- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo733
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #66802 üzenetére
Nem, más port került megadásra.
-
Tarek El-Ali
tag
válasz
Kicsirics77 #65780 üzenetére
Próbáltam , sőt gparted iso-ról is bootoltam de nem sikerült kibékíteni őket , épp windows img-et töltök hátha arról bootolva le tudom formázni :S , még a biosban gyorsan visszaállítom boot-ot legacyra , ezután a ráolvasás majd a teljes reinstall jön
-
gjanner
tag
válasz
Kicsirics77 #64941 üzenetére
Hmm... sose gondoltam volna. Na jó, akkor ezek szerint érdemes szétkapni és kondit cserélni benne? Vagy első körben a fali tápot cseréljem (gondolom).
-
alphamooncam
őstag
válasz
Kicsirics77 #62207 üzenetére
Köszi! Mivel anno újonnan vásároltam a NAS-t és regisztráltam is, terméktámogatás "segített". Mondjuk úgy szerettem volna megoldani, hogy ne kelljen újra beállítani - mert nem értek hozzá - de aztána javasolt reset után csak sikerült valahogy.
Így, az eredeti kérdésem már akutalitását vesztette, illetve továbbra sem gondolkodom a router piszkálásában.
Azért köszönöm a válaszokat. -
dacsa
senior tag
válasz
Kicsirics77 #61219 üzenetére
Ez nem hangzik túl jól! Akkor első körben a tápot megnézem. Thx!
-
unravel
őstag
válasz
Kicsirics77 #60418 üzenetére
van megadva dinamic DNS . de nem tudom hogy kell még valamit beállítani és hogy mi lesz a cím amin elérem és hogy kell -e a végére portszám?!
-
TeeJay
félisten
válasz
Kicsirics77 #59076 üzenetére
ezt akkor mondd meg annak aki anno ebbe a lakásba úgy húzott LAN kábelt hogy az ajtó előtt kint is toldott egyet meg ajtón belül is...
100-as LAN-ig nincs gond ott még jó volt ez a gány munka, de gigásnál már tényleg célszerű max 1 toldást hagyni vagy inkább egyben behúzatni. én rászánom az időt jövőhéten és ONT-Router vonalon egybe új kábel lesz -
Lacika2013
tag
válasz
Kicsirics77 #58012 üzenetére
miből tudok ilyen kábelt csinálni legegyszerűbben?
-
pitylee
újonc
válasz
Kicsirics77 #57768 üzenetére
Tüskesort forrasztottam be, és fixen ráraktam a kábelt, de az RX led csak akkor lett aktív az UART-on ha megmozdítottam a kábelt a routerre forrasztott tüskesoron... Így jöttem rá, hogy a kábelek, amik a ttl-el voltak valszínüleg rossz minőségűek, pláne hogy "van egy kis kotty-uk". Aztán ráfeszítettem, kézből, gondoltam mielőtt elkezdenék valamit szétszedni kábelért még megpróbálom, de ezúttal már termite-ben dolgoztam putty helyett, mive az UP+Enter kombináció (mivel historyban megvolt a tpl) sokkal gyorsabb mint a right click és az enter a putty-ban. Így sikerült, tök véletlen
-
scream
veterán
válasz
Kicsirics77 #57610 üzenetére
Elsődleges DNS-nek megadva a DDNS-es cím megfelelő portját (:3030) : "A megadott elsődleges DNS érvénytelen"
Másodlagos (LuCI-ra raktam, :80), meg: "A megadott másodlagos DNS szerver nincs jól beállítva"
-
Regiee
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #57607 üzenetére
suste@openwrt@0.4-tl-wr1043nd-v2-squashfs-factory ezt tettem fel.
WinSCP-vel beléptem a torrentre és suste tanácsa szedrint a "/www_suste" mappában az index.html-t lecseréltem a sajátomra. Saját gépemen így meg is jeleníti mint írtam, viszont hiába engedélyeztem a tűzfalnál a port továbbításnál, nem akarja megnyitni kívülről.
az ftp-t viszont megnyitja kívülről is.Így állítottam be:
net
IPv4-TCP, UDP
bármelyik gép felől wan-ben
bármelyik router IP-en át port 8081-nél
bármelyik gép, port 8081 lan-benszóval nagyjából mi lenne a teendőm, hogy egy sima htmnl oldalt tudjak üzemelni úgy hogy megmaradjon az alap 8081es porton a formázó stb felület, és ha a weboldalt megszeretném nyitni kívülről akkor sikerüljön és ne kérjen jelszót?
-
scream
veterán
válasz
Kicsirics77 #57606 üzenetére
Szerintem lehet, simán a ddns link után írva a nálam beállítottatt (jelen esetben :3030), viszont kötelezően 2 DNS-t kell megadni a domain oldalán, nekem meg ugye cask 1 van
-
Mocsokba
tag
válasz
Kicsirics77 #57547 üzenetére
Wifit bekapcsoltam, de jelszavat nem tudok beállítani neki, mert inaktív a fül.
-
edari
őstag
válasz
Kicsirics77 #57312 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
-
andrasko
senior tag
válasz
Kicsirics77 #56971 üzenetére
Köszönöm!
-
andrasko
senior tag
válasz
Kicsirics77 #56968 üzenetére
Az alapötlet az volt, hogy:
1) a routerhez kötök egy külső hdd-t.
2) a routerhez kötött winyón lévő tartalmat lejátszhatom az asztali playeren. (kábellel, vagy wifi-n)
3) további előny lenne, ha ezt a tartalmat a pc-n láthatnám. (rátölthetnék, törölhetnék)... de ha a HD tartalom szaggatni fog, akkor a lényeg, a 3) pont nem fog jól működni.
-
andrasko
senior tag
válasz
Kicsirics77 #56960 üzenetére
Tehát, akkor a router hardvere a gyenge pont...
Hiába osztanám meg a pc winyóját a routeren keresztül ... akkor is akadna?!
(pl: asztali lejátszóra, kábelen keresztül) -
andrasko
senior tag
válasz
Kicsirics77 #56957 üzenetére
Egyszerű háttértárként használnám, amit hálón el tudok érni.
(pl: asztali lejátszóval, pc-ről, telóról, tabiról...)Viszont a családi videók 1080p (1920*1080) felbontásúak.
(Videó bitsebesség: 45.500kb/s, Audio bitsűrűség: 1600kb/s)
Ha ez akad... akkor feleslegessé, használhatatlanná teszi nekem az egészet! -
andrasko
senior tag
válasz
Kicsirics77 #56955 üzenetére
thx!
Kábeles kapcsolat esetén is akad a full-HD?
Ilyen custom fw-t rá tudok rakni a V1-re? -
n_atsi
tag
válasz
Kicsirics77 #56931 üzenetére
Köszönöm a választ.
Ezek szerint a CA-53-as kébel nem alkalmas a feladatra? -
válasz
Kicsirics77 #56916 üzenetére
Dehogyisnem, már ezer éve nincs MAC reg, csak a modemet kell újraindítani, ha másik eszközt kötsz rá!
-
octolith
tag
válasz
Kicsirics77 #56912 üzenetére
Idő közben találtam másik kábelt, a helyzet változatlan. A kábel működik, de a tv nem látja a netet.
Megpróbáltam a dns beállítást, de az sem segített. Kezdek attól tartani, hogy a tv-vel van gond...
-
octolith
tag
válasz
Kicsirics77 #56909 üzenetére
Felraktam most az OpenWRT-t, de nem váltaztatott a helyzeten.
A tévé a routerre ugyanúgy felcsatlakozik, megkapja a megfelelő beállításokat automatikusan, de nem csatlakozik netre a routeren keresztül.
A kábelhibát azért zárom ki, mert ugyanezen a kábelen keresztül megy a net pc-n és ezen keresztül flasheltem.
Egyéb ötlet?
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #56843 üzenetére
Így utólag ugye hogy nem is annyira bonyolult.A sikerélmény feledteti a "kezdeti félelmeket".
-
426os
őstag
válasz
Kicsirics77 #56448 üzenetére
Én is errefelé hajlottam, de igazából még nem találkoztam tönkrement TP-link eszközzel, pedig volt már pár.
suste: Az erősebb hardware annyira nem mozgatja a fantáziám, nem fogom kihasználni.
Minden esetre ha ennyivel népszerűbb, akkor a v2.1-et választom, max később könnyebben el tudom adni. Köszönöm a gyors válaszokat.
-
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #56103 üzenetére
Nálam 60-100KB/s a fel, és így is meg van az elite bőven (10-15000).
Oda nem kell nagy seed sebesség, csak legyen bent seed-ben. (Ehhez nem kell NAS)
Gondolom máshol a mennyiség is számít... -
chros
őstag
válasz
Kicsirics77 #56098 üzenetére
Hat, ezzel nem ertek egyet, persze a kerdes "mennyire fontos a seed-eles", milyen site-ot hasznal az ember.
Manapsag 8MB/s le es 2 MB/s fel -es kapcsolatoknal, ezek a routerek mar kezdenek nagyon kevesek lenni.
Meg talan epp elmennek.
De egy komolyabb site-nel vert kell izzadni, hogy a ratio-t tudd tartani/novelni.(#56096) Doky1988: es miben korlatozott az?
Egyebkent en is elgondolkodtam a nas teman, de arra jutottam, ha lecserelnem a routert, akkor mar vennek egy regi laptopot, s azt uzemelnem be erre, azon nem lenne gond az eroforrasokkal. Es valszeg nem is enne joval tobbet. De egyenlore marad Suste firmware-e -
EQMontoya
veterán
válasz
Kicsirics77 #56098 üzenetére
Én egy hp microserverrel nyomulok (n54l + ipmi + lsi9550 + 4*1TB WD red), ez így elég korrekt.
Ami jó benne: portforwardot tudsz csinálni az ipmi-re is, tehát kintről akár be is tudod kapcsolni a nasod. -
Doky1988
senior tag
válasz
Kicsirics77 #56095 üzenetére
Szal akinek nincs nagy igénye annak jó routeren is, de fogja nagyon, és sebességileg is visszafogottabb sokkal.Nemrossz megoldás, de nekem jobban bevált a nas szervert
-
Doky1988
senior tag
válasz
Kicsirics77 #56095 üzenetére
Egy szimpla ZyXEL NSA310-em van egy 1TB-os WD RED-el.Valamilyen szinten ez is korlátozott, de jobban megy mint routerről.Havernak TP-Link WD3600 -ra lőttük be suste fw-vel a transot + külső vinyóval.Hát elégé panaszkodik, fogja a routert nagyon a torrentezés pedig abba 128mb memória van.Ő is nas-ra gyüjt.
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Kicsirics77 #55847 üzenetére
-
válasz
Kicsirics77 #55845 üzenetére
Azt hol latom?
-
válasz
Kicsirics77 #55843 üzenetére
Beállításokhoz nem nyúltam. Semmi sem változott csak a sebesség. Amikor bepingelem a routert, és lekérem az oldalát, hogy megnézzem a beállításokat már az is csiga lassúsággal tölt be sajna.
-
degec
senior tag
válasz
Kicsirics77 #55780 üzenetére
ezt le is írtam én is tudom.. de a ruter sebessége (ereje, feldolgozó képessége bármilye)számít e annyit hogy kiérződjön..pl torrenteknél sok kapcsolatnál sem számít??
-
|AP|
veterán
válasz
Kicsirics77 #55463 üzenetére
rendben, akkor elmondom mit szeretnék és ha valakinek lenne türelme segíteni, elmondani, hogy milyen lépéseket kövessek, hogy meg tudjam csinálni, azt megköszönném.
Tehát:
Egy USB-s vinyót kötnék a routerre (WR1043ND V1 - gyári fw), amiről szeretném a filmeket lejátszani okostévén. A gyári fw "media server" megoldása nem jó, nem játssza le a filmeket, csak a lista megmutatásáig jut.
Azt szeretném elérni, hogy "storage share" segítségével el tudjam érni a külső vinyót és a TV médialejátszójával játszani a filmeket róla. Ezzel párhuzamosan gyorsabb olvasási-írási sebességet is szeretnék elérni.woodworm: de én tényleg a nulláról indulok, nekem annyiban kimerült eddig a dolog, hogy beállítottam a wifi jelszót, maximum még a csatornát.
" Próbálj meg egy live linuxot, ott terminálból telepítve és beállítva a minidlna-t" - ez például nekem már kezd magas lenni. -
woodworm
veterán
válasz
Kicsirics77 #55456 üzenetére
Ehhez viszont le kell cserélni a gyári fw-t.
-
Headless
őstag
válasz
Kicsirics77 #54050 üzenetére
-
Witya
tag
válasz
Kicsirics77 #54050 üzenetére
Noh így viszont már semmit se tölt be.
-
Headless
őstag
válasz
Kicsirics77 #54047 üzenetére
már ftp-ről van szó
-
Witya
tag
válasz
Kicsirics77 #54045 üzenetére
Firefox, IE és Chrome-mal is próbáltam a suliban. Víruskereső nincs. Telon is próbáltam 3G-vel szintén Chrome-mal de semmi.
-
Witya
tag
válasz
Kicsirics77 #54034 üzenetére
A transmission ha úgy megyek rá, hogy https://nevem.net:9091 akkor nem hozza be, de ha rámegyek a Luci/szolgáltatások/Transmission akkor onnan megnyitja a webes felületet.
-
Witya
tag
válasz
Kicsirics77 #54032 üzenetére
A ddns megvan, de a ddns fülnél nincs ilyen opció.
-
Witya
tag
válasz
Kicsirics77 #54030 üzenetére
Noh de külső hálózatról?
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77 #52996 üzenetére
itt semmi nem villog.
az a baj hogy ezen már nincs qss gomb a többire meg nem reagál semmit -
törölt tag
válasz
Kicsirics77 #52994 üzenetére
ezt csináltam de semmi!
-
törölt tag
válasz
Kicsirics77 #52992 üzenetére
openwrt
-
petakpa1
őstag
válasz
Kicsirics77 #51931 üzenetére
Passzív HUB volt, de most nincs HUB egyáltalán, csak egy db pendrive van közvetlenül bedugva, igaz az egy komolyabb darab USB 3.0-s 32 GB-os.
-
m3ss
veterán
válasz
Kicsirics77 #51700 üzenetére
routert..nem is gondoltam volna hogy 5 ev gari van ra...
lehet kicserelik egybol kiskerben es nem szorakoznak vele? gondolom ugy sem javitjak... -
tom_tailor
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #51625 üzenetére
Nem tudom, hogyan tudnám azt megállapítani, hogy rossz-e. Végül is net van, mert ugye kommunikálunk. Csak ha a routert is közbeiktatom, akkor nincs net.
Kaspersky Internet Security van fent. Ez kezeli a tűzfalat is.
Hol tudom megnézni, hogy DHCP-re van-e állítva? -
sipi68
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #51534 üzenetére
Kösz a türelmedet!
-
sipi68
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #51532 üzenetére
Gigás a hálókártya!
-
sipi68
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #51528 üzenetére
Szerinted ez így jó ahogy van és vegyek egy másikat!A TP-link meg röhög a markába.
-
sipi68
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #51526 üzenetére
A V.2 dobozára is ugyanaz van írva mégis bírja a digi sebességeket!
-
válasz
Kicsirics77 #50636 üzenetére
Gyakorlatilag viszont nem, mert a SoC nem bírja ezt a tempót! Én úgy gondolom, hogy gyári fw-vel, PPPoE kapcsolattal, max. 120-130 közt lehet a vége, de pontosabbat nem tudok!
szerk.:
DHCP-vel 135Mbps-t mért anno neduddki, PPPoE-n ez tuti, hogy kevesebb! -
sony309
őstag
válasz
Kicsirics77 #50404 üzenetére
Köszi!
-
mackosajt
addikt
válasz
Kicsirics77 #50395 üzenetére
Nem értettél.
Asus stb. márkában mik? De Intruder adott tippet.Mivel eléggé off vagyok, átfáradok mindjárt a jó helyre, csak előbb irány délutánra melózni.
Hiába no, foglalkoztat a router csere, csak nem tudom, mi lenne a jó, mit is akarok valójában.
szerk: azért kérdeztem, mert igyekszem nyitott lenni a többi márka irányába is, hiába tp topik. Azért kérdeztem off-ban.
-
mackosajt
addikt
válasz
Kicsirics77 #50391 üzenetére
és off márkákban?
-
atiiika
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #50295 üzenetére
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Kicsirics77 #50278 üzenetére
"abban az esetben van lehetőséged telepíteni ipk csomagokat a tárolóbol,ha extroot partíciót is formázol a pendrive/merevlemez-re ami a routerre van kötve."
Köszi..és ez sima ügy ? Mondjuk a vargalex vagy ez a Poli27-es build webadmin felületéről
formázható és inicializálódik erre a "feladatra"? -
MATEO6600
őstag
válasz
Kicsirics77 #50179 üzenetére
Köszönöm, erre nem is gondoltam, pedig logikus! Megcsináltam, működik.
-
MATEO6600
őstag
válasz
Kicsirics77 #50175 üzenetére
Igen így van, ahogy mondod. Viszont a router IP címének megváltoztatásához el kéne tudni érni a router a böngészőből, de az nem megy
-
MATEO6600
őstag
válasz
Kicsirics77 #50173 üzenetére
Mármint a digi modeme, ami lent van a lakóház pincéjében?
Na erre még nem gondoltam... ilyen esetben hogy tudom elérni az én routerem?
-
smallmer
őstag
válasz
Kicsirics77 #50154 üzenetére
ennél annyira ingadozik a net
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #49666 üzenetére
Köszi,
már müxik csak elfelejtettem a firewall restartot -
ZetorGumi
addikt
válasz
Kicsirics77 #49608 üzenetére
Jah, értem.
Azért köszi.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Kicsirics77 #49606 üzenetére
v1.1.2 volt, most raktam fel az 1.1.7-et, beállítások megtartásával.
Szerk.: Azóta elindult, szolgáltatás aktív, és keresi a fájlokat.
Beleolvastam a Changelogba, és ha jól rémlik az 1.1.4-nél lett a DLNA-nak a hibája javítva.Már csak annyit szeretnék tudni, hogy a miniDLNA automatikusan frissít, vagy időközönként?
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Kicsirics77 #49604 üzenetére
Értem.
Nálam még olyan baja is van, hogy egyáltalán nem tudok LuCI-n belül beállítani semmit sem, hol van ennen a konfigurációs fájlja?
Mondjuk nem csak hogy a miniDLNA beállításait nem tudom módosítani, hanem semmiét.
Ha LuCI-ban valamit beállítok, nem menti el. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Kicsirics77 #49600 üzenetére
Nekem kb 2 napja megy a router úgy, hogy engedélyezve van a miniDLNA.
Ilyenkor automatikusan indexel?
Almappákba tud keresgélni? -
nimfas
addikt
válasz
Kicsirics77 #49551 üzenetére
Mi ez az Ncore script? :-)
-
woodworm
veterán
válasz
Kicsirics77 #49549 üzenetére
Tudtommal csak a transmissionnak van szüksége az mnt-re, annak is csak akkor, ha van félbemaradt letöltés, seed vagy ha az user átállított valamit oda.
Ha valami okból újra flash-eltem a routert, én mindig az overlay mappát másoltam vissza. Így nem csak a beállítások kerülnek visszaállításra, hanem az utólag telepített, frissített csomagok is.
Jó példa erre az ncore-os script, az például nem működne alap lucis restore esetén. -
woodworm
veterán
válasz
Kicsirics77 #49547 üzenetére
Jó, de ez sima beállítások mentése, visszaállítása.
Adott rendszer visszaállítása openwrt kapcsán mindig többlépéses, flash+restore. Ha vannak utólag telepített csomagok, nem működik a módszer. Akkor az overlay-re is szükség van. -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #49263 üzenetére
poli27 buildet én sem használtam még
régebben nekem is volt valami "missing modul"-os info a logban, de mivel működött minden, így nem igazán foglalkoztam vele....
esetleg el lehet tünteni egy log részletesség átállítással (persze ettől még nem szűnik meg a hiba, de legalább nem írja tele a logot...) -
Doky1988
senior tag
válasz
Kicsirics77 #49261 üzenetére
ezzel sincs gond, megy minden csak ezt az apró hibát észleltem aztán rákérdeztem hátha tudja valaki
-
Doky1988
senior tag
válasz
Kicsirics77 #49259 üzenetére
TP-Link TL-WR1043ND V2-re van vargalex???
üdv -
atees
őstag
válasz
Kicsirics77 #49086 üzenetére
Akkor, hogy? Segítesz megérteni?
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #49024 üzenetére
Köszönöm ! Akkor még próbálkozom.
-
XIII Ramses
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #49022 üzenetére
Ez segít "elbújni " a szolgáltatóm elől, és nem veszi észre, hogy torrentezek? Mert nekem ez kellene...
-
vargalex
Topikgazda
válasz
Kicsirics77 #48764 üzenetére
Szia!
Így már értem. Így valóban leszakadás lényegében.
-
szabi38
újonc
válasz
Kicsirics77 #48760 üzenetére
Szia!
A hdd idlet többször is ellenőriztem, véletlenül sincs bekapcsolva.
Az elektronikai lekapcsolás elképzelhető, de érdekes, hogy a lemez a mount elvesztése után is működik, mert egy másik mappába tökéletesen fel tudom csatolni kézzel. Viszont az eredeti helye (/mnt/hdd) foglalt és azt umountolni sem tudom, mondván, hogy nem találja a lecsatolandó lemezt... (akkor sem tudom lecsatolni, ha nem csatolom fel kézzel máshova...) Luciból rebootolva megint működik rövid ideig...Jut eszembe még egy ok, amiért nem timeout lehet... Ha a transmissionnal töltök éppen le, akkor is rendszeres, hogy megszakad a letöltés és kiírja, hogy "Transport endpoint is missing".
Szabi
-
tobias40
veterán
válasz
Kicsirics77 #48758 üzenetére
Köszi hogy megpróbáltál segíteni!
-
tobias40
veterán
válasz
Kicsirics77 #48756 üzenetére
A hálózat értesítés be van kapcsolva de amikor nem itthon akarok wifivel kapcsolódni akkor nem is jelenik meg fent a wifi ikon hogy be lenne kapcsolva a wifi kártyám..
Itthon ahogy bekapcsolom a wifit akkor egyből feldob a képernyőn egy feliratot hogy frissítette a wifi beállításokat.
Máshol ez sem jelenik meg mint ahogyan igazából semmi!Tudom kissé érthetetlen ahogy mondom de így van!
-
tobias40
veterán
válasz
Kicsirics77 #48753 üzenetére
Nincs ilyen opció egyik sem.
Csak annyi hogy wifi bekapcs és a protected.
Hálózat értesítés ha van nyilt hálózat,és wifi hálózat hozzáadása. -
Rota
tag
válasz
Kicsirics77 #48577 üzenetére
Saját jelszavam van, de a bejelentkezési ablakot sem dobja fel ha a fent írt címet beírom a böngészőbe.
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #48450 üzenetére
Én tényleg hülye vagyok!
Nem gondoltam, hogy ez a lényeg.
Pedig előtted is megírták!!!!
Köszi mindenkinek!!!!
Jó is! -
AndrewTdi
addikt
válasz
Kicsirics77 #48344 üzenetére
Szóval akkor a ddwrt webes felületéből is fel tudom tenni a gyári vágott fw-t. mi sem tűnik egyszerűbbnek. köszi
-
Pokerface086
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #48205 üzenetére
Hogy lehet megvalósítani ezt?
-
Boost3er
tag
válasz
Kicsirics77 #48096 üzenetére
rendben köszönöm
-
Boost3er
tag
válasz
Kicsirics77 #48093 üzenetére
Tehát akkor a gyári fw-vel nem tudok mit kezdeni vele? És ha feltszem ezt a másik fw-t akkor azt én, mint nem hozzáértő el tudom rontani?
-
Boost3er
tag
válasz
Kicsirics77 #48091 üzenetére
Gyári fw van rajta, mert nem értek ezekhez a dolgokhoz, és rendben akkor megpróbálom úgy, nem akarok én 80 megát, csak azt, hogy a 2nél valamivel gyorsabb legyen. Köszönöm a segítséget
-
Boost3er
tag
válasz
Kicsirics77 #48088 üzenetére
Akkor használjam a FAT-ot és jó lesz?
-
Zolás
addikt
válasz
Kicsirics77 #47981 üzenetére
Már frissítettem, most is kellett egy kihúz-bedug restart, eddig jó
-
Zolás
addikt
válasz
Kicsirics77 #47978 üzenetére
Néha beakad a wifi, illetve most neten nem akart csatlakozni a router, és a luci se akart betöltődni, fehér alapon voltak össze-vissza a dolgok. Gondoltam egy frissítés nem árt.
-
rudi77
tag
válasz
Kicsirics77 #47961 üzenetére
Telnet van de mint megírtam helyi hálózatba el lehet érni mindent de internetre nem lát ki!
Ezért kéne egy jó network settings.Hogy a netre is kilásson. -
suste
veterán
válasz
Kicsirics77 #47880 üzenetére
ha vargalex 1.1.7-ről beszélsz, akkor hálózat/tűzfal/egyéni szabályok
pont a facebook van példaképpen bent -
Gyurka6
őstag
válasz
Kicsirics77 #47660 üzenetére
Hali!
Egy Dunaweb által szerelt 5GHz-es, saját összeállítású "átjátszó"t még nem néztél meg közelről...
Valószínű a viki oldali a helyes, de csak a sárga-zöld párt "szokták" forgatni, mivel a többit a 10/100-as rendszerek nem használják. -
expendables
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #47648 üzenetére
Azt nem tudom,hogy milyen a másik vége,mert az valahol kint van a dobozban. Ahogy írtam is,így van bekötve az internet kábel,ahogy a JOBB oldali képen van.
-
atees
őstag
válasz
Kicsirics77 #47543 üzenetére
Neeeem azért annyira nem vagyok lüke.
Csak az az érdekes, hogy a sebességmérők összevissza mérnek van amikor 80Mb van amikor 120Mb, de pl torrentnél veszem észre, hogy max 10Mb/s a letöltés és ezt az eddigi 80as net is tudta. Valami hiba van a rendszerbe, csak nem tudom hol. -
atees
őstag
válasz
Kicsirics77 #47541 üzenetére
Akkor ok, köszi a segítséget!!!
Még egy kérdés nyugtassatok meg 120Mb net az simán átjön a routeren ugye?
Csak mert most lett bekötve t-homeos net és 90Mb-nél nagyobb sebességet nem nagyon akar produkálni... -
atees
őstag
válasz
Kicsirics77 #47539 üzenetére
nem volt frissítés. Akkor ez így normális hogy 1.1-en érem el?
-
atees
őstag
válasz
Kicsirics77 #47532 üzenetére
Nem jó úgyse
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest