Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Hát ez valóban segít rtom problémáján - valahogyan.

De ezt írtam neki én is, az elektronikát meg kell építenie meg szoftvert kell írnia hozzá és kész. Viszont gondolom annyira nem ügyes, úgyhogy a kézi kapcsolgatás szerintem jobban beválhat neki.
Bake, most már negyedszerre frissítem a Mavericket és már háromszor állítottam vissza a rendszert, mert itt elakad a dolog:
update-alternatives: using /usr/bin/smbstatus.samba3 to provide /usr/bin/smbstatus (smbstatus) in auto mode.
Innen nem megy tovább, ha meg kilövöm a dpkg-t, akkor a következő frissítéskor pár csomag (pl. az új kernel) beállítása (postinst) hibával elszáll. Ilyen még nem volt, kétszer próbáltam Rendszermentből frissíteni, egyszer kézileg adtam ki parancsot, most meg Synaptic-val próbálkozom, de hiába.
Asszem ebből is egy visszaállítás lesz és reggel próbálkozom tovább. Remélem még páran belefuttok ebbe ti is.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest