Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
tag
válasz classic B #24576 üzenetére
Mikor vettem a tv-t átnéztem külső hdd-ről jó pár filmet fhd-4K ,akadásra nem emlékszem,de pld az 1917et (4k) nem játszotta le normálisan,hang ment folyamatosan,kép meg álló volt csak,ha beletekertem,akkor is állóban ragadt,a hang meg normális folyt tovább---tehát hiba előfordul ha az--- nekem a külső 4k lejátszón fordult elő néha bekapcsolás után,hogy akadozva játszott mert épp frissített valamit
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz classic B #24582 üzenetére
Azzla kell kezdeni
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
Bogyi007
veterán
válasz classic B #24653 üzenetére
Talán még erre a lejátszóra nézz még rá:
NOVA Video PlayerXbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
-
Vhiktor
veterán
válasz classic B #25088 üzenetére
Alapvetően rettentően hideg a kép, ezért pár napig fura lehet.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz classic B #25090 üzenetére
A film is vagy csak a kijelölés?
Kapcsold ki a 20 pontos feher egyensúly beállítást, akkor is?[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz classic B #25093 üzenetére
Akkor a 20 pontos nálad bandinget okoz, ne használd. Elég a 2 pont, a 20 pont már csak finomhangolás (első sorban gamma). De akkor ennyire eltér a paneled., illetve gyenge a szinkezelo rendszer.
Ezt beleteszem a pdfbe is, nemsokára frissítem.[ Szerkesztve ]
-
LLKobe
veterán
válasz classic B #25313 üzenetére
Én úgy látom ezek nem hivatalosan end userek által tesztelésre szánt verziók, inkább ilyen aki bevállalja próbálkozhat vele címszóval megy. Így nincs is semmi kötelezettségük changelogot adni (persze sokkal jobb lenne).
Valszeg ha tömegesen vágnák vele haza a userek a TV-jüket, egyrészt elutasítanák a garit, másrészt dolgozniuk kéne vele.
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
-
vonSux
őstag
-
-
Celtis
veterán
válasz classic B #25378 üzenetére
Köszi, ez hasznos info.
Az érdekes, hogy a teszt firmware-eknél pont ilyen mozgás hiba javítást emlegettek. Én emiatt is gondolkodtam, hogy frissítek, de akkor egyelőre maradok a gyárin, mert összességében elégedett vagyok vele. Együtt tudok élni az az apróbb hiányosságaival. -
LLKobe
veterán
válasz classic B #25378 üzenetére
Ezt a tv-re telepített saját lejátszóval tapasztalod?
Mert akkor lehet hogy nem is a firmware-el van gond, hanem az új verziós lejátszó app-al.
Ezt azért le kellene tesztelni mielőtt ilyen konzekvenciákat levonsz.A kérdés jogos volt, külső lejátszóval is tapasztalod ezeket a hibákat?
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
LLKobe
veterán
válasz classic B #25392 üzenetére
Egy külső lejátszóval, amit HDMI-n dugsz össze a TV-vel, és neadjisten tud kadenciahelyes lejátszást, nem úgy mint a TV-n futó lejátszók.
Amíg nem tesztelted hogy külső lejátszóval is tapasztalod a hibákat, addig az állításod teljes mértékben félrevezető.
-
LLKobe
veterán
válasz classic B #25400 üzenetére
Én sem tudom, de azt végképp nem érteném ha valaki megvennék a közép-felső kategóriás tévét, és úgy használná hogy nincs kadenciahelyes lejátszás.
iPaden szalonnát vágni.Imi1981: azt írta a teszt verziós firmware-ek akadozást okoznak. Ha külső lejátszóval jó, akkor ez az állítás nem igaz.
-
mikrofon
veterán
válasz classic B #25400 üzenetére
Pedig többször elhangzik hogy aki a legjobb eredményt akarja elérni az használjon külső lejátszót.
Pl egy Firestick 4k max gen2 -t. Streamingre tökéletes és az offline tartalmakat is elég jól kezeli Kodival. De ha a prio1 az offline tartalom akkor egy duneHD Homatics vagy Nokia 8010 vagy Homatics Coreelec-kel. -
mikrofon
veterán
válasz classic B #25410 üzenetére
A lényeget már leírták előttem.
De mivel nekem címezted kiegészítem.
Nem úri huncutság és nem snobizmus. Illetve talán az lenne ha azt írnám hogy lejátszónak csak az Apple Tv vagy az Nvidia shield TV pro a jó. De nem ezt írom...
Tehát 6 évvel ezelőtti TV-d minden féle tartalmat megeszik egy bizonyos szintig, de optimálisan leginkább a hat évvel ezelőtti szintig. Sajnos az utóbbi időszakban rengeteget fejlődött mind képben minden hangban a tartalmi szint illetve megannyi féle változat lett belőlük. Azért hogy ezek közül mindegyiket megbízhatóan lett tud játszani az adott szintén és valóban azt kapd amit az adott formátum tud hangban vagy képben is és ne csak egy vissza egyszerűsített változatot akkor kell a cél hardver, mint a médialejátszó, megjelenitő és a hangkeltő eszköz. Ebből a TV csak a középső. Ahhoz hogy a c8x vagy c9x TV valódi képességeinek megfelelő szintet kapd mindenből, vizuális és audió szinten, érkezve megbízhatóságban és használhatóságban is, kell a másik kettő is. Sőt sajnos a tartalmak sokszínűsége miatt a medilejátszóból lassan kettő kell, ágy ami streaming-re optimalizált egy pedig ami offline tartalom lejátszásához. Ezt az utóbbit én is csak most kezdem el elhinni és elfogadni...Jók ezek a TV magukban is de lehetnek még jobbak is.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz classic B #25447 üzenetére
Engem is érdekel honnan az infó? Amúgy mire frissít magától a tévé c745 vagy c805? V062? Mert azt vissza lehet rakni ha gond van a te általad linkelt módszerrel pkg firmware-t használva gondolom. De jó tudni ezt. Ha időben észre vesszük, hogy szarakodik a tévé akkor vissza kell rakni a V062 -t. Ha viszont olyan hibája lesz, hogy nem ad képet akkor gáz van.
[ Szerkesztve ]
-
Celtis
veterán
válasz classic B #25590 üzenetére
A termék, maga a tv, egyébként nagyon jó. Az árához mérten meg bomba vétel. Legalábbis én úgy érzem 420-ért a 75-ös miniled az volt. Képminőség, különösen a fekete, ami tök sötét szobában is matt fekete, kiváló.
A hiányosságokkal vagy együtt élsz, vagy hülyét kapsz tőle, lévén a támogatás kb. nullával egyenértékű.Nekem volt samsung tv-m. Az is egyfajta support. Ahhoz képest a nulla is hatalmas előrelépés.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz classic B #25610 üzenetére
Nem kell félve szólni. Ha valami nem tetszik nyugodtan le lehet írni hátha másnak az segít. Szerintem tudjuk hogy nem tökéletes tévé. Előző tévém se volt az és ez a 55C745 sem az ami most van. Én nagyjából elégedett vagyok vele ( legalábbis ezzel a Google tv verzióval ami fent van) de persze azért itt is vannak hibák. De összességében nézve ár /érték arányban szerintem jónak mondható és a képminőség is jó ebben az árkategóriában. A c805 meg főleg jó képminőség szinte ugyan abban az árban mint a c745.
Amúgy a te problémád simán megoldotta volna egy külső médialejátszó vagy tv okosító ami tud kadenciahelyes lejátszást. Egy fire stick 4k max ami még nem vészes árban és probléma megoldva. A kadenciahelyes lejátszással a szappanoperás hatás sincs jelen! Ha meg bekapcsolod a motion mozgásjavítást ( én azért ott is bekapcsolom alacsony álláson) akkor is kevésbé lesz szappanopera effektus mint a fix 60 Hz -és lejátszásnál.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest