- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor valamit nagyon rosszul csinálok, mert a gépre (HDD-re) telepítés sikertelen volt.
(Rászántam magam, hadd menjen föl a netbookra, az XP mellé. 5 éve, a magyar UHU-val ez simán működött.)
Amikor rákattintok az induláskor feljövő menüből a "telepítés"-re, akkor elindul, megkérdezi a helyet, a billentyűzetet. Ekkor (3.lépés) befordul homokórába, és fél óra alatt sem történt semmi. Azt, hogy a neten jár, azt a router villogásából látom.
Fél óra után meguntam, és a főkapcsolóval (4 mp nyomva tart) lelőttem a gépet. A pendriveot kihúztam, és az XP csak hibaüzenettel, csökkentett módban indult el. Akkor valamit csak csinált a gépemen?Egyébként egy N450 atomos netbook GMA 3150 prociba integrált vga-val. (Samsung N150)
Mostmár ugyanarról a pendrive-ról LIVe-ként sem indul, félúton lerohad. Valami történhetett a fájlokkal rajta.
Nem tudom, hogyan tovább....
A kis gépen fontos adatok vannak az a munkaeszközöm, tehát nem lenne jó hazavágnom.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs