Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Vargalex-féle 1.1.7 alatt kell vmit trükközni a wan felőli ssh-hoz? Eldobja a puttyot timeouttal, pedig ahogy látom, ott a bejegyzés a tűzfal konfigban, https-en viszont beenged a Luci...
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
-
vargalex
Topikgazda
-
Magnat
veterán
válasz vargalex #40208 üzenetére
De akkor viszont nem értem, miért nem műxik a 22-es porton (és bármlyik másikon) a wanról való ssh? Lehet, h én értem félre, de nekem ez a szabály azt mondja, h a wan felől bármilyen címről bármilyen porton jövő kérést küldjön rá a router lan oldali lábának a 22-es portjára..
[ Szerkesztve ]
-
davao
tag
válasz Magnat #40209 üzenetére
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni:
WR1043ND router-emen Gargoyle 1.5.9 fut. Az lenne a problémám, hogy ha valamit megváltoztatok és és nyomok egy Save Changes gombot, akkor a router elérhetetlenné válik, ergo nem osztja a netet, wifi behal stb.
Ezt minden esetben eljátsza, ha WiFi részen módosítok valamit!Tudtok erre valami megoldást? Vagy fw. hiba lenne?
Előre is köszönöm! -
vargalex
Topikgazda
válasz Magnat #40209 üzenetére
Szia!
Ez a szabály pontosan azt jelenti, amit korábban írtam. Azaz az olyan WAN oldalról érkező kapcsolatokat engedélyezi, amik a 192.168.1.1-es IP 22-es TCP portját címzik meg. Az egyedi szabályok nélkül ilyen nem lehet, mivel a 192.168.1.1 kívülről nem látható.
Ami úgy látom, hogy megzavart: ez nem egy forward, hanem egy forgalmi szabály. Ez nem továbbít semmit sehova.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
doberman
senior tag
gondoltam arhíválom magamnak a telepíthető csomagokat igazából most szembesültem azzal, hogy mennyi minden van ehhez a routerhez...
1484 csomag...
javítottam a linket..
[ Szerkesztve ]
8lnu
-
Sátán44
addikt
Beállítottam a dinamikus dns-t, amivel el is érem a routeremet, viszont a transmission webes felületét nem. Mit kell beállítanom?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
hudyfiu
senior tag
Ezseleszgyenge
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz hudyfiu #40227 üzenetére
Szia!
Igen, a TL-WDR4900-ban annyi:
U-Boot 2010.12-svn15934 (Dec 11 2012 - 16:23:49)
CPU: P1014, Version: 1.0, (0x80f10110)
Core: E500, Version: 5.1, (0x80212151)
Clock Configuration:
CPU0:800 MHz,
CCB:400 MHz,
DDR:333.333 MHz (666.667 MT/s data rate) (Asynchronous), IFC:100 MHz
L1: D-cache 32 kB enabled
I-cache 32 kB enabled
Board: P1014RDB
SPI: ready
DRAM: 128 MiB
L2: 256 KB enabled
Using default environmentAlex
-
wwenigma
Jómunkásember
Rakd fel a legujabbat ebből a csomagbol ami marcius 14-en fordult le. Hatha segit , nekem ez megy es tovabbra sincs gond vele.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
xigris
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék vargalex 1.1.5 van fent vnc-t szeretném kivülről elérni a ddns-l a routert elérem a vnc-ben megadott port továbbítva a gép ip-címére viszont a dyndns-n kersztül nem érem el a vnc-t port továbbításba és a forgalmi szabályokba is beírtam mi hiányzik még
Ui: belső ip-vel tökéletes[ Szerkesztve ]
-
obligat
senior tag
válasz vargalex #40181 üzenetére
ez "adódik néha ilyen" jelenség, vagy hozzá kell szokni?
amúgy azóta sem csinálta.
viszont nincs is elmentetlen (alkalmazatlan) változtatás a router listáján. azelőtt meg lehet volt, a minidlna-val szöszöltem, de el nem indítottam.--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
ProfiStar
tag
Üdv !
Tanácsot szeretnék kérni, adott egy Tp-link TL-WR1043ND router, Ver.1.7. , eddig DD-WRT ment, rajta majd most visszatettem a gyári firmware-t és ráküldtem a wr1043nv1_en_3_13_13_up(120605)_unifi.bin file-t rendben működik, de a wifi hálózatomban eddig rendben működő médialejátszó(asus wifis) a 720p-s filmeket nem tudja lejátszani sőt ki is lép és újrandul. Időközben találtam friss ropogós DD-WRT-t 2013.03.25.-i keltezéssel. A kérdésem a következő, rátehetem-e a Ver.1.7. hardverkiépítésű routeremre? -
M00NOL1TH
csendes tag
Sziasztok!
Egy OpenWRT-s TP-Link WR1043ND routerre vissza akartam tenni a gyári firmware-t, de sajnos figyelmetlen voltam és csak addig jutottam el az utánanézésben, hogy kell-e vágni a firmware elejéről: találtam egy kommentet, ahol speedfire kolléga azt írta, hogy az újabb gyáriak elejéről már nem kell vágni.
Le is szedtem a legfrissebb gyárit és ...brick. Merthogy bizony bootloaderes és erre nem figyeltem.
A lényeg: lenne valaki, aki tudna segíteni egy serial kábellel a feltámasztásában Budapesten? -
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
válasz xigris #40240 üzenetére
Szia!
Akkor ezek szerint a VNC-ben megváltoztattad a default portot, mert ugye az defaultban az 5900-as.
Pontosan mi most a tűzfal config-od?Szerk.: Látom szerkesztetted a hozzászólást! (Ugye az eredeti ez volt. "Szia! a 4900 és az 5000 portot továbbítottam a gépre a gépen a tűzfal kikapcsolva" ). A forgalmi szabály nem továbbít semmit, csak egy adott irányú forgalomról megmondja, hogy engedélyezett-e, vagy nem. Mivel a port továbbítás ezt automatikusan elintézi, így igazából forgalmi szabályt a routeren futó szolgáltatások eléréséhez szoktunk létrehozni.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
-
Ninja Chick.
tag
Sziasztok!
A dd-wrt (03-25-2013-r2106) és a gargoyle-fw (1.5.9) közül melyik a jobb és stabilabb firmware?
-
Magnat
veterán
válasz FishAir #40189 üzenetére
Ha vkit érdekel, sikerült belőnöm a mailküldést torrent letöltés befejezésének visszaigazolására ssmtp-vel gmailos accounton keresztül.
ssmtp.conf:
mailhub=smtp.gmail.com:465
hostname=gmail.com
AuthUser=kuldofiok@gmail.com
AuthPass=jelszo
UseTLS=YESMinden más maradhat változatlan.
A script pedig amit meghív a Transmission:
TMPFILE=`mktemp -t transmission.XXXXXXXXXX`
echo "To: cel@gmail.com" >>$TMPFILE
echo "Subject: Torrent kész - $TR_TORRENT_NAME" >>$TMPFILE
echo -e "\013" >>$TMPFILE
echo "Transmission letöltés kész - $TR_TORRENT_NAME. $TR_TIME_LOCALTIME-kor." >>$TMPFILE
/usr/sbin/ssmtp cel@gmail.com <$TMPFILE
rm $TMPFILE[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Ninja Chick. #40244 üzenetére
A dd-wrt buildben sok a hiba (mint mindig), abból nem érdemes a legfrissebbet használni, a másikat sajnos nem ismerem.
-
huan
őstag
Sziasztok!
DDwrt, vargalex és Gargoyle váltásokkor kell,vagy érdemes a gyárira(vágottal) visszatérni és utána valami mást feltenni? wr1043ndLuciból ezzel kell gyárira visszatérni,ugye?
TothSzabi.info: Open-wrt firmware visszaállítása a gyári firmware-re -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest