Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Ma rendeltem, jövőhéten érkezik egy TCL 43C645.
Nincs tervben játék, filmek is csak nagy ritkán lesznek nézve.
Hálószobába lesz és 99% este lefekvés előtt megy majd míg elalszunk.
Talán nagy ritkán néznék youtube vagy twitch-et.Gyorsindítás lehetőség ki-be kapcsolása hatással van pl. az usb aljzatra?
Pl.: Engedélyezem a gyorsindítást (igaz többet fogyaszt) akkor az usb aljzatra kötött led háttérvilágítás sem kapcsol le vagy ez az opció csak a panelre vonatkozik?Van valami amire figyelnem kellene a beüzemelés/beállítások során?
Alza vásárlás.
Extra garancia érvényesítés a tcl-promo.com/hu oldalon regisztrálom a terméket és kész?
Ettől függetlenül alza-t kell keresni ha problémám lenne?
-
zodo
nagyúr
Ma 08:00 és 12:00 között....
09:00 és megérkezett.Hello 43C645!
-
zodo
nagyúr
válasz AxBattler #25312 üzenetére
Köszi!
Nem hiszem hogy én leszek a mérvadó megmondó ember 49 évesen.
Eddigi LG 32LV5590 LED-es is smart volt amit 12 éve vettünk de max. egyszer frissítettem rajta és pont ennyit volt online.
Nem nézünk mozi filmeket, streamet a tv-n.Előzetesen emagban láttam az egyik nagy tesót 55" c645-ön a demó módban.
Android és itteni hsz-ek alapján kicsit félve rendeltem, mondjuk én nem módoltam soha még a telefonomat sem és ezt sem fogom.
Kivettem a dobozból, próba gyanánt feltettem a talpakat amiken egész stabil áll.
Felkerült a falra, velcome...
Beállítottam alap tv használatra, frissítést nem ajánlott fel.
Itteni tanácsra Magyar nyelvre állítva és Ausztria régiót választva kerestem a csatornákat.
Panel lakás Digi tv 145 digitális csatorna + vannak a streamelt adások (számtalan)
Nem nyúltam semmilyen kép vagy hang beállításhoz, nekem csak elalváshoz kell vagy nagy ritkán "lesz" nézve.
Nyilván szokni kell a távot és rendszert de egész gyorsan dolgozik ill. olyan androidos átlátható menü pontok.
Asus AC57U v2 routerem van, wifin csatlakozik a tv.
Youtube videók gyorsan töltődnek, idősávon lépés után is hamar folytatódik a lejátszás.
Sebességét nem tudom megmérni mert nem értek hozzá de kábelen a 100!100-as Digi net kb. mindig 2-3 ping és 90/90 értéket tud.
Bluetooth csatlakozás is hibátlan.
JBL Flip 6 és JBL Tune 230 fülessel tesztelve.
Tv saját hangja (mert látom ma téma volt) simán vállalható amit egy ilyen tv-től várható.
"Sokol" rádiótól azért fényévekkel jobb persze nem ezzel kell házibulit tartani de nem is erre találták ki. Aki meg elhiszi a marketing hitec dolby blabla maszlagot az megérdemli.
Tv képe nekem elegendő, sosem vadásztam a szuper megjelenítést mivel nem szoktunk filmeket nézni, inkább csak a "háttérben menjen valami" felhasználók vagyunk.
Játszani sem fogok rajta de ha lesz időm akkor majd nézek komolyabb minőségű filmet hogy mégis mit tud a készülék.Egyelőre tetszik, kb. ugyanilyen ár sávban volt anno a korábbi LG-nk és a plusz garancia (alza vásárlás) végett választottam.
-
zodo
nagyúr
Tegnap 11:25 regisztráltam a plusz jótálást, ma 14:13-kor jött a mail hogy tegyem el jól a mellékletet. 43C645
Azért hogy legyen ellenpélda is azokkal ellentétben akik napokig nem kapnak választ Partum d.o.o.-tól.Más:
Milyen filmet lenne érdemes megnézni amolyan teszt céljából ami megmutatja a tv képességeit?
Nem szoktunk nézni de hátha rákapunk.
Gondolom valami akció film ahol gyors jelent váltások vannak, látványos pl. színek végett.
Na meg milyen formátumban ill. elegendő ha pendrivre-ra másolóm? -
zodo
nagyúr
válasz Vhiktor #25501 üzenetére
Nekem jelenleg a 43C645 ezt mutatja.
(múlthét pénteken érkezett és beüzemelés alatt nem frissített)
V8-R51MT05-LF1V576
Gondolom a V576 lenne az érdemi rész ami a firmware számát jelöli.Ha jól olvasom a topikot akkor hiába is várok online frissítést a tv-n.
Tehát ha (eddig) még nem találtam problémát, érdemes kikapcsolnom a frissítési lehetőséget mert akár mégis érkezhet ami viszont ront(hat) a jelenlegi állapoton? -
zodo
nagyúr
Megpróbáltam a csatornalistát szerkeszteni a ChanSort-al.
Elmentettem más néven ugyanabban a formátumban.
Innen csak be kell tallóznom pendriveról és import-ot választani?C645
Lehet más távirányítót használni a készülékhez mint a gyári?
Egyetlen bajom van vele hogy este kelleténél zajosabb a gombok nyomkodása. -
zodo
nagyúr
Van a Chanshort-hoz használati útmutató?
Közben kiderült hogy csak .txt mentettem amit nem tudok importálni mivel nem is látja.
Eredeti átmásolt lista: Channel_List_V8-R51MT05-LF1V576_202439.tar
Akárhogy próbálom menteni nem lesz belőle .tar kiterjesztés.
Szerkesztés után csak szimplán "mentés" és jelenlegi felül írását kell választani? -
zodo
nagyúr
válasz Peter.70 #25730 üzenetére
Szia!
Mindenhol ajánlják a programot de segítség szinte nulla.
Két napja szívók vele.Így csináltam.... Nincs pendrive ezért SD kártya + kártyaolvasó.
- Exportált fájt duplikáltam (biztonsági mentés + szerkesztendő) és utóbbit az asztalra tettem.
Találtam egy Német nyelvű leírást a használatáról.
- Referencia listát, nem mentettem.
- Szerkesztés után szimpla mentést nyomtam azaz felülírta az eredeti másolatot ami az asztalon volt.
Nekem máskép átnevezni, más helyre mentenem nem sikerült.
Következő agyérgörcs mikor az asztalról szerettem volna felmásolni az SD kártyára amire korábban exportáltam a csatornalistát azt írja hogy a lemez írásvédett.
Fura mód egy másik SD kártyára is azt írta ami közelében nem járt a tv-nek.
Semmilyen műveletet nem tudtam végrehajtani, teljes jogosultság mellett sem.
Olvasni olyat hogy az Andriod teszi rá.
- DLSR fényképezőben formáztam az SD kártyát és simán felmásoltam a szerkesztett listát.
- Innentől már csak be kell tallózni a tv-n és jóváhagyni a cserét. -
zodo
nagyúr
Nekem is RC833 Gub1 távirányítóm van (aminek gombjai hangosak) a 43C645-hőz.
Véletlen vettem észre egy rejtett + funkciót.
10+ éves LG 32LV5590 tv távirányítóján volt ilyenem csak dedikált gombom.Q.View elérése avagy visszatérés az előzőleg nézett csatornára és vissza.
2x gyors <- (Vissza nyíl) -
zodo
nagyúr
válasz 7Heads Drago #26271 üzenetére
Nem szoktam nézni az árakat ha már megvettem valamit ill. nem tudni melyik méretet és típust nézted.
43C645-t vettem 129.890.- az Alza-ban 02.18.-án.
Jelenleg:
Alza -> 164.990.-
Emag -> 134.290.-
Euronics -> (-5k kedvezmény) 129.900.- -
zodo
nagyúr
43C645-re van ajánlott kép beállítás?
V8-R51MT05-LF1V576 firmware
Nincs gondom, igaz csak kábel tv megy de kíváncsi vagyok. -
zodo
nagyúr
Sziasztok!
Hol lehet a frissítésekről olvasni hogy mit is javítottak, stb. kiadási jegyzet?
Idén februárban vettem 43C645-t és talán kétszer néztem rá de nem talált frissítést viszont ma láttam egy v620 jelzésű míg a jelenlegi v576.
Igazából nincs bajom a tévével mert csak tv adásokat nézek ill. egy filmet pendriveról de az sem valami hyper felbontású volt.
Képi beállításokat sem állatgattam csak érdekelne hogy van-e valami ami miatt érdemes lehet frissíteni. -
zodo
nagyúr
válasz dewil666 #31748 üzenetére
Szia!
Alapból 2 évet adnak, itt regisztrálsz 30 napon belül és adnak + 3 évet így lesz 5 év.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest