejelentkező képernyő megjelenésekor (azt nyilván már nem láttam), illetve xrandr és egyéb ehhez hasonló parancsokra a válasz "Can't open display" volt...
Végül egy nagyobb felbontást is bíró monitorral összekötöttem, és átállítottam a felbontást. Favágó megoldás, de a többi nem működött... -
Vladi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30677 üzenetére
Próbáltad már terminálban indítani? hátha otthagyja az üzenetet, hogy mi hiányzik, vagy mi a baja.
-
[pod]Diablo
őstag
Valaki megprobalta mar elinditani a HoN-t?Felraktam,de mikor elinditul,rogton ki is lep.Valaki tud valami megoldast errre?
Elore is koszonom!
-
válasz
ntomka #30673 üzenetére
Az előbb néztem még a netbookomon, most nézem a notebookomon, de megint megállt ugyanott. Gondolom nálad az a titok nyitja, hogy a Samba nincsen telepítve.
De most nem szaroztam, pkill samba.postinst aztán jóvan, most lefutott a frissítés. Ennyi, mert már elegem van, hogy csak gyűlnek a frissítések, így is 125 volt már.
Közben végzett is, okés minden, király vagyok (csak mért nem jutott ez az előbb az eszembe azt nem tudom). -
Takhanto
őstag
Kéne egy kis segítség, ki akarom csomagolni a kdz file-t,de windows alól. Mik a lehetőségek?
-
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris #30665 üzenetére
Elég érdekes, mert mostanság nekem is előjött valami hasonló, de csak a katódos monitoron szövegeknél, függetlenül, hogy XP vagy ubi. A laptopon csak ubi van, de azzal semmi gondom. Valószínű, hogy valami alergén rásegít mostanság - vagy csak a vénülés...
Egyrészt ki kéne próbálnod, hogy hasonló terhelésnél XP alatt/mert ugye még fenn van/ is előjönnek mostanság ezek a tünetek. Ha igen akkor szemeddel van a gond. Ha nem akkor még végig kéne sasolnod, hogy a NV drájverban mi van nagyon mellétekerve... -
törölt tag
rohadt empathy olyan instabil lett maverick alatt
néha gondol egyet, és megfagy, hogy nem tudok senkinek írni, nem tudok chat ablakot nyitni sem. és az sem segít, ha újraindítom a programot, vagy az X-et, teljesen újra kell a gépet indítani...
meg hiába álltom be compizban továbbra is, hogy hova nyissa meg a chat ablakokat a képernyőn, fütyül megcsinálni...meg a másik, hogy direkt csinálták meg úgy a löncspadon, hogy ha bugreportot küldenék, akkor nem próbál meg korábbi reportokat keresni, amik hasonlóak, hanem mindenképpen nekem kell kézzel leírni, hogy mi történt és miért fagyott le valami? nagyon jó, csak éppen amikor egy olyan szolgáltatás omlik össze, aminek a nevét akkor látom először, akkor mit írjak a "what were you expecting" kérdéshez? "i was expecting it to work properly"?
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Nowhereman #30654 üzenetére
Gnome persze. A KDE valahogy nem tetszett az XFCE meg igencsak kezdetlegesnek tűnik még.
-
Hát ez valóban segít rtom problémáján - valahogyan.
De ezt írtam neki én is, az elektronikát meg kell építenie meg szoftvert kell írnia hozzá és kész. Viszont gondolom annyira nem ügyes, úgyhogy a kézi kapcsolgatás szerintem jobban beválhat neki.Bake, most már negyedszerre frissítem a Mavericket és már háromszor állítottam vissza a rendszert, mert itt elakad a dolog:
update-alternatives: using /usr/bin/smbstatus.samba3 to provide /usr/bin/smbstatus (smbstatus) in auto mode.
Innen nem megy tovább, ha meg kilövöm a dpkg-t, akkor a következő frissítéskor pár csomag (pl. az új kernel) beállítása (postinst) hibával elszáll. Ilyen még nem volt, kétszer próbáltam Rendszermentből frissíteni, egyszer kézileg adtam ki parancsot, most meg Synaptic-val próbálkozom, de hiába.
Asszem ebből is egy visszaállítás lesz és reggel próbálkozom tovább. Remélem még páran belefuttok ebbe ti is. -
Vladi
nagyúr
válasz
Kendek #30661 üzenetére
Pedig bizony lehet!
Íme a leírás hozzá.
-
Nem, hacsak nem készítesz egy megfelelő elektronikus kapcsolóberendezést, hozzá meg egy jó vezérlőszoftvert.
Egyébként ajánlani tudom a billenőkapcsolós hosszabbítót, hogy gyorsabban menjen a dolog. Külön bérezésért beépítek szívesen egy (vagy több) könnyen hozzáférhető kapcsolót a környezetedbe. -
rtom
senior tag
Nem teljesen linuxos a kérdésem, de hátha: időnként előfordul, hogy lefagy a kábelmodem, ilyenkor UPC ügyfélszolgálat által javasolt eljárás a modem áramtalanítása, router áramtalanítása, majd vissza. A kérdés az, hogy a gépről mondjuk parancssorból nem lehetne restartoltatni a modemet meg a router?
-
Takhanto
őstag
Kéne egy kis segítség, ki akarom csomagolni a kdz file-t,de windows alól. Mik a lehetőségek?
-
ntomka
nagyúr
-
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris #30653 üzenetére
Esetleg meg kéne nézned, hogy a megjelenítő beállításinál elállítottál-e valamit...
különben meg gnome vagy KDE alatt zúzod?
-
válasz
Chuck Norris #30651 üzenetére
2006-os leírással miért próbálkozol? A tárolóból egyszerűen telepíthető a ttf-mscorefonts-installer csomag. De egyértelműen nem ugyanazt az eredményt adja, mintha az eredeti Windowsos fontokat másolnád be. Viszont ahhoz meg érvényes licenc is szükségeltetik természetesen.
(#30650) rankesz: Jah, az már milyen régen volt és el is siklottam felette.
-
rankesz
veterán
válasz
Chuck Norris #30646 üzenetére
fel kell tenni a wines fontokat... nekem is ez volt a kérdésem hogy azt hogyan kell, de nem jött még válasz
-
Chuck Norris
senior tag
Hello Népek,
Lenne egy kérdésem hátha valaki más is tapasztalta már.
Van egy HP pavilion notebookom, amit egy jó ideje használok XP-vel. Kezdett már minden baja lenni a gondoltam installálok mellé egy 10.04-et. Elég sokat számítógépezek van amikor napi 8-10 órát is a gép előtt ülök, idáig ezzel nem volt különösebb gond. Azt vettem észre, hogy az ubuntuval kb. 3-4 óra után úgy megeröltetni a szememet, hogy abba is kell szinte hagyjam a gépezést. Az nvidia proprietary drivert felraktam ugyanabban a felbontásban használom mint az XP-t. A font renderingnél is kipbróbáltam az RGB-től VBGR-ig mindent, variáltam a font méretet a témákat de sehogyse lett jobb. Van valakinak valami tippje esetleg, nem szeretnék e miatt visszatérni az XP-re
Köszönöm.
-
rankesz
veterán
válasz
rankesz #30641 üzenetére
Kicsit utánaolvasva guglival a gparted lett a megoldás az ntfs-re formázásnál, viszont azt se olvassa az android. Végü fat32 lett, remélem kezeli a teló a 4GB-nál nagyobb mkv-kat így.
momka, mert ha már a teló lejátsza az mkv-t (720p-re van korlátozva szoftveresen) akkor ki akarnám próbálni, esetleg néha egy-egy filmet feldobni ilyen formátumban.
-
rankesz
veterán
válasz
#16820480 #30639 üzenetére
Néztem ext2-re formázva is, úgy se ismeri fel a telefon, ha meg ntfs-re akarom partícionálni akkor a művelet közben errort dob...
Error creating file system: helper exited with exit code 1: helper failed with:
Couldn't create $Volume: Invalid or incomplete multibyte or wide characterezek szerint a linux nem tud sd-t ntfs-re formázni? vagy valami más bug van?
-
eteroxee
csendes tag
Sziasztok!
Kérlek ne haragudjatok, ha már volt ilyen téma vagy ha off a dolog, de nagyon sürgősen segítségre volna szükségem.
Ubuntut telepítettem egy három partícióval rendelkező gépre és a normál telepítési módot választottam a haladó helyett, így Linux partícióval áthúzta az egész merevlemezt, lemosva minden adatot!!! A második partíción nagyon fontos adatok voltak, szeretném visszaszerezni őket valahogyan, kérlek segítsetek!
Win alatt a Get Data Back-et már sikeresen használtam, tudom, hogy van Linuxra is. De az visszatud Win-es adatokat is fejteni?
Előre is köszönöm, és kérlek emailban írjatok, nem tudom, meg fogom-e találni újra ezt a topicot!
eteroxee@gmail.com
Üdv, Márk
-
rankesz
veterán
Ha egy memóriakártyát formázok ext3-ra, akkor az tényleg csak 6.8 gigása tudja formázni a 8 (7.5 ugye) gigás kártyát?
A kari a galaxy-s-ben van, ami usb-vel van összekötve a géppel és csatolva a memkari.
Oprendszer 01.04 de gondolom ez nem számít.Mod, ha andriodon fel akarom csatolni akkor a teló a karit nem is látja(blank sd card...)
-
válasz
[pod]Diablo #30634 üzenetére
Azt hiszem, hogy a GNOME Shellnél sehogy. Az meg valami fvwm cucc lehet, nem tudom pontosan...
-
válasz
[pod]Diablo #30632 üzenetére
Alt+F2 -> gnome-shell --replace
Ha állandóra akarod beállítani, akkor meg a gconf-editorban a desktop -> gnome -> applications -> window_manager -> default értékét írd át /usr/bin/gnome-shell-re.
-
válasz
[pod]Diablo #30628 üzenetére
Alt+F2 -> gconf-editor
apps -> nautilus -> desktop -> volumes_visible, vedd ki a pipát
(#30630) [pod]Diablo:
Alt+F2 -> gksu nautilus
De használnod is kell hozzá a GNOME Shellt, ugye tudsz róla?
-
Vladi
nagyúr
válasz
[pod]Diablo #30628 üzenetére
GNOME Shell 2.31.2 kell hozzá.
Amúgy elvileg csak kitömöríted a
/usr/share/gnome-shell/theme könyvtárba, miután lementetted a régit.De oda is van írva alá.
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 1 olyan kerdesem hogy ezt a témát hogy tudnam feltelpiteni?
szerk: az asztalrol a hdd-k iconjait amiket alapbol kirak a rendszer,hogy tudom eltutetni onnan?
Elore is koszonom a valaszokat!
-
csizzah
aktív tag
válasz
ntomka #30617 üzenetére
Hi,
a@a-laptop:~$ sudo update-grub
[sudo] password for a:
Generating grub.cfg ...
Found linux image: /boot/vmlinuz-2.6.32-21-generic
Found initrd image: /boot/initrd.img-2.6.32-21-generic
Found memtest86+ image: /boot/memtest86+.bin
Found Windows NT/2000/XP on /dev/sda1
done
a@a-laptop:~$ééés, természetesen megy, a grub látja a winfost is restart után, be is bootol, minden zöld, bakker két parancs volt,
köszi szépen,
@Atapi neked is.Mindkettőtöknek respect.
Üdv.
-
törölt tag
válasz
Bogyó bá' #30625 üzenetére
hát, én javasolnám, hogy próbálkozz a normál kiadással. sima alap ubuntu, vagy lubuntu (ebben más ablakkezelő van, elvileg gyorsabb, kicsit minimalista). az a vga szerintem kell működjön rendesen, ha mást nem, akkor újabb kernellel. én még egy gma500-as chip-pel szívtam sokat nagyon, az az istenért sem akart menni normálisan.
amúgy az is lehet, hogy a pendrive rossz, és azért dobál hibákat, vagy rosszul sikerült kitenni rá. nekem is volt most gondom a unetbootin-nal, hogy amit kitett nekem pendrive-ra 10.10-es ubuntut, az nem volt hajlandó bebootolni, de dvd-ről meg simán. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
#16820480 #30623 üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert a gépre (HDD-re) telepítés sikertelen volt.
(Rászántam magam, hadd menjen föl a netbookra, az XP mellé. 5 éve, a magyar UHU-val ez simán működött.)
Amikor rákattintok az induláskor feljövő menüből a "telepítés"-re, akkor elindul, megkérdezi a helyet, a billentyűzetet. Ekkor (3.lépés) befordul homokórába, és fél óra alatt sem történt semmi. Azt, hogy a neten jár, azt a router villogásából látom.
Fél óra után meguntam, és a főkapcsolóval (4 mp nyomva tart) lelőttem a gépet. A pendriveot kihúztam, és az XP csak hibaüzenettel, csökkentett módban indult el. Akkor valamit csak csinált a gépemen?Egyébként egy N450 atomos netbook GMA 3150 prociba integrált vga-val. (Samsung N150)
Mostmár ugyanarról a pendrive-ról LIVe-ként sem indul, félúton lerohad. Valami történhetett a fájlokkal rajta.
Nem tudom, hogyan tovább....
A kis gépen fontos adatok vannak az a munkaeszközöm, tehát nem lenne jó hazavágnom. -
törölt tag
válasz
Bogyó bá' #30619 üzenetére
pendrive-ról futó live rendszer nem lesz olyan gyors, mint amit feltelepítesz. viszont lehet, hogy csak valami grafikus probléma van, például nem fut a compiz. ez okozhat lassúságot sajnos. milyen vga-d van abban a netbookban?
live rendszeren hiába állítod át magyarra a nyelvet, nem tartalmazza a teljes nyelvi csomagot, nyilván nem, hiszen így is nehezen fér el egy cd-re a rendszer.
a gimp szintén ezért került ki az alapcsomagból, mert úgy vélték a karbantartók, hogy kevesebben használják, ezért nem éri meg alapból betenni, inkább másra szánták a helyet. tárolóból simán telepíthető (igaz ez nem kényelmes live rendszere esetén, mert minden alkalommal kéne telepíteni, ahányszor elindítod). az fspot meg egy fotórendező program, mint a picasa, vagy iphoto, vagy mi, nem a gimp helyett van.
a live rendszer semmilyen változást nem eszközöl a gépedben, amíg nem utasítod rá, így biztosan nem nyúl a vinyóhoz. gondolom amit tölt, azt a pendrive-ra teszi, vagy a memóriába, nem tudom hogy van ez pontosan megoldva.
ja és amúgy a netbook edition semmivel nem kisebb gépigényű, ugyanúgy egy gnome fut rajta, csak kicsit más felületet látsz. ha tényleg kis gépigényű cucc kell, akkor egy xubuntu vagy lubuntu lesz a te barátod.
-
Bogyó bá'
nagyúr
Váratlan problémák:
- Openoffice táblázatkezelő és szövegszerkesztő "internal error" címén nem indul!
- Telepítése (HDD-re) az időzóna beállításánál internál errorral elszáll.
- Samsung SGH Z-810 3G-modemet nem tudom rá feltelepíteni....
.
.
.
- a benne lévő pasziánsz sokkal szarabbul néz ki, mint akár az XP-ben, nem beszélve a Win7-ről..Most meg tíz perce valamit tölt a netről.....besz@rás....és nem tudom, hogy mit.
Azt meg se kérdezte, hogy melyik partícióra szeretném. remélem, hogy a windowsomat, meg az összes munkámat nem nyírja ki. (Félreértések elkerülése végett most az asztali gépról írok, a netbookkal meg szenvedek itt jobbfelől...) -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
#40553216 #30612 üzenetére
Letöltöttem az Ubuntu 10.04 netbook-verziót, kiírtam DVD-re.
Elindítottam live-ként, megcsináltattam vele a pendrájvra is a Live-Ubuntu-t.Netbookba dugva bebootoltam, de olyan eszement lassú még az XP-hez képest is, hogy az szinte fáj. Pedig direkt ezért töltöttem a kevésbé erőforrásigényes verziót.
Eddig csalódásnak tűnik:
A nyelvet magyarra állítottam, mégis csak három-négy ikon alatt van magyar felirat. Mindenütt angolul szövegel.
Legalább a Gimp lenne a fotós progi rajta! F-Spot Photo Manager névre keresztelt borzalom semmire nem alkalmas.Ez egy mobiltelefon-oprendszer (kis túlzással, persze.... )
Pozitív: A hardver minden elemét felismerte, a wlant, meg az USB-s Bluetooth-bigyót is.
Na de sebesség.......
-
ntomka
nagyúr
Idézem az oldalról:
IMPORTANT FILES AND DIRECTORIES
File/Directory Purpose
/opt/lampp/bin/ The XAMPP commands home. /opt/lampp/bin/mysql calls for example the MySQL monitor.
/opt/lampp/htdocs/ The Apache DocumentRoot directory.
/opt/lampp/etc/httpd.conf The Apache configuration file.
/opt/lampp/etc/my.cnf The MySQL configuration file.
/opt/lampp/etc/php.ini The PHP configuration file.
/opt/lampp/etc/proftpd.conf The ProFTPD configuration file. (since 0.9.5)
/opt/lampp/phpmyadmin/config.inc.php The phpMyAdmin configuration file. -
Bogyó bá'
nagyúr
Egy nagyon sürgős gondom volna: sok év után ismét megpróbálkoztam a Linux-szal. (5 éve volt utoljára a gépemen, a magyar UHU)
Csináltam egy bootolható pendrájvot a linuxliveusb.com -on található lili nevű programmal, de nem működik.
Bebootol, de csak a grub él, nem tudom az oprendszert elindítani, semmi KDE, csak a hülye parancssor.
Mit szúrok el?
Ha virtualboxot telepitek a win7 64-bitre, akkor egy-két hibaüzenet után a virtualbox elindul, de itt is csak a Grubig jutok el....Kérnék gyors, hathatós segítséget, vagy újra elveszett egy ember a szabad szoftverek számára...
-
csizzah
aktív tag
erre valakinek nincs ötlete esetleg?, kérem vissza a vindózomat
, vagy gyaluljam le az egészet aztán kenjem újra?
Előre is köszi.
Aktív témák
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest