Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DarkByte

    addikt

    válasz SirRasor #98212 üzenetére

    Ha nem vastagszálú a padlószőnyeg, szerintem simán. Nekem is vannak szőnyegek a lakásban. Megmássza, elbánik vele. Sőt. A forgó sörte az alján a nagy trükk benne, hogy átdörgöli az egészet.

    Viszont el kell pakolni előle, függönyök, kábelek pl. De kb. 2-3x körbemegy rájössz mikbe szeret felakadni, azokat elpakolod előle. Gyerekek mellett mondjuk lehet nehezebb dolga van. :)

    Az igaz, elszörtyög 1+ órát mire körbeér a lakáson, de pont ez a lényeg hogy nem én csinálom. Még dolgozom, addig ő teszi a dolgát. :)

    Én komolyan meglepődtem. Kb. kíváncsiságból vettem mert érdekelnek az ilyesmik, max. ha nem válik be megy vissza elállási időben. De egyik legjobb vétel volt idén. Én csak 2-3 hetente porszívóztam fel a lakást. Meglátszik hogy ő hetente csinálja. Ismerősöm aki ajánlatomra vette egy ugyanilyet, náluk a 3 gyerek + macska mellett kb. minden másnap megy :) (Xiaomi S10 amúgy, venni ilyen radarosat érdemes amúgy, majdnem vettem egy Lidl-ös vakon cikázó fajtát, örülök hogy nem azt vettem meg)

    Egyébként a szárítógép is tényleg nagy találmány. Én azért vettem mert télen kegyetlen penészedett az egyik szoba a teregetéstől. De amúgy a por mennyiséget is jelentősen redukálta. Mai napig meglep mennyi szöszt összeszed, arról nem is beszélve mennyi víz kijön a ruhákból még centrifuga után. Azt kvázi szétlocsoltam a falakon minden teregetés után csukott ablakok mellett.. yikes.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés