- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:20 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
-
Headless
őstag
-
Headless
őstag
milyen szerencséd van, hogy ezt írja ki... már rég féltégla lenne ha nem írná ki. Ne a hivatalos oldalról szedd le az img-t hanem az összesítőben is linkelt friedzombie-ról
-
woodworm
veterán
-
poli27
veterán
-
suste
veterán
-
tomi319
tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hozzáadhatsz több (virtuális) interface-t, amiket mind egyedi SSID-re állíthatsz be, így lehet vendég WiFi hálód például, de megcsinálhatod azt is, hogy egyszer WiFi-n csatlakozol egy másik AP-hoz, majd azt egy virtuális AP-n tovább is sugárzod, vagy repeater-nek használhatod a routert! A virtuális interface-ek maximális száma a WiFi Chip függvénye, a mai routerek többségében 16 körül van!
-
choco01
addikt
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ezt tudod rátenni DD-WRT-re!
-
choco01
addikt
Minden féle firmel több féle képen próbáltam..nem megy..

Ez a probléma! -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Itt vannak újabbak!
ftp://ftp.dd-wrt.com/others/eko/BrainSlayer-V24-preSP2/
Csak nem tudom, hogy ezek közül melyik a megbízhatóbb...?!
Amúgy igen, a factory kell!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Soma01
veterán
-
vargalex
Topikgazda
Szia!
Pont azért kérdeztem, mert arra volt egy kérdésem.
-
davao
tag
-
Soma01
veterán
-
Sera26
aktív tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hát nem, sajnos ez nem ilyen egyszerű... Azt is extroot-ként kellene csatolni, de ugye akkor már USB HUB is kellene, hogy a HDD-nek is maradjon hely, szóval lehet akkor ez a megoldás is felejtős! Én meg nem használok ilyen fw-t, azt sem tudom milyen mount felülete van ennek a Gargoyle-nak, vagy csak fstab szerkesztéssel lehetne megoldani!
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
-
vargalex
Topikgazda
-
huan
őstag
-
huan
őstag
-
huan
őstag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
vargalex
Topikgazda
-
suste
veterán
-
suste
veterán
gyári fw-vel nem mindíg jön elő ez a DMA hiba, vagy csak jóval késöbb.....de ezt meg nem tudod meg, mert lefagy, és egyébként sem látszik a gyári logban
akkor kéne megnézni a logot, amikor lehal a wifiFTP:
én minden új vargalex felhasználónak azt ajánlom, hogy olvassa végig a blogot...ennyi azért belefér szerintem.....
de nem az FTP Backup kell neked
az FTP eleve engedélyezve van az FW-ben, csak a jelszót kell beállítani, és már el is érhető a kliens beállítása után -
suste
veterán
na ezt most pont jótól kérdezed
nekem állandó problémám volt ez a 1043-mal, ezért is váltottam
vargalex fw alatt nézd meg a Rendszernapló -t, és ha találsz benne olyan bejegyzést, amiben benne van a "DMA" szó, akkor keres itt vissza erre.....találsz jó pár irományt róla....FTP: el kéne olvasni vargalex logoutját....ott elég sokminden bennevan
egyébként user=ftp, pass=amit beállítasz a 8081-gyenpent meg érdemes lene megformáztatni szintén a 8081-es porton
-
suste
veterán
-
Pr3s
aktív tag
-
Pr3s
aktív tag
-
suste
veterán
vargalex fw alatt a luci/hálózat/tűzfal/forgalmi szabályok alatt, szerintem tudsz olyan szabályt létrehozni, ahol az adott MAC című (vagy akár IP című) gépnek tiltod a netet......
van is egy félkész szabály, ami nincsen aktiválva, és ezt átírhatod MAC címre, és tilthatsz neki mindent, akár a teljes LAN forgalmat is------- -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
raidx
őstag
-
vargalex
Topikgazda
-
yodee_
őstag
-
SteveBeard
senior tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Próbálkozhatsz csatornaváltással is, lehet fedésben van egy szomszéd által használt tartománnyal! Ebben segíthet az inSSIDer! Azért normális körülmények közt nem kell ventilátor, csak extrém helyre! Vagy nyáron, ha esetleg panelben felmegy 32 fokra is, akkor már elgondolkodtató, hogy esetleg a routernek is lehet melege! Ugyanez igaz a padláson működtett routerekre is!

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Ja, hogy neked még mindig nincs fent? Szerintem én kocsit hamarabb választottam!

Amúgy még mindig vargalex avatarja alatt, minden hozzászólása mellett, megtalálod a logout blogjának linkjét! Vagy, Google keresőbe beírod, hogy vargalex, 1043, openwrt, stb...
Most nem linkelem be, ha nem baj, remélem megtalálod anélkül is!

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
poli27
veterán
-
xigris
őstag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
WAN MAC Address
Igen, a fentebb említett menüben beírhatsz egy tetszőleges MAC címet! Azt mondjuk nem értem, hogy ez miért jó neked...IP
A WAN IP címedet a szolgáltatótól kapod, és ezt nem tudod úgy beállítani, hogy mást lássanak, mint ami! Persze böngészőt lehet úgy beállítani, hogy valami free anonymous proxy-n keresztül menjen a forgalom, ebben az esetben a böngészés által hagyott nyomok csak a proxy-ig vezethetőek vissza, attól tovább csak a proxy üzemeltetője segítségével! -
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Csontikka
aktív tag
-
Csontikka
aktív tag
-
Csontikka
aktív tag
Ha biztosra akarsz menni mindkettő

Ha nem sűrűn kerülnek új eszközök a wifid-be (nem jönnek állandóan haverok WIFI-s telefonnal, vagy nem javítasz notebookokat
) akkor nyugodtan állítsd be a MAC szűrést, csak majd ne felejtsd el amikor fél év múlva a következő eszközödet csatlakoztatni szeretnéd és nem működik... pedig tuti, hogy jól emlékszel a jelszóra 
Ha jönnek mennek az eszközök akkor csak folyamatos macera van vele.
A kulcsos védelmet mindenképp, és WPA, nem WEP!
-
Tin
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Mesterséges intelligencia topik
- Analóg fényképezés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Witcher topik
- Star Wars rajongók
- Le Mans Ultimate
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G5 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E780 - i7-640M I 8GB I 160GB I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i7-640LM I 4GB I 160GB I DVDRW I 12,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba Ár! HP 14-ck0xxx - i5-7GEN I 4GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- ELADÓ FÓLIÁZOTT HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

feltéve ha a beépített formázóval csatoltad.

vargalex