- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
westcoastog #28795 üzenetére
Az a baj az ilyen videókkal, hogy nem tudod hogy fizetett-e, nagy eséllyel igen....
Arról nem is beszélve, hogy kalibrálást ezek a tvk nem láttak, szóval 2 ki tudja milyen gyári képmódót ki tudja milyen beállítással összehasonlítani hatalmas szakbarbárság.A videóit elnézve azt sem tudja, hogy mi a szabvány. Én erre nem adnék semmit.
-
westcoastog
veterán
Ez a clouding effect mennyire látható? Vagy nem kell koppra tolt fényerőt használni? Hisense képe jobbnak tűnik.
-
-
mrmft
senior tag
válasz
rumkola #28788 üzenetére
Igen, QLED. A marketing alapjan mar QLED Pro elnevezessel - mas a reteg kialakitasa, jobb a kontraszt igy. Amit neztem teszteket meresek alapjan is.
"TCL QLED PRO - A QLED ultra magas színtartománya. Tapasztalja meg az élethű képminőséget és az ultraszéles színtartományt élénk, gazdag színekkel és lenyűgöző kontraszttal." -
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #28782 üzenetére
Sokkal inkabb a C655. Egy darab nalam is tevbe van, eddig jokat olvastam rola, kivancsi vagyok a QLED Pro-ra es a 2.1 Onkyo-ra is.
-
cris78
őstag
válasz
westcoastog #28782 üzenetére
Én is azt néztem ki másodiknak. De maradt a pénztárca barát megoldás inkább.
-
mrmft
senior tag
válasz
westcoastog #28772 üzenetére
Ugyenebben az arban kapsz a mult evi 55C645-bol. Az mar QLED. Lehet jobban jarnal vele.
-
cris78
őstag
válasz
Nekem van. Én egy Xiaomi 81centis tévéről váltottam. úgyhogy nekem ég és föld
Idáig nem mertem beírni, hogy én ilyet vettem
Nekem a képe tetszik, főleg az árához képest. -
Bazsi81
tag
Sziasztok! A meghosszabbított garanciát mennyi idő után igazolják vissza?
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Esetleg robotkar?
-
westcoastog
veterán
Sziasztok!
TCL 55P655 készüléket használ valaki? Képminősége milyen?
Egy 7 éves LG 43uj635v-t váltana. Pc-hez lenne második kijelzőnek, youtube-ra, filmnézésre. Okos funkciók, hang nem érdekelnek. -
zsoltip
őstag
Üdv Fóumtársak!
Immár hónapok óta következővel szembesülök.
A gyári/TCL Gallery app frissítést jelez. Ám mindig azt írja "A(z) Gallery alkalmazás nem telepíthető.
"Próbáld újra, és ha továbbra sem sikrül, tekintsd át a probléma elhárítására vonatkozó bevált módszereket.
https://support.google.com/googleplay"Nos, nálam nincs bevált módszer. Valkinek van megoldása erre?
-
bigrob
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 15m-es HDMI 2.1 kábelt? 🙂
Eddig ő a kiszemelt (kék-fekete színű aminek a képén szerepel az LMCNZZ felirat) -
Celtis
veterán
válasz
Lackó1984 #28753 üzenetére
Nekem is akad, pont az ajtónyitás végén, amikor a kép a szobabelsőre vált.
Én a Netflixen a 3 test probléma 8. epizódjában a 7:00 -7:30 részt szoktam használni erre. Nálam a kastély felé közelítő drónfelvétel, a nő ajtón belépésekor, illetve amikor áthalad a szobán szokott előfordulni akadás.
-
Lackó1984
tag
Ezt nézzétek meg, hogy nálatok is akad-e.
Netflix: Vámpír van a családban, 16:40-től kb. ,amikor a fickó benyit a szobába. -
ArsenalPA
csendes tag
Sziasztok!
Van egy TCL 85c845 TV m eArc csatlakozóvan és egy NAD 758 V3i Arc HDMI vel
Nagyjából 2-3 óra használat után elmegy az erősítőn keresztüli hang, vagy átvált TV re vagy simán megkukul minden.
Ezek után be kell lépnem a NAD menüjébe, 1-2 dolgot ki -be kapcsolni és újra működik.
Mi lehet a probléma, a TCL tilthat le valamit? -
Vhiktor
nagyúr
válasz
dave_gahan #28748 üzenetére
Intelligens módok ki vannak kapcsolva?
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
Vhiktor #28645 üzenetére
Erre senki?
(bocs, a 28644. kommentre gondoltam)
További észrevétel. Ahogy nézem rajta a foci EB meccseit, érdekes, hogy bármely képmódba rakom, olyan, mintha bizonyos időközönként (mondjuk 10/20 másodperc) enyhén változtatná a módot. A fű hol élénkzöld, aztán inkább sárgásabb, elképesztő. De csak épphogy. Mintha hullámozna a színhőmérséklet és/vagy egyéb paraméterek...
-
Colani
tag
Sziasztok.
Azt vettem észre hogy a MAXon elinditok filmet akkor sötétség van hang van de kep nincs. A többi streaming működik. Tud erre vki esetleg orvosságot? Eddig minden rendben működött ma kezdte a szarakodást(TCL 805)
Köszi előre is a segítséget 🤗🤗 -
Review: 115" TCL X955 Max
Nyilván baromi jó cucc, de kár a 2db HDMI 2.1 csatlakozóért. -
Celtis
veterán
válasz
Stealth #28732 üzenetére
Most nézem. Igen, ugyanaz. Annyi, hogy bármikor bevihető a kód, ha a home képernyőn van a tv. Illetve ahogy írja is C805 esetén nincs menü gomb, hanem a 3 csíkos gombot kell nyomni.
Volt még egy kód
a kontraszt beállításba belépve az 1,9,5,0 gombokra belép valami szerviz menübe a tv. Itt csak le kellett olvasnom egy értéket. -
Reverting
őstag
válasz
Vhiktor #28726 üzenetére
En probaltalm v135-re 55c805-on, de toroltem is, NF. Harom test problema 1E.3E. 23:50-tol... ez volt a tesztem... eleg eros jelenet... ;-) igy lehet adok neki megegy lehetoseget.. de gyari beallitasal jobb volt...
Totalnal hatalmas laggok, a lovas jelenet szethullot, jobban mint a gyari erteken, sima dv iq-n... de mint irtam, csak ezzel neztem... szoval ujra felrakom es megnezem tobb filmen is, mert ez csak egy gyors teszt volt, es nem tudtam rendesen foglalkozni vele, de koszonet erte h megosztottad... kivancsian varom a tesztet is...es velemenyt is ha az lesz elobb...
-
Celtis
veterán
válasz
Stealth #28721 üzenetére
Nekem le vannak írva a PID módosítás lépései, mert a szerviz megcsináltatta velem. Nem ajánlom játszani vele, mert más PID-re állítva a készüléket sötét marad a képernyő. Habár vakon végigcsinálva a lépéseket a PID visszaállítható.
Érdekes módon nekem az oda-visszaállítástól megváltozott a tv viselkedése. De jó nem lett. A TCL elutasította a készülékcsere iránti igényemet (75 nap alatt sem javították meg, hanem csak elrontották, de ezért majd remélem a fogyvéd jól megb.ssza őket) Most a szerviz újra alaplapot akar cserélni. -
st6969
őstag
válasz
Cartmenn #28716 üzenetére
Jaaaa, huh. Ez volt a gond, köszi. A 4. évadnál már megjött a fényes, sötét, IQ képmód.
Áttettem fényesre, de a mikrolagokat nem tudtam még tesztelni.
De legalább tv-re visszaváltva, így nem ragad be a fényerő.
Ha HDR streamingről váltok vissza, akkor továbbra is beragad.
És nálam sincsenek kerek ikonok
Visszakapcsolom az automatikus frissítést, hátha az blokkolja az új fw érkezését ezúttal -
Stealth
senior tag
Na én meg matattam a szerviz menüben és elkezdett színesen villogni a kijelző.
Csak egy reset shoppal tudtam megoldani, így helyreállt a rend. Természetesen minden beállításom kuka, viszont megjöttek a kerek ikonok.Gratulálok magamnak.
Egyébként van lehetőség PID módosításra, telegrammon stasiof linkelt egy pdf-et.
Nem mertem kipróbálni, mindenki óvatosan!! -
Stealth
senior tag
válasz
Vhiktor #28708 üzenetére
Várni kell egy-két napot, hátha megjön.
Szóval én megvárom a teszted, ha addig nem jön ota, akkor a teszttől függően feldobom (vagy nem) pendrive-ről a v135-öt.
Egyre jobban idegesít ez a hercehurca. Nem értem, hogy ua tv különböző régiókban miért nem kaphatja meg ua firmwaret. -
Stealth
senior tag
V135 appear on AP region (55C845X2 only)...
Has many TV models and 8 different regions, but all use same firmware...
In day or 2 maybe V136 or V137 appear for xxC855 on other region...just sample....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest