Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
Chuck Norris
üzenetére
Hát a képfrissítést nem is, de mondjuk az élsimítás és társait helyből képes felülbírálni, ha a felülbírálás aktív/mondjuk én Atiban utazom, de lehet, hogy legközelebb pártot váltok/. Ilyenkor a más programokban bármit állítgat az ember, akkor is a drájvervezérlő beállításai lesznek az aktívak. És ugye a gnome a 3D-s felületű!
Én mindenesetre újraparticionálás után is találtam régi program töredékeket. Ami még hiba, hogy unstalláláskor sok beállítást, meg függőséget nem töröl, újrainstalláláskor meg nem ír felül. Viszont az újra installált rendszer friss függőségtáblázatával ez már nem kavar be. Viszont a partíciós tábla törlése működni szokott...
Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- LEGO klub
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Torrent meghívó kunyeráló
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- További aktív témák...
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest