Hirdetés
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atys76
csendes tag
válasz
gycs02
üzenetére
Tegnap írtam Tcl ügyfélszolgálatnak a honlapjukra és ezt válaszolták:
Ellenőrizze a HDMI-kábelt: Győződjön meg róla, hogy jó minőségű HDMI-kábelt használ, amely támogatja a HDMI 2.0 vagy magasabb szabványt. Néha a hibás vagy rossz minőségű kábel is okozhat problémákat.
Hangbeállítások: Lépjen be a TV hangbeállításaiba, és győződjön meg arról, hogy a HDMI hangkimenet engedélyezve van. Előfordulhat, hogy ki kell választania a megfelelő hangformátumot (pl. Dolby Digital, DTS).
HDMI bemeneti beállítások: Ellenőrizze a tévé HDMI bemeneti beállításait, és győződjön meg róla, hogy az audiojel átvitelére van beállítva.
Próbálkozzon más HDMI-porttal: Ha a TV-je több HDMI-porttal rendelkezik, próbálja meg az eszközt más porthoz csatlakoztatni.
Ezzel a levéllel az a bajom, hogy nen egy hozzáértő ítra a levelet mivel:hangformatum-nincs dolby digital a beállításokbam, olyan sincs, hogy audiojel átvitel beállítás -
11hh
tag
válasz
gycs02
üzenetére
Ha van számítógéped letöltöd az apkt rá rakod egy pendrive-ra. A tévén felraksz egy fájlkezelő programot. Elindítod a fájlkezelő programot, adsz neki engedélyeket. Bedugod a pendrive-ot megkeresed a fájlkezelő programba, megnyitod, és feldobja hogy nincs engedélyezve az ismeretlen alkalmazás telepítése. Engedélyezed, utána gond nélkül feltudod telepíteni.
Leírni hosszú de 1perc az egész.
-
kenicsab
tag
válasz
gycs02
üzenetére
Szia!
Nos ezek után semmi sem biztos.
[még 1 fajta]
Tényleg kell egy működő példány,,, -
Celtis
veterán
válasz
gycs02
üzenetére
Igen, ha a test nincs jó helyen, vagy a DVD nem ad ki jelet, akkor nem lesz kép.
Megnéztem pár pin kiosztást és minden videós kábelnél a második volt a test, ezért feltételeztem, hogy az jó helyen van.
De ez a végigdugdosás 1 perc, ennyi próbát megér méricskélés és utánajárás helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE82Q800T 207CM 8K QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
C755/C805 nekem is azt írta már novenberben valahol mikor vettem

).
Vhiktor