Hirdetés
-
LOGOUT.hu
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Közhasznú linkek. rovat:
Steam Database Steam CDR és játékadatbázis, ami bővebb és könnyebben használható, mint a régebbiek
GameGraphs Steam játékok aktuális játékosszámai
Új oldal, és alapból nem is tartja nyilván az összes létező Steam játékot, de bárki hozzáadhat a listához figyelni kívánt appID-t, és onnantól folyamatosan rögzítődik a játékos létszám. Bármely Steamen fent lévő programot hozzá lehet adni, Sztím boltból már nem elérhetőeket is!Steam Graph játékosszám nyilvántartó oldal a Steam Stat 100-as listája alapján
Csak a 100-as listán megjelent játékokat tartja nyilván, és csak addig míg fent voltak a felsorolásban, viszont 2 éves nyilvántartása van azokról.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViharVadász #41332 üzenetére
Ez nagy öröm lenne, bár erről én nem látom a javított grafikát. Csúcs, online lobby, ami kell.
Más: Braid a napi akció, próbáljátok ki, már csak a zene miatt megéri.
-
danih
veterán
válasz cskamacska #41351 üzenetére
Gotham City Impostors, current players: 1
Ouch -
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Játszott valaki az Age of Empires II-vel?
Nekem van egy barátom, akivel toltuk régebben, de soha semmilyen játék megvételére nem tudtam rávenni, úgyhogy örülnék neki, ha lenne itt jelentkező a multira.
-
warcat
veterán
Na úgy néz ki,ma végre elérhető lesz a Stardrive Steamen.Pre-purchase lesz,hivatalosan csak a bétához kapsz egyből hozzáférést,de már bőven kész játékok szintjén van,Master of Orion játékok örököse,a legígéretesebb az utóbbi években,ajánlom mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
SSD vásárlás miatt teljesen újra kell raknom a rendszert a hétvégén, viszont hogy minden adatomat szépen át tudjak menteni, a Steam könyvtáramat nem fogom tudni egy az egyben átmásolni, tehát a játékaim el fognak veszni, újra le kell őket töltenem.
Az a tervem, hogy minden játékomat uninstallálok (delete local content), így feltehetőleg a Steam könyvtáram csak pár száz megabájt méretű lesz, így ezt vinném át az új rendszerre azért, mert nem tudom pontosan, hogy milyen beállításokat tárol lokálisan a rendszer, viszont szeretném, ha a Steamem az új rendszeren is a lehető legközelebb álljon működésben a jelenegihez (gondolok itt kategóriák, mentések, stb).
Elsősorban az lenne a kérdésem, hogy a Steam tárol-e fájlokat a telepítési könyvtárán kívül? Ha igen, hol és pontosan miket?Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Van Der Schmash DLC ingyen a Darksiders II-höz:
http://community.darksiders.com/register/
(#41361) lordjancso: nem, a Steam nem tárol fájlokat a telepítési könyvtárán kívül, de rengeteg játék viszont igen
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lordjancso
senior tag
És ezeket hol kellene keresnem? Vagy ahány játék, annyi hely?
Nincs egy közös hely, ahova a Steam-es játékok a mentéseiket teszik? Attól félek, hogy a nem felhőben tárolt mentéseim el fognak veszni.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz lordjancso #41363 üzenetére
jatekfuggo, doksi / my games, vagy local settingsben szoktak lenni. olyan sok game van?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz lordjancso #41363 üzenetére
Mindig a játéktól függ, a Steamnek semmi köze hozzá, mivel az csak egy kliens.
Amúgy legyél egy kicsit kreatív. Semmibe nem kerül rákeresni a gépen a játék nevére...
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
lordjancso
senior tag
Azt tudom, hogy semmibe sem kerül rákeresni.
Nem is az volt a kérdés, hanem az, hogy tárol-e valamit a Steam a könyvtárában a játékokkal kapcsolatban (pl mentés). De kiderült, hogy nem.
Köszi a segítséget!Más:
Ha átviszem az új rendszerre a jelenlegi Steam könyvtárat, akkor maga a Steam program nem lesz telepítve.
Ezt az első indításkor észre fogja venni és telepíti magát, ugye? Valami ilyesmi rémlik, hogy olvastam már, de én most fogok elsőnek ilyet csinálni.Rip and cut and mutilate the innocent, his friends, and again and again and on and on.
-
addikt
válasz lordjancso #41361 üzenetére
Tipikusan a mentéseket és a beállításokat teszik a játékok a Steamen kívülre, leginkább a Dokumentumok könyvtárban, de ez sem mindig igaz. Steam a saját dolgait a saját mappájában tárolja.
Amúgy az userdata könyvtárban tárol mentést is, bizonyos játékok oda pakolnak! Röviden: ha a játékoktól akarsz megszabadulni, akkor csak a steamapps könyvtárat töröld a Steamen belül.
Szerintem azért amennyit tudsz, tarts meg a játékaidból, annyival kevesebbet kell letölteni.Első Steam indításkor a Steam.exe-t indítsd, akkor majd rendbe rakja magát.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz lordjancso #41366 üzenetére
Ha elindítod a Steamet telepítés nélkül, működni fog. A mentések megmentéséhez meg használj egy savegame managert, az a legegyszerűbb. Pl: [link]
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #41372 üzenetére
de az nekem nincs mög
-
Mr.Csizmás
titán
válasz TESCO-Zsömle #41374 üzenetére
bezzeg anno az x-29 retailator elfert egy floppin
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
félisten
válasz Mr.Csizmás #41375 üzenetére
Régen minden jobbvót'!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
JoolsNOS
veterán
válasz Mr.Csizmás #41375 üzenetére
Régen sokminden elfért egy flopin. Jó is volt, mert utáltam mikor elhoztam egy 4-5 vagy akár 10 lemezes cuccot, és az egyik hibás volt. Persze akkor az embernek még tényleg fingja nem volt mi az a warez.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
lostprophet
aktív tag
Ingyen Sniper 2 multis DLC:
[link][ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
SenorGrande
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #41372 üzenetére
Az X-Plane 10 meg már 100 giga fölött van!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz SenorGrande #41383 üzenetére
Az egy 3-rétegű BD lemez... 1 lemez!
Miért olyan sok az, mikor lassan az 5000GB-os vinyók kopogtatnak?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
SenorGrande
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #41384 üzenetére
Én nem írtam hogy sok, de meglepő méret. A ma megjelenő játékoknál még mindig minimum 2-3x nagyobb.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Arkennys
addikt
válasz SenorGrande #41385 üzenetére
Hát ez tényleg durva méretű. Rólam hely értékben annyit, hogy pár hónappal ezelőttig egy 80 gigás winyón éltem el gépileg. Most 500-on. Nem is kell több, még ezt a luxust is szokom
Egyébként floppys idők...hát igen. Nemsemmi, mennyi idő alatt ide jutottak a dolgok onnan
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Mostanaban a steamem folyamatosan megadja magat. Chat kozben, vagy barmikor atmegy "Nem valaszol" uzemmodba, vagy par masodpercig, vagy fel percig, vagy teljesen megadja magat. A vinyora gyanakodtam, lefuttattam egy tesztet, semmi. Nem ertem mi van vele. Assassins creedet mar alig akarja elinditani, viszont ha mar az elindult, semmi baja. Most epp total megadta magat, es kilepett. Ujrainditanam, nem indul, folyamatokban latom a steam processt, 143megat foglal, folyamat leallitasara nem reagal, pedig ez azert win7 alatt nem jellemzo. Otlet? Volt mar masnal is ilyen?
szerk: Es ilyenkor ha ujrainditom agepet, a leallitas borzaszto sok idot vesz igenybe, kozben kiloni meg nem akarom a gepet..
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
danih
veterán
válasz maross #41388 üzenetére
Nem csak nálad, nálam is. Én is fel akartam hozni a dolgot. Valami borzasztó, pl. trade után van hogy egy percig teker a vinyó (ablak elfehéredik és nem válaszol) - de hogy mi a francot csinál, gőzöm sincs. Egyre több a bloat, lehet a multiplatform miatt lett ilyen, nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Játéknál nektek nem szokott szétkapcsolni újabban? Amit mondok, nálam nem csinálja, viszont több játéknál is kilép játék közben, megszakad a szerverrel a kapcsolat, stb. Egyik alkalomnál rá bírtam kérdezni annál akivel játszottam előtte, őt is kidobta akkor. Ezt is pár napja csinálja kb, nem változott semmi
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arrol nem is beszelve, hogy hanyszor latom inditaskor a verifying steam-et kb 10-20 masodpercig. Igazabol 10 ota szeretnek jatszani, mindjart ejfel, es meg nem sikerult .
A masik ami feltunt: iszonyatosan lassan frissit, 30mega neha alig akar lejonni, a king arthur napok ota nem ert le...
[ Szerkesztve ]
-
SenorGrande
senior tag
Nálam "csak" kulcs aktiválásnál, és trade-nél csinálja, de tényleg elég zavaró tud lenni.
Ráadásul az előbb - szerinte - letöltött 145,6 KB frissítést a Race 07-hez. Igen ám, de nincs is feltelepítve egyetlen Race játék sem!
-
warcat
veterán
Végre!
[StarDrive] elérhető.Aki most megveszi,egyből játszhat is,hivatalosan béta,de már igencsak csiszolt verzió Master of orion 2 nyomában.EA: It's in the crate!
-
najo, feladtam, napok ota ez megy, keresek valami tort jatekot.
-
cskamacska
addikt
Nekem hasonlókat művelt a Steam még novemberben. A szeptemberi Community Update után rettenet lassú lett a keretprogram, percekre befagyott, disconnectet nyomott a chat-re, és minden egyes indításnál úgy tekerte a vinyót(sokszor utána is folyamatosan) mintha két defrag alkalmazás versenyzett volna két nullázós formatálóval. Pedig majd három évig megvolt már a könyvtára(2 darab Windows újratelepítés mellett), és szeptemberig tisztességesen működött(ha nem is villámgyorsan).
Egy szép napon eldurrant a fejem, átneveztem a régi Steam könyvtárat(melyet utána jól végig guberáltam), átmásoltam a Steam indítót, és miután összeszedte magát a kliens, és a játékokat is visszamásoltam, minden gondom megszűnt.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
válasz cskamacska #41396 üzenetére
Na, szerintem nalam pont ugyanez van.
-
BigBlue69
őstag
Játszhatom Végig mégegyszer Batman: Arkham Asylum -ot.. Kapott steam achikat!
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Lehet bajom abbol, ha van masodik steam accountom (ugyanazon az emailcimen raadasul), es csereberelek a ket accountom kozott? Igazabol az a bajom, hogy tullepem a team fortress 2 eves 200 eladasi limitjet, es a masikkal szinten szeretnek eladni parat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest