- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDrake
tag
válasz
classic B #28478 üzenetére
Na de a szerviznek nem ez a funkciója, hanem hogy javítson. Ezek a trógerek meg leszarták, hogy a leadózott fizetésemből veszek valamit, ők hanyagul bánva vele jól szétbarmolták. Ez a felháborító. Hogy én vigyázok rá, ezek meg tesznek rá.
És én nem fogom tudni kitörölni belőle a törmeléket, mert nem férek hozzá, meg kéne bontanom. A mély karcokról nem is beszélve. Az konkrétan a fotón annyira nem is látszik, hiszen úgy hirtelen csináltam a képeket és már vitték is vissza, de nem apró karcok sajnos, hanem ami a fehéren átlátszik, megtöri a háttérfényt.
28475: Köszi. Egyelőre a békéltetős kört lefutom. Majd referálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest