- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
Igen, olvastam. Ezért írtam, hogy inkább engedd el a frissítést, ha rizikót érzel benne. A legtöbben általában okkal frissítenek. Mármint azokra gondolok, akik Telegram -ról szedik le és próbálkoznak.
Az egyik ok az, hogy nem működik teljesen jól a TV és bíznak benne, hogy valamelyik frissítés megoldja. Erre van talán a legtöbb példa, és a v486 e tekintetben elég jól szerepel.
Másik ok pedig az, hogy valamilyen szimpatikus, előnyös újdonságot hoz a frissítés. Ez esetben szintén a v486 -ot lehet említeni, mert az hozta el a Filmmaker módot.
Egyébként ez például telefonoknál sem működik másképp. Lehet nagyjából mindenkinek tök jól működik, neked meg frissítés során beüt egy olyan hiba, ami normális használatot befolyásolja. Az nem mindegy, hogy a felhasználók között milyen arányban jönnek elő a hibák.
Innen már te döntöd el, hogy akarsz -e vele foglalkozni. Ha viszont mégis felteszed, legyen nálad a régebbi FW is, hogy vissza tudd tenni, ha valami nem oké.
-
freeland0806
tag
Ezt senki sem érti. 412vel sem szívott mindenki, de többen meg igen. Ez a 486 ha innen a fórumból indulok ki akkor nagy százalékban bevált, de látod még itt is vannak kivételek. Pedig ez nálam olyan problémákat oldott meg, amiről nem hittem, hogy valaha megoldódik. Ezért csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Nem egyszerű ez. Épp ezért ha minden jó, jók a színek, nem akadozik a mozgás, nem csinál random hülyeségeket akkor inkább hagyd úgy. Jóvanaz
-
ρσгτσ
addikt
Többen is vagyunk, akik nem sorban rakták fel. Egyszerűen azért, mert nem jött minden FW. Plusz a 486 volt az, ami végre valós javulást hozott a szoftverben.
Ha szeretnél frissíteni, akkor először megnézheted, hogy más régiókon talál -e frissítést. De még úgy sem biztos, hogy mindegyik, vagy éppen a legújabb FW elérhető lesz.
Egyébként ha nincs semmi probléma a TV -vel, minden jól működik, és tartasz attól, hogy utána esetleg a színek nem lesznek jók, akkor nem érdemes a frissítéssel foglalkozni.
-
freeland0806
tag
Nekem 412 volt gyárilag. De nagyon sokat szívtam vele.
Viszont ha a 135-el elégedettek vagytok lehet jobb inkább nem piszkálni. Én is tapasztaltam, hogy egy rossz fw mennyi mindent el tud rontani. Konkrétan nem tudtam használni normálisan a tévét 412 alatt csak játék képmódban. -
freeland0806
tag
Valakinél az Egyesült Királyság volt, valakinél Olaszország, valakinél egyiken se frissült.
Nálam tökéletesek a színek 55C805nél 486os fw alatt, sőt minden a legnagyobb rendben van vele, nálam ez lett a "csoda firmware". De ha félsz tőle kereshetsz régebbi fw-t is pl a 412-t, de nálam azalatt borzasztó mikro akadások voltak és csapnivaló mozgás feldolgozás. 486 alatt minden ilyen jellegű problémám megszűnt -
Tibor77i
junior tag
Nekem is ugyanilyen tévém van. Igen, érdemes frissíteni. Innen
le tudod szedni a fenti frissítést. Egy FAT32-őre formázott pendrive-ra kell rámásolni (nem kell kibontani!), majd a tévé menüjéből tudod frissíteni. Van olyan menüpont, hogy frissítés USB-ről, ha be van dugva a pendrive, akkor indul is a telepítés. -
mrmft
senior tag
Igen, azota felkerultek a gyartoi honlapra is a specifikaciok, es hat nem stimmel a fenti.
Bar mar lattam C745-ot Qled Pro-sank irva es sima Qlednek is. Szoval egy katyvasz az egesz, lehet hogy C745 bol van mar X3 is? Szoval kiigazodni itt a dolgokokn elegge nehez, valamint lehet piac fuggo is, hogy hol mi micsoda. -
Imi1981
veterán
A prémium minden eszközön működik. IPhoneon is. Szóval az marad. Régen én is használtam ezeket de sokkal kényelmesebb a prémium és nem kell trükközni. De természetesen android és Google tv -n tényleg jó ez a smartube.
Valaki ferakta már az új V135 fw-t c745-re? Ha igen milyen? Lett javítva valami? -
Imi1981
veterán
Felraktam kb 10 perce kényszerből és tökéletesen működik! Csak ebbe nem merek bejelentkezni mert ki tudja mit csinál az adatokkal. Nekem van youtube prémium előfizetésem úgyhogy tökéletes lenne nekem a gyári youtube alkalmazás de most lett vele valami Google tv rendszeren ( nálam). Mindegy várom a frissítést ami talán javítja addig meg marad a smartube.
Erre tv bekapcsolása után nem tudok addig küldeni rá mobilról amíg el nem indítom. Ez egy kicsit zavaró de ideiglenesen jó lesz.
-
Cartmenn
aktív tag
De miért a kodin? gyári nem jó? Rá telepítettem ,de alapban nincs képernyővédés ---de ha képernyővédő beállításainál az első sorban (none) van akkor alapban nincs ---ha pld átállítod black-re akkor a beállított idő után elsötétül teljes feketére a képernyő ,de nálam bármely gombot nyomva a filmre ugrik vissza,ahol a pillanat állj-al megállítottam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest