- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ad4m1337
aktív tag
Elotte visszekuldtem egy Philips 8518 -at az alzanak a munoseghibas panel miatt, annak sokkal jobb volt, de megkockaztatom hogy a regi 2018 -as samsung alsokategorias tv -nek is kellemesebb volt..
Nagyon doboz hangja van, elmosodott tartomanyok, mint egy telefon hamgszoro kb. Nincs nagy elvaras, mert van rendes hifi hangfalam, de azt csak film + zenehez hasznalom.
-
mihaly13
tag
A csatornák részlegén ott lehet megnézni a paramétereket jel erőség stb. Képzeld nekem van egy LG 48C2 oledem és amikor megjött az 55C805 lecseréltem mert nagyobb , előről nézve elég jó képe van a TLC-k de amikor megláttam az oldalról hogy milyen pocsék képe van azonnal vissza tettem az LG a helyére !
-
Válaszolok magamnak:
- mennyire felhős a képe? Egyáltalán nem észrevehető.
- oldalról mennyire gáz a betekintési szög? Már minimálisan oldalról is fakul a kép.
- google TV-re Kodit fel lehet rakni? app sideloading itt létezik? Igen és igen.
- úgy általánosságban mennyire gyors a TV? Meh, néha akadozik, kevés a 2 GB RAM.
- hangja vállalható? Átlagos TV nézésre tökéletes. Nem rosszabb, mint amihez szokva vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest