- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi81
tag
Sok hezitálás után berendeltem egy 50C805 tv-t az Emagról. Remélem nem lesz semmi gond vele. Kicsit bizonytalan vagyok az utóbbi sok negatív hozzászólás miatt.
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Hol lehet a frissítésekről olvasni hogy mit is javítottak, stb. kiadási jegyzet?
Idén februárban vettem 43C645-t és talán kétszer néztem rá de nem talált frissítést viszont ma láttam egy v620 jelzésű míg a jelenlegi v576.
Igazából nincs bajom a tévével mert csak tv adásokat nézek ill. egy filmet pendriveról de az sem valami hyper felbontású volt.
Képi beállításokat sem állatgattam csak érdekelne hogy van-e valami ami miatt érdemes lehet frissíteni. -
Skarpea
tag
válasz
AxBattler #28479 üzenetére
Nekem csak 43C645 van, de Xbox Series S szép rajta 60fps 1080p Forza Horizon 5. Korlát széle recés, meg a tiszta égen van sávosodás, de engem nem zavar. Megéri a 60 fps-ért. Streaming meg fullhd simán jó, de azért egy Blu-ray 1080p, főleg a 21:9 lényegesen szebb. 4K HDR DV meg wow. Feketéje jó a tvnek. Foci EB is rendben van, pedig a M4 Sport csak 720p?
-
Faby
senior tag
válasz
Shokkolo #28486 üzenetére
A TV-ről kiexportálod a csatornalistát, és a ChanSort nevű progival olyan sorrendbe szerkeszted, amilyenbe akarod, ki is hagyhatsz belőle számodra nem fontos csatornákat.
50C805 TV-vel tökéletesen működött.
De azt hiszem a keresésnél ha nem teljes keresést választasz, akkor szolgáltatói sorrendben hozza a csatornákat. Ebben viszont nem vagyok biztos 100%-ig, ki kell próbálni.
-
Shokkolo
addikt
Help pls
Adott egy 55c845 tv, ugyebár android OS-el.
Hogy lehet beállítani a TV adók sorrendjét?
Az android nem a szolgáltatói sorrendben hozza őket, hanem ABC sorrendben, ami finoman fogalmazva is "kényelmetlen".
Jó lenne a klasszikus, szolgáltatói sorrend ha lehetséges... -
MrDrake
tag
válasz
classic B #28478 üzenetére
Na de a szerviznek nem ez a funkciója, hanem hogy javítson. Ezek a trógerek meg leszarták, hogy a leadózott fizetésemből veszek valamit, ők hanyagul bánva vele jól szétbarmolták. Ez a felháborító. Hogy én vigyázok rá, ezek meg tesznek rá.
És én nem fogom tudni kitörölni belőle a törmeléket, mert nem férek hozzá, meg kéne bontanom. A mély karcokról nem is beszélve. Az konkrétan a fotón annyira nem is látszik, hiszen úgy hirtelen csináltam a képeket és már vitték is vissza, de nem apró karcok sajnos, hanem ami a fehéren átlátszik, megtöri a háttérfényt.
28475: Köszi. Egyelőre a békéltetős kört lefutom. Majd referálok.
-
Üdv!
A C645-ös modellek a 1080p-s, 1440p-s jelet mekkora minőségromlással jelenítik meg?
Gondolok itt akár konzolokra, akár PC-re... -
classic B
senior tag
válasz
MrDrake #28459 üzenetére
Az enyémet is összekarcolták. Kicsi karcok, nem feltűnőek, de azért észrevehetőek voltak. A szerviz persze nem látta, meg azt is magyarázta az ember, hogy ami nem zavar be a tévézésbe, az nem is számít. Csupa maszat is volt a képernyő, második alkalommal mondtam nekik, hogy töröljék meg tisztára, mert 1 órán keresztül töröltem a maszatokat, erre ugyanúgy dzsuvásan adták vissza.
Na mindegy. Akinek nincs gondja a tévével, az örüljön. Ha egyszer szervizbe kell küldenie, semmi jóra ne számítson. -
Celtis
veterán
válasz
MrDrake #28466 üzenetére
A fogyasztóvédelem egyedi fogyasztói ügyekkel nem foglalkozik!
A fogyasztó valamely fogyasztóvédelmi problémájának megoldása érdekében az alábbi intézményekhez fordulhat segítségért:
a fogyasztóvédelmi hatóság fogyasztóvédelmi jogszabálysértés esetén jár el,
a békéltető testület egyéni ügye megoldásában segít,
az Európai Fogyasztói Központ határon átnyúló fogyasztói jogvitája megoldásában segít. -
Reinu
tag
Sziasztok!
TCL C805-ben működik a VRR és a HDR10 egyszerre? Egy elég keszekusza reddit poston kívül nem találtam erről infót. Nekem AMD VGA van a gépben, ha ez számít valamit. -
gg72
veterán
Pár nap tesztelés után azt mondom, hogy jó ez a V135-ös FW 65C805-re, a menüben végre visszajött a képbeállítások menüpont és az AirPlay miatt sem nyavalyog minden bekapcsolás után.
-
HF77
őstag
válasz
MrDrake #28459 üzenetére
az egyik...
az hogy Ő mit lát vagy inkább nem, háát az baromira nem mérvadó
a másik...
azt meg nem szervizes mondja meg és dönti el hogy x hiba esetén mi fér bele és mi nem..max a tulajdonos, azaz TE!nálam alap a Fogyasztóvédelem megkeresése!! (és ezt kommunikáld a szervíznek is)
-
MrDrake
tag
válasz
Vhiktor #28462 üzenetére
Igen, ezzel érveltem én is, annyi különbséggel, hogy nyilván nem várom el, hogy olyan legyen mint a gyári, de azt igen, hogy olyan állapotban hozzák vissza, mint amilyenben én is odaadtam. De nem vicc, szerinte belefér, meg hogy azért lesz szerviz után rosszabb állapotban a TV, mert használják(!). Azt se tudom, kikérhetem-e a vodafone-tól a beszélgetést ( a pontos ideje megvan), mert tényleg ezt mondta.
De sajnos akkor is ott tartok, hogy nem tudom, hogy reálisan mit tehetnék, mert nem voltam ilyen helyzetben sosem. Most annyi van, hogy visszahívtam, hogy a szállítasra térjünk vissza később. Előtte szeretnék utánajárni, hogy mik a jogaim/kötelességeim. Ezért is írtam ide, hátha van valakinek gyakorlati tapasztalata.
-
MrDrake
tag
válasz
Celtis #28460 üzenetére
Ó...és én még azt hittem, egyedül vagyok a problémámmal. Fasza.
Egyébként én is ezen gondolkodom, csak teljesen tapasztalatlan vagyok, lövésem nincs, hogy van-e értelme, lesz-e foganatja és úgy összességében mennyibe fog ez nekem kerülni?!
Azt tudom most, hogy átverve érzem magam mind a TCL, mint a videoton részéről. És tök új TV, nincs fél éves, 3 hetet már összesen ott parkolt... szóval na...
-
Celtis
veterán
válasz
MrDrake #28459 üzenetére
Van egy olyan benyomásom, hogy a TCL nem enged csereutalványt kiállítani a szerviznek.
Legalábbis nekem a szervizvezető szavaiból ez jött le. Több mint 2 hónapja jelenettem be a hibát, azóta harmadik körös szervizelést indítják el és egyre rosszabb a készülék.Az már biztos, hogy panaszt emelek nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál és ha nem adják ki a csereigazolást, akkor megyünk a Békéltetőhöz is.
Neked azt javaslom, hogy ne vedd át a készüléket és ha 30 napon belül nem kapsz egy megfelelőt és csereutalványt sem, akkor fordulj a panaszoddal a helyi Békéltető testülethez.
-
MrDrake
tag
Sziasztok!
Talán nem a legjobb topic, de a segítségeteket szeretném kérni.
A TV-m (55c805) alja elkezdett leválni alul a diffuzor panelről és ezért a TV-t elküldtem a videoton szervizbe.
A TV-t karcmentes állapotban adtam át, de úgy hozták vissza, hogy a képrenyő teteje tele van bemarásokkal (valószínűleg meghúzták egy asztallapon) illetve törmelékdarabok is kerültel a képernyő és a diffuzor réteg közé.
Mikor kihozták ez egyből feltűnt és a munkalapra ráírtuk hogy karcokat és törmeléket látok rajta és ezért nem veszem át így az ment vissza hozzájuk. Készítettem is róla hireltelen pár képet, de természetesen akkor nem néztük át a teljes képernyőt, mert már a teteje is gáz.
Azóta eltelt másfél hét és most hívott egy Videotonos vezető, hogy ő nem látja a hibákat és hogy a törmelék is olyan, hogy az belefér.
Szerintetek megtagadhatom újra az átvételt, vagy egyáltalán mit tehetek én most ebben a helyzetben, mert az mégsem járja, hogy egy javításra elküldött terméket rosszabb állapotban kapok vissza, mint ahogy azt elküldtem.
Előre is köszi a tanácsokat.
-
cantus
tag
C645 tulajoktól kérdezném, hogy most akkor melyik a leggyorsabb, legpöpecebb, megbízható frissítés?
V599, V613, V619, V620 Melyiknél érdemes maradni? -
Saszabo75
újonc
U.I.: Az i (információ) gombot megnyomva viszont mindig a helyes, aktuális műsort írja ki
-
Saszabo75
újonc
Sziasztok!
Nemrég vettem egy TCL 805 tévét,de egy problémára sehol nem találok megoldást:
Bekapcsolás után ahogy kapcsolgatom a csatornákat,mindig a kikapcsoláskor legutoljára nézett műsor címét mutatja a felbukkanó "kockán" a csatorna neve alatt,és csak akkor frissül,ha továbbmegyek,és visszakapcsolok a csatornák között. 😡
Valamikor még akkor sem... -
gorje
senior tag
Uhh mennyi új hozzászólás
Csak érdeklődnék, hogy 55C735-re van újabb, jobb firm mint a V599? -
11hh
tag
válasz
gycs02 #28446 üzenetére
Ha van számítógéped letöltöd az apkt rá rakod egy pendrive-ra. A tévén felraksz egy fájlkezelő programot. Elindítod a fájlkezelő programot, adsz neki engedélyeket. Bedugod a pendrive-ot megkeresed a fájlkezelő programba, megnyitod, és feldobja hogy nincs engedélyezve az ismeretlen alkalmazás telepítése. Engedélyezed, utána gond nélkül feltudod telepíteni.
Leírni hosszú de 1perc az egész. -
-
620-as FW-rel másnál is bekapcsol a státusz led pár órával kikapcsolás után?
-
Imi1981
veterán
A prémium minden eszközön működik. IPhoneon is. Szóval az marad. Régen én is használtam ezeket de sokkal kényelmesebb a prémium és nem kell trükközni. De természetesen android és Google tv -n tényleg jó ez a smartube.
Valaki ferakta már az új V135 fw-t c745-re? Ha igen milyen? Lett javítva valami? -
Imi1981
veterán
Felraktam kb 10 perce kényszerből és tökéletesen működik! Csak ebbe nem merek bejelentkezni mert ki tudja mit csinál az adatokkal. Nekem van youtube prémium előfizetésem úgyhogy tökéletes lenne nekem a gyári youtube alkalmazás de most lett vele valami Google tv rendszeren ( nálam). Mindegy várom a frissítést ami talán javítja addig meg marad a smartube.
Erre tv bekapcsolása után nem tudok addig küldeni rá mobilról amíg el nem indítom. Ez egy kicsit zavaró de ideiglenesen jó lesz.
-
11hh
tag
Akinek gondja van a youtubbal az használja a smarttube programot. Nincs reklám, nem áll le, éjjel nappal megy.
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #28334 üzenetére
Ha esetleg valakit érdekel, akkor beszámolok a fejleményekről.
A szerviz időközben rájött, hogy valamit mégiscsak elszúrtak, így változott a hangnem.
Telefonon mondták, hogy milyen kódokat üssek be. Sikerült elérni, hogy egyáltalán nem volt kép. Szerencsére egy másik kóddal sikerült visszaállítani a képet. Most azt sejtik, hogy a gyári dokumentációban nem megfelelő kód van, és próbálnak utánanézni a jónak.
Ami érdekes, hogy a korábbi videón látható FALD összevisszaság megszűnt, viszont a FALD egyáltalán nem működik. A tv névjegye tök más adatokat mutat mint alaplapcsere előtt.
Közben várom, hogy az ügyfélszolgálat végre döntsön és vigyék a fenébe a készüléküket. Majd akkor beszéljünk, ha készen van. Én nem a teszterük vagyok. -
Imi1981
veterán
válasz
Vhiktor #28427 üzenetére
Akkor lehet valami hálózati probléma ez ami androidon jön ki nálam. Tegnapig tökéletes volt sok éve. Mindegyik androidos tv boxon ( nvidia shield tv, fire tv 4k max 2023, fire tv 4k max régebbi ) is csinálja. Mindegyiken tökéletes volt tegnapig. Kösz! Akkor keresem a hibát routerben.
-
Imi1981
veterán
Nálatok nem akadozik és megáll a kép youtubeon TCL tévén? A hang megy tovább csak a kép áll meg. Itthon minden android tv és Google tv eszközömön ezt csinálja! Valami elhibázott frissítés vagy máshol keressem a hibát? IPhone -on ugyan azon a wifin semmi probléma.
-
7Heads Drago
veterán
Én tegnap néztem a német mecsen. Telekomos HD M4-en gyenge volt a minöség és csúnya volt a utánahúzás. Pc-ről böngészőben megnyitva az M4 honlapját FHD-ben már nézhető volt és nyoma sem volt az utánahúzásnak. Szóval szerintem nem minden a tv hibája.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Mától elkezdett akadozni és felbontást össze vissza váltogatni a youtube. Youtube frissítés miatt lehet? Nálatok jó? Például a tech2 új videóját nézem és már elég hamar megáll a kép meg később össze vissza váltja a felbontást . A végén 480p -re váltja ami csúnya.YouTube alkalmazás adatok törlése megoldotta a problémát.
-
st6969
őstag
válasz
Lackó1984 #28414 üzenetére
Vagy a frissítéssel vagy máshogy, nem tudom...de valamelyik jelforrásnál ki volt kapcsolva egy időben (pedig Vhiktor videója alapján állítottam be, szóval anno biztos, hogy bekapcsoltam). Úgy sem volt rossz a képminőség, de nagyon sötét jeleneteknél simán látszódott a felhősödés (itt röhögött rajtam mindenki, hogy a tv fő funkcióját nem használtam
). Hát, ha ez megoldja, lehet, hogy tényleg kikapcsolom, mert ez a mikrolag nagyon gáz. Érdekes, hogy csak Netflix DV-nél látom.
-
Skarpea
tag
C645 jött új firmware, ha esetleg még nem írta volna valaki. Talán a mozgáson javít, meg kicsit gyorsabb lett a menü. Mást nem vettem észre.
-
st6969
őstag
Sziasztok,
65C805 Netflix DV mikroakadások ellen van "orvosság"? fw: v098 gyárilag automatikusan frissítve korábban.
Annyi baj van itt, hogy már nem tudom követni -
HF77
őstag
-
ssj81
aktív tag
-
tobias40
veterán
Szerintetek az EB és az olimpia után lemegy a tv-k ára mert előtte mindenki megvette aki akarta vagy inkább az akciók miatt épp most a jobb deal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xbox Ultimate előfizetések
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged