Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-10-10 15:19:20

LOGOUT.hu

Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71064) Parci válasza Z.É.T. (#71063) üzenetére


Parci
HÁZIGAZDA

tudom, hogy ő komoly arc, ezzel együtt ezek ilyen pillanatnyi gondolatok, amikből egy csomó a kukában végzi majd, sőt, a legtöbb. oké, minket csak félig nyugtat meg, hogy húsz év múlva csomó minden letisztul már a coviddal kapcsolatban, ezzel együtt én személy szerint abbahagytam az ilyen jellegű infókra vetődést, mert lektorálni úgy sem tudom.

a konteós topikról igazából én nem is nagyon tudtam. a minap teljesen véletlenül ránéztem, épp minket idéztek meg. tényleg ijesztő volt. annak örülök, hogy jól vannak az oltást fel nem vevők is, annak kevésbé, hogy ennyiből rögtön le is gyártják a hipotézisüket. nálunk például mindenki ugyanúgy volt/van, pedig a kisfiamnak nincs oltása, a nagyobbiknak egy van, nekünk meg három, a genetikánk meg nyilván elég hasonló............

dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.