Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Memmaao #39184 üzenetére

Szia!

Szerintem jobb helyed lesz itt. (Én legalábbis szívesen olvasom ezt a topikot, bár beírni ritkán szoktam.)
    A közelmúltban egyszer-kétszer nyitottam már meg a lazát véletlenül. Hangulattól függően vagy röhögtem, vagy felbosszantottam magam azon, amit ott olvasni lehet néhány embertől. Gyakorlatilag általános iskolai szintű biológiai tudást sem elérő ismeretekkel, és az alap összefüggéseket sem értve, de megfejtenek mindent. Illetve olyan összehasonlításokat tolnak be, ahol kb. "elefántcsontpart-alsó" hivatalos oltási és halálozási adatait vetik össze mondjuk az izraeli adatokkal, és abból hozzák ki, hogy az oltás megöl, súlyosbítja a covid fertőzést. Vagy éppen azon szörnyülködnek, hogy adott országban majd' minden 60 feletti kórházban lévő oltott (miközben 95% körül vagy már fölött van ott arra a korcsoportra az oltottsági arány...) Szvsz egyedül kb. Syberia linkelt dolgaira érdemes ránézni, mert ugyan ő is "extremely biased", mindenből ugyanazt akarja kihozni, és emiatt nála is jönnek gyakran az "almát a körtével" összehasonlítások bizonyító erejű na megmondtamként, de ha ezt leszámítjuk, akkor hasznos/érdekes dolgokat is bedob időről időre. (Sőt, talán istenkáromlásnak számít ez itt - Parci könyörülj! :DDD - , de még az is megeshet, hogy egy-egy dologról kiderülhet a jövőben, hogy neki volt igaza.)

Üdv,
    egy biológus (orvosbiológia, humánbiológia speckóval - bár én nem egészségügyi vonalon dolgozom)

Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés