- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Hali! Vettünk egy 65C805-ös készüléket. Lenne majd pár kérdésem, de az első és legfontosabb, hogy mitől lehet az, hogy csatorna váltáskor szétesik a kép, kockás lesz, majd kitisztul. Szinte folyamatosan ezt csinálja minden esetben. Tarr a szolgáltató, médiakártya van a tévében.
-
Lackó1984
tag
válasz
Bazsi81 #27694 üzenetére
A C805 miniled, a másik meg nem. Más kategória.
Droopy: Szerintem a C805-ön ki volt kapcsolva a local dimming.
Nekem C745 van és egy G2 oled. Simán elhinném, hogy a C745 tökéletes feketét produkál (pedig nem miniled és kevesebb a zónája is, mint a 805-nek), ha nem lenne egy oledem is. Szóval ahogy Vhiktor is írta, direkt állították be rosszul. -
dro0py
tag
Sziasztok!
TCL TV-t szeretnék venni, és elmentem megnézni őket a budaörsi Euronicsba. Konkrétan a P635, C645 és C805 típusok voltak kiállítva náluk. Mivel androidos tv-t szeretnék, és mivel egy P635-ös alapmodellt már vettem (egy alig használt helyiségbe), az tetszett is, kíváncsi voltam, a komolyabbak mit tudnak, mert szeretnék egy magasabb kategóriás tv-t is venni, nagyobb méretben (a C745-öt és C805-öt néztem ki).
Őszintén szólva nagyon nagy csalódás volt amit láttam, mert a P635 és C645 között is minimális volt a különbség (a C645-nek kicsit nagyobb volt a kontrasztja), és a C645 és a C805 között is minimális. Színekben kb ugyanazt tudták, és a fekete mindhármon egyértelműen és látványosan szürke volt. A legfurcsább az volt, hogy itt a fórumon dicsért C805 a mellette levő C645-höz képest kb ugyanazt a képminőséget tudta. (Direkt kíváncsi voltam a feketékre.)
Más TV-kkel összhasonlítva pedig, a C805 mellett volt egy Hisense U6-os, aminek szebb volt a képe, pedig jóval olcsóbb típus.
Ezek után nem lepett meg, hogy az LG C3-as OLED-je, ami szintén ott volt mellette, ég és föld volt a C805-höz képest, teljesen "más ligában játszott" a képminőség.
Elképzelhető, hogy valami beállítási probléma volt ezekkel a tv-kkel? (A beállításokba nem mentem bele.) Mert nagyon szokatlan, hogy teljesen mást tapasztaljak személyesen, mint ami az értékeléseken és a teszteken látszik...
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! Melyiket ajánlanátok C805 vagy C655 Pro? Leginkább xbox s x és meccs meg streaming lenne rajta.
-
HF77
őstag
válasz
pityaa23 #27677 üzenetére
lehet hogy necces...
65c805 info -
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem telekomtól egy 65 colos 805-öt. Szállítási címnek csak az állandó lakcímem tudtam megadni. Az a kérdésem, hogy kb mekkora dobozban hozzák? Egy kombi J astrába gondolom befér?
Köszi!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
kenicsab #27670 üzenetére
Ennél nem láttam ilyen funkciót, de majd megnézem újra a manual -t és visszajelzek. Logikus az, hogy miután az adapter nem kap tápot, így nem tud kommunikálni a TV -vel. 3 különböző márkából egyikkel sem tudott.
Viszont logikus lenne az a megoldás is, amit te írsz. Abban már nem vagyok biztos, hogy a távirányító gyártója is logikusan gondolkozott. Majd megnézem.
Ma már nem nagyon tudom a TV -n tesztelni, mert fürdetés lesz és abba a szobába fektetem le a gyereket, de holnap majd megnézem.
Elsősorban amúgy PC -hez vettem, ott frankón funkcionál. Csak gondoltam kipróbálom más eszközzel is.
XenHai:
Akkor ezt megnézem holnap. -
XenHai
senior tag
Ja ez az egyik igen köszi.
A gaming modhoz kell pc vagy konzol. De leírás szerint az alsó szines gombok taníthatóak.
IR learning operation as the following steps
1. Pointing IR emitters of the TV remote and the air mouse to each other ,
2. Press and hold the TV key on the remote 4-5s until the LED flash slowly,
3. When you see the LED flashing slowly ,press the key on your TV remote to learn,
4. When the remote receiver the IR signal,the LED will be solid.
5. The 5 keys could learn following the step 1-4,
6. Press the TV button to finish the learning process. -
ρσгτσ
addikt
válasz
XenHai #27669 üzenetére
A csíkos gombra ezt hozza ki, aminél ott van a felsorolásban a beállítások menübe való belépés is. Csak az pont nem látszik. Közvetlen gombot én nem láttam.
Ezt főképernyőről fotóztam. Mi TCL -t főleg online TV -vel, illetve YouTube -ra használjuk. Alkalmanként, ritkán megy rajta filmes app is.
TV adás mellett, vagy külsős filmezésnél nem tudom megnézni a funkciókat, mert az nincs rákötve. Majd konzolt tudok rákötni és megnézni, de az biztos nem ma lesz. Gaming mód miatt.
Szerk.:
Egyébként Samsung TV -n néztem, ott az air mouse kivételével jól működött a távirányító. LG TV -n csomó funkció, gomb nem ment, de az air mouse igen.PC -n pedig szintén működőképesek voltak azok a funkciói, amiket néztem. De arra is rá tudok majd még lesni, ha lesz még kérdés.
-
kenicsab
tag
Szia!
Nekem [ilyen]
távirányítóm van usb-re, rá lehet tanítani a tv on-off ját infrán és
usb-n tölthető, viszont bekapcsolva az usb adapterén kommunikál ott már 2,4Ghz-en.
Régebben vettem még android boxhoz, a manualja a saját dobozán volt, de már elkallódott, nemrégiben sikerült neten megtalálnom az összetanítási leírást.
Gondolom hasonló és nem életszerű hogy usb nélkül ne lehessen bekapcsolást kezdeményezni vele.Szerintem,,,
-
ρσгτσ
addikt
Jah hülye vagyok. Tavaly vettem egy hasonlót, de az már tényleg nagyon minimal.
Feltanítható Thomson, itthon is lehet kapni. 2 eszközt lehet rá programozni.
CRT TV -ket is használok retro videojátékozás miatt. Ahhoz meg nem kell sok gomb, csak hangerő, ki- és bekapcsolás, illetve bemenet választás.
Szerk.:
Ennyire egyszerű cucc, csak mostanában nem használtam, azért felejtettem el. Főleg a Trinitron PVM ment az utóbbi hónapokban, az meg nem távirányítós. -
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #27662 üzenetére
Nem tudom a mostani modelleknél hogy megy, de TCL -nél divat volt kettőt adni a TV -hez. Egy nagyobb, sok gombosat és egy kisebb, kevés gombos verziót. Mondjuk unboxing videóból kiderülhet.
Taníthatóból olyanra gondoltam, aminél egymás felé fordítod a két távirányítót. Egyiken megnyomod az adott gombot, aztán másikon azt, amire fel szeretnéd programozni.
Nekem anno Sony házimozi erősítőhöz járt ilyen, de gyártanak páran hasonlót. Arra például 4 távirányítót fel lehet tanítani.
-
boborján2
senior tag
Az lg topikban is ment erről beszélgetés.
Egyrészt mindenki szereti a zsebében tudni az eladott darabszám szorozva 2 dollárral megtakarítást.
Valaki azt is bedobta ,hogy lehet maga a SoC nem is tudná a gigabit vezetékes lan-t. Talán nem véletlen hogy 1 darab tévén nincs !?
Illetve felmerül az is hogy ez abszolút nem tömegigény,hiszen ott van a gyors wifi, ami majdnem ugyanazt megoldja. De ha ugyanazt nem is , akkor is lefedi a 4k tv-hez igényelt bitrátákat. Még virágboltos BDrip esetében is.
Bármelyik is legyen az ok, amíg az eladási számok nem igénylik a gigabit lan-t ,addig nem lesz.
Lásd samsung , ott pl. nincs DoVi (meg dts meg a mittudomén mit még ami kimarad minden tv-ből) mégis viszik mint a cukrot.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AxBattler #27659 üzenetére
Neked nem két távirányítót adtak a TCL TV -hez? A kisebbik is egész minimal verzió, bár egy-két gombbal azon is több van, mint a linkelt távirányítón.
Megoldás lehet még talán egy tanítható távirányító. Régebben abból is voltak ilyen kevés gombos modellek. Most nem tudom mennyire vannak még ilyenek, mert én annyira nem vagyok oda értük.
-
Köszi a tippet, böngészős/csetelős remótnak tök jónak tűnik!
Én valami teljesen fapadot keresek, pl. ilyet vagy ilyet, mivel amúgy is csak okosrendszert, streaming appokat használnám egy TV-n... valami olyasmit, mit a Samsungok-é, vagy az AppleTV / Google távirányítója.Esetleg valami powered USB elosztóval érdemes lehet próbálkozni, ahol az egyik ágon egy töltőfej adja a kakaót a stick-nek, a másik ág meg megy a TV-be.
-
ρσгτσ
addikt
Rendeltem Aliról egy távirányítót. Eddig úgy tűnik tök jól működik TCL TV -vel. Van air mouse is, világítanak a gombok, vagyis a mögötte lévő LED -ek. Szöveget is tudtam bevinni a másik felén lévő gombokkal, a házikó ikon is a home képernyőre irányít.
Akinek lenne még kérdése, az tegye fel bátran én megnézem.
Egyetlen probléma van: a TV kikapcsolásakor megszűnik a tápellátás az USB -n. Így bekapcsolni nem lehet vele a TV -t.
-
Faby
senior tag
válasz
Stealth #27654 üzenetére
Fel fogom tenni a Kodit, annál is inkább, mert a mostani lejátszón is ugye az megy (Coreelec – Kodi), így annak a felületét, szolgáltatásait ismerem.
NFS megosztáson keresztül érem el most is a NAS-t, szóval ez is pipa
Innen nézve tiszta szégyen, hogy csak 1 árva USB van a készülékben, ha berakom a LAN adaptert, akkor el is foglaltam. Mi lenne, ha rendszeresen akarnék pendrive-ot, külső tárolót, billentyűzetet használni?Egy aktív USB hub működhet?Ja, látom a linkelt adapter ezt is megold(hat)ja.
Nameg mennyivel lenne több a TV ára, ha 1000-es LAN lenne? 2 dollárral?
Persze, csak át kell dugni az optikai kábelt, de akkor felejtős a médialejátszó, és jelen helyzetben még azt használom, a FHD tartalmakhoz jó.
A további beállításokkal is fogok foglalkozni, de majd csak 7végén. -
Imi1981
veterán
Volt olyan routerem és jó router volt. A wifi hatótávja nem nagy de ha egy helyiségben van a tévével akkor jónak kéne lennie. Ahogy előttem is írták próbáld meg kodival ( még mielőtt kábelezel) . Én csak azt használom és minden jó. Persze aki még nem használta macerás lehet beállítgatni.
Amúgy a c805 jó tévé . Én sajnos elsiettem és 55c745-öt vettem mert jóval olcsóbb volt. Kb 1 hónappal később akcióban olcsóbb volt már a 55c805! Nagyon ideges voltam de végülis a c745 is jó tévé. -
Stealth
senior tag
Tedd fel a Kodi-t a TV-re, a NAS-on pedig oszd meg azokat a mappákat SMB-vel vagy NFS-sel, ahol a filmek vannak.
Kodiban kitallózod a megosztott mappákat és nézheted az összes filmet 4K HDR-, DOVI-, és HDR10+ban.
A TV-t ha bekábelezed, javasolt venni egy USB-LAN átalakítót, mert minden tv-ben csak 100Mb/s-es LAN kártya van, ami tud kevés lenne a mai világban. Nekem ez van, hibátlan.
Mivel az AVR-eden is van optikai meg a TV-n is, így ez egy kábel csatlakoztatást jelent. -
Parmezan77
junior tag
Ha kábelezel arra figyelj, hogy a TV Ethernet adaptere csak 100 megabites. Ez nem lessz elég a nagyobb 4k tartalmak lejátszására (Pl. virágboltos 4k Remux verziók). Ez csak a kissebb bitrátájú tartalmakhoz vagy a streamelésre lesz elég. Ennél sokkal job a Wifi, persze ha a router elég közel van a TV-hez. Azzal elérhetsz akár 2-300 megabites sebeséget is, ez mindenre elég lesz. Ha mindenképpen kábeleznél akkor érdemes beszerezni egy USB Gigabit adaptert. 6-7 ezerért márt kapni elég jókat.
-
Imi1981
veterán
Nekem 55 c745 van és wifivel használom. 5ghz wifire csatlakozol ? Nekem simán viszi a 60 gb-os 4k dv filmeket is wifin kodival ! Semmi pufferelés és megállás lejátszás közben . Annyit ír néha indításnál ,hogy lassú a hálózati sebesség a lejátszáshoz de aztán mégis jó és hiba nélkül megy . Mondjuk nem árt egy jó router nekem xiaomi ax3600 ( Kínai verzió) router van ami azért elég jónak mondható .Szerintem ez sokat számít .
PVR funkció nincs sajnos .
A képen állíts mert gyárilak elég túlzóak a beállítások úgy emlékszem . -
Faby
senior tag
Üdv!
Egy nem annyira rövid első beszámoló.
Tegnap óta van egy 50C805 készülék a birtokomban. Nem vagyok egy vájtszemű, nekem az előző TV is teljesen megfelelő volt.
Egy 40 colos 2011-es Samsungot váltott (UE40D6500), a méretnövekedés az brutális, viszonylag közelről nézzük, szóval ez lehet, hogy már nagy. De mint tudjuk, nincs olyan, hogy túl nagy…
Még csak ismerkedünk, de van néhány első benyomás.
Nagyon nem mentem a beállítások mélyére, de az látszik, hogy a képe megfelelő forrás esetén brutál jó.
Hangja általános TV-zésre elég, filmezésre úgyis ott van az 5.1 rendszer, szóval nekem ok.
Apropó, filmezés, a TV csere lehet, hogy magával vonja a médialejátszó cserét is. Eddig egy Beelink M18 dobozka szolgált, egy régebbi Corelec / Kodi párossal, NAS-ról, FHD-ra teljesen jó volt, itt viszont már akadtak gondok.
Kezdve azzal, hogy nem volt kép egyáltalán, amikor a HDMI bemenetre váltottam, és a TV is ilyen egzotikus 4x2160 jelzést írt ki a jobb felső sarokba.
A bemenet tulajdonságainál kellett kikapcsolnom a HDMI 2.1 verziót, és visszatérni az 1.4-re, így már lett kép. Vagy a kábel, vagy a lejátszó (de leginkább mindkettő) lehet a gyenge láncszem, úgyhogy cserélni kell.
Így a HDR, DV képességeket sem tudtam kipróbálni, hiába szereztem be a Top.Gun.Maverick.2022.IMAX.2160p.UHD.BluRay.TrueHD.Atmos.7.1.DoVi-HDR10+.x265.HuN minden földi jóval is kecsegtető verziót, bizony a médialejátszónál elvérzett a történet.
Megnéztem a TV saját lejátszójával is (a NAS-ról, DLNA-n keresztül, sajnos csak WIFI-n), ott már írta a TV a HDR 10-et, de szaggatott a lejátszás, lehet, a WIFI miatt, bár szerintem 28 Mbps nem annyira nagy sávszélesség, főleg úgy, hogy egy szobában van a router és a TV is. Hosszú távon kábelezni fogok, de ahhoz megintcsak beruházni kell, nincs szabad port a routeren, kell venni egy switchet is.
Egyelőre csak a basic funkciókat néztem, csatorna keresés, stb. Digi kábelen gond nélkül lement a hangolás, és ChanSort progival zökkenőmentesen át tudtam szerkeszteni, kigyomlálni, majd visszatölteni a csatornákat.
Viszont az első indítás után azt hittem agyf@szt kapok, normál TV adásnál rettenetesen el volt csúszva a hang a képhez képest. Próbáltam állítgatni a késleltetést, nem hozott eredményt, végül egy ki- bekapcsolás megoldotta.
Másik, hogy hiába volt a WIFI rendesen beállítva, nem volt hálózati kapcsolat, pl a szolgáltatási feltételeket, leírásokat nem tudta megjeleníteni, illetve a szoftverfrissítés is hibára futott, szintén a ki- bekapcsolás oldotta meg.
Egyelőre ennyire jutottam, az okos, Google fiókhoz kötött funkciókat még nem próbáltam, az is lehet, hogy találok pl valami lejátszó alkalmazást, ami rendesen lejátssza a HDR, DV tartalmakat, de akkor meg az erősítő kábelezését kell átvariálni. Pl az AVR is egy régi darab, nincs HDMI rajta, szóval csak optikai kábel jöhet szóba, úgy néz ki, nem fogok unatkozni a hétvégén sem.
Amik furcsák / másképp működnek / hiányoznak a Samsung után:
A fenti lejátszó vezérlése teljesen jól működik a CEC-en keresztül, de nagyon hiányoznak a dedikált stop/play/pause gombok, simán elcserélném a Netflix stb gombokat ezekre.
Nyilván az EPG más, de pl azt nem értem, hogy ha lapozok a listában, akkor egy idő után miért vált a háttérben arra a csatornára, amin éppen áll? Az előző TV megoldása jobban tetszett, mindegy, merre, hova lapoztam, csak akkor váltott, ha OK-t nyomtam.
Az egyszem USB bemenetet nagyon karcsúnak találom
PVR funkció nem tudom, hogy van-e, pl külső házban rádugok egy SSD-t, és arra rögzítés nem tudom, működik-e. Menüben nem találtam nyomát, EPG-ben csak emlékeztetőt lehet beállítani, felvételt nem.
Szintén hiányzik, hogy nem lehet az EPG-ben ütemezni a csatornaváltást, pl egy félórával később kezdődő műsort beállítani, és automatikusan arra a csatornára kapcsol, amikor eljön az idő.
Ezek mondjuk olyan dolgok, amiket meg fogok szokni, vagy tudok élni nélkülük, csak elsőre szokatlan a 10+ év másik TV után.
Egy konklúzió a végére: ha valaki ugyanígy, mint én, nem sűrűn cseréli az eszközeit, az számítson arra, hogy a TV beszerzésével nem ér véget a kiadások sora, bizony a rendszer többi elemét is szintre kell hozni ahhoz, hogy ki tudja használni a képességeket, előnyöket.
Bár még csak egy napja van meg, eddig nem bántam meg a vételt, remélem így is marad! -
classic B
senior tag
-
itroh
tag
Halihó!
55C645, frissítést nem talál, dög lassú benne minden. Ahogy lépked az app ionok közt, a menüben navigálás, program indítás. Valaki erre valami megoldás?
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Tegnap megvettem a TCL 65C805-t.
Sikerült is beállítani az általatok ajánlott videó alapján mind a 3 módba(sdr, HDR 10, Dovi). Meg is jegyzi szépen a beállításokat. Gyönyörű a kép.Ami furcsa volt az az, hogy felfrissítette magát a szoftver, amit nem szerettem volna. De végülis, eddig nem érzem hátrányát.
Ami még érdekes bár nem probléma, hogy "csak" 120hz-t tudok Windows10-en belül állítani a 144hz helyett, pedig a hdmi 1-be csatlakoztattam kábelt és a tv beállításokban is hdmi 2.1-et választottam. Lehet a kábel a ludas.?
Illetve hdmi-nél(játék mód) milyen kép beállítások az ajánlottak?
Köszönöm előre is! -
Reverting
őstag
Nalam mar majus 8.-a ota kor alaku...
55C805
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #27635 üzenetére
Szerintem elég ha kikapcsolja a gyorsindítást egy bekapcsolás erejéig. Nálam nincs bekapcsolva a gyorsindítás és már kor alakú ikonnal indult. Ez olyan változtatás amitől nem lesz szebb. Olyan felesleges. Akkor már lehetne valami dizájn változás ami látványra is szebb/ más ( elrendezés stb).
-
Persie12
aktív tag
Nektek is megváltoztak az alkalmazás ikonoknak a formái? Eddig téglalap alakú ikonok voltak, most meg már kör alakú ikonok vannak. Én nem telepítettem semmit, és a tv sem kérdezett rá hogy akarok frissíteni vagy sem. Az alany egy TCL 50C805. Annyit hozzátennék hogy a vihar végett áramtalanítottam, de az csak nem befolyásolja a dolgokat.
-
Till@
aktív tag
válasz
tigribigri #27624 üzenetére
Emag.Csak arra van 20% amit írtam. A 8-ra kedvezmény nincs, így az ára miatt az kilőve.
-
Till@
aktív tag
Sziasztok !
Úgy néz ki hogy visszaküldöm az 55C805-öt, mert 65" kell.
Namost, 3 tv-t néztem helyette.
TCL 65T8B ez 349e -> 315e lenne kuponnal, de nem találok róla infót a gyártónál.
TCL 65C805 329e erre nincs kupon.
Hisense 65U7KQ 387e -> 311e kuponnal -
Coradiel
csendes tag
válasz
beach head #27585 üzenetére
Nem lehet hogy valamikor el lettek rejtve? Legalábbis nálam akkor nem mutatja ezeket emlékeim szerint ha elrejtettem őket a csatorna szervezőben. De most nem vagyok sajnos otthon hogy ellenőrizzem az elképzelésem.
-
BlueSteel
tag
válasz
mikrofon #27618 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy sok a panasz, igen. Olyan firmware még nem volt, amire mindenki egyöntetűen állította volna, hogy rendben van, megoldotta a dolgokat. Én végigteszteltem majdnem mindet (C805 tv-n). Az m999v1, v9, és a v121 volt, amik emlékezetem szerint tűrhetőek voltak, végül maradtam az m999v1-nél és egy Fire TV 4kmax-ot használok mellé...
-
Oraculus
tag
Úgy döntöttem, hogy adok még 1 esélyt a 75C845 készüléknek. Az eMAG-tól megrendeltem az akció keretében 439.480 Ft-ért.
A múlt hétig akciós 85C845-nek a mérete, a 75C935-nek pedig a súlya lett volna túl nagy nekem.
-
ssj81
aktív tag
válasz
Parmezan77 #27611 üzenetére
Köszönöm, ez Ota frissátésen jött vagy manual?
-
mrmft
senior tag
-
válasz
Parmezan77 #27603 üzenetére
Oks, csak én még nem láttam erről tesztet, bemutatót.
-
boborján2
senior tag
65C835 Usb-re csatlakoztatott külső lemez esetén ,minden bekapcsolásnál (gyorsindítás) felugrik a kép közepére a tallózás lehetősége. "Kép-Hang-Video-Minden fájl" vagy valami hasonló lehetőségek.
Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
-
TheMartin03
aktív tag
-
BlueSteel
tag
Közben olvasom, hogy stasiof szerint - aki az avforums topikban és a Telegram csatornán is igen aktív és neki köszönhetjük az összes firmware-t - a v127 érkezik ota-n a TV-kre (c805, c845x2). Én próbáltam az ota verziót, annyira gyalázatos volt a mozgásmegjelenítés rajta, hogy azonnal visszaváltottam másikra+ emlékezetem szerint a local dimming lag is eléggé érezhető volt, úgyhogy ezzel nem leszünk beljebb...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Mozgóképen a második trifold
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asztalos klub
- Battlefield 6
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest